Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:Meni sega da lik misli da se moze vratiti nakon ovoga.
Cak i da se kvalifikujemo opet ce raja traziti da ide.
Ne znam sta razmislja lik fkt.
Izgleda da je ovdje cisto finanijska odluka, i sa jedne i sa druge strane.
i meni to ne ide u glavu... pa na prvoj sljedećoj utakmici će biti izviždan, i on i savez...
ako ga ostave danas, bolje nek se i oni kupe
Blefira, zna i on da je gotovo, vjerovatno ima neku računicu da u slučaju da podnese ostavku neće dobiti ni feninga, a ako mu daju otkaz, možda uspije nešto ušićariti. I on bi se sam iznenadio da ga zaista ostave na mjestu selektora.
Samo što sam ja mislio da mu je reputacija i obraz bitniji od novca, pružila mu se prilika da dostojanstveno ode, ali para je ipak slađa.
vjerovatno...seljačka politika..
poslije ovog nikad se više neću našaliti na račun imena Dick Advokata
čovjek se sam odrekao više od miliona, a ne ko ovaj...
Pape zeli da bude otjeran...jednostavno i izjavama i ponasanjem tjera savez da mu daju otkaz...ima 2 miliona razloga da se tako ponasa...
S druge strane, Advocaat kaze da nije zelio pare od srbijanskog saveza i da je zato dao ostavku...i da ih je ostavio u soku...
Ipak, Papetu i pojedincima u savezu nije do obraza i imena, nego do eura...zaradjenih u Brazilu...
Za ovu finansijsku malverzaciju treba da odgovara i predsjednik saveza Begic...koji ce ovim direktno ostetiti fudbal u BiH...
BlackPool wrote:neomicin, tebi porodicu treba podmazat spermicidom.
Maži ti svoju samo nemoj ovdje prosipati svoj primitivizam. Nije sramota biti retardiran, ali ipak pokušaj to kriti od javnosti da te nebi društvo izolovalo.
Teleću glavu i sve njegove dupelisce, dupeuvlakače i guzne havere kojih vidim ima podosta i na ovom forumu, nabijem na neku stvar!
Ne bude li teleća glava smijenjena, apsolutno svaki patriota treba objaviti RAT SAVEZU koji je i doveo ovog bezobraznog, retardiranog i imbecilnog idiota i neznalicu na selektorsko mjesto.
Svaka čast bh fanaticosima, ali prekasno su se sjetili. Već poslije utakmice sa SAD-om teleća glava je trebao dobiti otkaz.
Đubre jedno bezobrazno, kao i svi koji ga brane i opravdavaju!
Nekazu djaba sto moze jedan covjek belaja uradit nemoze ih 100.Ovaj unisti jedino sto je valjalo i jos se i kurci.Mrs iz repke jebo te onaj ko te dovede.
Nekazu djaba sto moze jedan covjek belaja uradit nemoze ih 100.Ovaj unisti jedino sto je valjalo i jos se i kurci.Mrs iz repke jebo te onaj ko te dovede.