Pomeo bi da ga ovaj nije preveslao i uveo u vlast ... Sad je isti kao oni.Corto Maltese wrote:Mislio sam da će Fahro pomesti naredne izbore, ali slaba posjećenost ove teme sugeriše da sam se preračunao.
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Banksy
#5976 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
- Skijaš
#5977 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
O zaštiti prava Hrvata, Bošnjaka, Srba i ostalih građana ove zemlje treba svi da razmišljaju. Jedan od problema i jeste ta vjera u lojalnost jednom narodu. To je prevaziđen, plemenski koncept. Trebamo razmišljati o potrebama kompletnog društva jer se samo tako može doći do svima prihvatljivog rješenja.hecimnadri wrote:Zašto mu nebi i opao kad se više brine o Pravima Hrvata negoli o pravima Onih od kojih je dobio glasove.
- vivaldi
#5978 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Imat ce on dobar rezultat nema sumnje, mislim da mu je sada vaznije da pripomogne SDP-u da odrzi neki dobar rejting do narednih izbora. To je otprilike 2+4 godine. Sasvim dovoljno za ono sto je naumio.Corto Maltese wrote:Mislio sam da će Fahro pomesti naredne izbore, ali slaba posjećenost ove teme sugeriše da sam se preračunao.
-
ibizza
#5979 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Uvijek je i bioBanksy wrote:Pomeo bi da ga ovaj nije preveslao i uveo u vlast ... Sad je isti kao oni.Corto Maltese wrote:Mislio sam da će Fahro pomesti naredne izbore, ali slaba posjećenost ove teme sugeriše da sam se preračunao.
-
hecimnadri
#5980 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nevjerujte naručenim anketama i kojekakvim gatarama poput one što je predvidjela da će Radovčoć boto predsjednik.
-
Bosnjak333
#5981 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kako si Fahro brzo usao u politiku tako ces iz nje brzo i izaci...
- Skijaš
#5982 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
.
Last edited by Skijaš on 15/07/2012 00:21, edited 1 time in total.
-
Holms
#5983 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
dok je hodža i IZ, za SDA nema zime
- Skijaš
#5984 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radončićevo srljanje u mraku :
Naprotiv, BiH propada ako SDA ostane u vlasti i njene priče o fildžan-državi tek su podlost koja razotkriva primitivizam te stranke. Uostalom, zar bi Evropska unija kao uvjet da BiH pristupi porodici evropskih država postavljala takve standarde koji je vode ka stvaranju muslimanske državice u srcu Evrope?
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/1 ... ijeku.html
Dakle, EU vode šovinisti i ksenofobi
Mislim, razumijem ja da pokušava istisnuti SDA po svaku cijenu, ali da je ovako glup, to je iznenađenje.
Naprotiv, BiH propada ako SDA ostane u vlasti i njene priče o fildžan-državi tek su podlost koja razotkriva primitivizam te stranke. Uostalom, zar bi Evropska unija kao uvjet da BiH pristupi porodici evropskih država postavljala takve standarde koji je vode ka stvaranju muslimanske državice u srcu Evrope?
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/1 ... ijeku.html
Dakle, EU vode šovinisti i ksenofobi
-
Bosnjak333
#5985 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mislis za SBB??Pa IZ ti u ovom trenutku podrsku daje Radoncicu ili ipak vise volis srati kao tvoj Fahro i iskriviti istinu?Holms wrote:dok je hodža i IZ, za SDA nema zime
-
kenzo
#5986 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
jedva cekam izbore da se vidi koliko ce ih sada glasati za SBB, s obzirom da se u prethodnom periodu vidjelo o kakvoj stranki se radi....a znam ih licno sto su ga u nebesa uzdizali..
-
mesihtrko
#5987 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Čovjek koji kleveće bošnjake(bez argumenata) nemože biti njihov prestavnik.
Gnusne laži koje su juče objavljene u Dnevnom Avazu o tome kako je SDA 93 godine dovela mudžahedine(iako i sam Radončić zna da su Mudžahedine u BiH poslali Milošević i Tuđman ,kako bi iscenirali da je sukob u BiH sukob na vjerskoj osnovi a ne agresija. Sada sasvim postaje jasno da je Radončić plaćenik Miškovića.
Samo za slučajnog prolaznika radončić može biti neko ko se razumije u ekonomiju.
Ako pogledate koliko Radončić ima kredita kod domaćih i stranih banaka vidjećete da dobar dio imovine nije njegov(a tek zaduženje kod Miškovića).
Projekat Ćosića i Miloševića se izgleda nastavlja(optužiti bošnjake za izbijane rata).
Gnusne laži koje su juče objavljene u Dnevnom Avazu o tome kako je SDA 93 godine dovela mudžahedine(iako i sam Radončić zna da su Mudžahedine u BiH poslali Milošević i Tuđman ,kako bi iscenirali da je sukob u BiH sukob na vjerskoj osnovi a ne agresija. Sada sasvim postaje jasno da je Radončić plaćenik Miškovića.
Samo za slučajnog prolaznika radončić može biti neko ko se razumije u ekonomiju.
Ako pogledate koliko Radončić ima kredita kod domaćih i stranih banaka vidjećete da dobar dio imovine nije njegov(a tek zaduženje kod Miškovića).
Projekat Ćosića i Miloševića se izgleda nastavlja(optužiti bošnjake za izbijane rata).
- Skijaš
#5988 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kenzo wrote:jedva cekam izbore da se vidi koliko ce ih sada glasati za SBB, s obzirom da se u prethodnom periodu vidjelo o kakvoj stranki se radi....a znam ih licno sto su ga u nebesa uzdizali..
-
kenzo
#5989 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Skijaš wrote:kenzo wrote:jedva cekam izbore da se vidi koliko ce ih sada glasati za SBB, s obzirom da se u prethodnom periodu vidjelo o kakvoj stranki se radi....a znam ih licno sto su ga u nebesa uzdizali..mislim da ga je Lagumdžija momački nasankao.
da,da
poletio za vlasti..a da je ostao u opoziciji, i odrzao rijeci(nema propalih kadrova, samo novi ljudi, nece sa SDA i SDP u koaliciju)...poklopio bi 2014tu....ovako je razocarao dobar dio biraca ..tako da sada vec povratka tesko da ima..uostalom vidjecemo..
ukoliko mu bude isti odziv kao 2010..iz BiH treba
-
kenzo
#5990 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mesihtrko wrote:Čovjek koji kleveće bošnjake(bez argumenata) nemože biti njihov prestavnik.
kriva je cjelokupna struktura koja ga je dovela..i omogucila mu sve....i sadim ovako zahvaljuje
a s druge strane, sta znamo da li je ista od onog Fahrino uopce..mozda je samo necija marioneta...nikad ne znamo ko je iza zavjese....
kako god, ukoliko Fahro izdrzi do sljedercih izbora, bar djelimicno postenim putem...treba mu kapu skinut
-
Holms
#5991 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bosnjak333 wrote:Mislis za SBB??Pa IZ ti u ovom trenutku podrsku daje Radoncicu ili ipak vise volis srati kao tvoj Fahro i iskriviti istinu?Holms wrote:dok je hodža i IZ, za SDA nema zime
jel te na džumi uče ovakvom riječniku?
SDA demokratija
a Fahro moj nije, on je vaš proizvod
- CaCO3
#5992 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ovaj forum je spao na 3-4 forumasa i dvojicu trojicu Zukicevih junosa iz Centrale koji svaki dan registruju po 5 nickova i kao brane propalu SDA koja nije sposobna ni u opoziciji da bude, tako da posjecenost bilo kojoj od tema nije relevantan pokazatelj bilo kakvog rezultata, po ovom mi Nasa Stranka trebala imati najvise glasovaCorto Maltese wrote:Mislio sam da će Fahro pomesti naredne izbore, ali slaba posjećenost ove teme sugeriše da sam se preračunao.
-
Akibh
#5993 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Tvoj je FahroHolms wrote: a Fahro moj nije, on je vaš proizvod
koalicioni partner, branioc politike, desna ruka, najbolji haver...
Malo ga trenutno j... iranska obavjestajna sluzba
http://www.klix.ba/vijesti/bih/radoncic ... /120714012
ali rijesice on to brzo pa ce i ministar postati
-
Bosnjak333
#5994 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Lipo da je grbav njegov je.Akibh wrote:Tvoj je FahroHolms wrote: a Fahro moj nije, on je vaš proizvod, tvoj...
koalicioni partner, branioc politike, desna ruka, najbolji haver...
Malo ga trenutno j... iranska obavjestajna sluzba
http://www.klix.ba/vijesti/bih/radoncic ... /120714012
ali rijesice on to brzo pa ce i ministar postati
http://www.youtube.com/watch?v=BGKi2OpCJbg
- CaCO3
#5995 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
al im je Fahro salio strahu
ne boje se svih hordi nerijateljskih na svijetu ko Fahre i Lagumdzije kao dio tandema buducnosti u kojoj SDA vise ne jase na grbaci ovog napacenog naroda
ne mogu nasmisljati vise mailova ovi Zukicevi koliko su otvorili nickova da toboze brane SDA
a sve 3 lika iz Centrale da nalazu prije Ramazana ljude jer valjda ne smiju mjesec dana lagati, mada je sa njima sve moguce, oni na abdesta ne uzimaju kad idu u dzamiju
ne mogu nasmisljati vise mailova ovi Zukicevi koliko su otvorili nickova da toboze brane SDA
- Skijaš
#5996 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja apsolutno podržavam SBB i SDA u tako ljigavoj borbi i želim im da i jedni i drugi što niže padnu.CaCO3 wrote:oni na abdesta ne uzimaju kad idu u dzamiju
Dakle, SDA-ovci, evo čovjek vam kaže da se ne perete kad idete u džamiju. Zar ćete to prešutiti ?
-
Bosnjak333
#5997 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne citam njegove komentare vise,jednostavno covjek ima psihickih problema i svi forumasi to vide.Kad rascisti sa sobom onda nek se ukljuci u neku normalnu diskusiju...Skijaš wrote:Ja apsolutno podržavam SBB i SDA u tako ljigavoj borbi i želim im da i jedni i drugi što niže padnu.CaCO3 wrote:oni na abdesta ne uzimaju kad idu u dzamiju
Dakle, SDA-ovci, evo čovjek vam kaže da se ne perete kad idete u džamiju. Zar ćete to prešutiti ?
- Skijaš
#5998 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@CaCO3, čitaš li ti ovo ? Joj da je za mene to rek'oBosnjak333 wrote:Ne citam njegove komentare vise,jednostavno covjek ima psihickih problema i svi forumasi to vide.Kad rascisti sa sobom onda nek se ukljuci u neku normalnu diskusiju...Skijaš wrote:Ja apsolutno podržavam SBB i SDA u tako ljigavoj borbi i želim im da i jedni i drugi što niže padnu.CaCO3 wrote:oni na abdesta ne uzimaju kad idu u dzamiju
- CaCO3
#5999 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
da samo u kafani negdje sad bi stavio ruku izmedju njegovog i Zukicevog lica i rekao " hajmo decki, koji ce prije pljunuti u moju ruku"Skijaš wrote: @CaCO3, čitaš li ti ovo ? Joj da je za mene to rek'o
- Skijaš
#6000 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Koliko je milijardi ukrala SDA ?CaCO3 wrote:da samo u kafani negdje sad bi stavio ruku izmedju njegovog i Zukicevog lica i rekao " hajmo decki, koji ce prije pljunuti u moju ruku"Skijaš wrote: @CaCO3, čitaš li ti ovo ? Joj da je za mene to rek'o![]()