OK za tebe nije za mene jeste i gotova prica.Fudo387 wrote:Pa nij isla u okvir gola.hrasno38 wrote:ajde malo ti to bolje pogledaj!!! Kako nije kad se golman bacio u tu stranu a Pjanic je skrenuo u drugu......Fudo387 wrote:Pa nije lopta isla u pravcu mreze.
AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5976 Re: AS Roma
-
Fudo387
#5977 Re: AS Roma
Za mene, i za sve ostale.
Jedino si je ti vidio u mrezi.
Jedino si je ti vidio u mrezi.
- leškarenje
#5978 Re: AS Roma
hrasno38 wrote:onda nemoj filozofirati jer znas odlicno sta je uvijek bio autogol samo vazda nesto kontriras.leškarenje wrote:Sta ba ja imam objasnjavati pravilamozda mrze Pjanica,a vole SalaSa
Ne znam kakav ti problem imas,nadam se da nije nista strasno jer tvoje pisanje i nekakva borba protiv pravila me zabrinjavaju
Sta ti se bolan ima objasnjavati,lopta isla u gol i gol je Salahov....da je isla pored i da je skrenuta bio bi autogol
- hrasno38
#5979 Re: AS Roma
Sta si ti doktor ili se bavis visokosofisticiranim poslovima u JKP Rad???? Znas ovo je otprilike ista prica kada pricamo da li je u nasem prvenstvu neki gol iz ofsajda ili ne, da li bio penal ili ne itd itd ali se ne sjecam da sam te pitao da li imas problema jer jebi ga i kod nas na terenima su neka pravila.leškarenje wrote:hrasno38 wrote:onda nemoj filozofirati jer znas odlicno sta je uvijek bio autogol samo vazda nesto kontriras.leškarenje wrote:Sta ba ja imam objasnjavati pravilamozda mrze Pjanica,a vole SalaSa
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam kakav ti problem imas,nadam se da nije nista strasno jer tvoje pisanje i nekakva borba protiv pravila me zabrinjavaju![]()
Sta ti se bolan ima objasnjavati,lopta isla u gol i gol je Salahov....da je isla pored i da je skrenuta bio bi autogolne mogu da vjerjem da ti se mora crtati.
- leškarenje
#5980 Re: AS Roma
Moram opet
Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje
pa sta da te pita covjek drugo,sad oko nebitne stvari to radis ....da je Edin dao ovaj gol ti ne bi imao dileme nijedne sekunde kome bi gol trebao biti pripisan.
Ne kontam te nikako,pravi si Don Kihot
samo nastavi.
Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje
Ne kontam te nikako,pravi si Don Kihot
- hrasno38
#5981 Re: AS Roma
Normalno posto jos uvijek znam sta je starije,,,jaje ili kokos. To sto se niko ne buni ne znaci da su UEFA i FIFA u pravu nego je u pitanju ogroman novac pa svakoga boli kurac.leškarenje wrote:Moram opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje![]()
pa sta da te pita covjek drugo,sad oko nebitne stvari to radis ....da je Edin dao ovaj gol ti ne bi imao dileme nijedne sekunde kome bi gol trebao biti pripisan.
Ne kontam te nikako,pravi si Don Kihotsamo nastavi.
Sloboda govora sastavni je dio Opće deklaracije o ljudskim pravima Ujedinjenih naroda iz 1948. godine i Clana 10 evropske konvencije o ljudskim pravima. Samo sto ti to sve tesko mozes da skontas jer mislis da je sport vazniji od Ustava. Mogu na ovom forumu pronaci masu primjera gdje su forumasi tvrdili tako kao ti sve dok nisu vidjeli da je ipak slovo zakona jace od drugih slova. Imas pravo komentarisati rad predsjednika drzave a nemas pravo jebenog sportskog sudije.......
Ovo je odlican primjer ljudske tvrdoglavosi i pobjede covjeka protiv krsenja ljudskih prava
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/st ... protiv-bih
- hrasno38
#5982 Re: AS Roma
Ne nego obratno upravo jer tvoj bezobrazluk je upravo poseban na temi o Dzeki i siguran sam 100% da je umjesto Salaha bio Dzeko da bi ti tvrdio zajedno sa @moketom i @insomniom da je to autogol. Samo sam cekao kad ces u pricu ubaciti Edina!!!leškarenje wrote:Moram opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje![]()
Ne kontam te nikako,pravi si Don Kihotsamo nastavi.
- leškarenje
#5983 Re: AS Roma
E cuj Pilav i izbori u Srebrenici
Stize ga "pileci mozak" po ucinku
- Šibicar
#5984 Re: AS Roma
Nije da sam advokat hrasnom ali ima istine u ovom što priča za slobodu govora,jer koliko se sjećam kad je blentavi Mamić pričao nešto protiv pedera,na sudu se branio i odbranio upravo tom slobodom govora. 
- hrasno38
#5985 Re: AS Roma
Stvar je u tome sto se od FIFE i UEFE napravila fama i vjestacki se guraju u visu poziciju nego medjunarodne konvencije, ustavi, zakoni itd itd. Nema pravo niko nikome da zabrani da govori....nisam ja to izmislio niti ja to donio i sastavio nego UN i EU. Sloboda misljenja je na samom vrhu ljestvice ljudskih prava i tacno je formulisano kada ta sloboda gubi svoje privilegije.Šibicar wrote:Nije da sam advokat hrasnom ali ima istine u ovom što priča za slobodu govora,jer koliko se sjećam kad je blentavi Mamić pričao nešto protiv pedera,na sudu se branio i odbranio upravo tom slobodom govora.
Ti imas pravo da kazes (posto si spomenuo Mamica) " ne svidja mi se gay zajednica i ne svidja mi se njihov nacin zivota" ali ne smijes da kazes"jebem li im mater pedersku treba ih sve pobit"(karikiram). Opet ponavljam evo konkretno u BiH Ustav ti garantuje slobodu govora i imas pravo reci da predsjednik drzave ne radi dobro posao a nemas pravo reci da ga ne radi fudbalski sudija. Al u kurcu samo sto nece to niko da potegne.......tako se mislilo da je i Platini nedodirljiv pa ga skinuse ko fleku sa kaputa. To sto zapolenici JKP Rada ne smiju da progovore vjecitom direktoru Selimu Babicu pa misle da je to univerzalno to je njihov problem
- KPNCTNJAH
#5986 Re: AS Roma
Nasli ste s kim cete raspravljati
pa tom njegovom logikom imas hiljade autogolova iz slobodnjaka, kad lopta malo zakaci nekog u zivom zidu... ili kad igrac loptu salje u raslje, golman se baci i zakaci je malo vrhovima prstiju, ali ipak udje u gol, to je autogol 
- leškarenje
#5987 Re: AS Roma
Pa eto zastupaj Samprasa u tužbi koju ćeš mu sročiti.hrasno38 wrote:Stvar je u tome sto se od FIFE i UEFE napravila fama i vjestacki se guraju u visu poziciju nego medjunarodne konvencije, ustavi, zakoni itd itd. Nema pravo niko nikome da zabrani da govori....nisam ja to izmislio niti ja to donio i sastavio nego UN i EU. Sloboda misljenja je na samom vrhu ljestvice ljudskih prava i tacno je formulisano kada ta sloboda gubi svoje privilegije.Šibicar wrote:Nije da sam advokat hrasnom ali ima istine u ovom što priča za slobodu govora,jer koliko se sjećam kad je blentavi Mamić pričao nešto protiv pedera,na sudu se branio i odbranio upravo tom slobodom govora.
Ti imas pravo da kazes (posto si spomenuo Mamica) " ne svidja mi se gay zajednica i ne svidja mi se njihov nacin zivota" ali ne smijes da kazes"jebem li im mater pedersku treba ih sve pobit"(karikiram). Opet ponavljam evo konkretno u BiH Ustav ti garantuje slobodu govora i imas pravo reci da predsjednik drzave ne radi dobro posao a nemas pravo reci da ga ne radi fudbalski sudija. Al u kurcu samo sto nece to niko da potegne.......tako se mislilo da je i Platini nedodirljiv pa ga skinuse ko fleku sa kaputa. To sto zapolenici JKP Rada ne smiju da progovore vjecitom direktoru Selimu Babicu pa misle da je to univerzalno to je njihov problem
Zašto bi ja pričao o Selimu, plata dobra, redovna, regres, sva prava imam.... zašto povlačiš tu priču, pišeš ovdje dječje primjere tipa nisam ja, on je.
Uozbilji se
- hrasno38
#5988 Re: AS Roma
Kad si nepismen da ti ponovim!!!KPNCTNJAH wrote:Nasli ste s kim cete raspravljatipa tom njegovom logikom imas hiljade autogolova iz slobodnjaka, kad lopta malo zakaci nekog u zivom zidu... ili kad igrac loptu salje u raslje, golman se baci i zakaci je malo vrhovima prstiju, ali ipak udje u gol, to je autogol
"U nogometu, autogol je gol postignut od igrača koji je loptu napucao ili joj bilo kako promijenio smjer, tako da ona uđe u gol njegove momčadi. Igraču koji je postigao autogol pripisuje se pogodak. Ako se lopta odbila od igrača nakon udarca protivničkog igrača i prevarila njegovog vratara, gol se može pripisati dvojici igrača:
* igraču koji je pucao, ako bi lopta i bez dodira nespretnog išla unutar mreže, čak i ako bi je vratar lagano obranio
* ili se postignut gol karakterizira kao autogol, ako je već spomenuti nespretni igrač u potpunosti promijenio smjer lopte, tako da lopta promijeni smjer u potpunosti, te uđe u gol.
* autogol iz slobodnog udarca nije moguc i sudija u tom slucaju treba da dosudi korner za ekipu koja napada.
- Logovan
#5991 Re: AS Roma
A oko kojeg gola ili golova se uopšte raspravlja? De nek' postavi da vidim o čemu se radi. 
- rage_guy
#5992 Re: AS Roma
Hhahahha. Al tacno sam znao sta je razlog rasprave i prije nego sam se vratio dvije stranice u nazad da vidim kako je pocelo. Bosnjo tvrdi da je Salahov gol ustvari autogol kako bi umanjio njegov ucinak da ne bi izgledao bolje od Dzeke. Gori smo od onih egipcana po facebooku. 
- hrasno38
#5993 Re: AS Roma
Ja mislim da si se maksimalno trudio ne bi nista gluplje napisao. Kakve veze ima Dzeko sa ovim golom?rage_guy wrote:Hhahahha. Al tacno sam znao sta je razlog rasprave i prije nego sam se vratio dvije stranice u nazad da vidim kako je pocelo. Bosnjo tvrdi da je Salahov gol ustvari autogol kako bi umanjio njegov ucinak da ne bi izgledao bolje od Dzeke. Gori smo od onih egipcana po facebooku.
- rage_guy
#5994 Re: AS Roma
Nema nikakve. To je samo moje misljenje poznavajuci tebe i tvoju ljubav prema Dzeki. 
-
senturk
#5995 Re: AS Roma
De fino covjeku objasnite da je to pravilo oko ofsajda relativno skoro usvojeno, radi se o tome, da igrac koji suta, lopta ako ide u okvir gola, tj ako se vidi da ide u gol nema veze dal bi je golman odbranio il ne i pri tome zakaci odbranbenog igraca,racuna se kao gol. Ukoliko igrac suta,i vidi se da ne ide u gol vec u korner il aut i pogodi odbranbenog racuna se kao autogol. Bezz raspravljate, ljudi tako usvojili i sta sad.
- MOSALJOZE
#5996 Re: AS Roma
Jebo podforum lj&s
- hrasno38
#5997 Re: AS Roma
Napokon normalan covjek za razgovor. Objasnili bi oni kad bi imali podlogu za objasnjenje a ovako je to samo u pitanju moja mrznja prema Salahu zato sto bi mogao ugroziti Edina.Kad nesto tvrdis onda fino postavis link i prica se zavrsi. Kad covjek vidi sa kojim sve personama diskutuje digao bi momentalno ruku na sebesenturk wrote:De fino covjeku objasnite da je to pravilo oko ofsajda relativno skoro usvojeno, radi se o tome, da igrac koji suta, lopta ako ide u okvir gola, tj ako se vidi da ide u gol nema veze dal bi je golman odbranio il ne i pri tome zakaci odbranbenog igraca,racuna se kao gol. Ukoliko igrac suta,i vidi se da ne ide u gol vec u korner il aut i pogodi odbranbenog racuna se kao autogol. Bezz raspravljate, ljudi tako usvojili i sta sad.
-
senturk
#5998 Re: AS Roma
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa-p ... /080329028hrasno38 wrote:Napokon normalan covjek za razgovor. Objasnili bi oni kad bi imali podlogu za objasnjenje a ovako je to samo u pitanju moja mrznja prema Salahu zato sto bi mogao ugroziti Edina.Kad nesto tvrdis onda fino postavis link i prica se zavrsi. Kad covjek vidi sa kojim sve personama diskutuje digao bi momentalno ruku na sebesenturk wrote:De fino covjeku objasnite da je to pravilo oko ofsajda relativno skoro usvojeno, radi se o tome, da igrac koji suta, lopta ako ide u okvir gola, tj ako se vidi da ide u gol nema veze dal bi je golman odbranio il ne i pri tome zakaci odbranbenog igraca,racuna se kao gol. Ukoliko igrac suta,i vidi se da ne ide u gol vec u korner il aut i pogodi odbranbenog racuna se kao autogol. Bezz raspravljate, ljudi tako usvojili i sta sad.Ima li to pravilo igdje da pise jer ja znam kako je bilo a stvarno ne pratim bas toliko fudbal da znam svako novo pravilo. FIFA ih je zadnjih godina izbacila bukadar novih. U svakom slucaju hvala ti na ljudskom pojasnjenju.
Jbg,halali,i nije tako skoro bilo, ima pofajn vremena al se meni ucinilo tako,
- hrasno38
#5999 Re: AS Roma
Hvala drug!senturk wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa-p ... /080329028hrasno38 wrote:Napokon normalan covjek za razgovor. Objasnili bi oni kad bi imali podlogu za objasnjenje a ovako je to samo u pitanju moja mrznja prema Salahu zato sto bi mogao ugroziti Edina.Kad nesto tvrdis onda fino postavis link i prica se zavrsi. Kad covjek vidi sa kojim sve personama diskutuje digao bi momentalno ruku na sebesenturk wrote:De fino covjeku objasnite da je to pravilo oko ofsajda relativno skoro usvojeno, radi se o tome, da igrac koji suta, lopta ako ide u okvir gola, tj ako se vidi da ide u gol nema veze dal bi je golman odbranio il ne i pri tome zakaci odbranbenog igraca,racuna se kao gol. Ukoliko igrac suta,i vidi se da ne ide u gol vec u korner il aut i pogodi odbranbenog racuna se kao autogol. Bezz raspravljate, ljudi tako usvojili i sta sad.Ima li to pravilo igdje da pise jer ja znam kako je bilo a stvarno ne pratim bas toliko fudbal da znam svako novo pravilo. FIFA ih je zadnjih godina izbacila bukadar novih. U svakom slucaju hvala ti na ljudskom pojasnjenju.
Jbg,halali,i nije tako skoro bilo, ima pofajn vremena al se meni ucinilo tako,
- leškarenje
#6000 Re: AS Roma
Ja mu to DVA PUTA napisao, on me jos napade kako pametujem,sta treba da imam posla sa Sudom za ljudska prava....