Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ima li neko iskustva sa legalnim otkljucavanjem za 3gs sa ATT-a i Sonera provajdera.
Da li to uposte rade za 3gs :S
najidealnija bi bila mail varijanta
postavke za internet(gprs) na bh telecomu za iphone 4s kao i postavke za mms, za nokiu bi obicno isporucili automatski, a za ovo nista, pa ako neko zna
Imaš na ovoj temi već nekoliko put pisano o tome, samo malo search
Imate li kakvog iskustva sa ekranima Iphone 4, gdje se moze uzeti kupiti da je orginal ili kvaliteta orginala, imaju li neke smjernice na sta treba obratiti paznju, da ne bude neko kinesko sranje. Sta kazete na ove ebay prodavace ima li neki provjeren ili nesto slicno ovdje kod nas u Sarajevu? Imam simfree 4 slusa me super, samo eto pojavile mi se zute flekice, citao sam o njima al ne pali, pa da to kako treba zamjenim, sta kazete...?
vivax wrote:Aha,ali gdje mi onda smjesti tu knjigu,gdje da ubacim file.Recimo kao muziku ubacas u folder Music ili video u folder Videos.Gdje onda knjigu smjestiti.
Pa zavisi, svaka aplikacija tog tipa iz AppStorea ima neku mogucnost prebacivanja dokumenata sa kompjutera na iPhone preko iTunes-a.
Kod mene je vecina na ovu foru http://support.apple.com/kb/HT4094?view ... cale=en_US
vivax wrote:Aha,ali gdje mi onda smjesti tu knjigu,gdje da ubacim file.Recimo kao muziku ubacas u folder Music ili video u folder Videos.Gdje onda knjigu smjestiti.
Pa zavisi, svaka aplikacija tog tipa iz AppStorea ima neku mogucnost prebacivanja dokumenata sa kompjutera na iPhone preko iTunes-a.
Kod mene je vecina na ovu foru http://support.apple.com/kb/HT4094?view ... cale=en_US
postavke za internet(gprs) na bh telecomu za iphone 4s kao i postavke za mms, za nokiu bi obicno isporucili automatski, a za ovo nista, pa ako neko zna
za gprs samo ukucaj apn active.bhmobile.ba a za mms ne znam napamet, ima negdje na temi
(e jest me nerWira kad neko koristi sloWo W umjesto V, eto toliko da mi je mrsko citati post i pokusati pomoci..)
HRossi wrote:Imate li kakvog iskustva sa ekranima Iphone 4, gdje se moze uzeti kupiti da je orginal ili kvaliteta orginala, imaju li neke smjernice na sta treba obratiti paznju, da ne bude neko kinesko sranje. Sta kazete na ove ebay prodavace ima li neki provjeren ili nesto slicno ovdje kod nas u Sarajevu? Imam simfree 4 slusa me super, samo eto pojavile mi se zute flekice, citao sam o njima al ne pali, pa da to kako treba zamjenim, sta kazete...?
SAID5 wrote:ima li neko iskustva sa legalnim otkljucavanjem za 3gs sa ATT-a i Sonera provajdera.
Da li to uposte rade za 3gs :S
najidealnija bi bila mail varijanta
Ne mora preko telefona moze i preko njihove stranice. Pogledaj tutorijal na idownloadblog
vivax wrote:Jedno brzinsko pitanje.Hocu da prebacim neku knjigu na iphone, ( pdf format) i to uradim preko ovoga programa iTools..stavim je u ovo ibooks, jel moram imati instaliranu tu aplikaciju ibooks ( ili je jednostavno mogu negdje drugo naci) .....posto mi je ios 4.1 a za ibooks mi trazi 4.2 verziju...:S..
Ne mozes preko ibooks-a ali mozes sa bilo kojom drugom aplikacijom za citanje pdf-a. Vidi u iTunes appstore ima ih milion
Ili digni OS na 4.2 pa čitaj sa iBooks jer je fakat super aplikacija...
Hehehe. Nisam toliki znalac za te update,nesto sam citao oko toga i skontao sam da je to za mene jos uvijek spansko selo...mozda bih znao uraditi kad bi mi neko korak po korak objasnio...al ovako bgm tesko da bih se usudio....
ipad 1. generacije 3g 16gb, apdejtovan preko itunesa na 5.1 , ima li sanse da se jailbreaka,posto sam na netu samo naisao na ove sto podizu sa 4.x.x na 5.0.1 pa odmah i jailbreak
Pozdrav ljudovi, opet ja sa dosadnim pitanjima....
Koliko je pouzdana metoda ovog update-a sto je opisana na linku ispod, ako mi je trenutni ios 4.1 i bb 6.15
Chuckie wrote:Ti kad imaš 6.15 ništa ti nije opasno, možeš atomsku na njega bacit nema mu dalje.
hahahaha...Ma evo odlucih da uradim taj update, evo posto vidim ti si ovdje najobrazovaniji za ove applove proizvode...
pa ko ti nije mrsko da pogledas taj link jel to to... mislim jel se tako radi taj update... posto hocu da podignem ios na 5.0.1 .....