Na.sta bilo al iskoristi to, svejdno je gdje ces iskoristiti.alibaba_i_30_godina wrote:Sad provjerio, imam 649 bodova i na šta sada to iskoristiti? Na smanjenje mjesečne pretplate samo?
667 bodova je 20 KM.
Moderator: Benq
Na.sta bilo al iskoristi to, svejdno je gdje ces iskoristiti.alibaba_i_30_godina wrote:Sad provjerio, imam 649 bodova i na šta sada to iskoristiti? Na smanjenje mjesečne pretplate samo?
Sad trazimo UHD kanale.Pitar sa Kariba wrote:I ne trazite da dodaju HD kanale!
Koja je to nova ubacena? Da nije kamera sa nekog sela?escobar__ wrote:Mašallah, dogurali smo do 40 TV kamera. Postaje bolesno više nego smiješno.
Samo drugi paketWhatever[] wrote:A koliko se dugo otplacuje ovaj STB ako nisi pod ugovorom? Nece valjda uvijek dolaziti 10KM uz racun za taj uredjaj.
Imam onaj prvi paket moja tv i tamo pise 10+ brzina interneta, ali ona nikad ne dolazi ni do 10. Ima li neki nacin da ide preko 10+?
Gdjebse uređaj naplaćuje . Otkud 10 km kad je osnovni besplatno a dodstni 3,5 km.Whatever[] wrote:A koliko se dugo otplacuje ovaj STB ako nisi pod ugovorom? Nece valjda uvijek dolaziti 10KM uz racun za taj uredjaj.
Imam onaj prvi paket moja tv i tamo pise 10+ brzina interneta, ali ona nikad ne dolazi ni do 10. Ima li neki nacin da ide preko 10+?
Bugojno + kineski kanali (CCTV, CGTN i CGTN Documentary) u HD listu.duffy_duck wrote:Koja je to nova ubacena? Da nije kamera sa nekog sela?escobar__ wrote:Mašallah, dogurali smo do 40 TV kamera. Postaje bolesno više nego smiješno.
Kada su kamere dobre rezolucije, meni je sasvim ok. Tv svakako radi non stop, radi radio, panorame gradova, more...escobar__ wrote:Mašallah, dogurali smo do 40 TV kamera. Postaje bolesno više nego smiješno.
A korejska tv? Nemoj tako, ubacuju se i ostali kanali po potrebi.escobar__ wrote:Opet ponavljam, nisu meni kamere kao kamere problem (iako bih volio mogućnost da lično brišem programe iz liste pa bih uklonio komplet radio kanale i svo ovo smeće koje je tu samo zbog kvantiteta), problem je što ovi samo i uvode kamere.
Evo kad je posljednji put u shemu ubačen iole vrijedan TV kanal, a poslije HBO paketa?
Zar je problem štrihirati kanale u omiljenu listu?escobar__ wrote:Opet ponavljam, nisu meni kamere kao kamere problem (iako bih volio mogućnost da lično brišem programe iz liste pa bih uklonio komplet radio kanale i svo ovo smeće koje je tu samo zbog kvantiteta), problem je što ovi samo i uvode kamere.
Evo kad je posljednji put u shemu ubačen iole vrijedan TV kanal, a poslije HBO paketa?
Ma ne mora ni to vec poreda kanale po svojoj zelji i tako ih lista, niko od nas ne gleda sve kanale, ali opet svaki kanal ima svog gledaoca i svi oprerateri bi trebali sto vise kanala imati da bi se zadovoljili svi korisnici.sencobih wrote:Zar je problem štrihirati kanale u omiljenu listu?escobar__ wrote:Opet ponavljam, nisu meni kamere kao kamere problem (iako bih volio mogućnost da lično brišem programe iz liste pa bih uklonio komplet radio kanale i svo ovo smeće koje je tu samo zbog kvantiteta), problem je što ovi samo i uvode kamere.
irac300 wrote:Nek' izbace Pinkove da znam da se cetnik i narkoman Mitrovic ne finansira iz mog dzepa, halalim im i viasat i cinestar.
Pise na racunu iznamljivanje prvog stb uredjalja bez obaveznog ugovornog trajanja 10KM.jarobot wrote:Gdjebse uređaj naplaćuje . Otkud 10 km kad je osnovni besplatno a dodstni 3,5 km.Whatever[] wrote:A koliko se dugo otplacuje ovaj STB ako nisi pod ugovorom? Nece valjda uvijek dolaziti 10KM uz racun za taj uredjaj.