Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#5951 Re: Dres reprezentacije BiH
E ovako upravo zvao direktno adidas na br. 1800 982-9337 malo duze cekao i javi se ljubazni ciko.Kaze,,Adidas je pustio probne dresove 25 maja da vidi kao ce ici prodaja.Upravo su dresovi pusteni u prodaju preko soccermaster jer i sa njima imaju ugovor.Ciko procitao neki broj sa dresa i on kaze OK dres je orginal,,Dok stigne e mail postavim ga,
- Edin H.
#5952 Re: Dres reprezentacije BiH
Uze lucky lopatom na novim dresovima 
- karanana
#5953 Re: Dres reprezentacije BiH
to laki!
a mozda je i steta jer bi uzeo lovu od soccermastera da su prodavali fusheraje ili bez dozvole abidasa.
a mozda je i steta jer bi uzeo lovu od soccermastera da su prodavali fusheraje ili bez dozvole abidasa.
- BadCopy
#5954 Re: Dres reprezentacije BiH
E laki da ne bude sada nesporazuma,jel dres kao dres original Adidas ili je dres oficijelni dres reprezentacije BiH za svijetsko prvenstvo.
Neko je to vec napisao dres je original Adidas ali hoce li i repka igrat u istom tom dresu
Od zla oca od gore matere
Neko je to vec napisao dres je original Adidas ali hoce li i repka igrat u istom tom dresu
-
Morski_Pas
#5955 Re: Dres reprezentacije BiH
Fanatic Shop je obicni sverc komerc. Prije par mjeseci ja vlasnik na facebooku pizdio jer mu je bilo krivo sto smo odjebali Legeu. 
- burekodsira
#5956 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Ja bio maloprije u shopu abidasa
kazu mi istina je da su ga prosle hefte imali i da se prodavao, ali se vec rasprodao i nece nove dobiti / pustiti u prodaju do zvanicnog termina jer je bila greska pa su prijevremeno pustili u prodaju 
- Edin H.
#5957 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
U kojoj zemlji?burekodsira wrote:Ja bio maloprije u shopu abidasakazu mi istina je da su ga prosle hefte imali i da se prodavao, ali se vec rasprodao i nece nove dobiti / pustiti u prodaju do zvanicnog termina jer je bila greska pa su prijevremeno pustili u prodaju
-
isx
#5958 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Misliš greškom su pustili fuš u prodaju, a originali stižu 1.6. To su i meni rekli neki dan u adidas shopu. E moj LakiLaka, i ti fuš pokupio.burekodsira wrote:Ja bio maloprije u shopu abidasakazu mi istina je da su ga prosle hefte imali i da se prodavao, ali se vec rasprodao i nece nove dobiti / pustiti u prodaju do zvanicnog termina jer je bila greska pa su prijevremeno pustili u prodaju
- luckylaka
#5959 Re: Dres reprezentacije BiH
Adidas men kaze da us to dresovi u kojima ce reprezentacija BiH igrati na svjetskom,takodzer kaze da isti oavkvi dresovi ce biti pusteni u prodaju 1.juna.Jos kaze da su u Adidasu iznenadjeni kolika je zainteresovanost za BiH dres.I kaze da svi koji su kupili ovakav dres slobodno mogu nazvati direktno Adidas i prekontrolisati da li je original ili fush jker dresovi imaju svojh tzv.kod .Na kraju kaze ,,cestitam medju prvima bice vam ponudjen dres u kojem ce reprezentacija BiH igrati kvalifikacije za E.P.Eto toliko od mene.A zamalo ga ne posla onom n.n.BadCopy wrote:E laki da ne bude sada nesporazuma,jel dres kao dres original Adidas ili je dres oficijelni dres reprezentacije BiH za svijetsko prvenstvo.
- burekodsira
#5960 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
ma na zapadu baEdin H. wrote:U kojoj zemlji?burekodsira wrote:Ja bio maloprije u shopu abidasakazu mi istina je da su ga prosle hefte imali i da se prodavao, ali se vec rasprodao i nece nove dobiti / pustiti u prodaju do zvanicnog termina jer je bila greska pa su prijevremeno pustili u prodaju
-
Baresi 6
#5961 Re: Dres reprezentacije BiH
meni je to i dalje sve sumnjivo
- plagijator1975
#5962 Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
Zar neće igrat u istim dresovima kao za SP, zar ovi dresovi nisu do septembra 2015 godine:?::?::?:luckylaka wrote:Adidas men kaze da us to dresovi u kojima ce reprezentacija BiH igrati na svjetskom,takodzer kaze da isti oavkvi dresovi ce biti pusteni u prodaju 1.juna.Jos kaze da su u Adidasu iznenadjeni kolika je zainteresovanost za BiH dres.I kaze da svi koji su kupili ovakav dres slobodno mogu nazvati direktno Adidas i prekontrolisati da li je original ili fush jker dresovi imaju svojh tzv.kod .Na kraju kaze ,,cestitam medju prvima bice vam ponudjen dres u kojem ce reprezentacija BiH igrati kvalifikacije za E.P.Eto toliko od mene.A zamalo ga ne posla onom n.n.BadCopy wrote:E laki da ne bude sada nesporazuma,jel dres kao dres original Adidas ili je dres oficijelni dres reprezentacije BiH za svijetsko prvenstvo.
- insomnia78
#5963 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa nisu ni oni budale
Promjenis detaljcic i eto novog dresa, eto jos para
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Promjenis detaljcic i eto novog dresa, eto jos para
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- noiserr
#5964 Re: Dres reprezentacije BiH
Nemogu da vjerujem da si ih zvao haha. Aferim!luckylaka wrote:Adidas men kaze da us to dresovi u kojima ce reprezentacija BiH igrati na svjetskom,takodzer kaze da isti oavkvi dresovi ce biti pusteni u prodaju 1.juna.Jos kaze da su u Adidasu iznenadjeni kolika je zainteresovanost za BiH dres.I kaze da svi koji su kupili ovakav dres slobodno mogu nazvati direktno Adidas i prekontrolisati da li je original ili fush jker dresovi imaju svojh tzv.kod .Na kraju kaze ,,cestitam medju prvima bice vam ponudjen dres u kojem ce reprezentacija BiH igrati kvalifikacije za E.P.Eto toliko od mene.A zamalo ga ne posla onom n.n.BadCopy wrote:E laki da ne bude sada nesporazuma,jel dres kao dres original Adidas ili je dres oficijelni dres reprezentacije BiH za svijetsko prvenstvo.
-
Rob_Atl
#5965 Re: Dres reprezentacije BiH
Kakvi ba fus dresovi po americi da se prodaju, ovdje prodas jednu majicu fus odma ti citavu radnju zatvore istog momenta
- fosna2014
#5966 Re: Dres reprezentacije BiH
U Austriji BiH dresovi na prodaji od ponedeljka.
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
- ovo_malo_duse
#5967 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije fushRob_Atl wrote:Kakvi ba fus dresovi po americi da se prodaju, ovdje prodas jednu majicu fus odma ti citavu radnju zatvore istog momenta
Ima se kupit i u Danskoj. Ali to nije orginalni set.
http://www.unisport.dk/fodboldtrojer/69 ... rcegovina/
-
cindrlimindrli
#5968 Re: Dres reprezentacije BiH
noiserr wrote:Nemogu da vjerujem da si ih zvao haha. Aferim!
Neka te laki, bez tebe ovaj forum ne bi bio isti.
Kako ti bolan nije bilo mrsko kucati sve silne brojeve, press 1 for english, press 2 for customer service...press 9 if you
wanna...priklat somebody zbog laznog dresa?
-
isx
#5969 Re: Dres reprezentacije BiH
Koliko košta ovaj u danskoj u BAM ili EUR? Dostavljaju li nama?
- ovo_malo_duse
#5970 Re: Dres reprezentacije BiH
Kosta 165 KM sa postarinom ali to vazi samo za Dansku. I pise da je to prednarudzba i da se roba se moze isporuciti tek pocetkom juna.isx wrote:Koliko košta ovaj u danskoj u BAM ili EUR? Dostavljaju li nama?
- fosna2014
#5972 Re: Dres reprezentacije BiH
Dres je vrh!!!
- fosna2014
#5974 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Ali vuce malo na ljubicasto.House wrote:Nije ljubičasti !![]()
- House
#5975 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
fosna2014 wrote:Ali vuce malo na ljubicasto.House wrote:Nije ljubičasti !![]()
Mystery plava