Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadam se da ce i sam internet napraviti, ali je jeftinije kroz paket
Pa nema cim moram i moju tv uzet.
Ja sam postavio pitanje iskljucivo za pakete interneta. Moja tv me ne interesuje jer kada se ukljuci 1 ili 2 stb u tom trenutku opada brzina interneta.
Iz svog iskustva govorim da ne opada brzina interneta iako mi budu dva STB-a ukljucena. Jedino kada je opadala brzia interneta je kada se tek uveli HD kanali i ja bio na losim paricama, pa je na moj zahtjev ukljucen HD paket i ako su oni govorili da ne moze sti sam i primjetio, jer mi je internet brzina bila minimalna kada gledam HD kanale, ali ja sam inistirao na tome i prihvatio jer je bilo svjetsko u fudbalu. Ali cim su mi popravili parice bilo je dobro, a sada kada imam otpiku nemam nikakvih problema ni sa cim
Tako da dok ne provjeris kod sebe, ne mozes tvrditi da je tako.
A ako je tako fino otkazes uslugu ako ne naprave jer ne isporucuju uslugu kako treba
Ako ti je veza stabilna, ne puca konekcija, stranice normalno učitava. Bolje ti je i tih 10/1 nego kod drugih 40/6 a veza puca,.. Govorim ti iz iskustva, jer koristim povremeno i ovih 40/6 i ne bih mijenjao. Ovo 40/6 je u pitanju Zenica, i mnogi se žale na ove stvari što sam gore naveo. Možda je u drugim gradovima bolje? Ali to opet zavisi koji je predhodni kablovski operater radio instalaciju. A znamo da ih je većinu telemach kupio.
allem_77 wrote:Ako ti je veza stabilna, ne puca konekcija, stranice normalno učitava. Bolje ti je i tih 10/1 nego kod drugih 40/6 a veza puca,.. Govorim ti iz iskustva, jer koristim povremeno i ovih 40/6 i ne bih mijenjao. Ovo 40/6 je u pitanju Zenica, i mnogi se žale na ove stvari što sam gore naveo. Možda je u drugim gradovima bolje? Ali to opet zavisi koji je predhodni kablovski operater radio instalaciju. A znamo da ih je većinu telemach kupio.
Stabilnost je jedini razlog zasto sam i dalje na xDSL inace bih davno presao na kablovsku.
Konekcija mi je zadnji put pukla bez razloga prije 5 godina medjutim ove pakete moraju azurirati.
Kod familije cesto koristim kablovski 40/6 i stvarno je nestabilna konekcija, pogotovo iza 20h
Koji ce HD kanali biti u osnovnoj ponudi, postojece smece ili nesto novo?
Koliko bi ih moglo biti ukupno? Jadosti te, tek HD kanale uvrstavaju u osnovnu ponudu i to 2019 godine.
Telecom ne moze vise stici konkurenciju, a kamol' prestici.
IamPajaELdin wrote:Koji ce HD kanali biti u osnovnoj ponudi, postojece smece ili nesto novo?
Koliko bi ih moglo biti ukupno? Jadosti te, tek HD kanale uvrstavaju u osnovnu ponudu i to 2019 godine.
Telecom ne moze vise stici konkurenciju, a kamol' prestici.
Upload najvise koristim za google photos i povremeno uploadujem neki video od 600-700 mb na youtube. Nekad kad mi se bas zuri uploadujem i preko 3g jer je brzi upload nego na xdsl nazalost.
Dolaze mi poruke sa broja 06202020. Unutar SMS aplikacije sam izvršio blokiranje ali da li postoji ogućnost da i dalje dolaze i da mi povećava potrošnju na računu?
suad-sarajevo wrote:Dolaze mi poruke sa broja 06202020. Unutar SMS aplikacije sam izvršio blokiranje ali da li postoji ogućnost da i dalje dolaze i da mi povećava potrošnju na računu?
mislim da to možeš deaktivirati slanjem poruke sadržaja PFAC na navedeni broj
Može li se preći na manji paket ukoliko je u toku ugovor na dvije godine s kupljenim mobitelom, s tim da je mobitel odmah plaćen, bez rata? Pretpostavljam, ukoliko može, da bi trebalo nešto doplatiti za telefon recimo, na manjoj pretplati je stoju bio jeftiniji u trenutku kupovine.
suad-sarajevo wrote:Sad zvao podršku na 1444 i kaže gospođa da odgovorim sa sms-om STOP i da bi kao to trebalo zaustaviti poruke i povećanje računa.
ja sam to riješio na način na koji sam iznad napisao, pa sad ti probaj i sa STOP, sjećam se samo da mi je skidalo po 5 KM sedmično ili mjesečno sad se već i ne sjećam