13:42 ... ja se vec naradio ...pukepuke wrote:Ramzess Veliki wrote:Pozdrav raja, da se javim ...Dobro jutro faraone, koliko je kod tebe sati?
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#5976 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- Ramzess Veliki
#5977 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Djes Tomo, uranio, zoru prevario?Tomahawk11 wrote:Direktore, hoće li to?Ramzess Veliki wrote:Pozdrav raja, da se javim ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5978 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jašta sam, a nisam moroRamzess Veliki wrote:Djes Tomo, uranio, zoru prevario?Tomahawk11 wrote:Direktore, hoće li to?Ramzess Veliki wrote:Pozdrav raja, da se javim ...
Ko kad je čovjek proklet
Ti, dobar?
- Euridika
- Globalna šefica
#5979 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jutro, ali nije dobro.... 
- mad_max_ba
#5980 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
usudim li se pitat dalje.....
- Ramzess Veliki
#5981 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Vala slabo nesto spavao ... sad ko zombi. Piva im skupa ko u Titi, a vodena ko u Johnnyju (ubice me Sejfo ...) ...Tomahawk11 wrote: Jašta sam, a nisam moro![]()
Ko kad je čovjek proklet![]()
Ti, dobar?
Imaju riba, nemaju riba. Ima i rakova i piletine. I tjestenine i rize.
Nasao sam Levis 501 original, ne ko u nas Made in Novi Pazar. Odmah sam ih kupio, u nima mi izgleda golem.
To je uslov da te ovdje ne opsjedaju udavace. Boje se velike bijele.
Ono sto kod nas zovu sramotom, ovdje je veliki bijeli monster.
To zato sto su ovdje svi rasplodni organi malehni. Djabe pricat da ti je mali prema nasim standardima, ne vjeruju ...
Probo sam njihov kondom, stane mi na palac. Taman da tipkam na mobitel a ne dobijem zulj.
Izadju zene iz firme, ja kontam veliki odmor, istrcali osnovci.
Inace su dobre zanatlije. Zamjeri ti se komsija, od njegove glave ti naprave privjesak za kljuceve.
Tu su majstori da smanje glavu. Garant istu kremu koriste kad bruse belegiju.
Ja cu se drzati Nivee da mi se slicno ne desi. Imaju Toyote i Micubushi nemaju Golfa nigdje.
Nemaju ni cevapa ni bureka. Ali im je ovo sto imaju jako ukusno. Nikad ne pitam sta je unutra ... suti i jedi.
Avlijaneri su im zgoljavi i neuhranjeni. Nece da jedu ono sto je tebi ostalo ... ko zna sta je razlog.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5982 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Svaka čast na iscrpnom izvještajuRamzess Veliki wrote:Vala slabo nesto spavao ... sad ko zombi. Piva im skupa ko u Titi, a vodena ko u Johnnyju (ubice me Sejfo ...) ...Tomahawk11 wrote: Jašta sam, a nisam moro![]()
Ti, dobar?
Nasao sam Levis 501 original, ne ko u nas Made in Novi Pazar. Odmah sam ih kupio, u nima mi izgleda golem.
To zato sto su ovdje svi rasplodni organi malehni. Djabe pricat da ti je mali prema nasim standardima, ne vjeruju ...
Probo sam njihov kondom, stane mi na palac. Taman da tipkam na mobitel a ne dobijem zulj.
Inace su dobre zanatlije. Zamjeri ti se komsija, od njegove glave ti naprave privjesak za kljuceve.
Ja cu se drzati Nivee da mi se slicno ne desi. Imaju Toyote i Micubushi nemaju Golfa nigdje.
Nemaju ni cevapa ni bureka. Ali im je ovo sto imaju jako ukusno. Nikad ne pitam sta je unutra ... suti i jedi.
Avlijaneri su im zgoljavi i neuhranjeni. Nece da jedu ono sto je tebi ostalo ... ko zna sta je razlog.
Ne znam, ja ne bi mogo....nema golfa
- BarbaDue
#5983 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nema golfova
jebo to!

ne mogu im odoljetijoske wrote:jel to barba pada na plavke![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- BarbaDue
#5985 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
tita miTomahawk11 wrote:E čuj![]()
... a crnke su posebna priča, sa njima sam vodio mnoge bitke, dobijao, gubio...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5986 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa reci jasno, volEm plaFke, al volEm i crnkeBarbaDue wrote:tita miTomahawk11 wrote:E čuj![]()
![]()
... a crnke su posebna priča, sa njima sam vodio mnoge bitke, dobijao, gubio...
Šta ga tu uvijaš
- BarbaDue
#5987 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
da me kojim slučajem ova zaprosila udo bih se iz zatrke
- Bloo
- Globalna šefica
#5988 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Tomahawk11 wrote: Svaka čast na iscrpnom izvještaju![]()
![]()
Ne znam, ja ne bi mogo....nema golfa
da li ima života poslije golfa 2?
- Euridika
- Globalna šefica
#5989 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa da sam znala da je ovo in, mogla sam i ja jednu svoju ovakvu metnuti na atribute. Samo ja nemam zelene oči, ne znam jel' to mana...BarbaDue wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5990 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
NopeBloo wrote:Tomahawk11 wrote: Svaka čast na iscrpnom izvještaju![]()
![]()
Ne znam, ja ne bi mogo....nema golfa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da li ima života poslije golfa 2?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5991 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Uuuu....ma staviš sočiva i eto gaEuridika wrote:Pa da sam znala da je ovo in, mogla sam i ja jednu svoju ovakvu metnuti na atribute. Samo ja nemam zelene oči, ne znam jel' to mana...BarbaDue wrote:
- BarbaDue
#5992 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
kakva mahana, haj se ti nama ovako prikažiEuridika wrote:Pa da sam znala da je ovo in, mogla sam i ja jednu svoju ovakvu metnuti na atribute. Samo ja nemam zelene oči, ne znam jel' to mana...BarbaDue wrote:
- Euridika
- Globalna šefica
#5993 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Kad bih još znala gdje mi je ta slika...
Znam da je Bloo ima, nedavno mi ju je pokazivala.
- pukepuke
#5994 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ramzess Veliki wrote:Vala slabo nesto spavao ... sad ko zombi. Piva im skupa ko u Titi, a vodena ko u Johnnyju (ubice me Sejfo ...) ...Tomahawk11 wrote: Jašta sam, a nisam moro![]()
Ti, dobar?
- Euridika
- Globalna šefica
#5995 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Uh romana, ne mogu da čitam. Ali znam suštinu, nema Bosne niđe.

- BarbaDue
#5996 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
napravi novuEuridika wrote:Kad bih još znala gdje mi je ta slika...![]()
![]()
- klixoris
#5997 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa ne mozemo svi bit' savrseniEuridika wrote: Samo ja nemam zelene oči, ne znam jel' to mana...
- Euridika
- Globalna šefica
#5998 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa onda se ja prišlepam tebi savršenom, i eto... a i ja sam blizu savršenstva...klixoris wrote:Pa ne mozemo svi bit' savrseniEuridika wrote: Samo ja nemam zelene oči, ne znam jel' to mana...![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5999 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa imam i ja zelene oči
Jel to znači da sam savršen?
Jel to znači da sam savršen?
- joske