Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

nema me tamo

#59651 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

Japance ne diraj satnica od 7 je najjaca uvijek bude golova
nema me tamo

#59652 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

Mensure kaze Velko da ne razbija ništa samo krha bogove da li si kao ja krhaš li ? :D
MensurM

#59653 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

Hahaha

ja danas otvorio dan padom u 6:52. igrao da će Myneni uzet prvi set na turniru u Indiji

onda redom igrao tursku treću odbojkašku ligu za žene, prvu južnokorejsku odbojkašku, regionalnu rukometnu, regionalnu žensku košarkašku, izraelsku odbojku (maccabi protiv favorita spasio 6 set-lopti i donio mi keš), teniske turnire u Grčkoj, Franucskoj, Italiji i Kanadi.

I evo sad brazilsku košarku.

Težak radni dan baš baš
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#59654 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

Image

evo neku noć, od huje uplatio još 10 eura i igr'o ovo... što je najgore, treba ima 0-40 i zijani. Šta sam Saši Zverevu puta jebo od do zbog neiskorištavanja 0-40...
MensurM wrote:
Velkoski wrote:
preksinoć sam se kladio na Kanter, uzmem FaZe po kvoti 5, ljudi imaju 3v1 rundu da osvoje turnir i gube sve do kraja :mrgreen:
hahahaha đe na kanter, imam ja na indexu ovog što je otvorio esport rubriku, možda ima kakvih dojava

joj šta sam ja igrao sve. Veslanje pao Hrvate na Igrama za par milja, pao Taylora u pikadu za 1000 eura, pao češku odbojku 1.01 za 1000 eura.

kojih još bolesnih sportova, podsjeti me. igrao sam hokej na travi, ali to sam prolazio glatko. i bilo simpa gledati.
Image

snuker divni... 3-0 vodio, na ovog bilo na lajvu preko 50... :mrgreen:
MensurM

#59655 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

Neku noć padnem Real x2 kod Espanyola.

Govori maler komentator u 92:35 - ništa nismo vidjeli na ovoj utakmici, ni prilika, ni golova.

Deset sekundi kasnije 1:0, zabi ga lik iz voleja nisam ni vidio loptu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59656 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

Image

Otaj rad... Još govorim jaranu treba Espanyol igrat' :mrgreen:

Maloprije sam iznerviran uplatio Porto i onda Lovren ono skida s linije, muka mi je kad pomislim na zadnja 2-3 sata :lol:
nema me tamo

#59657 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

MensurM wrote:Neku noć padnem Real x2 kod Espanyola.

Govori maler komentator u 92:35 - ništa nismo vidjeli na ovoj utakmici, ni prilika, ni golova.

Deset sekundi kasnije 1:0, zabi ga lik iz voleja nisam ni vidio loptu.

Haj da je iz voleja nego od travu :lol:
MensurM

#59658 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

Ovo mi je najluđi dobitak

Image

To sam tad doživio i nikad više neću. Sjećam se da sam istrčao na balkon i urlao, a džamija mi u dvorištu i nešto bruku raje u njoj ništa im nije jasno.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59659 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

tako sam ja sinoć vrišt'o kad je Matić uvalio ono :mrgreen:
nema me tamo

#59660 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

Velkoski wrote:Image

Otaj rad... Još govorim jaranu treba Espanyol igrat' :mrgreen:

Maloprije sam iznerviran uplatio Porto i onda Lovren ono skida s linije, muka mi je kad pomislim na zadnja 2-3 sata :lol:

Ja sam veceras uplatio 60 na Unics koji je prvi u Rusiji koji je dobio lokomotivu 30 razlike istu Lokomotivu koja je dobila boga CSKA

I što je najgore vidjelo se da ih mogu dobiti nego šugavi eurocup jos prva utakmica pa kao igrao da izgube što manje šta li

Loš izbor ovaj vamo kreten uplatio 150 na Real jer navija za njih, a ja glumim pametnjakovica igram sta je izgledno
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59661 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

ma Real je bio žešći value kako god...

Image

i prvu tekmu su bile dobre kvote :mrgreen:

Image

ovo mi je najomiljeniji tiket ikada jer sam prolio pet litara znoja gledajući šta Kvitova radi :mrgreen:
nema me tamo

#59662 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

pogodio sam sve golove liverpula protiv porta
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59663 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

to samo padam u zadnje vrijeme

uplatim drezden neki dan idući go, za dvije sekunde bukvalno primili. najkraći tiket ikada :mrgreen:
nema me tamo

#59664 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

Necemo o tome...

jedno 50 puta brat, bratu da sam uplatio sljedeci go a prime ga u 30 sekundi..
MensurM

#59665 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

Velkoski wrote:to samo padam u zadnje vrijeme

uplatim drezden neki dan idući go, za dvije sekunde bukvalno primili. najkraći tiket ikada :mrgreen:
Ja tako jednom uplatio 300 eura da neće biti golova do kraja, bila negdje 85. minuta.

I gledam utakmicu na TV-u, uplaćujem listić, ovaj izlazi 1 na 1 s golmanom i ja molim boga da blokiraju par da mi ne prođe. I prođe listić, a ovaj ga rutinski zabi. Mislim da nisam bio u igri ni dvije sekunde. Pisao sam im na mejl da su prevaranti i lopovi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59666 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

:lol: :mrgreen:
nema me tamo

#59667 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

MensurM wrote:

Ja tako jednom uplatio 300 eura da neće biti golova do kraja, bila negdje 85. minuta.

I gledam utakmicu na TV-u, uplaćujem listić, ovaj izlazi 1 na 1 s golmanom i ja molim boga da blokiraju par da mi ne prođe. I prođe listić, a ovaj ga rutinski zabi. Mislim da nisam bio u igri ni dvije sekunde. Pisao sam im na mejl da su prevaranti i lopovi.

Ma vjeruj da nisu preveranti jer mi se dešavalo isto samo u moju korist..

Da li ste primjetili na premieru do prije godinu dana mogao si tako lajv odigrati kad krenu od golmana u kontru..
Sad više nema toga brzaju nekih 15 do 20 sekundi minimalno cini mi se..

Jer prije mi je bilo uvijek merak cekati tamo 85 i recimo kad krenu od golmana i vidim da imaju brojke onda kliknem prije nego ce doci do centra i prolazilo uvijek uzimao pare..
I to su ukinuli
MensurM

#59668 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

Jednom sam zajebo levate iz Premiera. Uplatio ja Kyrgiosa, njemu se naravno nije igralo, a ja čim sam se vratio u kuću počeo meč i on odmah izgubio break protiv Zvereva. Međutim, na rezultatima pisalo da je počeo pet minuta ranije, dovoljno da ja mogu reći Premieru da je počeo nakon što sam ja odigrao listić.

I nazovem ih ja, kad oni fkt stave kvotu jedan kasnije meni.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59669 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

pa to na Premieru jer su diletanti, svaki slobodnjak ukinu kvote :D

Leverkusen prije 2-3 kola izgubio kući, u 78. minuti imali indirekt i ja odigram na 365 idući go' jer nikad nije blokirano, frajer naravno zdrma prečku s dva metra :mrgreen:
MensurM

#59670 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

nema me tamo wrote:
MensurM wrote:

Ma vjeruj da nisu preveranti jer mi se dešavalo isto samo u moju korist..

Da li ste primjetili na premieru do prije godinu dana mogao si tako lajv odigrati kad krenu od golmana u kontru..
Sad više nema toga brzaju nekih 15 do 20 sekundi minimalno cini mi se..

Jer prije mi je bilo uvijek merak cekati tamo 85 i recimo kad krenu od golmana i vidim da imaju brojke onda kliknem prije nego ce doci do centra i prolazilo uvijek uzimao pare..
I to su ukinuli
Ma ne znam zašto igrate na Premieru, wwin je bolji triput mensčini. Još sam stavio da mi ne uplaćuje listiće na lajvu ako se u međuvremenu promijeni kvota pa sam bezbrižan. Prije sam umirao
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59671 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

mah, jer mi je u zgradi... wwin prvi u kralja tomislava, a i nervira me način isplate :D
nema me tamo

#59672 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

E cuj nikad ne blokiraju stvarno?
MensurM

#59673 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

Da se prisjetim još jedne bolesti, na wwinu je 1 više, a 2 manje. Naravno, znao sam to...

Ali nakon nekoliko sati klađenja koncentracija mi je pala pa sam Ibaku odigrao ispod, umjesto iznad (nikad ne igram ispod). Uplatio 500 eura mislim. Dobitak bio 1500.

I sad kontam šta ću, ako storniram uzeće mi kladionica 80 eura, ako ne storniram past ću. I ja storniram listić, odigram novi na iste pare s Ibakom preko.

On ostane na granici :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#59674 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

nema me tamo wrote:E cuj nikad ne blokiraju stvarno?
na "glavnim" ligama jok... pa znaju da će se sivonje poput mene zaletJeti na indirekt npr :D
MensurM wrote:Da se prisjetim još jedne bolesti, na wwinu je 1 više, a 2 manje. Naravno, znao sam to...

Ali nakon nekoliko sati klađenja koncentracija mi je pala pa sam Ibaku odigrao ispod, umjesto iznad (nikad ne igram ispod). Uplatio 500 eura mislim. Dobitak bio 1500.

I sad kontam šta ću, ako storniram uzeće mi kladionica 80 eura, ako ne storniram past ću. I ja storniram listić, odigram novi na iste pare s Ibakom preko.

On ostane na granici :lol: :lol: :lol:
e kako im je to debilno, prvi put kad sam igr'o kod njih Eurobasket sve suprotno opalim i roknem dakako :D

:mrgreen:
MensurM

#59675 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MensurM »

I još jedne... U srednjoj školi izlazili na Ciglane kod Mirse u London...

Ima bet-live odmah pored i ja uplatim na pet parova 500 maraka (to mi je tad bilo kao danas milion). I iz zajebancije odigram na 50 maraka svih pet parova u kontru.

Naravno, odmah padnem i bacim sve listiće u kantu za smeće. Ali kako je vrijeme prolazilo, tako sam ja promašivao i ostale parove. I treba kladionica zatvori, a ja pao sve parove, odnosno dobio više od milje na onom listiću. Al valja ga sad naći u kladionici među 1000 bačenih listića.

Morao sam dat cvaju svakome ko je sa mnom tražio i našli na kraju :mrgreen:
Post Reply