Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Promjenio lozinku na portalu Bh Telecom da aktiviran moja web TV,odradio to sve ok i nakon pola sata nestalo interneta i WiFi,dok je TV kanali radili uredno.Probao restartovati modem,sve ostalo isto.Suttadan prijavio na 1444 kažu resetuj modem to kad sam odradio nestalo i kanala na mojoj TV.Tri dana niko se nije udostojio ni nazvati a kamoli da dodje.Modem je onaj dugački inbox, može se ući u njega ali ne znam podesiti postavke ima li negdje kakvo uputstvo da pokušam sam riješiti?
tipler wrote:Promjenio lozinku na portalu Bh Telecom da aktiviran moja web TV,odradio to sve ok i nakon pola sata nestalo interneta i WiFi,dok je TV kanali radili uredno.Probao restartovati modem,sve ostalo isto.Suttadan prijavio na 1444 kažu resetuj modem to kad sam odradio nestalo i kanala na mojoj TV.Tri dana niko se nije udostojio ni nazvati a kamoli da dodje.Modem je onaj dugački inbox, može se ući u njega ali ne znam podesiti postavke ima li negdje kakvo uputstvo da pokušam sam riješiti?
Vidi cijena, vidi cijena, Huawei se nafurao, jos BHT dok doda svoj dio, tacno da imam 2 milje maraka nikad Huawei ne bih kupio E moji Kinezi necete daleko ovim tempom.
Pa jeste jeftinije s obzirom da ona gamad tamo stalno dizu cijene.
Ja npr skoro sve gledam preko kodija na android boxu. Samo zbog roditelja i dalje drzim kablovski prikljucak jer je njima nezgodno baratati sa kodijem.
rizibizi wrote:Vidi cijena, vidi cijena, Huawei se nafurao, jos BHT dok doda svoj dio, tacno da imam 2 milje maraka nikad Huawei ne bih kupio E moji Kinezi necete daleko ovim tempom.
Jel' to što je kompanija smještena u Kini i u vlasništvu Kineza odmah treba da znači da je loša? Trenutno je Huawei ispred Apple, samo je Samsung ispred njih.
Ovo je premium model, govorim za Mate 20 Pro, i sasvim sigurno je da će biti u rangu sa nekim premium od Samsunga i slično. A koliko vidim opet je i u Telecomu jeftiniji nego je bio Samsung s9 kada je došao.
rizibizi wrote:Vidi cijena, vidi cijena, Huawei se nafurao, jos BHT dok doda svoj dio, tacno da imam 2 milje maraka nikad Huawei ne bih kupio E moji Kinezi necete daleko ovim tempom.
Jel' to što je kompanija smještena u Kini i u vlasništvu Kineza odmah treba da znači da je loša? Trenutno je Huawei ispred Apple, samo je Samsung ispred njih.
Ovo je premium model, govorim za Mate 20 Pro, i sasvim sigurno je da će biti u rangu sa nekim premium od Samsunga i slično. A koliko vidim opet je i u Telecomu jeftiniji nego je bio Samsung s9 kada je došao.
Nadam se da ce i sam internet napraviti, ali je jeftinije kroz paket
Pa nema cim moram i moju tv uzet.
Ja sam postavio pitanje iskljucivo za pakete interneta. Moja tv me ne interesuje jer kada se ukljuci 1 ili 2 stb u tom trenutku opada brzina interneta.