Ne može i ZONSI i kontratužba, i sve odjednom, polako ...nosara wrote: Dokle je kontratuzba za "torbe"...?
SDP
- Banksy
#5976 Re: SDP
- CaCO3
#5977 Re: SDP
Auu al se ovaj Pudaric udebljao od kako je zasjeo u fotelju pa ovo nije normalno 
Frajer ako ovako nastavi nece moci ni u ekran vise stati a tlak mu nece ni jedan tlakomjer moci izmjeriti
Frajer ako ovako nastavi nece moci ni u ekran vise stati a tlak mu nece ni jedan tlakomjer moci izmjeriti
- Ricken
#5978 Re: SDP
Neznam što je mlađahni SDP ov šef parlamenta onako nervozan u posljednje vrijeme? Prvo jedan skandal, a onda i večerašnji intervju za FTV (koja se fakat više nemože gledat, postaju ko SRNA iz "najboiljih vremena")? Samo hrani Dodika i podiže mu imidž, u vremenima u kojima bi ga socijalno nezadovoljstvo i besparica u manjem bh entitetu pojeli. Nema šta, onako baš im je rekao, siguran sam da Dodik večearas neće mirno spavat, a ni pola RS-a.
- Ricken
#5979 Re: SDP
Možda mu neprija restoranska hrana, ali Pudarić je rijetki SDP ov kadar koji zaslužuje visoke ocjene za svoj rad.CaCO3 wrote:Auu al se ovaj Pudaric udebljao od kako je zasjeo u fotelju pa ovo nije normalno
-
VjecitiStudent
#5980 Re: SDP
Nije ni cudo, kad im menzu McDonalds drziCaCO3 wrote:Auu al se ovaj Pudaric udebljao od kako je zasjeo u fotelju pa ovo nije normalno
- Control panel
#5981 Re: SDP
trebas provjeriti neke stvari prije nego nesto izvalis.CaCO3 wrote:Auu al se ovaj Pudaric udebljao od kako je zasjeo u fotelju pa ovo nije normalno
covjek je jako bolestan i koliko znam koristi neku jaku terapiju.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5982 Re: SDP
Više se ne smije ni reći da se netko udebljaoControl panel wrote:trebas provjeriti neke stvari prije nego nesto izvalis.
Odakle će znati da je bolestan pa da "izvali" ono što svojim očima vidi
Mada, sasvim nebitno jel se udebljao ili smršao, i žao mi je ako je bolestan, jer mislim da je jedan od svjetlijih likova u ovoj neformalnoj družini
- Control panel
#5983 Re: SDP
sveto je odavno bolestan i to skoro pa svi u gradu znaju. prije neki mjesec je i u bolnici bio cini mi se jedno 10-20j dana.KatarinaKosaca wrote:Više se ne smije ni reći da se netko udebljaoControl panel wrote:trebas provjeriti neke stvari prije nego nesto izvalis.
covjek je jako bolestan i koliko znam koristi neku jaku terapiju.![]()
Sjeverna Koreja zakon...
Odakle će znati da je bolestan pa da "izvali" ono što svojim očima vidi![]()
![]()
![]()
Mada, sasvim nebitno jel se udebljao ili smršao, i žao mi je ako je bolestan, jer mislim da je jedan od svjetlijih likova u ovoj neformalnoj družini
Last edited by Control panel on 21/12/2011 22:00, edited 1 time in total.
- 1gorstak
#5984 Re: SDP
Opozicija SDP-u je davno izgubila kompas. Podrzace Dodika, podrzace HDZ, donirace oko i uho ako se tako nekako moze napakostiti SDP-ovcima. Ne mogu Pudaricu prigovoriti nista u vezi sa njegovim radom, pa "vidi jes' se udeblj'o". S njima SDP moze biti miran.Control panel wrote:trebas provjeriti neke stvari prije nego nesto izvalis.CaCO3 wrote:Auu al se ovaj Pudaric udebljao od kako je zasjeo u fotelju pa ovo nije normalno
- Control panel
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5986 Re: SDP
To mi je jako , jako žao. Njega bih uvijek glasala na listi. Pametan je i pošten i principijelan. Njega i Sašu Magazinovića.Control panel wrote:sveto je odavno bolestan i to skoro pa svi u gradu znaju. prije neki mjesec je i u bolnici bio cini mi se jedno 10-20j dana.
- Alfons Kauders
#5987 Re: SDP
ni vlajkija?zagazaga wrote:Bez obzira na Sjevernokoreanske zakone, ne mozete nekog kritikovati na osnovu njegovog izgleda, fizickih nedostataka i sl.
Nadam se da se to nece vise ponavljati.
-
hercegovac_pravi
#5988 Re: SDP
Ne moze ..ja umalo nisam "popio" ban zbog tog.Alfons Kauders wrote:ni vlajkija?zagazaga wrote:Bez obzira na Sjevernokoreanske zakone, ne mozete nekog kritikovati na osnovu njegovog izgleda, fizickih nedostataka i sl.
Nadam se da se to nece vise ponavljati.
- Alfons Kauders
#5989 Re: SDP
ok, nisam znao... jer za mene vlajki nije "neko"... vec "nesto"... necu vise 
- madner
#5990 Re: SDP
Pa sta reci onda kada se postavi slika?
Kako izraziti zelju da se ista skloni bez da ispadne uvredljivo?
Kako izraziti zelju da se ista skloni bez da ispadne uvredljivo?
-
supervizor
#5991 Re: SDP
Koncept SDP-a svodi se na "fildžan država za čovjeka"!
- Za i Protiv
#5992 Re: SDP
Ne, to je bio Harizov i Zagrabih-ovski model... na srecu, neuspjesan!supervizor wrote:Koncept SDP-a svodi se na "fildžan država za čovjeka"!
-
Konsenzus
#5993 Re: SDP
Pa nije daleko od toga...supervizor wrote:Koncept SDP-a svodi se na "fildžan država za čovjeka"!
Ali ne mozemo SDP kriviti zbog toga, sto su nas SDA i SBiH pljackom donacija za povratak sveli skoro pa na fildzan.
-
supervizor
#5994 Re: SDP
Ne, to je bio Harizov i Zagrabih-ovski model... na srecu, neuspjesan!
A SDP-ov model "fildžan država za čovjeka" na nesreću vrlo je uspješan"!
A SDP-ov model "fildžan država za čovjeka" na nesreću vrlo je uspješan"!
-
Bloger
#5995 Re: SDP
Ali ne mozemo SDP kriviti zbog toga, sto su nas SDA i SBiH pljackom donacija za povratak sveli skoro pa na fildzan.
Malo si pobrkao teze: Bošnjake je u "fildžan državu" stjerala srpsko-hrvatska agresija i etničko čišćenje. Svaka bošnjačka partija na vlasti, pa i SDP, trebale bi se fokusirati na cijeli prostor BiH ("100 posto BiH") a ne samo na dio Federacije BiH gdje su Bošnjaci u većini. Ovo je opasna redukcija SDP-a koja će Bošnjake izolirati i svesti na svega 25 posto državne teritorije.
Malo si pobrkao teze: Bošnjake je u "fildžan državu" stjerala srpsko-hrvatska agresija i etničko čišćenje. Svaka bošnjačka partija na vlasti, pa i SDP, trebale bi se fokusirati na cijeli prostor BiH ("100 posto BiH") a ne samo na dio Federacije BiH gdje su Bošnjaci u većini. Ovo je opasna redukcija SDP-a koja će Bošnjake izolirati i svesti na svega 25 posto državne teritorije.
- Adriatic
#5996 Re: SDP
Pitanje od milion dolara: Da li je Alija bio za cijelu državu ili samo za dio nje?
Odgovor je jednostavan, samo ga je nekima teško priznati.
- mO k3
#5997 Re: SDP
A koji je odgovor???Adriatic wrote:Pitanje od milion dolara: Da li je Alija bio za cijelu državu ili samo za dio nje?
- Adriatic
#5998 Re: SDP
Odgovor je u partiji i konceptu koji je isti zastupao.Ženski Dr.Med wrote:A koji je odgovor???Adriatic wrote:Pitanje od milion dolara: Da li je Alija bio za cijelu državu ili samo za dio nje?
- mO k3
#5999 Re: SDP
opet mi dugujes odgovor ...Adriatic wrote:Odgovor je u partiji i konceptu koji je isti zastupao.Ženski Dr.Med wrote:A koji je odgovor???Adriatic wrote:Pitanje od milion dolara: Da li je Alija bio za cijelu državu ili samo za dio nje?
-
popajic
#6000 Re: SDP
Da je bio za cijelu drzavu unutar BIHŽenski Dr.Med wrote:A koji je odgovor???Adriatic wrote:Pitanje od milion dolara: Da li je Alija bio za cijelu državu ili samo za dio nje?
A tema je SDP