BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
duffy_duck

#59651 Re: BHTelecom All About

Post by duffy_duck »

Image

Image

Da li ima kakvih problema sa moja tv multiscreen ili je do mene i ako je do mene kako ovo mogu podesiti ?
Radar71

#59652 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

:lol:
Ni citati ne znaš
A i ne rade svi kanali na multiscrenu
arnes_king

#59653 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

Ovaj BHT mi se gadi iz dana u dan sve vise i vise. Stalno neke akcije za nove korisnike, za one koji tek potpisu ugovor i tako slicno, a ovi sto placaju pretplate s ugovorima vec godinama nemaju nikakvih privilegija i jedino nama i dalje za sve puna cijena.
kakaljin

#59654 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Radar71 wrote::lol:
Ni citati ne znaš
Rade svi kanali na multscreenu, ali od koga je uzeo, nema sve kanale u pretplati pa zato ne moze gledati te odredjene kanale
aditon

#59655 Re: BHTelecom All About

Post by aditon »

samo pažljivo pratite, šta vam duffy kaže, to je zakon :-)
MTV

#59656 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

aditon wrote:samo pažljivo pratite, šta vam duffy kaže, to je zakon :-)
Prvi forumski strucnjak. Samo njega slusat.
sencobih

#59657 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

arnes_king wrote:Ovaj BHT mi se gadi iz dana u dan sve vise i vise. Stalno neke akcije za nove korisnike, za one koji tek potpisu ugovor i tako slicno, a ovi sto placaju pretplate s ugovorima vec godinama nemaju nikakvih privilegija i jedino nama i dalje za sve puna cijena.
Ako nisi pod ugovorom uvijek ima neka akcija da produžiš ugovor. Ako si već pod ugovorom to znači da već koristiš neku pogodnost do isteka ugovora
Radar71

#59658 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

kakaljin wrote:
Ni citati ne znaš
Rade svi kanali na multscreenu, ali od koga je uzeo, nema sve kanale u pretplati pa zato ne moze gledati te odredjene kanale
Mosaic web kamere se posebno znači plaćaju, ok :lol: :lol:
kakaljin

#59659 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Radar71 wrote:
kakaljin wrote:
Ni citati ne znaš
Mosaic web kamere se posebno znači plaćaju, ok :lol: :lol:
Ma jasta jedna kamera je 10 KM mjesecno pa izvoli koliko ces kamera gledati :-D :-D :-D :-D :-D
duffy_duck

#59660 Re: BHTelecom All About

Post by duffy_duck »

.
mirza_15

#59661 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Ja koliko vidim, radi se o testnim kanalima. Dakle, uopšte nisu u pitanju programi koji su u ponudi. Zbog toga su zaključani.
REDDEVILS

#59662 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Pisao sam vec na prethodnoj stranici ali cu opet ponoviti koliko se ceka dodatni treci STB i imali ih na stanju, trenutno imam moja tv web aplikaciju za tv i nije bas nesto jer programi kasne vise od minute pa bih uzeo STB jer moja tv multiscreen aplikacije za sony android tv nema :)
duffy_duck

#59663 Re: BHTelecom All About

Post by duffy_duck »

mirza_15 wrote:Ja koliko vidim, radi se o testnim kanalima. Dakle, uopšte nisu u pitanju programi koji su u ponudi. Zbog toga su zaključani.
Hvala puno na pomoci. Lp
shake69

#59665 Re: BHTelecom All About

Post by shake69 »

Sta bi mogao biti razlog da Zaimovic izabere Parlament BiH i napusti najplacenije mjesto u zemlji? Strah da SDA Kifla i Niksic pometu na federalnom nivou pa “daj sta das”? Da je neki talenat u politici-nije!
farisxd

#59666 Re: BHTelecom All About

Post by farisxd »

Je li prilikom kupovine TVa ili PSa na rate obavezno potpisivanje ugovora, odnosno je li moguće uzeti neki ovaj uređaj ako sam već pod obaveznim ugovorom? Naravno bez popusta.
Tesla Edison

#59667 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

duffy_duck wrote:Image

Image

Da li ima kakvih problema sa moja tv multiscreen ili je do mene i ako je do mene kako ovo mogu podesiti ?
Ovo si razmijenio aplikaciju sa nekim uposlenikom BHT-a?

Koliko znam, a znam jako dobro, samo uposlenici imaju "testne kanale". Zbog toga imaš i arene HD i kompletan HD paket uključen kao i sve ostale kanale. Samo mislim da BHT premijer ligu nećeš moći gledati na Telemach mreži budući da će skremblovati kanal čim počne neka utakmica na proljeće, do tada uživaj u džinglovima :lol: .
duffy_duck

#59668 Re: BHTelecom All About

Post by duffy_duck »

TESLA_EDISON wrote: Ovo si razmijenio aplikaciju sa nekim uposlenikom BHT-a?

Koliko znam, a znam jako dobro, samo uposlenici imaju "testne kanale". Zbog toga imaš i arene HD i kompletan HD paket uključen kao i sve ostale kanale. Samo mislim da BHT premijer ligu nećeš moći gledati na Telemach mreži budući da će skremblovati kanal čim počne neka utakmica na proljeće, do tada uživaj u džinglovima :lol: .
Premijer ligu sam normalno gledao zadnje kolo Siroki i zeljo. Tako da smo tada i razmjenili nije bilo nikakvih gresaka.
sencobih

#59669 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

REDDEVILS wrote:Pisao sam vec na prethodnoj stranici ali cu opet ponoviti koliko se ceka dodatni treci STB i imali ih na stanju, trenutno imam moja tv web aplikaciju za tv i nije bas nesto jer programi kasne vise od minute pa bih uzeo STB jer moja tv multiscreen aplikacije za sony android tv nema :)
mislio sam da aplikacija moja tv multiscreen može na svaki android tv, nisam znao da može ili ne može za određene proizvođače, jesi li siguran da ne može?
ElRe

#59670 Re: BHTelecom All About

Post by ElRe »

Evo večernje škole za menadžment BH Telecoma

http://rs.n1info.com/Vesti/a441343/BIRN ... nikus.html

Jedna državna firma koja je bila u većim problemima od BH Telecoma pravi ekspanziju. Kupili su sve kablovske operatora u CG, kupovina u Srbiji je u toku, otvorili MVNO u Austriji, slijedi Njemačka, a sada šire poslovanje i na polju televizije i medijske produkcije.
MTV

#59671 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

REDDEVILS

#59672 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

sencobih wrote:
REDDEVILS wrote:Pisao sam vec na prethodnoj stranici ali cu opet ponoviti koliko se ceka dodatni treci STB i imali ih na stanju, trenutno imam moja tv web aplikaciju za tv i nije bas nesto jer programi kasne vise od minute pa bih uzeo STB jer moja tv multiscreen aplikacije za sony android tv nema :)
mislio sam da aplikacija moja tv multiscreen može na svaki android tv, nisam znao da može ili ne može za određene proizvođače, jesi li siguran da ne može?
Moze ali kad je saljes s mobitela Google Cast-om na tv ali je nema kao aplikacije u Google Play store za tv vec samo ima Moja TV web aplikacija :)
sencobih

#59673 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

REDDEVILS wrote:
sencobih wrote:
Moze ali kad je saljes s mobitela Google Cast-om na tv ali je nema kao aplikacije u Google Play store za tv vec samo ima Moja TV web aplikacija :)
http://www.mojatv.ba/mojatv-multiscreen.html

ovdje imas link za skidanje aplikacije sa Google Play store
REDDEVILS

#59674 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Nema aplikacije za Sony Android TV XF 9005 samo ima moja tv web ali tu nema ni 20 kanala.
Moja TV Multiscreen je dodatna usluga koja vam omogućava da pratite TV i radio programe, te gledate filmove iz moja TV Videoteke na vašem računaru, tabletu ili smart telefonu, gdje god da ste u BiH.
Nek naprave Moja Tv Multiscreen za Sony Android TV uredjaje, Samsung Tizen i webOS za LG kao sto je telemach uradio sa Eon aplikacijom :)
crnivrag

#59675 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

REDDEVILS wrote:Nema aplikacije za Sony Android TV XF 9005 samo ima moja tv web ali tu nema ni 20 kanala.
Moja TV Multiscreen je dodatna usluga koja vam omogućava da pratite TV i radio programe, te gledate filmove iz moja TV Videoteke na vašem računaru, tabletu ili smart telefonu, gdje god da ste u BiH.
Nek naprave Moja Tv Multiscreen za Sony Android TV uredjaje, Samsung Tizen i webOS za LG kao sto je telemach uradio sa Eon aplikacijom :)
Ni ova trenutna nije doživjela update godinu dana: https://play.google.com/store/apps/deta ... atv.mobile
Locked