AS Roma

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#5976 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

Fudo387 wrote:
hrasno38 wrote:
Fudo387 wrote:Pa nije lopta isla u pravcu mreze.
ajde malo ti to bolje pogledaj!!! Kako nije kad se golman bacio u tu stranu a Pjanic je skrenuo u drugu......
Pa nij isla u okvir gola.
OK za tebe nije za mene jeste i gotova prica.
Fudo387

#5977 Re: AS Roma

Post by Fudo387 »

Za mene, i za sve ostale.
Jedino si je ti vidio u mrezi.
leškarenje

#5978 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Sta ba ja imam objasnjavati pravila :-) mozda mrze Pjanica,a vole SalaSa :roll:
onda nemoj filozofirati jer znas odlicno sta je uvijek bio autogol samo vazda nesto kontriras.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam kakav ti problem imas,nadam se da nije nista strasno jer tvoje pisanje i nekakva borba protiv pravila me zabrinjavaju :(

Sta ti se bolan ima objasnjavati,lopta isla u gol i gol je Salahov....da je isla pored i da je skrenuta bio bi autogol :skoljka: ne mogu da vjerjem da ti se mora crtati.
hrasno38

#5979 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Sta ba ja imam objasnjavati pravila :-) mozda mrze Pjanica,a vole SalaSa :roll:
onda nemoj filozofirati jer znas odlicno sta je uvijek bio autogol samo vazda nesto kontriras.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam kakav ti problem imas,nadam se da nije nista strasno jer tvoje pisanje i nekakva borba protiv pravila me zabrinjavaju :(

Sta ti se bolan ima objasnjavati,lopta isla u gol i gol je Salahov....da je isla pored i da je skrenuta bio bi autogol :skoljka: ne mogu da vjerjem da ti se mora crtati.
Sta si ti doktor ili se bavis visokosofisticiranim poslovima u JKP Rad???? Znas ovo je otprilike ista prica kada pricamo da li je u nasem prvenstvu neki gol iz ofsajda ili ne, da li bio penal ili ne itd itd ali se ne sjecam da sam te pitao da li imas problema jer jebi ga i kod nas na terenima su neka pravila.
leškarenje

#5980 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

Moram opet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje :lol: :lol: pa sta da te pita covjek drugo,sad oko nebitne stvari to radis ....da je Edin dao ovaj gol ti ne bi imao dileme nijedne sekunde kome bi gol trebao biti pripisan.

Ne kontam te nikako,pravi si Don Kihot :D samo nastavi.
hrasno38

#5981 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Moram opet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje :lol: :lol: pa sta da te pita covjek drugo,sad oko nebitne stvari to radis ....da je Edin dao ovaj gol ti ne bi imao dileme nijedne sekunde kome bi gol trebao biti pripisan.

Normalno posto jos uvijek znam sta je starije,,,jaje ili kokos. To sto se niko ne buni ne znaci da su UEFA i FIFA u pravu nego je u pitanju ogroman novac pa svakoga boli kurac.
Sloboda govora sastavni je dio Opće deklaracije o ljudskim pravima Ujedinjenih naroda iz 1948. godine i Clana 10 evropske konvencije o ljudskim pravima. Samo sto ti to sve tesko mozes da skontas jer mislis da je sport vazniji od Ustava. Mogu na ovom forumu pronaci masu primjera gdje su forumasi tvrdili tako kao ti sve dok nisu vidjeli da je ipak slovo zakona jace od drugih slova. Imas pravo komentarisati rad predsjednika drzave a nemas pravo jebenog sportskog sudije....... :lol: :lol: :lol: ali dobro neka sam ja Don Kihot zato i smrdimo gdje smrdimo na repu civilizovanog svijeta na kojem cekamo da nam sve zavrsi neko drugi.
Ovo je odlican primjer ljudske tvrdoglavosi i pobjede covjeka protiv krsenja ljudskih prava

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/st ... protiv-bih
hrasno38

#5982 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Moram opet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne nego obratno upravo jer tvoj bezobrazluk je upravo poseban na temi o Dzeki i siguran sam 100% da je umjesto Salaha bio Dzeko da bi ti tvrdio zajedno sa @moketom i @insomniom da je to autogol. Samo sam cekao kad ces u pricu ubaciti Edina!!!
leškarenje

#5983 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

:lol: :lol: jos me po dva puta citira

E cuj Pilav i izbori u Srebrenici :roll: nevjerovatan si....znaci,da ponovimo : svi savezi imaju to pravilo,pa na osnovu njega kaznjavaju svakoga ko prica o sudjenju i niko ziv na svijetu se nije sjetio da se ganja po Strazburu ili negdje drugo i samo ti pricas kako im to niko ne moze zabraniti meni govori skroz nesto drugo o tebi :zzzz:

Stize ga "pileci mozak" po ucinku :razz:
Šibicar

#5984 Re: AS Roma

Post by Šibicar »

Nije da sam advokat hrasnom ali ima istine u ovom što priča za slobodu govora,jer koliko se sjećam kad je blentavi Mamić pričao nešto protiv pedera,na sudu se branio i odbranio upravo tom slobodom govora. :mrgreen:
hrasno38

#5985 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

Šibicar wrote:Nije da sam advokat hrasnom ali ima istine u ovom što priča za slobodu govora,jer koliko se sjećam kad je blentavi Mamić pričao nešto protiv pedera,na sudu se branio i odbranio upravo tom slobodom govora. :mrgreen:
Stvar je u tome sto se od FIFE i UEFE napravila fama i vjestacki se guraju u visu poziciju nego medjunarodne konvencije, ustavi, zakoni itd itd. Nema pravo niko nikome da zabrani da govori....nisam ja to izmislio niti ja to donio i sastavio nego UN i EU. Sloboda misljenja je na samom vrhu ljestvice ljudskih prava i tacno je formulisano kada ta sloboda gubi svoje privilegije.
Ti imas pravo da kazes (posto si spomenuo Mamica) " ne svidja mi se gay zajednica i ne svidja mi se njihov nacin zivota" ali ne smijes da kazes"jebem li im mater pedersku treba ih sve pobit"(karikiram). Opet ponavljam evo konkretno u BiH Ustav ti garantuje slobodu govora i imas pravo reci da predsjednik drzave ne radi dobro posao a nemas pravo reci da ga ne radi fudbalski sudija. Al u kurcu samo sto nece to niko da potegne.......tako se mislilo da je i Platini nedodirljiv pa ga skinuse ko fleku sa kaputa. To sto zapolenici JKP Rada ne smiju da progovore vjecitom direktoru Selimu Babicu pa misle da je to univerzalno to je njihov problem :D
KPNCTNJAH

#5986 Re: AS Roma

Post by KPNCTNJAH »

Nasli ste s kim cete raspravljati :mrgreen: pa tom njegovom logikom imas hiljade autogolova iz slobodnjaka, kad lopta malo zakaci nekog u zivom zidu... ili kad igrac loptu salje u raslje, golman se baci i zakaci je malo vrhovima prstiju, ali ipak udje u gol, to je autogol :mrgreen:
leškarenje

#5987 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
Šibicar wrote:Nije da sam advokat hrasnom ali ima istine u ovom što priča za slobodu govora,jer koliko se sjećam kad je blentavi Mamić pričao nešto protiv pedera,na sudu se branio i odbranio upravo tom slobodom govora. :mrgreen:
Stvar je u tome sto se od FIFE i UEFE napravila fama i vjestacki se guraju u visu poziciju nego medjunarodne konvencije, ustavi, zakoni itd itd. Nema pravo niko nikome da zabrani da govori....nisam ja to izmislio niti ja to donio i sastavio nego UN i EU. Sloboda misljenja je na samom vrhu ljestvice ljudskih prava i tacno je formulisano kada ta sloboda gubi svoje privilegije.
Ti imas pravo da kazes (posto si spomenuo Mamica) " ne svidja mi se gay zajednica i ne svidja mi se njihov nacin zivota" ali ne smijes da kazes"jebem li im mater pedersku treba ih sve pobit"(karikiram). Opet ponavljam evo konkretno u BiH Ustav ti garantuje slobodu govora i imas pravo reci da predsjednik drzave ne radi dobro posao a nemas pravo reci da ga ne radi fudbalski sudija. Al u kurcu samo sto nece to niko da potegne.......tako se mislilo da je i Platini nedodirljiv pa ga skinuse ko fleku sa kaputa. To sto zapolenici JKP Rada ne smiju da progovore vjecitom direktoru Selimu Babicu pa misle da je to univerzalno to je njihov problem :D
Pa eto zastupaj Samprasa u tužbi koju ćeš mu sročiti.
Zašto bi ja pričao o Selimu, plata dobra, redovna, regres, sva prava imam.... zašto povlačiš tu priču, pišeš ovdje dječje primjere tipa nisam ja, on je.
Uozbilji se :lol:
hrasno38

#5988 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

KPNCTNJAH wrote:Nasli ste s kim cete raspravljati :mrgreen: pa tom njegovom logikom imas hiljade autogolova iz slobodnjaka, kad lopta malo zakaci nekog u zivom zidu... ili kad igrac loptu salje u raslje, golman se baci i zakaci je malo vrhovima prstiju, ali ipak udje u gol, to je autogol :mrgreen:
Kad si nepismen da ti ponovim!!!

"U nogometu, autogol je gol postignut od igrača koji je loptu napucao ili joj bilo kako promijenio smjer, tako da ona uđe u gol njegove momčadi. Igraču koji je postigao autogol pripisuje se pogodak. Ako se lopta odbila od igrača nakon udarca protivničkog igrača i prevarila njegovog vratara, gol se može pripisati dvojici igrača:

* igraču koji je pucao, ako bi lopta i bez dodira nespretnog išla unutar mreže, čak i ako bi je vratar lagano obranio
* ili se postignut gol karakterizira kao autogol, ako je već spomenuti nespretni igrač u potpunosti promijenio smjer lopte, tako da lopta promijeni smjer u potpunosti, te uđe u gol.
* autogol iz slobodnog udarca nije moguc i sudija u tom slucaju treba da dosudi korner za ekipu koja napada.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5989 Re: AS Roma

Post by Tomahawk11 »

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
leškarenje

#5990 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

:lol:
Logovan

#5991 Re: AS Roma

Post by Logovan »

A oko kojeg gola ili golova se uopšte raspravlja? De nek' postavi da vidim o čemu se radi. :D
rage_guy

#5992 Re: AS Roma

Post by rage_guy »

Hhahahha. Al tacno sam znao sta je razlog rasprave i prije nego sam se vratio dvije stranice u nazad da vidim kako je pocelo. Bosnjo tvrdi da je Salahov gol ustvari autogol kako bi umanjio njegov ucinak da ne bi izgledao bolje od Dzeke. Gori smo od onih egipcana po facebooku. :D
hrasno38

#5993 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

rage_guy wrote:Hhahahha. Al tacno sam znao sta je razlog rasprave i prije nego sam se vratio dvije stranice u nazad da vidim kako je pocelo. Bosnjo tvrdi da je Salahov gol ustvari autogol kako bi umanjio njegov ucinak da ne bi izgledao bolje od Dzeke. Gori smo od onih egipcana po facebooku. :D
Ja mislim da si se maksimalno trudio ne bi nista gluplje napisao. Kakve veze ima Dzeko sa ovim golom? :jbt:
rage_guy

#5994 Re: AS Roma

Post by rage_guy »

Nema nikakve. To je samo moje misljenje poznavajuci tebe i tvoju ljubav prema Dzeki. :D
senturk

#5995 Re: AS Roma

Post by senturk »

De fino covjeku objasnite da je to pravilo oko ofsajda relativno skoro usvojeno, radi se o tome, da igrac koji suta, lopta ako ide u okvir gola, tj ako se vidi da ide u gol nema veze dal bi je golman odbranio il ne i pri tome zakaci odbranbenog igraca,racuna se kao gol. Ukoliko igrac suta,i vidi se da ne ide u gol vec u korner il aut i pogodi odbranbenog racuna se kao autogol. Bezz raspravljate, ljudi tako usvojili i sta sad.
MOSALJOZE

#5996 Re: AS Roma

Post by MOSALJOZE »

Jebo podforum lj&s
hrasno38

#5997 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

senturk wrote:De fino covjeku objasnite da je to pravilo oko ofsajda relativno skoro usvojeno, radi se o tome, da igrac koji suta, lopta ako ide u okvir gola, tj ako se vidi da ide u gol nema veze dal bi je golman odbranio il ne i pri tome zakaci odbranbenog igraca,racuna se kao gol. Ukoliko igrac suta,i vidi se da ne ide u gol vec u korner il aut i pogodi odbranbenog racuna se kao autogol. Bezz raspravljate, ljudi tako usvojili i sta sad.
Napokon normalan covjek za razgovor. Objasnili bi oni kad bi imali podlogu za objasnjenje a ovako je to samo u pitanju moja mrznja prema Salahu zato sto bi mogao ugroziti Edina.Kad nesto tvrdis onda fino postavis link i prica se zavrsi. Kad covjek vidi sa kojim sve personama diskutuje digao bi momentalno ruku na sebe :D Ima li to pravilo igdje da pise jer ja znam kako je bilo a stvarno ne pratim bas toliko fudbal da znam svako novo pravilo. FIFA ih je zadnjih godina izbacila bukadar novih. U svakom slucaju hvala ti na ljudskom pojasnjenju.
senturk

#5998 Re: AS Roma

Post by senturk »

hrasno38 wrote:
senturk wrote:De fino covjeku objasnite da je to pravilo oko ofsajda relativno skoro usvojeno, radi se o tome, da igrac koji suta, lopta ako ide u okvir gola, tj ako se vidi da ide u gol nema veze dal bi je golman odbranio il ne i pri tome zakaci odbranbenog igraca,racuna se kao gol. Ukoliko igrac suta,i vidi se da ne ide u gol vec u korner il aut i pogodi odbranbenog racuna se kao autogol. Bezz raspravljate, ljudi tako usvojili i sta sad.
Napokon normalan covjek za razgovor. Objasnili bi oni kad bi imali podlogu za objasnjenje a ovako je to samo u pitanju moja mrznja prema Salahu zato sto bi mogao ugroziti Edina.Kad nesto tvrdis onda fino postavis link i prica se zavrsi. Kad covjek vidi sa kojim sve personama diskutuje digao bi momentalno ruku na sebe :D Ima li to pravilo igdje da pise jer ja znam kako je bilo a stvarno ne pratim bas toliko fudbal da znam svako novo pravilo. FIFA ih je zadnjih godina izbacila bukadar novih. U svakom slucaju hvala ti na ljudskom pojasnjenju.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa-p ... /080329028
Jbg,halali,i nije tako skoro bilo, ima pofajn vremena al se meni ucinilo tako,
hrasno38

#5999 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

senturk wrote:
hrasno38 wrote:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa-p ... /080329028
Jbg,halali,i nije tako skoro bilo, ima pofajn vremena al se meni ucinilo tako,
Hvala drug!
leškarenje

#6000 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

Ja mu to DVA PUTA napisao, on me jos napade kako pametujem,sta treba da imam posla sa Sudom za ljudska prava.... :lol:
Post Reply