English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
missko
#5978 Re: English Premier League
Kako samo uprati sve najveca fudbalska svjetska imena i bas ovi svi igrali za United i plus stotinjak drugih a trener jedan jedinstveni u svijetu a i stadion jos najbolji na svijetu. Svi ce se sloziti sve same varalice, koje nemaju pojma nego varanjem dolaze do uspjeha. Uspjehe im ne mozete ponistiti pa probate umanjiti a klub postaje sve veci i veci.alijagoro wrote:Gdje neces mrziti tim u kojem su glavni heroji igraci poput Keane-a,Staam-a,Cantone,Rooneya,Evre,Ronalda,Nanija ne treba zaboraviti ni Scholesa(koliko je taj covjek puta napravio opasnih startova,ja se i danas cudim kako nekom nije slomio nogu).Znaci da rezimiramo,veci broj varalica i olosa od igraca ja mislim da nijedan klub nije imao,niti ce imati(a i trener im je smrad samo takav).
GGMU
- Basler
#5979 Re: English Premier League
dobro si pretpostavio. mah, salim se ja malo, ipak si ti mein freund.Riddle wrote: Pretpostavio sam da se znamo s nekog drugog foruma.
missko = tipican primjer navijaca uniteda.
nego, psujes li ti kada kola krenu nizbrdo?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#5980 Re: English Premier League
Riddle wrote:
-
missko
#5981 Re: English Premier League
Psujem nego sta. Samo rane mi brze zacijele jer United nije spojio dva zijana zaredom dugo dugoBasler wrote:dobro si pretpostavio. mah, salim se ja malo, ipak si ti mein freund.Riddle wrote: Pretpostavio sam da se znamo s nekog drugog foruma.![]()
missko = tipican primjer navijaca uniteda.![]()
![]()
nego, psujes li ti kada kola krenu nizbrdo?ili te nema po nekoliko dana (da ne kazem sedmica) na forumu (kao kolege iznad kojeg sam citirao) dok rane zacijele.
-
dragonz
#5982 Re: English Premier League
jeste pravio tzv. opasne startove ali nikad nijedan igrač nije povrijeđen od njegovih takvih faulova zato se okani komentarisanja na račun MAN UTD i njegovih igrača kad nemaš činjenica na svojoj strani ili su igrači iz drugih tzv. velikih klubova gori u ponašanju od igrača MAN UTDalijagoro wrote:ne treba zaboraviti ni Scholesa(koliko je taj covjek puta napravio opasnih startova,ja se i danas cudim kako nekom nije slomio nogu)
-
Baudelaire
#5983 Re: English Premier League
Ne dajmo svoj United nikome. Mi smo Crveni Đavoli 
-
dragonz
#5984 Re: English Premier League
ja samo cijenim i gledam više MAN UTD od drugih tzv.velikih klubova
-
todd_smith
#5985 Re: English Premier League
sve neki vatreni navijaci, a mozda 1 u zivotu otisli na Old Trafford (ako i to 1) da bodre i navijaju "svoj" klub

-
Baudelaire
#5986 Re: English Premier League
Možda ti jesi takav, ali ima ovdje svakakvih likova, uglavnom su ''navijači'' Uniteda i Barcelone. Cirkus živi, napadnu te kad im kažeš da se za klub ne može navijati preko TV-a.dragonz wrote:ja samo cijenim i gledam više MAN UTD od drugih tzv.velikih klubova
- Jeff Bingham
#5987 Re: English Premier League
mislis "ne davajmo"Baudelaire wrote:Ne dajmo svoj United nikome. Mi smo Crveni Đavoli
-
missko
#5988 Re: English Premier League
Ljudi navijaju i za Dzeku a nikad ga ne prate uzivo nego samo preko TV-ai foruma.Baudelaire wrote:Možda ti jesi takav, ali ima ovdje svakakvih likova, uglavnom su ''navijači'' Uniteda i Barcelone. Cirkus živi, napadnu te kad im kažeš da se za klub ne može navijati preko TV-a.dragonz wrote:ja samo cijenim i gledam više MAN UTD od drugih tzv.velikih klubova
Ja licno navijam i za reprezentaciju a nisam otisao na tekmu repke od 99-te.
- quasar
#5989 Re: English Premier League
Smijesno. Sa Dzekom i reprezentacijom imamo svakakve veze, a vala ne vidim da iko ovdje ima ikakvu vezu sa Liverpoolom, Barcelonom, Unitedom, Realom...? Isto kao i sa Shanghai Shenhua.
-
missko
#5990 Re: English Premier League
Znaci opravdano bi bilo samo navijanje ako neki nas bude zaigrao u Unitedu, e ja toliko usko ne mogu razmisljati.
- quasar
#5991 Re: English Premier League
e, jbg. nismo svi isti, i ne bi valjalo da jesmo. Ovo gore je samo moja logika.missko wrote:Znaci opravdano bi bilo samo navijanje ako neki nas bude zaigrao u Unitedu, e ja toliko usko ne mogu razmisljati.
- jeza u ledja
#5992 Re: English Premier League
Do kad cemo se svadjati oko toga kako je glupo navijati za neki inostrani klub? Isto tako do kad rasprava o tome da li je glupo "navijati" za City samo zbog Dzeke?
Mislim, razumijem da su nekima neke stvari glupe, i meni su, ali vise smo prezvakali temu, ali fakat. Ovako vec godinama citamo doslovno iste stvari na istu temu.
Svak ima svoje, i dok god se ne ponasa kao desetogodisnjak u vezi toga (a ima par takvih) rasprava moze teci normalno.
Mislim, razumijem da su nekima neke stvari glupe, i meni su, ali vise smo prezvakali temu, ali fakat. Ovako vec godinama citamo doslovno iste stvari na istu temu.
Svak ima svoje, i dok god se ne ponasa kao desetogodisnjak u vezi toga (a ima par takvih) rasprava moze teci normalno.
-
missko
#5993 Re: English Premier League
Ma ok se ponasati kao desetogodisnjak i zezati se na 1-6 ili 19-2 ili na Dzekinu klupu ali mora postojati granica. Ali ovo je prevrsilo sve mjere ne smije covjek komentarisati vise United ama nikako ako nije lajanje.
Nije bitno i ja pratim sve klubove u kojima igraju nasi i mogu samo raji preporuciti Seriju A, jer da nije nasih tamo ne bih ni skontao koliko se tamosnji fudbal popravio ali bas ono meni duplo zanimljiviji od Primere.quasar wrote:e, jbg. nismo svi isti, i ne bi valjalo da jesmo. Ovo gore je samo moja logika.missko wrote:Znaci opravdano bi bilo samo navijanje ako neki nas bude zaigrao u Unitedu, e ja toliko usko ne mogu razmisljati.
- quasar
#5995 Re: English Premier League
Za pretpostaviti je da ce se shopirati u januaru. Mada najavljuju kupovinu iz Napolija (sto bi im pomoglo da prodju i sljedecu fazu LP protiv oslabljenog protivnika), mislim da ce AVB jos malo i po Portugalu. Za 150 milja se moze lijepa ekipa sastaviti, mada je sad vec 10-13 bodova zaostatka, nije nemoguce da se pred kraj vrate u borbu za titulu.Manic Psycho wrote:chelsea![]()
![]()
Pod uslovom da se pametno kupuje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5996 Re: English Premier League
A koga ce kupiti? Ne da niko dobrog igraca. Jedino da nekom ponude svih tih 150 milja. Letice Boas ko fisek iz Chelsea, nesto tu smrdi. Gledao sam ih par utakmica, odigrali su odlicno, ali je patnja u zavrsnici.quasar wrote:Za pretpostaviti je da ce se shopirati u januaru. Mada najavljuju kupovinu iz Napolija (sto bi im pomoglo da prodju i sljedecu fazu LP protiv oslabljenog protivnika), mislim da ce AVB jos malo i po Portugalu. Za 150 milja se moze lijepa ekipa sastaviti, mada je sad vec 10-13 bodova zaostatka, nije nemoguce da se pred kraj vrate u borbu za titulu.Manic Psycho wrote:chelsea![]()
![]()
Pod uslovom da se pametno kupuje.
- quasar
#5997 Re: English Premier League
Suplji su pozada. Ulaze im u 16 kako hoce, a na to saberi losu realizaciju i to ti je to.
-
Baudelaire
#5998 Re: English Premier League
Moja poenta je bila da sam pojam navijanja pretpostavlja da ideš na utakmicu i navijaš. Šta je to navijanje ispred TV-a, dereš se da te komšiluk čuje? Smiješno. Elem nebitno, smiješni Chelsea smiješno nastavlja, a Sitijevi navijači pjevaju ooo Edin Džeko još jednom. Džeko je treći napadač, to je sad već jasno. Nije bitna ni forma Balotellija, bitno je da je prvotimac.
-
missko
#5999 Re: English Premier League
Evo gledam preglede poluvremena ostalih tekmi i oanj Liverpul ce biti opasna ekipa kad ih krene gol, napravili su danas najvise sansi i sami sebi ga na kraju zabili.
City na krilima Harta, frajer je broj 1 golman u svijetu ovu polusezonu, moze biti idol Neueru i ostalima.
City na krilima Harta, frajer je broj 1 golman u svijetu ovu polusezonu, moze biti idol Neueru i ostalima.
- Acheron
#6000 Re: English Premier League
West Brom pruzio izvrsnu partiju. Onako, bas s mudima. Disciplina u odbrani, nevjerovatna poletnost i transformacija u napadu. Steta zbog one stative.
Bluemoon nacela pomrcina. Koliko su jadan 'tim' pokazuje situacija iz 85. min. kada onaj pekinezer Silva zeli da sam zavrsi, a ima samog Dzeku na dva metra.
Ne treba ni pominjat da je Dzeko opet dobio minute na kasicicu.
Helem, United lagano grabi ka tituli. Surovo gazenje danas. A bili su se ponadali citizeni, hihi
Bluemoon nacela pomrcina. Koliko su jadan 'tim' pokazuje situacija iz 85. min. kada onaj pekinezer Silva zeli da sam zavrsi, a ima samog Dzeku na dva metra.
Ne treba ni pominjat da je Dzeko opet dobio minute na kasicicu.
Helem, United lagano grabi ka tituli. Surovo gazenje danas. A bili su se ponadali citizeni, hihi