Ko to smat wrote:Izjava Van Bastena poznatog Holandskog golgetera.Dzeko je strasan igrac.Pozdrav.
jel rekao Van Basten da je pogrijesio klub...Ako nije `ta ce Van basten
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ko to smat wrote:Izjava Van Bastena poznatog Holandskog golgetera.Dzeko je strasan igrac.Pozdrav.
Mr.Penguin wrote:
Kako? meni radiblokiraše ga![]()
Ovaj videozapis ima sadržaj vlasnika WMG i FA Premier League, od kojih su jedan ili više blokirani na temelju autorskih prava.Mr.Penguin wrote:Kako? meni radiblokiraše ga![]()
probacu ponovo staviti ali samo da vide oni s linkomSasvim_Obican wrote:Ovaj videozapis ima sadržaj vlasnika WMG i FA Premier League, od kojih su jedan ili više blokirani na temelju autorskih prava.Mr.Penguin wrote:Kako? meni radiblokiraše ga![]()
dzeno123 wrote:Gledam ovu listu strijelaca i pored Dzeke "Svabe" u vrhu je i Demba Ba koji je ko i Dzekson igro u Njemackoj. Toliko o pljuvacima Bundeslige, definitivno se iz godine u godinu Njemacki fudbal sve vise i vise poboljsava. Mali off topic...
S ovim se moram složiti, bundesliga od liga petica izbacuje najviše igrača uz manja ulaganja (i to mladih) dok se ostale uglavnom orjentiraju na kupovinu gotovih igrača, jedna od prednosti bundeslige... Jedan takav primjer je i Džeko.dzeno123 wrote:Gledam ovu listu strijelaca i pored Dzeke "Svabe" u vrhu je i Demba Ba koji je ko i Dzekson igro u Njemackoj. Toliko o pljuvacima Bundeslige, definitivno se iz godine u godinu Njemacki fudbal sve vise i vise poboljsava. Mali off topic...
Taj debil trenutno trpa u Newcastleu, ne bih bas reko da je toliko los kolikim ga zelis predstaviti!neo7 wrote:dzeno123 wrote:Gledam ovu listu strijelaca i pored Dzeke "Svabe" u vrhu je i Demba Ba koji je ko i Dzekson igro u Njemackoj. Toliko o pljuvacima Bundeslige, definitivno se iz godine u godinu Njemacki fudbal sve vise i vise poboljsava. Mali off topic...![]()
![]()
Pratio sam ga u Unitedu, debil zesci
Eto koliko se poboljsava bundesliga
Da ti nisi otišao na Djemba-Djembuneo7 wrote:dzeno123 wrote:Gledam ovu listu strijelaca i pored Dzeke "Svabe" u vrhu je i Demba Ba koji je ko i Dzekson igro u Njemackoj. Toliko o pljuvacima Bundeslige, definitivno se iz godine u godinu Njemacki fudbal sve vise i vise poboljsava. Mali off topic...![]()
![]()
ti ga pratio??neo7 wrote:dzeno123 wrote:Gledam ovu listu strijelaca i pored Dzeke "Svabe" u vrhu je i Demba Ba koji je ko i Dzekson igro u Njemackoj. Toliko o pljuvacima Bundeslige, definitivno se iz godine u godinu Njemacki fudbal sve vise i vise poboljsava. Mali off topic...![]()
![]()
8 u gostimabyNelle wrote:
znaci za titulu,a domace utakmice mogu odraditi i ostali hadaljcicitodd_smith wrote:8 u gostimabyNelle wrote:
Pa neće ni Džeko jer Mancini rotira igrače.quasar wrote:RVP je lohotan. Nece sigurno odigrati sve utakmice.