Niti pisem iz Hrvatske niti na toj temi...radostan dan wrote:ako me sježanje ne vara, ti pišeš iz hrvatske....
na temi - hdz kuhinja, i ti si prijetnja.
ps
preteče me moke...
zajebo si se...
Niti pisem iz Hrvatske niti na toj temi...radostan dan wrote:ako me sježanje ne vara, ti pišeš iz hrvatske....
ps
preteče me moke...
De im samo jednom reciinsomnia78 wrote:Pa ne brani se Srbija u kafani sine
Barem ne ubijaju svoje politicare i premijere..mO k3 wrote: u zadnje vrijeme nije bas ni hr drugacija ..

onda sam dužan izvinjenje.animals wrote:Niti pisem iz Hrvatske niti na toj temi...radostan dan wrote:ako me sježanje ne vara, ti pišeš iz hrvatske....
ps
preteče me moke...
zajebo si se...
Samo nek guzvaju. Ha ja realno ebo evropu samo sto se nije raspala. A rusija sve jaca.america first ima donald ducka.a tu je i srbska cast.Vizionar 1985 wrote:Ma ko zna ko ga je ubio. Samo meni se cini da se opet guzva.
Prihvaceno..ne branim ja Hrvatsku, i tamo ima majmuna dosta...radostan dan wrote:onda sam dužan izvinjenje.animals wrote:Niti pisem iz Hrvatske niti na toj temi...radostan dan wrote:ako me sježanje ne vara, ti pišeš iz hrvatske....
ps
preteče me moke...
zajebo si se...
Ovi su trenutno najveća prijetnja po Balkan, mislim na Ruse.sumirprimus wrote:Samo nek guzvaju. Ha ja realno ebo evropu samo sto se nije raspala. A rusija sve jaca.america first ima donald ducka.a tu je i srbska cast.Vizionar 1985 wrote:Ma ko zna ko ga je ubio. Samo meni se cini da se opet guzva.
sta to drug??radostan dan wrote:ako me sježanje ne vara, ti pišeš iz hrvatske....
ps
preteče me moke...
Kaze jedan anam.pa dobro razumljiva je nasa iracionalna mrznja prema turcima i muslimanima.insomnia78 wrote:A tek kad Kuznecova poprave
Cudo nema ekipe sa Sirije. Ne smiju ofirati stavove? Jedan od sigurnijih nacina za prepoznati Srbina je to sto mrzi šiptare
nisam provorio mozda jedan dva puta na tema sirija ... moracu se tamo ukljuciti da vidim o kojoj ekipi pisesinsomnia78 wrote:A tek kad Kuznecova poprave
Cudo nema ekipe sa Sirije. Ne smiju ofirati stavove? Jedan od sigurnijih nacina za prepoznati Srbina je to sto mrzi šiptare
insomnia78 wrote:Obavezno. Samo si debelo zakasnio. Nema tamo dva, tri cojka
Pazi samo na sijozamkumO k3 wrote:nisam provorio mozda jedan dva puta na tema sirija ... moracu se tamo ukljuciti da vidim o kojoj ekipi pisesinsomnia78 wrote:A tek kad Kuznecova poprave
hvala !!!sumirprimus wrote:Pazi samo na sijozamkumO k3 wrote:nisam provorio mozda jedan dva puta na tema sirija ... moracu se tamo ukljuciti da vidim o kojoj ekipi pisesinsomnia78 wrote:A tek kad Kuznecova poprave
Cudo nema ekipe sa Sirije. Ne smiju ofirati stavove? Jedan od sigurnijih nacina za prepoznati Srbina je to sto mrzi šiptare![]()
Ima HaftermO k3 wrote:insomnia78 wrote:Obavezno. Samo si debelo zakasnio. Nema tamo dva, tri cojkapropustio sam party??
pa to što si napisao...insomnia78 wrote:Ta ce Rusi. Amerika ima svoje šape na Kosovu. Glaj čuda i baze. Osim toga kako ono bi Klarku rudnici a Albright telekom? Šta bi od toga na kraju?