Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Drvosjeca iz Dejcica

#59676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

prljavi Hare wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Treba samo sabrati 1+1, Srbi su već "halalili" Kosovo i to se vidi iz stava Dodika i Vučića, zadovoljili bi se malim dijelom sjevera i to je to. Dodik je svjestan da RS ne može osamostaliti bez rata i konflikta i to mu je najveća prepraka jer u tom nekom novom konfliktu ulozi su sve ili ništa.
Guardian samo megafoniše što picousta pi... ne smije sam izjaviti.Guardian je jasno rekao da je šumski MUP prejak i da mu niko ništa ne
šmože,a nije ni pomenuo specijalne jedinice komunalaca i poštara.Nego hebeo zajebanciju,haman će se opet guslati po BiH.Dva dana prije
presude Pampersu,orgijanje je počelo a za Guardianom ne zaostaju ni Krmeća glava koji trubi kako će presuda usložniti odnose u BiH. :-)
Po meni nakon izricanja presude Mladiću i zatvaranja suda u Hagu Bošnjaci otvoreno trebaju postaviti pitanje kako je moguće da je osuđeno svo političko i vojno rukovodstvo RS-a za najteže zločine a da mi trebamo u tišini i miru da prihvatimo rezultate te politike i djelovanje te politike preko vojnog krila tzv. VRS? Ovo bi trebala biti mantra koju treba puštati pet puta na dan sa svih džamija u BiH prije mujezinovog poziva na molitvu.
Drvosjeca iz Dejcica

#59677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Maraschino wrote:
moa wrote:
Zasto niko od nadleznih ne sazove sastanak, ovo je cisti fasizam, ovim stvarima je u ratu se stalo u kraj o ideji VS i mnogo je ljudi zaginulo za ovu drzavu, ovima sto su crtali karte se sudilo i sudi u Hagu, pa dokle vise ljudi.
Covjek kaki po nama godinama a mi samo slijezemo ramenima.
Sada se situacija promijenila pa niko ne smije spomenuti ukidanje genocidnog brloga. Znam da od toga nema nista kao ni od ovoga sto on prica ali sta treba uraditi pa da neko reaguje.

Ja, nema Harisa. On je stvorio Dodika bla, bla, bla
Ma to je ubleha koju ponavljaju...eto nije valjao Haris, ne valja Bakir, nije valjao, Zlatko, nije valjao ni Tihić...pa ima li da iko valja toj velikosrpskoj politici? Naravno ima, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Fikret Abdić i Dodik koji otvoreno baštini njihovo nasljeđe. :oops: To je propaganda koju imamo i na ovom forumu, ogaditi Bošnajcima sve i svakoga, nametnuti im kompleks izigravanja žrtve (kao prestanite da glumite žrtve :oops: ), pokazati beznađe na prostorima gdje oni žive (iako je stvarno stanje daleko bolje) a uljepšati sve na prostorima Srba i Hrvata. Onaj ko ovo nije shvatio da je to samo nastavak rata drugim sredstvima taj nije pri čistoj.
skupljac_zeljeza

#59678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

moa wrote:
Zasto niko od nadleznih ne sazove sastanak, ovo je cisti fasizam, ovim stvarima je u ratu se stalo u kraj o ideji VS i mnogo je ljudi zaginulo za ovu drzavu, ovima sto su crtali karte se sudilo i sudi u Hagu, pa dokle vise ljudi.
Ovo nereagovanje ga ohrabruje da pomjera granice bezobrazluka, ali to može biti i dobro jer će se jednom garant zaletiti preko crvene crte koju su postavili stranci. Našu je davno prešao.
Tipicoti

#59679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

prljavi Hare wrote:
Treba samo sabrati 1+1, Srbi su već "halalili" Kosovo i to se vidi iz stava Dodika i Vučića, zadovoljili bi se malim dijelom sjevera i to je to. Dodik je svjestan da RS ne može osamostaliti bez rata i konflikta i to mu je najveća prepraka jer u tom nekom novom konfliktu ulozi su sve ili ništa.
Guardian samo megafoniše što picousta pi... ne smije sam izjaviti.Guardian je jasno rekao da je šumski MUP prejak i da mu niko ništa ne
šmože,a nije ni pomenuo specijalne jedinice komunalaca i poštara.Nego hebeo zajebanciju,haman će se opet guslati po BiH.Dva dana prije
presude Pampersu,orgijanje je počelo a za Guardianom ne zaostaju ni Krmeća glava koji trubi kako će presuda usložniti odnose u BiH. :-)

Dodik ce i Vucica navuci na tanak led, kao Karadzic Milosevica...........ne kontam da `` politicki `` Srbijanci u Beogradu ne vide da im sa ove strane Drine nista dobro nije doslo:
- 1914: Gavrilo Princip najavi 1.svjetski rat...........Srbija najeba, 1/3 stanovnistva Srbije nastrada zbog bosanskog Srbina.
- 1992: Radovan Karadzic pravi genocide po Bosni..........Srbiji embargo i sankcije, vratili se 50 godina unazad.
- 1999: Zbog ratnih zlocina koje su napravili bosanski Srbi 92-95. ....NATO i USA bombraduje Srbiju i kaznjava ih podrskom Kosovu. Zbog bosanskih Srba su izgubili Kosovo.
- 2017: Milorad Dodik crta nove granice na Balkanu..........???
Maraschino

#59680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Maraschino wrote:
moa wrote:
Covjek kaki po nama godinama a mi samo slijezemo ramenima.
Sada se situacija promijenila pa niko ne smije spomenuti ukidanje genocidnog brloga. Znam da od toga nema nista kao ni od ovoga sto on prica ali sta treba uraditi pa da neko reaguje.

Ja, nema Harisa. On je stvorio Dodika bla, bla, bla
Ma to je ubleha koju ponavljaju...eto nije valjao Haris, ne valja Bakir, nije valjao, Zlatko, nije valjao ni Tihić...pa ima li da iko valja toj velikosrpskoj politici? Naravno ima, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Fikret Abdić i Dodik koji otvoreno baštini njihovo nasljeđe. :oops: To je propaganda koju imamo i na ovom forumu, ogaditi Bošnajcima sve i svakoga, nametnuti im kompleks izigravanja žrtve (kao prestanite da glumite žrtve :oops: ), pokazati beznađe na prostorima gdje oni žive (iako je stvarno stanje daleko bolje) a uljepšati sve na prostorima Srba i Hrvata. Onaj ko ovo nije shvatio da je to samo nastavak rata drugim sredstvima taj nije pri čistoj.
bas tako nekako.
GeeTnT

#59681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

Po meni nakon izricanja presude Mladiću i zatvaranja suda u Hagu Bošnjaci otvoreno trebaju postaviti pitanje kako je moguće da je osuđeno svo političko i vojno rukovodstvo RS-a za najteže zločine a da mi trebamo u tišini i miru da prihvatimo rezultate te politike i djelovanje te politike preko vojnog krila tzv. VRS? Ovo bi trebala biti mantra koju treba puštati pet puta na dan sa svih džamija u BiH prije mujezinovog poziva na molitvu.
Zasto Bosnjaci treba da pitaju? Koliko znam u etnicki neociscenom dijelu BiH zive i druga dva konstitutivna naroda...ima ih sasvim dovoljno da se njihov glas daleko cuje. Cemu cutanje?
Cubrilovic danas kaze da je MuP RS garant bezbjednosti...ok, ne bi to bilo nista cudno da se nije ta izjava dala nakon cestitsnja Srpske krsne slave....
Maraschino

#59682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

skupljac_zeljeza wrote:
Ovo nereagovanje ga ohrabruje da pomjera granice bezobrazluka, ali to može biti i dobro jer će se jednom garant zaletiti preko crvene crte koju su postavili stranci. Našu je davno prešao.
Prelazio je on i crvenu pa se brze bolje vracao ali je MZ zadovoljna i sa time(davanje izjave u Tuzilastvu i povlacenje odluke o referendumu). Nema sankcija nego se Bosnjo treba uzdati use i u ono sto ima.
manijak1

#59683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by manijak1 »

GeeTnT wrote:Cubrilovic danas kaze da je MuP RS garant bezbjednosti...ok, ne bi to bilo nista cudno da se nije ta izjava dala nakon cestitsnja Srpske krsne slave....
Garant je garant
Tipicoti

#59684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

GeeTnT wrote:
Zasto Bosnjaci treba da pitaju? Koliko znam u etnicki neociscenom dijelu BiH zive i druga dva konstitutivna naroda...ima ih sasvim dovoljno da se njihov glas daleko cuje. Cemu cutanje?
Cubrilovic danas kaze da je MuP RS garant bezbjednosti...ok, ne bi to bilo nista cudno da se nije ta izjava dala nakon cestitsnja Srpske krsne slave....
Ovo kaze dodik za DW, a u vezi policije.........nije ni cudo da ih je naoruzao dugim cijevima, to nije policija vec vojska.

Image
Maraschino

#59685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Dodik je samo jedan od izvodjaca radova onih koji sazivaju sijednice za nacionalnu bezbijednost.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu. :oops:

Namjenska je Tito!!! :-D
GeeTnT

#59687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

prljavi Hare wrote:Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu. :oops:

Uvesti pod kodnim imenom "Vulin i tetka "
Maraschino

#59688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

prljavi Hare wrote:Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu. :oops:

Imamo mi obzira prema tebi ali jbga. :roll: :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

GeeTnT wrote:

Uvesti pod kodnim imenom "Vulin i tetka "
Fikretova tetka..došla po gramofon. :lol: :lol: :lol:
mO k3

#59691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ovo crtanje karte sa sjeverom Republike Kosova nije to tek tako iz rukava miloradu , ovako nesto uraditi bez amina srbije nikada...
Izgleda da plan postoji , da je srbija radi evropskih intergracija spremna na podijelu kosova ,ali da li je kosovo spremno??

Ja im ne bi dao ni pedalj zemlje
moa

#59692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

dobra ideja za prodat RSu :). Mozda se cvakne sta i para.

"Nisam protiv nezavisnosti Kosova, ako Beograd tako odluči..."...idemo, SAVETI BEZBEDNOSTI, OSTRE MERE,SEVER KOSOVA.. Joj ludila sa ovim bosanskim srbima. blizi se trenutak kada ce Srbija priznati kosovo. TIK TAK TIK TAK
daddy-kool

#59693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

prljavi Hare wrote:
To smo već i znali , ali sada imamo i okvirni datum referenduma.
Do 2025 prije ulaska lidera regiona u EU.
DonieBrasco

#59694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Mašta može svašta, nije zabranjeno fantazirati.

Ali realnost je drugacija. :bih:
manijak1

#59695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by manijak1 »

mO k3 wrote:Ovo crtanje karte sa sjeverom Republike Kosova nije to tek tako iz rukava miloradu , ovako nesto uraditi bez amina srbije nikada...
Izgleda da plan postoji , da je srbija radi evropskih intergracija spremna na podijelu kosova ,ali da li je kosovo spremno??

Ja im ne bi dao ni pedalj zemlje
Ovo crtanje je prvobitna Dačićeva ideja :oops: međutim nakon Katalonije je promijenio iskaz :oops:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#59696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image
skupljac_zeljeza

#59697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Vidi se da je uvježbana ruka....

Image
animus

#59698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

Brate navukli su ga sa ovom kartom ko zadnjeg bekana. Ispao je baš glup. Izdao je tajne planove SANUa. Nece vise nista pred njim pričati.
Tipicoti

#59699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

skupljac_zeljeza wrote:Vidi se da je uvježbana ruka....

Image
Evo sta je nacrtao:

Image

:lol: :lol: :lol:

Crtao je i ovaj pa je propao iz likovnog kao sto ce i Dodo pasti.....i to brzo.
Image
skupljac_zeljeza

#59700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Svakako su oni crtali pa šipak...

Image
Locked