Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zecko_kupuz

#5951 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Iskren ću ti biti, fino je kada igra dobro u klubu, ali još mi je bolje kada pokazuje nešto u reprezentaciji. :D Mislim, i prije je još znao dobro odigrati, ali konačno je zabio gol, pa i asistirao. Po meni igrač utakmice. :)
cyprus

#5952 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

Nego hoćemo li sad komparirati ove komentare do i nakon utakmice :-D
luckylaka

#5953 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Bio jednom jedan ovdje koji je iz posta u post pljuvao Medunjanina (i sad je negdje ovdje)da je do nebesa gizao tlak objektivnim forumasima.Medo je bio igracina i tek ce da bude igrac.Polahko.Uz Pjanica,Besica,Subasica,Vranjesa,Sehica,Medunjanina i ostale golobrade uz legendarnog Papeta do E.P.I danas opet citam bas ovdje kako Ciroljupci opet seru po Papetu i momcima,a mene odusevili.Kad papci shvate da su to vecinom momci(djeca)od 18-20 i da se igraju sa Slovacima onda ce i poceti da cijene nasu BiH.I zato.Bravo momci,svaka cast za danas.Bajram poslije Bajrama. :thumbup: :bih:
vozač

#5954 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vozač »

A1fa wrote:Sto Safet ne gradi disciplinu na Spahicu? Spaha mu je opalio samar poslije utakmice sa Francuskom, posvadjali su se oko taktike, a Pape je samar dobio nakon sto je rekao Emiru da bi igrao u boljem klubu od Monpelliera da je tako dobar igrac kao sto misli da jeste. Ovo su informacije iz druge ruke, od oca jednog od nasih reprezentativaca.
Nazalost, kola su krenula nizbrdo, pokusaj sa Papetom je propao, ovo seljakanje sa ignorisanjem poziva je samo popratni slijed dogadjaja. Danas ce nas Slovaci ponovo nadigrati jer ekipa nema nikakve motivacije, pola glavnih igraca tiho bojkotuje Papeta. A sto se Asmira tice, lako je njega ucjeniti, tek je 4 utakmice standardan golman u Stokeu. Papetu bi bilo ionako pametnije da pusti Asmira da se definitivno izbori status prvog golmana. Necemo valjda taktiku bazirati na osnovu golmana? Bezveze dizanje tenzija i dodatno narusavanje atmosfere. :roll:
koji znalac :-) , kapa dolje majstore :lol: :lol: :lol:

pape mehleme, bravo momci, samo tako nastavite
veljaca

#5955 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

picek wrote:
veljaca wrote: Pa nas prvi golman je Hasagic ...... pa iza njega velika praznina ....

Nadam se da ce sada Sehic dobiti malo vise sansi ( ipak je on konstantan u mladoj reprezentaciji ) ...... Ipak Hasagic je puno, puno ispred Sehica, a bogami i po ljudskim ( a i golmanskim ) kvalitetima i od ovoga golmana iz Stoke-a ....
:bih:
ne slazem se.
koliko sam vidio od begovica, momak jos nije napravio ni najmanji kiks.
iskreno, mnogo je bolji od hasagica.(oni hasagicevi driblinzi zadace infrakt pola nacije)
razumijem on je stariji, dugo je bio u reprezentaciji. zasluzuje respekt, ali polako se mora razmisljati da ode u penziju.
Tvoje pravo - niko ti ga ne oduzima ....
Begovic u repki nije ni mogao napraviti neki kiks ( osim ovoga glupog odbijanja da bude u Slovackoj ) jer nije ni branio puno. Tek kada bude imao preko 20-tak utakmica u repki - mocicemo govoriti o njemu kao golmanu reprezentacije BiH .....
Postoji jedan covjek koji odlucuje u i oko Reprezentacije - a on je odlucio kako je odlucio - a to je selektor :thumbup:
:bih:
elSaik

#5956 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Dobar Pape, dobar. Još Kerlu 'mjesto Pandže, Višću k'o zamjenu Seji u ovoj jednoj utakmici i to je to.
dinty2

#5957 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dinty2 »

dzeno123 wrote:Iznenadjenje veceras su po meni Vranjes i Subasic pogotovo ovaj drugi. Za ono vremena sto je odigro jednostavno ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra za Olimpik. Kapa do poda :thumbup:
slazem se za subasica ...ni ja ne mogu da vjerujem
u ono nekoliko minuta sto nje igrao,nije se vidjela razlika izmedju njega i misketa
udrch

#5958 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by udrch »

dinty2 wrote:
dzeno123 wrote:Iznenadjenje veceras su po meni Vranjes i Subasic pogotovo ovaj drugi. Za ono vremena sto je odigro jednostavno ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra za Olimpik. Kapa do poda :thumbup:
u ono nekoliko minuta sto nje igrao,nije se vidjela razlika izmedju njega i misketa
Momak je dobar, ali nemojte brate pretjerivati..
Čuj ne vidi se razlika između njega i Misketa..svašta..
Kenan-sa

#5959 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kenan-sa »

Safet je bosanski Maradona,niko mu nista ne smije reci,osim primitivaca i neznalica! Protiv Slovacke je postavio odlicnu taktiku,razvalili smo domacine ! svaka cast Safetu!
JThomas

#5960 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JThomas »

dinty2 wrote:
jebiga, glupo je porediti lijevog beka i desetku-plejmejkera...mada miske i dalje igra ispod svakog nivoa.
Nuclear Winter

#5961 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Nuclear Winter »

elSaik wrote:Dobar Pape, dobar. Još Kerlu 'mjesto Pandže, Višću k'o zamjenu Seji u ovoj jednoj utakmici i to je to.
Jeftiniji si od "kolegica" ti iz picinog parka :lol: Do juče pojma nema pape,a sad ti je "dobar".nego jesi li zadovoljan pobjedom svoje reprezentacije u bugarskoj.Jeste da je "ganac" dao gol ali šta ćeš :D
Comrad

#5962 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

Mobile_Disco wrote:Jesmo se to vec plasirali na EP? Sta znaci pobjeda u prijateljskoj utakmici?
Jesi li ovako pricao i poslije onih prijateljskih koje smo izgubili ili odigrali nerijeseno?

Oderali smo ih i gotovo, na njihovom terenu + preokrenuli rezultat. Kakva god da je utakmica, eto oni samo stajali cijelu tekmu, jesu q...

Bravo momci! :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#5963 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

luckylaka wrote:Bio jednom jedan ovdje koji je iz posta u post pljuvao Medunjanina (i sad je negdje ovdje)da je do nebesa gizao tlak objektivnim forumasima.Medo je bio igracina i tek ce da bude igrac.Polahko.Uz Pjanica,Besica,Subasica,Vranjesa,Sehica,Medunjanina i ostale golobrade uz legendarnog Papeta do E.P.I danas opet citam bas ovdje kako Ciroljupci opet seru po Papetu i momcima,a mene odusevili.Kad papci shvate da su to vecinom momci(djeca)od 18-20 i da se igraju sa Slovacima onda ce i poceti da cijene nasu BiH.I zato.Bravo momci,svaka cast za danas.Bajram poslije Bajrama. :thumbup: :bih:
Taj mi najvise fali na ovom forumu :D sve i jedan ban sam zbog njega dobio :thumbup: :sax:

Cestitam nasima na pobjedi i zalaganju, vidi se da mogu samo kad hoce. Samo da se ovako nastavi! :thumbup:
Baron_Samedi

#5964 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baron_Samedi »

Perez samo ceka kiks Mourinha, da dovede maga fudbala. :zzzz:

Treba mu dati 3 ciklusa. :bih:
Baron_Samedi

#5965 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baron_Samedi »

A1fa wrote:
luckylaka wrote:Bio jednom jedan ovdje koji je iz posta u post pljuvao Medunjanina (i sad je negdje ovdje)da je do nebesa gizao tlak objektivnim forumasima.Medo je bio igracina i tek ce da bude igrac.Polahko.Uz Pjanica,Besica,Subasica,Vranjesa,Sehica,Medunjanina i ostale golobrade uz legendarnog Papeta do E.P.I danas opet citam bas ovdje kako Ciroljupci opet seru po Papetu i momcima,a mene odusevili.Kad papci shvate da su to vecinom momci(djeca)od 18-20 i da se igraju sa Slovacima onda ce i poceti da cijene nasu BiH.I zato.Bravo momci,svaka cast za danas.Bajram poslije Bajrama. :thumbup: :bih:
Taj mi najvise fali na ovom forumu :D sve i jedan ban sam zbog njega dobio :thumbup: :sax:

Cestitam nasima na pobjedi i zalaganju, vidi se da mogu samo kad hoce. Samo da se ovako nastavi! :thumbup:
:D Eh, sta li sad misli o njemu... I ja sam znao fasovat zbog njega.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5966 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Chmoljo »

JThomas wrote:
jebiga, glupo je porediti lijevog beka i desetku-plejmejkera...mada miske i dalje igra ispod svakog nivoa.
konkretno, vuce se. nekoliko puta je kontra i polukontra propadala zbog Misketovog guzeljanja po terenu :roll: samo malo agilniji treba biti i ne gubiti onako jeftino lopte :-)
luckylaka

#5967 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Baron_Samedi wrote:
A1fa wrote:

:D Eh, sta li sad misli o njemu... I ja sam znao fasovat zbog njega.
Tu je on negdje samo dobro maskiran :razz: cak i predpostavljam ko je al ne bitno.Vazno je da se nasi vracaju u igru a ova utakmica sa Poljskom dodje mi nekako bez potrebe.Mozda samo prilika za Premijer ligase da se pokazu.
elSaik

#5968 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Nuclear Winter wrote:
elSaik wrote:Dobar Pape, dobar. Još Kerlu 'mjesto Pandže, Višću k'o zamjenu Seji u ovoj jednoj utakmici i to je to.
Jeftiniji si od "kolegica" ti iz picinog parka :lol: Do juče pojma nema pape,a sad ti je "dobar".nego jesi li zadovoljan pobjedom svoje reprezentacije u bugarskoj.Jeste da je "ganac" dao gol ali šta ćeš :D
Znati pročitati napisano ne znači znati čitati. Uči! Vježbaj!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5969 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

Eto vidiš Nuklearni, nauči pročitati. Uči! Čitaj! :lol:
Znale su i švabe koga će se riješiti i poslati u Bosnu...
armin071

#5970 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by armin071 »

......... Popovica umjesto Muslimovica, Brku umjesto Papeta, Bulenta umjesto Usanovica, Zebu umjesto Misketa, i to je to.....
Lakat Jebić

#5971 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

armin071 wrote:
......... Popovica umjesto Muslimovica, Brku umjesto Papeta, Bulenta umjesto Usanovica, Zebu umjesto Misketa, i to je to.....
ako izbacimo popovica, koji svakako mislim da ima nastup za srbiju, a uzmes u obzir trenutnu misketovu formu, ostalo moze proc :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5972 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

Lakat Jebić wrote:ako izbacimo popovica, koji svakako mislim da ima nastup za srbiju
Daj ne zajebaji :shock:
Lakat Jebić

#5973 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

1946 wrote:
Lakat Jebić wrote:ako izbacimo popovica, koji svakako mislim da ima nastup za srbiju
Daj ne zajebaji :shock:
nisam siguran, al koliko ja znam da je bio kapitan mlade... ogradjejem se ako imam pogresnu informaciju :D
al_neri

#5974 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by al_neri »

Kakav Miske , Ihtijarevica umjesto njega :D
sumirprimus

#5975 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

ovo je prijateljska,kad ovo uradi u kvalifikacijama gdje se pika,onda aferim,sta sinoc uradise englezi,spanci,nemci??...dotad jos uvijek sam ubijedjen da cemo na kraju bit 3 il cetvrti u grupi.
Locked