Dobro, jes malo međedast za brucoša, ali šta sad
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#59651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PreCjednik na toj slici ko brucoš na faxu....ono, zgodna profesorica, a on se zgrano
- oldtajmer
#59652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da mi je i to docekat da granica sa srbijom bude ovdje na dobrinji pa da rahat umrem 
-
farisovo
#59653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gdje je Mile Sandzak nacrtao na karti? Nije valjda da ga je ostavio Srbiji, ako bi vec crtao karte
-
daddy-kool
#59654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zajebaše Guardiana na kraju intervjua. 
Čuj državetina Šumska da se pripoji kao neka pokrajina lideru regiona?
Za sve je kriva ona obnažena "novinarka" iz posebnog ženskog odjeljenja BND poslana da zbuni Guardiana. Ne bi me čudilo da je ubacila i droge u onu vodu što su podmetnuli umjesto knjaza miloša.
Za sve je kriva ona obnažena "novinarka" iz posebnog ženskog odjeljenja BND poslana da zbuni Guardiana. Ne bi me čudilo da je ubacila i droge u onu vodu što su podmetnuli umjesto knjaza miloša.
- P.Starck
#59655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Lider regiona šuruje sa zapadnim zavojevačima > http://ba.n1info.com/a227754/Svijet/Reg ... rmama.html
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#59656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno!!Znali su da je Guardian rođeni Άλφα mužjak,oplođivač čiji je prirodni instikt odmah proradio čim je vidio ove nogice i na to sudaddy-kool wrote:Zajebaše Guardiana na kraju intervjua.
imperijalisti i računali.U takvim uslovima lako je u vodu bilo ubaciti neke CIA-ine narkotike i posljedica svega su ove budalaštine o Kosovu i
pripajanju.Ako će se ko kome pripajati,šumska će pripojiti Mordor,a ne obratno.
- prljavi Hare
#59657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Soroš,neprijatelj šumske broj 2,odmah iza Bakira!!!P.Starck wrote:Lider regiona šuruje sa zapadnim zavojevačima > http://ba.n1info.com/a227754/Svijet/Reg ... rmama.html
- Banksy
#59658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Aleks Soroš je sin milijardera Džordža Soroša, sa kojim se Vučić sastao krajem septembra u New Yorku.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#59659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Onaj albanac ga je nabio jednom, ali jako i bez vazeljin
Kad Mile kaže "šta vi znate ,jel vi živite u BiH ?", ovaj kaže da živi u Njemačkoj i onda Mile kao poentira "eto vidite, govrite iz
njemačke perspektive o situaciju ovde!".
Malo kasnije pita ovaj nešto za Kosovo i naravno spominje "republika Kosovo, država Kosovo" , Mile se brže-bolje ubaci i drčno će
"nije država kakva država, ja to ne priznajem"....Kad će novinar albanac : "Ja govorim iz perspektive Nemačke, za nju je Kosovo država"
Mile potonuo kaoo Tiiitanik kao tiiitanik
Još onaj završni šuk sa kartom i kako izgledaju granice iz EU perspektive , Miletov ljutiti flomaster ...i na kraju pokušaj da se izvadi
i bude "poitičar koji je spreman na suradnju" , potez ravan čupanju sebe za perčin nadajući se da ćeš se tako izvući iz živog blata.
Kad Mile kaže "šta vi znate ,jel vi živite u BiH ?", ovaj kaže da živi u Njemačkoj i onda Mile kao poentira "eto vidite, govrite iz
njemačke perspektive o situaciju ovde!".
Malo kasnije pita ovaj nešto za Kosovo i naravno spominje "republika Kosovo, država Kosovo" , Mile se brže-bolje ubaci i drčno će
"nije država kakva država, ja to ne priznajem"....Kad će novinar albanac : "Ja govorim iz perspektive Nemačke, za nju je Kosovo država"
Mile potonuo kaoo Tiiitanik kao tiiitanik
Još onaj završni šuk sa kartom i kako izgledaju granice iz EU perspektive , Miletov ljutiti flomaster ...i na kraju pokušaj da se izvadi
i bude "poitičar koji je spreman na suradnju" , potez ravan čupanju sebe za perčin nadajući se da ćeš se tako izvući iz živog blata.
- Šunj
#59660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
oldtajmer wrote:da mi je i to docekat da granica sa srbijom bude ovdje na dobrinji pa da rahat umrem

Evo ti, Dodo je to nacrt'o.
Sad će Vučić sazvati sastanak Komiteta nacionalne sigurnosti."Da imam u promilima šansu, ja bih to (referendum o neovisnosti) održao", kazao je Dodik.
- Kejn
#59661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbija treba da se pripoji državetini a ne obrnuto
- mO k3
#59662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iskreno ,izradili su ga ovo dvoje pogotovo Albanac
Staviše čovjeku kartu on ko prvacic , liniju ovdje liniju ondje i eto ti velike srpske
Lijepo sam se nasmijao
Geometar
Staviše čovjeku kartu on ko prvacic , liniju ovdje liniju ondje i eto ti velike srpske
Lijepo sam se nasmijao
Geometar
-
Tipicoti
#59663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da je Bakir pripojio ``samo`` sjever Kosova Srbiji kao Dodik........sada bi bili barikade na Dobrinji, Srbija u vojnoj pripravnosti itd,itdŠunj wrote:oldtajmer wrote:da mi je i to docekat da granica sa srbijom bude ovdje na dobrinji pa da rahat umrem
Sad će Vučić sazvati sastanak Komiteta nacionalne sigurnosti."Da imam u promilima šansu, ja bih to (referendum o neovisnosti) održao", kazao je Dodik.
Hoce li sada Vucic reci nesto o ``mjenjanju granica Srbije``.......
- moa
#59664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zasto niko od nadleznih ne sazove sastanak, ovo je cisti fasizam, ovim stvarima je u ratu se stalo u kraj o ideji VS i mnogo je ljudi zaginulo za ovu drzavu, ovima sto su crtali karte se sudilo i sudi u Hagu, pa dokle vise ljudi.Tipicoti wrote:Da je Bakir pripojio ``samo`` sjever Kosova Srbiji kao Dodik........sada bi bili barikade na Dobrinji, Srbija u vojnoj pripravnosti itd,itdŠunj wrote:oldtajmer wrote:da mi je i to docekat da granica sa srbijom bude ovdje na dobrinji pa da rahat umrem
Hoce li sada Vucic reci nesto o ``mjenjanju granica Srbije``.......
- mO k3
#59665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema mi nesto dežurnih pljuvaca sa bakirove teme
-
DonieBrasco
#59666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sazivat ce oni sve moguce sastanke nakon presude Mladicu.
Srbovanje i cetnicke orgije pocinju vec dan pred presudu a trajat ce dugo.
Srbovanje i cetnicke orgije pocinju vec dan pred presudu a trajat ce dugo.
- Drvosjeca iz Dejcica
#59667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakav nepromišljen gaf Dodika. Zajebanciju na stranu ali sam ga smatrao puno mudrijim i zrelijim.Šunj wrote:oldtajmer wrote:da mi je i to docekat da granica sa srbijom bude ovdje na dobrinji pa da rahat umrem
- Drvosjeca iz Dejcica
#59668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dobro si to primjetio, pobjegli u mišiju rupu.mO k3 wrote:Nema mi nesto dežurnih pljuvaca sa bakirove teme
-
Tipicoti
#59669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dva dana prije presude Radovanu Karadzicu je otvorio skolu s njegovim imenom.......Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kakav nepromišljen gaf Dodika. Zajebanciju na stranu ali sam ga smatrao puno mudrijim i zrelijim.Šunj wrote:oldtajmer wrote:da mi je i to docekat da granica sa srbijom bude ovdje na dobrinji pa da rahat umrem
Dva dana prije presude Ratku Mladicu crta nove karte na Balkanu.....
-
Tipicoti
#59670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema pljuvaca....sakrili se u rupe.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dobro si to primjetio, pobjegli u mišiju rupu.mO k3 wrote:Nema mi nesto dežurnih pljuvaca sa bakirove teme
Bakir o Kosovu ne smije ni da pomisli, a ovaj ga flomasterom podijelio
- manijak1
#59671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ama , to su sve prava gradska raja , koja se ispalila pa upalila .Nema mi nesto dežurnih pljuvaca sa bakirove teme
doduše
Crtaj vođo
Nikakav gaf , već apsolutna zaleđina Rusije i zapadnih nacionalističkih stranaka , mislim koja crna drama , svake godine pomen u Jasenovcu , a nakon toga na noge fašistima u Austriju .Kakav nepromišljen gaf Dodika. Zajebanciju na stranu ali sam ga smatrao puno mudrijim i zrelijim.
Neću više , mogo bi dobit ban vdeo
I na kraju
- moa
- Drvosjeca iz Dejcica
#59673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Treba samo sabrati 1+1, Srbi su već "halalili" Kosovo i to se vidi iz stava Dodika i Vučića, zadovoljili bi se malim dijelom sjevera i to je to. Dodik je svjestan da RS ne može osamostaliti bez rata i konflikta i to mu je najveća prepraka jer u tom nekom novom konfliktu ulozi su sve ili ništa.Tipicoti wrote:Nema pljuvaca....sakrili se u rupe.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dobro si to primjetio, pobjegli u mišiju rupu.mO k3 wrote:Nema mi nesto dežurnih pljuvaca sa bakirove teme
Bakir o Kosovu ne smije ni da pomisli, a ovaj ga flomasterom podijelio
- prljavi Hare
#59674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian samo megafoniše što picousta pi... ne smije sam izjaviti.Guardian je jasno rekao da je šumski MUP prejak i da mu niko ništa neDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Treba samo sabrati 1+1, Srbi su već "halalili" Kosovo i to se vidi iz stava Dodika i Vučića, zadovoljili bi se malim dijelom sjevera i to je to. Dodik je svjestan da RS ne može osamostaliti bez rata i konflikta i to mu je najveća prepraka jer u tom nekom novom konfliktu ulozi su sve ili ništa.
šmože,a nije ni pomenuo specijalne jedinice komunalaca i poštara.Nego hebeo zajebanciju,haman će se opet guslati po BiH.Dva dana prije
presude Pampersu,orgijanje je počelo a za Guardianom ne zaostaju ni Krmeća glava koji trubi kako će presuda usložniti odnose u BiH.
- Maraschino
#59675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Covjek kaki po nama godinama a mi samo slijezemo ramenima.moa wrote:
Zasto niko od nadleznih ne sazove sastanak, ovo je cisti fasizam, ovim stvarima je u ratu se stalo u kraj o ideji VS i mnogo je ljudi zaginulo za ovu drzavu, ovima sto su crtali karte se sudilo i sudi u Hagu, pa dokle vise ljudi.
Sada se situacija promijenila pa niko ne smije spomenuti ukidanje genocidnog brloga. Znam da od toga nema nista kao ni od ovoga sto on prica ali sta treba uraditi pa da neko reaguje.
Ja, nema Harisa. On je stvorio Dodika bla, bla, bla