Back on topic, evo i klix prenio vijest:
https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... /230114073
Kol'ko god da je glup, on je za tebe Nikola Tesla
Prva cak nije toliko ni strasna, svi znamo da je Nole u vjeri, ali ova druga je vise potvrda da ni vjera nije sto je bila.
E, vidiš, sad već pričamodjugum wrote: ↑14/01/2023 23:36 Udje big brain i napravi budalu od sebe![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... /230114073![]()
Zato što da sam to ovdje ja napisao prije par godina , da lik podržava četnike bio bih zaostao, mrzitelj srba, sda bot i šta sve ne.Bloo wrote: ↑15/01/2023 08:51E, vidiš, sad već pričamodjugum wrote: ↑14/01/2023 23:36 Udje big brain i napravi budalu od sebe![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... /230114073![]()
Plus, Brezara poznajem, tako da cemo pretpostaviti da je prošao kroz sličnu dilemu.
Pitanje je sada, zašto nakon i opetovanih simpatizerskih momenata prema četništvu, isti lik je dobrodošao u BiH?
Semir bi dao guze za PR-a, to je razumljivo, ali zar ostali ne mogu bojkotovati?
Pa to je i gore naravno ali ko je ta, hajmo reći moralna vertikala koja to može uraditi. Pa mi smo popljuvali svakoga
Svako od nas može biti moralna vertikala. Ponekad je teško jer treba birati između novca (za porodicu, hranu, obrazovanje, nasušne potrebe) i moralnih načela.
Mi smo previše pod uticajem medija iz srbije a Bgm i domaćih koji hoće klikove da bi se postiglo to o čemu ti pričaš.Bloo wrote: ↑15/01/2023 10:05Svako od nas može biti moralna vertikala. Ponekad je teško jer treba birati između novca (za porodicu, hranu, obrazovanje, nasušne potrebe) i moralnih načela.
Zašto neko drugi, zašto ne ti? Obični čovjek koji živi i radi u Visokom?
Zašto ga proglasiti počasnim građaninom Visokog? Zašto su svi oni obični grašani došli?
Razumijem da ljudi koji rade na projektu i oko projekta kvazipriamida u Visokom možda simpatiziraju Novaka što se tiče ideje piramida i antivakserskog momenta, ali četništva?
Obični ljudi koji rade na portalima, zašto se slikaju za simpatizerom četništva?
Razumijem, treba nahraniti sebe/porodicu, ali postojali su i postoje ljudi koji su radije rekli ne, nego da uprljaju vlastitu savjest, ako je imaju.
Koja je svrha da neko popularan/javna ličnost kaže BOJKOT Djokovica!, ako obicni ljudi to nece?
Gradonacelnik (SDA) Mirza Ganic mu je dodjelio plaketu počasnog građanina.
Na dodjeli su bili i obični ljudi.
Ko to može nešto promijeniti? Po trenutnom uređenju države od probosanskih snaga, niko!
Pa već rekoh...rahat patnja..u se, na se, poda se.tataćusak wrote: ↑15/01/2023 11:17Ko to može nešto promijeniti? Po trenutnom uređenju države od probosanskih snaga, niko!
Ovi su naslonjeni geografski na svoje matice i ne žele ništa promijeniti na bolje. Samo su nas rastrgali na naših 27 posto teritorije da ni tu nismo mirni a vjeruj mi da nikad nećemo ni biti.
Volio bih da nije tako ali sam 100 posto ubijemen da jeste.
Pa otvori informer i sve ti je jasno a takva je većina medija u komšija
Bloo wrote: ↑15/01/2023 11:18Pa već rekoh...rahat patnja..u se, na se, poda se.tataćusak wrote: ↑15/01/2023 11:17
Ko to može nešto promijeniti? Po trenutnom uređenju države od probosanskih snaga, niko!
Ovi su naslonjeni geografski na svoje matice i ne žele ništa promijeniti na bolje. Samo su nas rastrgali na naših 27 posto teritorije da ni tu nismo mirni a vjeruj mi da nikad nećemo ni biti.
Volio bih da nije tako ali sam 100 posto ubijemen da jeste.
Pa otvori informer i sve ti je jasno a takva je većina medija u komšija![]()

Sutra ujutro na Prvoj TV i kod Jovane Jermić na Pinku tema o ksenofobičnim izjavama vezano za "zločin" u Srebrenici.HarTar wrote: ↑15/01/2023 18:23 Razmišljanje prosječnog Srbina u jednom postu...A ti Bošnjo pričaj kako se ne bi borio za ovu državu, kako nema ko da ratuje. Tamo gdje nema ko da ratuje, bude mnogo onih koji će biti zaklani i zakopani u masovne grobnice. Obično im majke, sestre, kćeri, žene budu silovane, mučene i na njima se iživljava svaki prisutni srpski vojnik....
![]()