i trebatempuser wrote:Neki dan vidim zaustavljaju pametnjakovice sto skrecu u zabranu s Kosevskog prema z. stanici, naredali ih ko u kladionici!
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
samo pozitiva
#5951 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- DoradO
#5952 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ima dosta raje i ne konta jos da je tu zabranaamar1994 wrote:jeste i obratno, ali svejedno opet se krsi zabrana i to uveliko, ali srecom bude policije na autobuskoj pa uzima lovu laganini![]()
a kad se pogleda, fakat zablokiraju dvije trake dok se uljuce odozgo, nece nista izgubit za 10 - 15 sec koliko mu treba da kruznim tokom dodje do istog mjesta, al jok, ko mi sta moze, ja sam opsan pa cu kroz zabranu![]()
-
tempuser
#5953 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad imas kod Kvadranta i u Velesicima, zavrsava se u Buca Potoku, bio je odranije i na Vogoscanskoj petlji, ne znam ima li ih prema S. Koloniji i Hrasnici oko onih turskih fakulteta...Sodom1 wrote:Ja kad sam zadnji put bio u Sa nikakvih kruznih tokova nije bilo. Bio jedan na Dobrinji ,
- xamp
#5954 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato kad krenes od tunela, na kosevsko mozes doci jedino kroz Odobasinu... Ne moze se skrenut, zatvorena kalemova zbog radova, zatvorena avde jabucice, samo odobasina jos radi... Prije bi trebalo 2minute, a sad treba 22 minute do kosevskog sa ciglana od mosta..
-
tempuser
#5955 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Otvorili su Kalemovu.
Na uvidjenje zabrana su bili pronudjeni zbog guzvi koje su se stvarale zbog raskrsnice u H. Kajtaza i fata se ne moze sad iz Velesica direkt na Kosevsko, ali mislim da je sve to privremeno dok ne pruze 0-tu transferzalu
Na uvidjenje zabrana su bili pronudjeni zbog guzvi koje su se stvarale zbog raskrsnice u H. Kajtaza i fata se ne moze sad iz Velesica direkt na Kosevsko, ali mislim da je sve to privremeno dok ne pruze 0-tu transferzalu
- Nabucco
#5956 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas umalo ne udari u drotovskog golfa kod Americke ambasade... Stao lik u trecoj traci i prica sa frajerom na stanici.. Ispred mene taxi sa turanom, naravno nemoguce bilo šta viditi ispred... Takso naravno, cim ga je vidio ubrzava ( ja kontam da je cistina, jer smo krenuli sa semafora kod Mašinske i nikoga nije bilo ispred), međutim tako u posljednjem trenu se prestrojava u sredju, a ja sa 60ak nasat , 20ak metara ispred sebe vidim zaustavljenu peticu.... Da je bilo mokro, vjerovatno ne bi mogao zakociti, bio bi kriv 100%, iako nema šta tražiti zaustavljeno auto u trecoj traci, bez trokuta....
- undefined007
#5958 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nerviraju me tipovi koji u parku na semaforu kad se uključuje na glavnu ulicu iz srednje trake uvale u desnu do tramvajskih šina iako je to "moja" traka kad sam u desnoj traci na semaforu jer valjda kontaju da ja iz skroz desne moram skrenut na šine.

- amar1994
#5959 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
joj biciklistasupercali wrote:
- relax11
#5960 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma nije to namjerno, raja ne zna,, ja kontam nekad se ja zahebem svi idu u drugu traku niko svojomundefined007 wrote:Nerviraju me tipovi koji u parku na semaforu kad se uključuje na glavnu ulicu iz srednje trake uvale u desnu do tramvajskih šina iako je to "moja" traka kad sam u desnoj traci na semaforu jer valjda kontaju da ja iz skroz desne moram skrenut na šine.![]()
![]()
- supercali
#5961 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a da ti malo vidis kako to ide?undefined007 wrote:Nerviraju me tipovi koji u parku na semaforu kad se uključuje na glavnu ulicu iz srednje trake uvale u desnu do tramvajskih šina iako je to "moja" traka kad sam u desnoj traci na semaforu jer valjda kontaju da ja iz skroz desne moram skrenut na šine.![]()
![]()
pricamo o radicevoj ulici?
- Optimist
#5962 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pretpostavljam da je rijec o ulici Kosevo i ukljucenju na Titovu kod Predsjednistva.supercali wrote:a da ti malo vidis kako to ide?undefined007 wrote:Nerviraju me tipovi koji u parku na semaforu kad se uključuje na glavnu ulicu iz srednje trake uvale u desnu do tramvajskih šina iako je to "moja" traka kad sam u desnoj traci na semaforu jer valjda kontaju da ja iz skroz desne moram skrenut na šine.![]()
![]()
pricamo o radicevoj ulici?
- Bakir1
#5963 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mene u zadnje vrijeme iritira i nije mi jasno, pumpa, 6 aparata, stao na prvi slobodan, iza mene lik sjedi i nestpljivo ceka, kao da je u boks usao na velikoj nagradi formule 1, a 5 aparata smrdi, i cudom se cudi sto to tako dugo traje, jer on to iz auta proturi cenera, cvaju, i ode.
zadnjih mjesec dana, na 3 sipanja, ovo mi se desilo 3 puta
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5964 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa sto ti nisi stao na trojku? vidis da je sestica bila od tog coeka...pretplatio se na nju...Bakir1 wrote:mene u zadnje vrijeme iritira i nije mi jasno, pumpa, 6 aparata, stao na prvi slobodan, iza mene lik sjedi i nestpljivo ceka, kao da je u boks usao na velikoj nagradi formule 1, a 5 aparata smrdi, i cudom se cudi sto to tako dugo traje, jer on to iz auta proturi cenera, cvaju, i ode.
- Bakir1
#5965 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bilo rano ujutro, bilo kasno navecer, bilo u sredini dana, uvijek isto, nevjerovatno
-
The BEN10
#5966 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hahahahaa. To mi se nikad nije desilo. Jao svašta.Bakir1 wrote:mene u zadnje vrijeme iritira i nije mi jasno, pumpa, 6 aparata, stao na prvi slobodan, iza mene lik sjedi i nestpljivo ceka, kao da je u boks usao na velikoj nagradi formule 1, a 5 aparata smrdi, i cudom se cudi sto to tako dugo traje, jer on to iz auta proturi cenera, cvaju, i ode.
-
direstraits0078
#5967 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zakljucas, odes u prodavnicu, potrazis neki sok, izvadis karticu na kojoj nema dovoljno srdstava, platis tom karticom, odbije transakciju, ceskas se iza uha, izvadis drugu karticu, sjetis se da imas u autu nesto casha, odes do auta, vratis se u prodavnicu, uzmes jos jedan sok, platis sve karticom. Prilikom ulaska u auto mahnes tipu i kazes: izvini jaroBakir1 wrote:bilo rano ujutro, bilo kasno navecer, bilo u sredini dana, uvijek isto, nevjerovatno
- Bakir1
#5968 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma iritira ali ne do te mjere da zaboravim druge jade, ali nevjerovatno vazda ce se naci neko kome nesto smetas, jal u tunelu, jal na parkingu sa 400 praznih mjesta, jal na semaforu na crvenom, jal na naplatnim kucicama, jal na pumpi, jal na samousluznoj, jal na usluznoj, ono kao time is money i to
- muha_sa
#5969 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ko kad smo svi nešto nadrkaniBakir1 wrote:Ma iritira ali ne do te mjere da zaboravim druge jade, ali nevjerovatno vazda ce se naci neko kome nesto smetas, jal u tunelu, jal na parkingu sa 400 praznih mjesta, jal na semaforu na crvenom, jal na naplatnim kucicama, jal na pumpi, jal na samousluznoj, jal na usluznoj, ono kao time is money i to
- Bakir1
#5970 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moj Muha ja u svom filmu, sta kako i ko ne zanima me 
- muha_sa
#5971 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bakir1 wrote:Moj Muha ja u svom filmu, sta kako i ko ne zanima me
isti sam
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#5972 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma i dalje krše pravila....katastrofa , treba tamo neko da dežura.....tempuser wrote:Neki dan vidim zaustavljaju pametnjakovice sto skrecu u zabranu s Kosevskog prema z. stanici, naredali ih ko u kladionici!
Zabrana je i sa kružnog toka lijevo na Koševsko....
Da se poštuju pravila ne bi bilo redovnog zastoja koji nastaje...
- muha_sa
#5973 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
prekjuce ih baš naredalisabina1 wrote:Ma i dalje krše pravila....katastrofa , treba tamo neko da dežura.....tempuser wrote:Neki dan vidim zaustavljaju pametnjakovice sto skrecu u zabranu s Kosevskog prema z. stanici, naredali ih ko u kladionici!
Da se poštuju pravila ne bi bilo redovnog zastoja koji nastaje...
- amar1994
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#5975 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svako jutro tuda prolazim i znaju me još više iziritirati pametnjakovići koji iz pravca kružnog toka prema željezničkoj stanici puštaju druge pametnjakoviće da se uključe sad zabranjeno lijevo. Znači, meni nije mrsko potrošiti 15 sek. na kružnom, ali bih trebao propuštati gerilce kojima je mrsko isto uraditi i već mjesec dana "zaboravljaju" na znak zabrane skretanja lijevo!muha_sa wrote:prekjuce ih baš naredalisabina1 wrote:Ma i dalje krše pravila....katastrofa , treba tamo neko da dežura.....tempuser wrote:Neki dan vidim zaustavljaju pametnjakovice sto skrecu u zabranu s Kosevskog prema z. stanici, naredali ih ko u kladionici!
Da se poštuju pravila ne bi bilo redovnog zastoja koji nastaje...pošto cesto tu vozim obavezno idem ka kružnom--em je lakše em ne stvaram gužvu--baš mi bilo drago što su pametnjakovice poredali i kazne im pišu
I bespotrebno se stvara gužva i što je još smješnije, izgube debili više vremena dok se izmigolje i skrenu lijevo nego da pravilno odu do kružnog toka.