BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#5976 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ganjeta »

Kakav glup komentar :-) .
guber90

#5977 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by guber90 »

Ako iko na ovom svijetu ima pravo sta da im kaze, to su sasvim sigurno Dzeko, Ibisevic i oni reprezentativci koji su prosli put kakav su oni prosli. Dzeko pod granatama trenirao, borio se i dosao gdje je dosao, a ti balavci otisli od toga svega i onda nadju si za pravo da se igraju sa tim hoce li ili nece igrati (to je ono sto im zamjerim, a ne to sto su se odlucili za Svicu, znaci da su ko ljudi imali karakter pa odma rekli da nece igrati za Bosnu ja bih to postovao, a neki od njih ce kada tada doci ovamo, pa neka se nose sa pogledima ljudi koji nece biti sigurno fini).

Dzeko majstore samo naprijed, reci sto mislis, onih koji se ne slazu sa tobom uvijek ce biti. Nije se rodio ko je svijetu ugodio.
splend

#5978 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by splend »

jazzer wrote:Kad se sjetim da je Pjanicev babo molio i kumio da ga zovu u reprezentaciju jer se bojao
da ne zaigra za francuze obzirom na pritisak koji su pravili na njega.

I kada vidim Miralemov angazman u reprezentaciji fakat me zaboli za ove neke jebivjetre sto bi do podne
'vako a od podne 'nako. Ili ti se igra za BiH ili ne igra, nema tu sredine. Sretno im u drugim reprezantacijama a mi
bar sada znamo da oni nikada nisu ni htjeli igrati za BiH.
:thumbup:

ja im vala ne zelim srecu. ko im jebe mater seljacku - ne odgojenu. kao sto rece spahic - mnogo je krvi proliveno ovdje, a neke boli neka stvar za to.
sreca nasa je u tome, sto bi oni ovdje i narednih 6-7 godina bili na klupi, a do tad ce se pojaviti neko kome ce bit drago igrati za nas.
and

#5979 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by and »

ganjeta wrote:
Sarajevo1946 wrote:
ganjeta wrote:Ono kad ti Ognjen Vranješ govori o ponosu i patriotizmu :-) . Daj ba...samo da je bio treptaj oka taj bi igrao za Srbiju.

Po meni bespotrebno oglašavanje Džeke & co.
Razlika je što, barem koliko ja znam, Ognjen nije nikad koketirao sa Srbijom ni sa nama, već je šutio. Nije doduše nikad bio neki igrač, ali definitivno nije sebi ni nama odmogao izjavama.
Da se razumijemo, ništa protiv Ognjena nemam.
Znači po tebi " Švicarci " su davali izjave za ss. ba i sc.sport da bi što prije došli na spisak Švice? Meni nema logike, neće Hitzfeld zbog toga poslati poziv.

Opet ponavljam mi nismo ništa uradili da oni igraju za nas. Jebe nas ponos!
nisu oni davali samo za ss.ba izjave i naše medije,već za švicarske.izjavljivali su da se na njih u bih računa,čak se ovaj i hvalio kako ga je džeko zvao......
nije tačno da nismo ništa uradili i zbog toga su ove izjave reprezentativaca na mjestu.
ti koji nisu ništa uradili su švicarci,koji kao nekoliko godina žele igrati za bih,a nisu za pasoš predali.
ODVRATAN_i_GADAN

#5980 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

ganjeta wrote:Kakav glup komentar :-) .
Ne budi tako blag... :-)
ganjeta

#5981 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ganjeta »

8-)
mali_balon

#5982 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mali_balon »

Ma Dzekin komentar je suvisan tipa nikad ne znas kad ces mozda zavisiti od njih, mozda nekad budu zajedno negdje igrali. Nikad se ne zna.
Treba tu poravniti, fino rec neka im je sa srecom i vozdra. A ne sad nesta se sjebavati, vrijedjati i prozivati.
Muhamed Đakmić

#5983 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

ganjeta wrote:
Sarajevo1946 wrote:
ganjeta wrote:Ono kad ti Ognjen Vranješ govori o ponosu i patriotizmu :-) . Daj ba...samo da je bio treptaj oka taj bi igrao za Srbiju.

Po meni bespotrebno oglašavanje Džeke & co.
Razlika je što, barem koliko ja znam, Ognjen nije nikad koketirao sa Srbijom ni sa nama, već je šutio. Nije doduše nikad bio neki igrač, ali definitivno nije sebi ni nama odmogao izjavama.
Da se razumijemo, ništa protiv Ognjena nemam.
Znači po tebi " Švicarci " su davali izjave za ss. ba i sc.sport da bi što prije došli na spisak Švice? Meni nema logike, neće Hitzfeld zbog toga poslati poziv.

Opet ponavljam mi nismo ništa uradili da oni igraju za nas. Jebe nas ponos!
Ma kakav crni ponos, govnari kalkulišu, nema tu ponosa. Misliš da Pjaniću ne bi lakše bilo da je odlučio igrati za Francusku? Ko su oni da nekoga nečim uslovljavaju? Ako im se igra za BiH, odbit će Švicarsku i regulisati papirologiju te sačekati naš poziv.
velikibrnjo

#5984 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by velikibrnjo »

Dzekina reakcija mi je normalna, svako bi tako reagovao, mozda nije profesionalna ali se on spustao i s tim seljacicima (ili seljacicem, ne znam je li s obojicom) razgovarao
Glupost je opravdavati opancare, kao tipa savez nije dovoljno ucinio, sta je trebo Pape otici pa im pasose izvaditi i donijeti
Tacno kalkulisali, sve bi bilo uredu da javnost nisu zamajavali i blefirali toboze kako jedva cekaju da obuku nas dres
Od tog mi se prosto povraca
Pjanic je zivi dokaz kad neko hoce nesto.
Ima negjde i poruka koju je poslao Hajrovic Dzeki, kako se hud jadan odlucio za svicu, al hajd sad to nadji
Son1

#5985 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Son1 »

Ljudi mjesaju zabe i babe.

Evo Pjanicev otac molio da Pjanic igra za nas, talenat koji ce u buducnosti nositi reprezentaciju se nije mogao normalno pozvati, nego je otac morao da moljaka da mu sin igra za domovinu. Da je kojim slucajem otisao da igra za Francusku i njemu bi jebavali majku.

Ne znam kad ce ljudi vise naucti, koliko se sjecam ista je situacija bila s Begovicem kada su se pojavljivali radio snimci iz Kanade i proglasavalo ga se izdajnikom, te govorilo kako nam takvi ne trebaju.

Ne treba nama niko, mi smo nebeski narod, mi nikog ne molimo i igraju samo oni koji hoce za nas.
A nisu vam izdajnici ovi sto su igrali samo zato sto nisu dobili poziv od "svoje" reprezentacije, onda ide prica u drugu stranu i kaze se samo nek se on trudi i dobar je.

Ponasamo se kao da smo juce culi za njih i cim su odbili poziv odma se prica kako su losi igraci i nista nece bit od njih. A da su pristali da igraju za nas, vec sutra bi mogli u prvu postavu Barcelone.
splend

#5986 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by splend »

dzekina reakcija je normalna - dzeko je obican momak, uostalom zato ga se toliko i voli ovdje. normalan momak, normalno reagovao.
jebote, jedan od 5 najboljih napadaca svijeta ode nekom levatu u novaru ili cremonese (gdje vec ovaj igra), ovaj mu obeca nesto i onda slaze. ma nek se goni u 100 p.m. seljackih.

ovdje nije stvar u kvalitetu (ovaj i ovako ne valja), al je stvar principa pa i obecanja. jest me iznervirao seljak, nije dugo neko ovako :x
Magarece_godine

#5987 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Magarece_godine »

čekajte od dvojice burazera jedan bi za Švicu a drugi za nas ? Jel tako ?
It_is_a_Leclerc

#5988 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Son1 wrote:Ljudi mjesaju zabe i babe.

Evo Pjanicev otac molio da Pjanic igra za nas, talenat koji ce u buducnosti nositi reprezentaciju se nije mogao normalno pozvati, nego je otac morao da moljaka da mu sin igra za domovinu. Da je kojim slucajem otisao da igra za Francusku i njemu bi jebavali majku.

Ne znam kad ce ljudi vise naucti, koliko se sjecam ista je situacija bila s Begovicem kada su se pojavljivali radio snimci iz Kanade i proglasavalo ga se izdajnikom, te govorilo kako nam takvi ne trebaju.

Ne treba nama niko, mi smo nebeski narod, mi nikog ne molimo i igraju samo oni koji hoce za nas.
A nisu vam izdajnici ovi sto su igrali samo zato sto nisu dobili poziv od "svoje" reprezentacije, onda ide prica u drugu stranu i kaze se samo nek se on trudi i dobar je.

Ponasamo se kao da smo juce culi za njih i cim su odbili poziv odma se prica kako su losi igraci i nista nece bit od njih. A da su pristali da igraju za nas, vec sutra bi mogli u prvu postavu Barcelone.
Pa zar ih nismo molili ? Zar savez nije slao neke posebne pozivnice, preporučeno, na ime i prezime ? Zar nije našp kapiten, zajedno sa mega-zvijezdom Edinom Džekom otišao na noge pomenutima samo da dođu igrati... Ali, nisu htjeli !

De shvatite to
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5989 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by I am Happy »

Beze digli frku oko nekavog Izmeta Hajrovica :lol: ko ga jebe :lol:

Svako ima pravo izbora ;-)
ODVRATAN_i_GADAN

#5990 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Pozivnice za druzenje i telefonski pozivi, a sam Susic ih nije nikada gledao uzivo nego je sa Hajrovicem razgovarao kada je BiH igrala sa Brazilom u St. Gallen-u aaaa ni tu nisam siguran da je face to face!

Da nebi bilo zabune... Za ovu dvojicu Susic je samo sukrivac, a glavni krivci su u Savezu ako je uopste neko kriv a iz mog ugla jeste.
Son1

#5991 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Son1 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Son1 wrote:Ljudi mjesaju zabe i babe.

Pa zar ih nismo molili ? Zar savez nije slao neke posebne pozivnice, preporučeno, na ime i prezime ? Zar nije našp kapiten, zajedno sa mega-zvijezdom Edinom Džekom otišao na noge pomenutima samo da dođu igrati... Ali, nisu htjeli !

De shvatite to
Igraci koji su ovdje proglaseni kao buduce tarabe i pored nastupa u prijateljskoj utakmici za Svicarsku, mogu igrati za BiH. Zasto bi momci koji imaju puno pravo da igraju za Svicarsku odbili poziv mega-zvijezde Otmara Hitzfelda i poslije UKOLIKO dobiju poziv za BiH, igrali za BiH?
Cuj pozvali ih na druzenje s igracima u Sloveniju :lol: , pozvali ih da se upoznaju i igraju plejke, a 'vamo vozovi prolaze.
rajv0sa

#5992 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by rajv0sa »

Jao kvazi patriota :roll:
Fauja Singh

#5993 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Fauja Singh »

Pa nije ih ni mogao pozvati na nesto drugo osim na druzenje kada nemaju papire da mogu igrati za BiH. To je bila lijepa gesta da budu dio reprezentacije ako nista van terena, da vide kakva je atmosfera medju igracima...
Ti ako hoces sutra ici za Njemacku, logicno je da ti ides i ganjas papire, tj. pasos, nekada je trebala viza pa je logicno i nju covjek morao licno izganjati.
Da su ova ova dvojica imali ciste papire dobili bi sigurno priliku da igraju za BiH, da li bi to bilo protiv Slovenije ili u nekoj drugoj utakmici ne znam/o ali dobili bi priliku sigurno, e sad sto su odlucili da idu na siguricu i odmah prihvatili Svicarsku to je njihova stvar, ali sam nekako ubijedjen da ce kad tad doci vrijeme kad ce se njih dvojica pokajati sto nisu dio nekog naseg uspjeha. Gledat ce nas i u sebi kontati "ee mogao sam biti sad sa njima"
Ko ih *ebe
Ripicipi

#5994 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Ripicipi »

Ovo je navodno poruka od mladjeg Hajrovica.

Sead Hajrovic ‏@SeadHajrovic
Finished packing, relaxing now, tomorrow flight to ljubljana(slovenia) arriving 7pm!
Magarece_godine

#5995 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Magarece_godine »

Pa sad dvojica burazera imaju drugačije želje ? Jedan za Švicu drugi za BiH ?
Mikady

#5996 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

potres_mozga wrote:Ovo je navodno poruka od mladjeg Hajrovica.

Sead Hajrovic ‏@SeadHajrovic
Finished packing, relaxing now, tomorrow flight to ljubljana(slovenia) arriving 7pm!
Eh da i na njega sad mig jedan baci Hicfeld..

Pa sad dvojica burazera imaju drugačije želje ? Jedan za Švicu drugi za BiH ?
Ne budi naivan druze 8)
Murat Sabanovic

#5997 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Murat Sabanovic »

Infaze Studio wrote:
Murat Sabanovic wrote:sve dok mi ne budemo proizvodili igrace bice nam ovako.treba biti posten i reci da za izeta hajrovica nikad nije ni bilo ozbiljno interesovanje,vec samo jedan pisljivi telefonski razgovor .
za seferovica se je vagalo; kao da li je dovoljno dobar ili ne.nasi nisu nista poduzeli da se ovi igraci dovedu pod krov nase kuce fudbala,vec salju poziv na druzenje ...

mozemo mi kriviti ove momke...
ali da li je savez ucinio sve da dovede ove momke pod nasu zastavu ? po meni nije !!
A sta mislis da ih je Hitzo pratio mjesecima, odlazio kuci, vodao po slasticarnama na Boem i Bozu LOL..pa ta dvojica (Hajrovic, Seferovic) nikad nisu ni imali dilemu za koga ce igrati. Hitzo, kladim se, nije ni jedan pisljivi razgovor sa ni jednim od njih napravio, nego je kulturno uputio pismene pozive (oni se upiskili kad su vidjeli da su pozvani, a tebi Pape dvica), pa ce razgovarati kad dodju na okupljanje. Odigrace jos po zvanicnu utakmicu da se "uteftere", a onda ako budu klase igrat ce, ako budu "midioka" izvisice i to ti je to. A nas savez treba da moli, da pravi bezbroj "pisljivih" poziva, da im crno na bijelo potpise Susic da ce igrati u 1.postavi repke i cak i onda bi cekali nece li Hitzo trznuti...
mislim da hitzo nije ni imao potrebu da ide ,jer obojica su vec odavno svicarski igraci !
zlajapravaraja

#5998 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

Pri svom ogorcenju, ne treba iskljuciti ni mogucnost jedne vrste ucjene od strane svicarskog saveza pa i drzave, a sto je nesto sto bi se cak lako i moglo razumjeti, buduci da ce upravo njihova sadasnja reprezentacija u veoma skoroj buducnosti DEBELO najebati kroz presedan kroz koji ce izgubiti svojih 5-6 ponajboljih igraca, a koje su sami skolovali :!:

I ne zaboravite ko i sta su Svica i Hicfeld, dje je UEFA, FIFA, lova... :!: ;-)

Trebali li bi nasi vrli novinari ipak pokusati stupiti u kontakt sa ovom dvojicom i najkulturnije ih pitati za razloge :zoka:
samo_ti

#5999 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by samo_ti »

zlajapravaraja wrote: Trebali li bi nasi vrli novinari ipak pokusati stupiti u kontakt sa ovom dvojicom i najkulturnije ih pitati za razloge :zoka:
Sto ti je nas covjek :-)
Nikada nauciti kako se treba ponasati, postaviti neku granicu, zauzeti stav. Vidis i sam kako su odjebali repku, hinjski i perfidno, i ti bi opet da ih tetosi neko, ispituje, pa i da ih razumijemo !?

Jest, treba im se na*ebati matere.
ultima_palabra

#6000 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ultima_palabra »

A koja je logika da bi jedan Hajrović kao igrao za nas, a ovamo mu Džeko prosipa žuč po burazeru :?
Post Reply