Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sad iziđe iz firme na pivu, naravno u bojama kluba, kad na ulici momak u Liverpool bijeloj duksi. Znam cijeli grad (pošto je malen), pa tako i njega, i iznenadim se od kud on u toj duksi. Pitam se s njim, kaže lik ma navijam ti ja za Liverpool već neko vrijeme. Fino je vidjeti prinove
Mane se uglavnom mlati (tradicionalno protiv Arsenala reklo bi se) i kampuje u ofsajdu, Jota upropastio svaku akciju gdje je dotakao loptu a Diaza bukvalno nema.
Maneu bih odbijao od plate za one simulacije. Kad i moze nesto napravit frajer pada i trazi nesto. Inace ga nema u utakmici, bezze faulove pravi i jos usra najbolju sansu na utakmici. Zicer.
Jote nigdje. Treba mu javit da igra veceras. Daj Firmina, zna kako s Arsenalom.
Moraju posjed uzet, inace pusiona.
Nekako mlako svi u utakmici. Imam osjecaj da je svaki prijem lopte problem, svako kontrolisanje lopte problem.
Ma dobro, generalno sam očekivao ovako tvrdu i tešku utakmicu. Da je bar jedan prisebniji naprijed bilo bi to možda i rezultatski dosta bolje. Naravno, i zadnja linija Arsenala odličan posao radi, pogotovo udvajanjem Luisa i Manea.