Pa yebga ja nemam drugo objasnjene kada neko tvrdi da su farmerke u Jugi bile kao sada auto, nego da je tada zivio u nekoj vukojebini, pazi ne na selu kako ti tvrdis, nego bas u vukojebini gdje bi farmerke vidio tek kada bi neki planinar navratio ili si ih vidio tek po dolasku u grad.animals wrote:Nije,ali me nervira kad neko iz BIH, se hvali time sto zivi u gradu, a sela naziva vukojebinama..zateznistub wrote:Ovo je tvoj osnovni problem glede teme o Jugi...animals wrote: pa sta ces gore vukojebine od gradova u BIH, posebno ovi veci, na celu sa Sarajevom..
Sto se tice ovog negiranja da se islo u inostranstvo na ekskurzije, sto jeste pocelo tek pocetkom devedesetih, je stvarno van pameti. Covjek jasno kaze kada i gdje je iso, Spanije, eto ti argumenta ja sam iso u Rovinj, kao dokaz da niko nije isao u inostranstvo.
Pa kakav je to razgovor?
Ja sam isao jednom u Sloveniju, jednom u Crnu Goru, u Sloveniji je bilo lijepo, a Crne Gore se ne sjecam puno
Juga je bila velika zemlja, za eskurzije sasvim dovoljna i fenomenalna, ali ako su raja isla i u inostranstvo cemu to negiranje, ja se isto sjecam da je moj rodjak isao takodje u Spaniju tih godina, vjerovatno isto 1990.
I da fakulteti su isli u Rusiju vec odavno, ja sam propustio jel mi se nije islo sa papcima, a sad mi zao sto ne vidjej Jermitaz i sve drugo, greska