Po meni nakon izricanja presude Mladiću i zatvaranja suda u Hagu Bošnjaci otvoreno trebaju postaviti pitanje kako je moguće da je osuđeno svo političko i vojno rukovodstvo RS-a za najteže zločine a da mi trebamo u tišini i miru da prihvatimo rezultate te politike i djelovanje te politike preko vojnog krila tzv. VRS? Ovo bi trebala biti mantra koju treba puštati pet puta na dan sa svih džamija u BiH prije mujezinovog poziva na molitvu.prljavi Hare wrote:Guardian samo megafoniše što picousta pi... ne smije sam izjaviti.Guardian je jasno rekao da je šumski MUP prejak i da mu niko ništa neDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Treba samo sabrati 1+1, Srbi su već "halalili" Kosovo i to se vidi iz stava Dodika i Vučića, zadovoljili bi se malim dijelom sjevera i to je to. Dodik je svjestan da RS ne može osamostaliti bez rata i konflikta i to mu je najveća prepraka jer u tom nekom novom konfliktu ulozi su sve ili ništa.
šmože,a nije ni pomenuo specijalne jedinice komunalaca i poštara.Nego hebeo zajebanciju,haman će se opet guslati po BiH.Dva dana prije
presude Pampersu,orgijanje je počelo a za Guardianom ne zaostaju ni Krmeća glava koji trubi kako će presuda usložniti odnose u BiH.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Drvosjeca iz Dejcica
#59676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Drvosjeca iz Dejcica
#59677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma to je ubleha koju ponavljaju...eto nije valjao Haris, ne valja Bakir, nije valjao, Zlatko, nije valjao ni Tihić...pa ima li da iko valja toj velikosrpskoj politici? Naravno ima, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Fikret Abdić i Dodik koji otvoreno baštini njihovo nasljeđe.Maraschino wrote:Covjek kaki po nama godinama a mi samo slijezemo ramenima.moa wrote:
Zasto niko od nadleznih ne sazove sastanak, ovo je cisti fasizam, ovim stvarima je u ratu se stalo u kraj o ideji VS i mnogo je ljudi zaginulo za ovu drzavu, ovima sto su crtali karte se sudilo i sudi u Hagu, pa dokle vise ljudi.
Sada se situacija promijenila pa niko ne smije spomenuti ukidanje genocidnog brloga. Znam da od toga nema nista kao ni od ovoga sto on prica ali sta treba uraditi pa da neko reaguje.
Ja, nema Harisa. On je stvorio Dodika bla, bla, bla
- skupljac_zeljeza
#59678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo nereagovanje ga ohrabruje da pomjera granice bezobrazluka, ali to može biti i dobro jer će se jednom garant zaletiti preko crvene crte koju su postavili stranci. Našu je davno prešao.moa wrote:
Zasto niko od nadleznih ne sazove sastanak, ovo je cisti fasizam, ovim stvarima je u ratu se stalo u kraj o ideji VS i mnogo je ljudi zaginulo za ovu drzavu, ovima sto su crtali karte se sudilo i sudi u Hagu, pa dokle vise ljudi.
-
Tipicoti
#59679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Guardian samo megafoniše što picousta pi... ne smije sam izjaviti.Guardian je jasno rekao da je šumski MUP prejak i da mu niko ništa neDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Treba samo sabrati 1+1, Srbi su već "halalili" Kosovo i to se vidi iz stava Dodika i Vučića, zadovoljili bi se malim dijelom sjevera i to je to. Dodik je svjestan da RS ne može osamostaliti bez rata i konflikta i to mu je najveća prepraka jer u tom nekom novom konfliktu ulozi su sve ili ništa.
šmože,a nije ni pomenuo specijalne jedinice komunalaca i poštara.Nego hebeo zajebanciju,haman će se opet guslati po BiH.Dva dana prije
presude Pampersu,orgijanje je počelo a za Guardianom ne zaostaju ni Krmeća glava koji trubi kako će presuda usložniti odnose u BiH.
Dodik ce i Vucica navuci na tanak led, kao Karadzic Milosevica...........ne kontam da `` politicki `` Srbijanci u Beogradu ne vide da im sa ove strane Drine nista dobro nije doslo:
- 1914: Gavrilo Princip najavi 1.svjetski rat...........Srbija najeba, 1/3 stanovnistva Srbije nastrada zbog bosanskog Srbina.
- 1992: Radovan Karadzic pravi genocide po Bosni..........Srbiji embargo i sankcije, vratili se 50 godina unazad.
- 1999: Zbog ratnih zlocina koje su napravili bosanski Srbi 92-95. ....NATO i USA bombraduje Srbiju i kaznjava ih podrskom Kosovu. Zbog bosanskih Srba su izgubili Kosovo.
- 2017: Milorad Dodik crta nove granice na Balkanu..........???
- Maraschino
#59680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bas tako nekako.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ma to je ubleha koju ponavljaju...eto nije valjao Haris, ne valja Bakir, nije valjao, Zlatko, nije valjao ni Tihić...pa ima li da iko valja toj velikosrpskoj politici? Naravno ima, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Fikret Abdić i Dodik koji otvoreno baštini njihovo nasljeđe.Maraschino wrote:Covjek kaki po nama godinama a mi samo slijezemo ramenima.moa wrote:
Sada se situacija promijenila pa niko ne smije spomenuti ukidanje genocidnog brloga. Znam da od toga nema nista kao ni od ovoga sto on prica ali sta treba uraditi pa da neko reaguje.
Ja, nema Harisa. On je stvorio Dodika bla, bla, blaTo je propaganda koju imamo i na ovom forumu, ogaditi Bošnajcima sve i svakoga, nametnuti im kompleks izigravanja žrtve (kao prestanite da glumite žrtve
), pokazati beznađe na prostorima gdje oni žive (iako je stvarno stanje daleko bolje) a uljepšati sve na prostorima Srba i Hrvata. Onaj ko ovo nije shvatio da je to samo nastavak rata drugim sredstvima taj nije pri čistoj.
- GeeTnT
#59681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zasto Bosnjaci treba da pitaju? Koliko znam u etnicki neociscenom dijelu BiH zive i druga dva konstitutivna naroda...ima ih sasvim dovoljno da se njihov glas daleko cuje. Cemu cutanje?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Po meni nakon izricanja presude Mladiću i zatvaranja suda u Hagu Bošnjaci otvoreno trebaju postaviti pitanje kako je moguće da je osuđeno svo političko i vojno rukovodstvo RS-a za najteže zločine a da mi trebamo u tišini i miru da prihvatimo rezultate te politike i djelovanje te politike preko vojnog krila tzv. VRS? Ovo bi trebala biti mantra koju treba puštati pet puta na dan sa svih džamija u BiH prije mujezinovog poziva na molitvu.
Cubrilovic danas kaze da je MuP RS garant bezbjednosti...ok, ne bi to bilo nista cudno da se nije ta izjava dala nakon cestitsnja Srpske krsne slave....
- Maraschino
#59682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prelazio je on i crvenu pa se brze bolje vracao ali je MZ zadovoljna i sa time(davanje izjave u Tuzilastvu i povlacenje odluke o referendumu). Nema sankcija nego se Bosnjo treba uzdati use i u ono sto ima.skupljac_zeljeza wrote:
Ovo nereagovanje ga ohrabruje da pomjera granice bezobrazluka, ali to može biti i dobro jer će se jednom garant zaletiti preko crvene crte koju su postavili stranci. Našu je davno prešao.
- manijak1
#59683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Garant je garantGeeTnT wrote:Cubrilovic danas kaze da je MuP RS garant bezbjednosti...ok, ne bi to bilo nista cudno da se nije ta izjava dala nakon cestitsnja Srpske krsne slave....
-
Tipicoti
#59684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo kaze dodik za DW, a u vezi policije.........nije ni cudo da ih je naoruzao dugim cijevima, to nije policija vec vojska.GeeTnT wrote:Zasto Bosnjaci treba da pitaju? Koliko znam u etnicki neociscenom dijelu BiH zive i druga dva konstitutivna naroda...ima ih sasvim dovoljno da se njihov glas daleko cuje. Cemu cutanje?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Po meni nakon izricanja presude Mladiću i zatvaranja suda u Hagu Bošnjaci otvoreno trebaju postaviti pitanje kako je moguće da je osuđeno svo političko i vojno rukovodstvo RS-a za najteže zločine a da mi trebamo u tišini i miru da prihvatimo rezultate te politike i djelovanje te politike preko vojnog krila tzv. VRS? Ovo bi trebala biti mantra koju treba puštati pet puta na dan sa svih džamija u BiH prije mujezinovog poziva na molitvu.
Cubrilovic danas kaze da je MuP RS garant bezbjednosti...ok, ne bi to bilo nista cudno da se nije ta izjava dala nakon cestitsnja Srpske krsne slave....

- Maraschino
#59685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je samo jedan od izvodjaca radova onih koji sazivaju sijednice za nacionalnu bezbijednost.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#59686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu.
Namjenska je Tito!!!
Namjenska je Tito!!!
- GeeTnT
#59687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uvesti pod kodnim imenom "Vulin i tetka "prljavi Hare wrote:Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu.![]()
Namjenska je Tito!!!
- Maraschino
#59688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imamo mi obzira prema tebi ali jbga.prljavi Hare wrote:Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu.![]()
Namjenska je Tito!!!
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#59689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fikretova tetka..došla po gramofon.GeeTnT wrote:Uvesti pod kodnim imenom "Vulin i tetka "prljavi Hare wrote:Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu.![]()
Namjenska je Tito!!!
- manijak1
- mO k3
#59691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo crtanje karte sa sjeverom Republike Kosova nije to tek tako iz rukava miloradu , ovako nesto uraditi bez amina srbije nikada...
Izgleda da plan postoji , da je srbija radi evropskih intergracija spremna na podijelu kosova ,ali da li je kosovo spremno??
Ja im ne bi dao ni pedalj zemlje
Izgleda da plan postoji , da je srbija radi evropskih intergracija spremna na podijelu kosova ,ali da li je kosovo spremno??
- moa
#59692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Da bi se smirila situacija treba uvesti oko 100 tona stabilnosti iz Srbije,inače najvećeg izvoznika u regionu.![]()
Namjenska je Tito!!!
dobra ideja za prodat RSu
"Nisam protiv nezavisnosti Kosova, ako Beograd tako odluči..."...idemo, SAVETI BEZBEDNOSTI, OSTRE MERE,SEVER KOSOVA.. Joj ludila sa ovim bosanskim srbima. blizi se trenutak kada ce Srbija priznati kosovo. TIK TAK TIK TAK
-
daddy-kool
#59693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To smo već i znali , ali sada imamo i okvirni datum referenduma.prljavi Hare wrote:Guardian samo megafoniše što picousta pi... ne smije sam izjaviti.Guardian je jasno rekao da je šumski MUP prejak i da mu niko ništa neDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Do 2025 prije ulaska lidera regiona u EU.
-
DonieBrasco
#59694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mašta može svašta, nije zabranjeno fantazirati.
Ali realnost je drugacija.
Ali realnost je drugacija.
- manijak1
#59695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo crtanje je prvobitna Dačićeva idejamO k3 wrote:Ovo crtanje karte sa sjeverom Republike Kosova nije to tek tako iz rukava miloradu , ovako nesto uraditi bez amina srbije nikada...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- skupljac_zeljeza
#59697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidi se da je uvježbana ruka....

- animus
#59698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Brate navukli su ga sa ovom kartom ko zadnjeg bekana. Ispao je baš glup. Izdao je tajne planove SANUa. Nece vise nista pred njim pričati.
-
Tipicoti
#59699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo sta je nacrtao:skupljac_zeljeza wrote:Vidi se da je uvježbana ruka....

Crtao je i ovaj pa je propao iz likovnog kao sto ce i Dodo pasti.....i to brzo.

- skupljac_zeljeza
#59700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svakako su oni crtali pa šipak...