treba i ovo znati

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Velkoski wrote:Reddick se vraća u igru na +40 i prelazi granu kako bi oborio under, zanimljivo.
Ne trebam reći šta želim igračima Phile onako generalno, kao i cijeloj bogaljnoj franšizi
nema me tamo wrote:Velkoski wrote:Reddick se vraća u igru na +40 i prelazi granu kako bi oborio under, zanimljivo.
Ne trebam reći šta želim igračima Phile onako generalno, kao i cijeloj bogaljnoj franšizi
Uplatim 100 na Stephens kontra Giorgi bilo 3 - 2 za Giorgi..
Završilo 6-3 - 6-0

Pih, slabo ti ja gledam koliko ko daje koševa, jedino što su mi ovi na fantasy....Wigginsu nema Butlera, trpa frajko ko blesav.Daryl Dixon wrote:halal 11 marki
daj sklepaj taj NBA za večeras Toma, opustio si se![]()
Pa vidi, jes se dobijalo, zadnji put uzeo 800 KM, odmah sve nakrco na nove listiće i pušiona.nema me tamo wrote:Ma tomo klošar prije par godina kad je postavljao ovdje svaki drugi dan je dobijao na 3 igraca over under![]()
Zato šta se dešavalo iza zavjese i koliko je prokockao to necemo nikad znati, a bilo je sigurno gadno da batali skroz
cccDaryl Dixon wrote:ma meni prič'o na kafi da je auto morao prodati zbog overa i undera![]()
"brate, tegoba prava.. zikrija naletila, morao sam prodati golfaća.. znaš lahka para"
Ih, našta ljudi sve bacaju pare, to je za izučavanjanema me tamo wrote:Ti su najgori Toma hahahahahaha
Meni ba nije jasno kako mogu bacat pare na to mi s druge strane bar znamo šta igramo i imamo šanse dobre ako pametno odigramo, al' ici i prokockat 600 kao drug na kerove?
paaaDaryl Dixon wrote:ma to je bolest
najbolje igrati sa onoliko para koliko možeš halaliti
racun kada predje 300KM - kuc kuc - isplata molim
i repeat
Dobra je meni svaka koju se odlučim pogledati kako ne kockam.nema me tamo wrote:Pa to i jeste vala poenta da imas neke pare da mozes gledati s nekim uzitkom..
Realno od 10 utakmica bice ti 1 dobra ako ne kockas dok s druge strane ako odigras bude ti 7 od 10 dobro pod uslovom da ima prilika da se trzaš i to..![]()
Ma dobro ja sam još mlađi kao sto znas i nemam od koga posudit dok ti s druge strane i imaš i dobro je da si prestao i ne posuđuješ pa ni 100 maraka..
Mislim naravno da imam, al' ako znam da je losa situacija nema potrebe to da radim
Da, u zadnje vrijeme dok dođem u priliku da gledam neku utakmicu radnim danom, to može biti jedino NBA u sitne sate. Ako nisam zanema me tamo wrote:To je to zanimacije su zanimacije kad imaš to kladionica dođe na 3 mjestu gdje jedva dođeš navece da nesto uplatis..
Dobro te utakmice to svako moze gledati i bez da uplati ja pricam o West Ham vs Palas