SDP

Post Reply
popajic

#5951 Re: SDP

Post by popajic »

Chmoljo wrote:i kad ne bude više predsjednik šta će tada primati? :-)

sram ga bilo, širi se u stanu od 70 kvadrata... :-)
Gresku napravio sto se 92-e nije zabarikadirao u trezor sa kolegom mu u predsjednistvu - manje bi ga kritikovali a i ko je jos vidio fajde od patriotizma :oops:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5952 Re: SDP

Post by Chmoljo »

rahmanjin wrote: bice na birou. ma daj majke ti, kako ovo licemjerstvo omozes braniti, sve fol kvazi ustede, revizije ovo, ono al kad je moj dzep u pitanju onda ne diraj.
I Haris Silajdzic zivi u stanu od 42 kvadrata, ako me sjecanje dobro sluzi.
pa da se štedi na odlikovanjima? :D imao si milijardu utemeljnih prigovora, ali ti si odabrao... :-)
armin071

#5953 Re: SDP

Post by armin071 »

rahmanjin wrote:

bice na birou. ma daj majke ti, kako ovo licemjerstvo omozes braniti, sve fol kvazi ustede, revizije ovo, ono al kad je moj dzep u pitanju onda ne diraj.
Pa onda najbolje da njega stavimo na infuziju i istjeramo ga na ulicu možda bi onda pasao "poštenoj raji"??!

SDA godinama pljačka narod i svi su bili zadovoljni ali Komšić je sad najveći problem. Onaj klempo ima 4 prijavljena stana (ko zna koliko ih još ima na tetkama, braći i sestrama) ali on nije interesantan, jer Komšić je bitan a to što je Komšić u ratu bio na liniji a Klempo u Njemačkoj pravio pasoše to nije uopšte bitno..
convict

#5954 Re: SDP

Post by convict »

Činjenice su neumoljive. Rezultat u FBiH;

Nezaposlenih u martu - 367.355
Nezaposlenih u oktobru - 367.975
rahmanjin

#5955 Re: SDP

Post by rahmanjin »

Chmoljo wrote:
rahmanjin wrote: bice na birou. ma daj majke ti, kako ovo licemjerstvo omozes braniti, sve fol kvazi ustede, revizije ovo, ono al kad je moj dzep u pitanju onda ne diraj.
pa da se štedi na odlikovanjima? :D imao si milijardu utemeljnih prigovora, ali ti si odabrao... :-)
Ama ne govorim o stednji na odlikovanjima, nego o Komsicu. Prima 62 hiljade, pa pokazi primjerom taj socijaldemokratski duh pa reci necu primati naknadu za Zltanog ljiljana, neka pokaze taj neki moralni smek koji stalno gura. Al ok, da je neko iz SDA ovdje bi bilo drvlje i kamenje po njemu al posto je Komsic onda je ok.
disney

#5956 Re: SDP

Post by disney »

I trezorskog kolege mu, kao i njegov patriotizam, debelo nagradjen i naplacen... O Sinu sve znam i znamo, suvisno mi je trositi zdravlje i zivce na njega. Moja je frustracija mistifikacija djilkoskih kafandzija i populista, koje opet ne provalih ranije, makar 400 dana ranije :?
popajic

#5957 Re: SDP

Post by popajic »

rahmanjin wrote:
Chmoljo wrote:
Ama ne govorim o stednji na odlikovanjima, nego o Komsicu. Prima 62 hiljade, pa pokazi primjerom taj socijaldemokratski duh pa reci necu primati naknadu za Zltanog ljiljana, neka pokaze taj neki moralni smek koji stalno gura. Al ok, da je neko iz SDA ovdje bi bilo drvlje i kamenje po njemu al posto je Komsic onda je ok.
Imas pravo - Zeljko je kriv sto je Zlatni Ljiljan...em ratovao dok su drugi krali , em jos ne odbija i tu nekakvu naknadu , em ga ne mozes etnicki sortirat ko sto fasizam zapovijeda ...on je perjanica naseg nemorala , mafijastva , nacionalizma :-) :-) :-)
Od toliko bagre ti o njemu :roll:
HAVANA

#5958 Re: SDP

Post by HAVANA »

:-)
rahmanjin

#5959 Re: SDP

Post by rahmanjin »

popajic wrote:
rahmanjin wrote:
Chmoljo wrote:
Imas pravo - Zeljko je kriv sto je Zlatni Ljiljan...em ratovao dok su drugi krali , em jos ne odbija i tu nekakvu naknadu , em ga ne mozes etnicki sortirat ko sto fasizam zapovijeda ...on je perjanica naseg nemorala , mafijastva , nacionalizma :-) :-) :-)
Od toliko bagre ti o njemu :roll:
Ma ja udri odmah nacionalno. Eto npr. njegov stranacki kolega i poslanik u federalnom parlamentu i borac Armije BiH Slavisa Sucur je odbio da prima tu naknadu. Al gdje ce se on mjeriti sa nasim Komsicem. Mozda je on krao u ratu, a i ne uklapa se ni on kako ti rece u to etnicko sortiranje.
Hema_17

#5960 Re: SDP

Post by Hema_17 »

Blago nama ako je jedini problem Komsicevih 400 KM... Zalosno, da se uopce raspravlja o tome treba li on kao Zlatni ljiljan uzimati to ili ne... Valjda je bar to zasluzio kad vec ne jede zlatnim kasikama I by the way, cuo sam da tim sredstvima ipak stipendira neko dijete.
rahmanjin

#5961 Re: SDP

Post by rahmanjin »

Hema_17 wrote:Blago nama ako je jedini problem Komsicevih 400 KM... Zalosno, da se uopce raspravlja o tome treba li on kao Zlatni ljiljan uzimati to ili ne... Valjda je bar to zasluzio kad vec ne jede zlatnim kasikama I by the way, cuo sam da tim sredstvima ipak stipendira neko dijete.
Ako je tako onda je to za pohvalu i povlacim sve kritike.
seln

#5962 Re: SDP

Post by seln »

Alfons Kauders wrote:
draganbl wrote:Kada vidim ko sve napada SDP, zaista mi se učini da su dobra stranka i da rade dobre stvari. Međutim, brzo promijenim mišljenje kada vidim ko ga sve brani.
Hvala :D
+1
Moja strana je uvijek suprotna od one gdje je dragance.
seln

#5963 Re: SDP

Post by seln »

Heeej, ima svoj stan (inace, moj rodjak, provincijski ucitelj, ima isti takav.Sram ga bilo.)
seln

#5964 Re: SDP

Post by seln »

rahmanjin wrote: I Haris Silajdzic zivi u stanu od 42 kvadrata, ako me sjecanje dobro sluzi.
Image
ReD aka Socijalista

#5965 Re: SDP

Post by ReD aka Socijalista »

seln wrote:

Heeej, ima svoj stan (inace, moj rodjak, provincijski ucitelj, ima isti takav.Sram ga bilo.)
Ja mislim da je taj stan jos i na kredit... :)
seln

#5966 Re: SDP

Post by seln »

ReD aka Socijalista wrote:
seln wrote:

Ja mislim da je taj stan jos i na kredit... :)
Bio je...je li otplatio, ne znam.
RPM

#5967 Re: SDP

Post by RPM »

Taman kad čovjek pomisli da ne može gore, ono može. Na otvaranje yebenog Drive-in restorana dođe cijela SDP svita, od premijera, ministra itd ... Sreća, nemamo dovoljno radničkih i fabričkih problema, država se razčlanjuje na atome a njima su bitne utakmice i restorani. Bože ti sačuvaj.
Banksy

#5968 Re: SDP

Post by Banksy »

RPM wrote:Taman kad čovjek pomisli da ne može gore, ono može. Na otvaranje yebenog Drive-in restorana dođe cijela SDP svita, od premijera, ministra itd ... Sreća, nemamo dovoljno radničkih i fabričkih problema, država se razčlanjuje na atome a njima su bitne utakmice i restorani. Bože ti sačuvaj.
Radončićeva medijska podrška nije nikad bila besplatna.
CaCO3

#5969 Re: SDP

Post by CaCO3 »

Banksy wrote:
RPM wrote:Taman kad čovjek pomisli da ne može gore, ono može. Na otvaranje yebenog Drive-in restorana dođe cijela SDP svita, od premijera, ministra itd ... Sreća, nemamo dovoljno radničkih i fabričkih problema, država se razčlanjuje na atome a njima su bitne utakmice i restorani. Bože ti sačuvaj.
Radončićeva medijska podrška nije nikad bila besplatna.
Jel Radoncic vlasnik i McD-a :D

To je bilo zbog Moona, ne moze frajer zivjeti bez ekipe u blizini :-)
madner

#5970 Re: SDP

Post by madner »

Fahro je the men koji je kupio fransizu.

Sta reci, mlad i uspjesan novinar. :D
Banksy

#5971 Re: SDP

Post by Banksy »

madner wrote:Fahro je the men koji je kupio fransizu.

Sta reci, mlad i uspjesan novinar. :D
Šta reći, valja sad franšizama vaditi tornjeve. :D
convict

#5972 Re: SDP

Post by convict »

Ko god zaposli 50 ljudi treba mu doći na otvaranje, taman javna hala bila u pitanju
Konsenzus

#5973 Re: SDP

Post by Konsenzus »

convict wrote:
Ko god zaposli 50 ljudi treba mu doći na otvaranje, taman javna hala bila u pitanju
:thumbup:
miop

#5974 Re: SDP

Post by miop »

Nakon dvadeset "teskih", te ove 2011 "teske", dolazi nam i nova "jedna od najtezih" godina :D

Image

Lagumdžija: Vijeće ministara ne može biti gore od sadašnjeg (Foto)

SDP je politička partija koja ne smije sebi dozvoliti da bude partija samo jednog naroda", rekao je Lagumdžija
Autor Fena | Objavljeno 19.12.2011. u 08:15

Detalj sa prijema u sjedištu SDP-a (Foto: B. Nizić)Lagumdžija: Vijeće ministara ne može biti gore od sadašnjeg (Foto)

Socijaldemokratska partija BiH (SDPBiH) organizirala je večeras u sjedištu stranke u Sarajevu tradicionalni novogodišnji prijem koji je okupio predstavnike političkih stranaka u Bosni i Hercegovini, diplomatskog kora, medija te prijatelje i simpatizere SDP-a BiH.

Žao mi je, ali nikakav dogovor o formiranju Vijeća ministara nije postignut, rekao je večeras u izjavi medijima u sjedištu SDP-a BiH predsjednik te stranke Zlatko Lagumdžija, zamoljen da prokomentira tvrdnje predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića da je postignut dogovor o Vijeću ministara.

Lagumdžija je ponovio od ranije poznate stavove SDP-a.

"Nas ne interesuje neka velika matematika, interesuje nas politička logika. SDP je politička partija koja ne smije sebi dozvoliti da bude partija samo jednog naroda", rekao je.

Tvrdi da je napravljen pomak ka tome da se SDP prihvati kao stranka i građana i konstitutivnih naroda.

"Mislim da je moguće do kraja godine imati mandatara, a u januaru Vijeće ministara. Međutim, to nije u rukama SDP-a", izjavio je Lagumdžija.

Do euroatlantskih integracija nas, pojasnio je, jedino može dovesti mirenje građanskog i nacionalnog.

Kada je u pitanju 2012. godina, Lagumdžija je mišljenja da će ona biti vrlo teška u ekonomskom i socijalnom smislu.

"Mi se moramo fokusirati na ono zbog čega smo dobili mandat od građana. Isto tako, očekujem dobre vijesti na proljeće, sa samita NATO-a u Chicagu", kazao je.

Upitan da prokomentira na koji način će funkcionirati Vijeće ministara koje će, kako stvari stoje, biti formirano "nasilu", Lagumdžija je kazao da "kakvo god da bude, neće biti gore od sadašnjeg".
Hajd' Ž...

Image
nosara

#5975 Re: SDP

Post by nosara »

miop wrote:
Lagumdžija: Vijeće ministara ne može biti gore od sadašnjeg (Foto)

"Mi se moramo fokusirati na ono zbog čega smo dobili mandat od građana.
Image
Ko im rece da su dobili mandat da uniste one koji su ih birali...? Gomila bahatih nesposobnjakovica... :D

Dokle je kontratuzba za "torbe"...? :-)
Post Reply