Osudjujem ovaj upad. Osudjujem i obezbjedjenje koje nije odradilo svoj posao. Nadam se da ce mo novcano biti kaznjeni ..... Najgore sto moze biti - 1 utakmice ( protiv Travnika ) bez gledalaca ...
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#5976 Re: FK Zeljeznicar
Pokusacu da objasnim ovo ulijetanje u teren ovog "navijaca". Ovi iz Lukavice kada su posli sa stadiona - poceli su vrijedjati i gadjati Sjever koji im nije ostao duzan. Tada su posli navijaci sa Juga prema ovima iz Lukavice, koje je murija izvodila preko izlaza na Jugu
( ko li je ovo smislio ). U svemu tome 3 nasa navijaca izgleda da su bila povrijedjena i posla su po lijecnicku pomoc preko ulaza na sjevero-istoku ( kuda su usli i izasli ovi iz Lukavice ). Tamo nije bilo nikoga od obezbjedjenja
i jedan od njih je potrcao i gurnuo golmana Slavije a ovaj pao kao pokosen. Prvo je ustao a onda na nagovor Regoja
legao kao da je mrtav. Mislim da je Odovic uticao da se utakmica nastavi.
Osudjujem ovaj upad. Osudjujem i obezbjedjenje koje nije odradilo svoj posao. Nadam se da ce mo novcano biti kaznjeni ..... Najgore sto moze biti - 1 utakmice ( protiv Travnika ) bez gledalaca ...
-
elSaik
#5977 Re: FK Zeljeznicar
Mi ako popušimo kaznu utakmice bez publike - protiv Borca prazan stadion! Yebem mu ja mater glupu.
- Edin H.
#5978 Re: FK Zeljeznicar
Zeljo na vrhu tabele 
-
RedBlueArmy
#5979 Re: FK Zeljeznicar
To, kao navijač Borca, čak ni ja ne bih želio... nije to TO.elSaik wrote:Mi ako popušimo kaznu utakmice bez publike - protiv Borca prazan stadion! Yebem mu ja mater glupu.
-
elSaik
#5980 Re: FK Zeljeznicar
Maaaahhh... to je kad imaš ljude kojima je razmišljanje (unaprijed) lošija strana.RedBlueArmy wrote:To, kao navijač Borca, čak ni ja ne bih želio... nije to TO.elSaik wrote:Mi ako popušimo kaznu utakmice bez publike - protiv Borca prazan stadion! Yebem mu ja mater glupu.
- JThomas
#5981 Re: FK Zeljeznicar
ubili te dabogda u muriji, pileći mozgu...
kakav glupson...
kakav glupson...
-
elSaik
#5982 Re: FK Zeljeznicar
I ono ubi, ubi Srbina pred kraj utakmice je DNO DNA. Pa ako ni zbog čega drugo onda nije trebalo jer nam je pola ekipa srpske nacionalnosti.
-
LSD
#5983 Re: FK Zeljeznicar
jbg onaj debil sa onim ulijetanjem je vrlo lako mogao syebati citavu utakmicu i da sve padne u vodu
Ne kontam kako je uspio uletiti u teren i šta je radilo obezbjeđenje
pa za šta ih klub placa ikako
Što se tice utakmice,po ovakvom terenu se i nije moglo nešto bolje igrati a i umor je malo sustigao igrace tako da ce nam ova pauza dobro doci do Travnika...3 boda piši,igru briši.
Ne kontam kako je uspio uletiti u teren i šta je radilo obezbjeđenje
Što se tice utakmice,po ovakvom terenu se i nije moglo nešto bolje igrati a i umor je malo sustigao igrace tako da ce nam ova pauza dobro doci do Travnika...3 boda piši,igru briši.
- campa_xxx
#5984 Re: FK Zeljeznicar
Jer si jedan jedini, jer si ne pobjedivi... 

P.S. Bezveze ono ulijetanje, isto tako bezveze mi je i ono "ubij Srbina", sta mislite kako su se osjecali Lazar i Culum...

P.S. Bezveze ono ulijetanje, isto tako bezveze mi je i ono "ubij Srbina", sta mislite kako su se osjecali Lazar i Culum...
- Edin H.
#5985 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:I ono ubi, ubi Srbina pred kraj utakmice je DNO DNA. Pa ako ni zbog čega drugo onda nije trebalo jer nam je pola ekipa srpske nacionalnosti.
Sjecam se provokacija kojima je Zeljo bio izlozen u Lukavici, ali bez obzira nisam ocekivao da se pojedinci na Jugu spuste na taj nivo
-
nikad_izvini
#5987 Re: FK Zeljeznicar
Igra loša, sigurno najlošija utakmica u drugom dijelu prvenstva. Možda su se malo uplašili kamera, prvog mjesta i oranice od terena. Čini mi se da ono nije vidjelo penala, opet, kamere su snimale, jel sudija tako glup pitam se 
- Charuga
- Globalni moderator
#5988 Re: FK Zeljeznicar

Evo jos jedne slike. Sve sam vise ubjedjen da je ovo lik koji je udario golmana!
-
domi89
#5989 Re: FK Zeljeznicar
lik je 100% istiPlavih_11 wrote:
Evo jos jedne slike. Sve sam vise ubjedjen da je ovo lik koji je udario golmana!
-
domi89
#5990 Re: FK Zeljeznicar
ovo je sve jedna velika igraonica nebil se kojim slučajem ŽELJI uzeli bodovi ili eventualno da se tekma protiv borca igra bez publike...ko ih j... ŽELJO dupla kruna aBd... 
-
plava institucija
#5991 Re: FK Zeljeznicar
u ovako tvrdim utakmicama se titule uzimaju,samo lagano..nego cim su pitari gledali ovu tekmu na tv,znao sam da ce nam ureci igru...
A.P.gang fino odradjena godisnjica
idemo dalje
A.P.gang fino odradjena godisnjica
idemo dalje
-
domi89
#5992 Re: FK Zeljeznicar
1. ŽELJEZNIČAR 38
2. BORAC 38
3. ŠIROKI BRIJEG 34
4. SARAJEVO 34
kako je lijepo opet ovo vidjeti...ŽELJOOOOOOOOOOO...

2. BORAC 38
3. ŠIROKI BRIJEG 34
4. SARAJEVO 34
kako je lijepo opet ovo vidjeti...ŽELJOOOOOOOOOOO...
- Ave, Nijaz!
#5993 Re: FK Zeljeznicar
Treba samo izbaciti one ruzne psovke iz repertoara navijackih pjesama ka ono
"J**** vam mater u p****" jer imamo toliko dobrih pjesama da nam to ne treba.
-
domi89
#5994 Re: FK Zeljeznicar
slažem se u potpunosti, trebalo bi poraditi na tome...Ave, Nijaz! wrote:Treba samo izbaciti one ruzne psovke iz repertoara navijackih pjesama ka ono
- Topla voda
#5995 Re: FK Zeljeznicar
veljaca wrote:Pokusacu da objasnim ovo ulijetanje u teren ovog "navijaca". Ovi iz Lukavice kada su posli sa stadiona - poceli su vrijedjati i gadjati Sjever koji im nije ostao duzan. Tada su posli navijaci sa Juga prema ovima iz Lukavice, koje je murija izvodila preko izlaza na Jugu( ko li je ovo smislio ). U svemu tome 3 nasa navijaca izgleda da su bila povrijedjena i posla su po lijecnicku pomoc preko ulaza na sjevero-istoku ( kuda su usli i izasli ovi iz Lukavice ). Tamo nije bilo nikoga od obezbjedjenja
i jedan od njih je potrcao i gurnuo golmana Slavije a ovaj pao kao pokosen. Prvo je ustao a onda na nagovor Regoja
legao kao da je mrtav. Mislim da je Odovic uticao da se utakmica nastavi.
car si
- jufka developer
- Topla voda
#5997 Re: FK Zeljeznicar
lsd...nego sta su nego se uplasili kamera 
sreca pa ih nece vise snimati
-
LSD
#5998 Re: FK Zeljeznicar
To definitivno ,kao i one povike Ubij srbina što je veceras grupa sa sjevera uzviklivala...ne treba nam to jer manijaci nisu nikad bili nacionalisti (patriote Da,ali nacionalisti nikad) a ni Željo nije nikad bio jednonacionalni klub.Ave, Nijaz! wrote:Treba samo izbaciti one ruzne psovke iz repertoara navijackih pjesama ka ono
- Ave, Nijaz!
#5999 Re: FK Zeljeznicar
Topla voda wrote:lsd...nego sta su nego se uplasili kamera
Kako nece, utakmice Lige Prvaka pokriva veliki broj kamera?!
Mene te primitivne psovke bas ono iznerviraju i ne zelim pjevati kad se to vice.LSD wrote: To definitivno ,kao i one povike Ubij srbina što je veceras grupa sa sjevera uzviklivala...ne treba nam to jer manijaci nisu nikad bili nacionalisti (patriote Da,ali nacionalisti nikad) a ni Željo nije nikad bio jednonacionalni klub.
Nije da ja ne lajem, al' nemam obicaj nekom psovati mater, to mi je bas ruzno.
"Ubij Srbina" je tragikomicno i zasluzuje svaku osudu, kao i etiketiranje cijele ekipe Slavije cetnicima.
ja sam pobornik ideje da trebamo navijati za svoje,a protivnike pusti, znaci,
Salalalalalalalalaaaaaaaa Zeljeznicar i opleti.
-
domi89
#6000 Re: FK Zeljeznicar
bravoooo druže lijepo rečeno ipak nas manijaka ima različitih nacionalnosti i nije lijepo da se pjeva ubij srbina ili ustašu...može se zamisliti samo kako se lazo i ćulum osjećaju kad čuju takvo nešto...Ave, Nijaz! wrote:Topla voda wrote:lsd...nego sta su nego se uplasili kamera
Kako nece, utakmice Lige Prvaka pokriva veliki broj kamera?!
Mene te primitivne psovke bas ono iznerviraju i ne zelim pjevati kad se to vice.LSD wrote: To definitivno ,kao i one povike Ubij srbina što je veceras grupa sa sjevera uzviklivala...ne treba nam to jer manijaci nisu nikad bili nacionalisti (patriote Da,ali nacionalisti nikad) a ni Željo nije nikad bio jednonacionalni klub.
Nije da ja ne lajem, al' nemam obicaj nekom psovati mater, to mi je bas ruzno.
"Ubij Srbina" je tragikomicno i zasluzuje svaku osudu, kao i etiketiranje cijele ekipe Slavije cetnicima.
ja sam pobornik ideje da trebamo navijati za svoje,a protivnike pusti, znaci,
Salalalalalalalalaaaaaaaa Zeljeznicar i opleti.