Da li ima kakvih problema sa moja tv multiscreen ili je do mene i ako je do mene kako ovo mogu podesiti ?
Moderator: Benq
Rade svi kanali na multscreenu, ali od koga je uzeo, nema sve kanale u pretplati pa zato ne moze gledati te odredjene kanaleRadar71 wrote:![]()
Ni citati ne znaš
A i ne rade svi kanali na multiscrenu
Prvi forumski strucnjak. Samo njega slusat.aditon wrote:samo pažljivo pratite, šta vam duffy kaže, to je zakon
Ako nisi pod ugovorom uvijek ima neka akcija da produžiš ugovor. Ako si već pod ugovorom to znači da već koristiš neku pogodnost do isteka ugovoraarnes_king wrote:Ovaj BHT mi se gadi iz dana u dan sve vise i vise. Stalno neke akcije za nove korisnike, za one koji tek potpisu ugovor i tako slicno, a ovi sto placaju pretplate s ugovorima vec godinama nemaju nikakvih privilegija i jedino nama i dalje za sve puna cijena.
Mosaic web kamere se posebno znači plaćaju, okkakaljin wrote:Rade svi kanali na multscreenu, ali od koga je uzeo, nema sve kanale u pretplati pa zato ne moze gledati te odredjene kanaleRadar71 wrote:![]()
Ni citati ne znaš
A i ne rade svi kanali na multiscrenu
Ma jasta jedna kamera je 10 KM mjesecno pa izvoli koliko ces kamera gledatiRadar71 wrote:Mosaic web kamere se posebno znači plaćaju, okkakaljin wrote:Rade svi kanali na multscreenu, ali od koga je uzeo, nema sve kanale u pretplati pa zato ne moze gledati te odredjene kanaleRadar71 wrote:![]()
Ni citati ne znaš
A i ne rade svi kanali na multiscrenu![]()
Hvala puno na pomoci. Lpmirza_15 wrote:Ja koliko vidim, radi se o testnim kanalima. Dakle, uopšte nisu u pitanju programi koji su u ponudi. Zbog toga su zaključani.
Ovo si razmijenio aplikaciju sa nekim uposlenikom BHT-a?
Premijer ligu sam normalno gledao zadnje kolo Siroki i zeljo. Tako da smo tada i razmjenili nije bilo nikakvih gresaka.TESLA_EDISON wrote: Ovo si razmijenio aplikaciju sa nekim uposlenikom BHT-a?
Koliko znam, a znam jako dobro, samo uposlenici imaju "testne kanale". Zbog toga imaš i arene HD i kompletan HD paket uključen kao i sve ostale kanale. Samo mislim da BHT premijer ligu nećeš moći gledati na Telemach mreži budući da će skremblovati kanal čim počne neka utakmica na proljeće, do tada uživaj u džinglovima.
mislio sam da aplikacija moja tv multiscreen može na svaki android tv, nisam znao da može ili ne može za određene proizvođače, jesi li siguran da ne može?REDDEVILS wrote:Pisao sam vec na prethodnoj stranici ali cu opet ponoviti koliko se ceka dodatni treci STB i imali ih na stanju, trenutno imam moja tv web aplikaciju za tv i nije bas nesto jer programi kasne vise od minute pa bih uzeo STB jer moja tv multiscreen aplikacije za sony android tv nema
Moze ali kad je saljes s mobitela Google Cast-om na tv ali je nema kao aplikacije u Google Play store za tv vec samo ima Moja TV web aplikacijasencobih wrote:mislio sam da aplikacija moja tv multiscreen može na svaki android tv, nisam znao da može ili ne može za određene proizvođače, jesi li siguran da ne može?REDDEVILS wrote:Pisao sam vec na prethodnoj stranici ali cu opet ponoviti koliko se ceka dodatni treci STB i imali ih na stanju, trenutno imam moja tv web aplikaciju za tv i nije bas nesto jer programi kasne vise od minute pa bih uzeo STB jer moja tv multiscreen aplikacije za sony android tv nema
http://www.mojatv.ba/mojatv-multiscreen.htmlREDDEVILS wrote:Moze ali kad je saljes s mobitela Google Cast-om na tv ali je nema kao aplikacije u Google Play store za tv vec samo ima Moja TV web aplikacijasencobih wrote:mislio sam da aplikacija moja tv multiscreen može na svaki android tv, nisam znao da može ili ne može za određene proizvođače, jesi li siguran da ne može?REDDEVILS wrote:Pisao sam vec na prethodnoj stranici ali cu opet ponoviti koliko se ceka dodatni treci STB i imali ih na stanju, trenutno imam moja tv web aplikaciju za tv i nije bas nesto jer programi kasne vise od minute pa bih uzeo STB jer moja tv multiscreen aplikacije za sony android tv nema
Ni ova trenutna nije doživjela update godinu dana: https://play.google.com/store/apps/deta ... atv.mobileREDDEVILS wrote:Nema aplikacije za Sony Android TV XF 9005 samo ima moja tv web ali tu nema ni 20 kanala.
Moja TV Multiscreen je dodatna usluga koja vam omogućava da pratite TV i radio programe, te gledate filmove iz moja TV Videoteke na vašem računaru, tabletu ili smart telefonu, gdje god da ste u BiH.
Nek naprave Moja Tv Multiscreen za Sony Android TV uredjaje, Samsung Tizen i webOS za LG kao sto je telemach uradio sa Eon aplikacijom