Slika sa danasnje press konferencije.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Plavih_11 wrote:Veceras u 19:00 je trening!
Izgubili bi 0-3, Slavija bi se bunila što smo imali 12 igračaelSaik wrote:Sastav koji bih ja sutra volio vidjeti:
Šehić
Bajić - Bogičević - Mešić - Radovanović
Ćulum
Bučan - Bekrić - Bešlija - Višća
Rovčanin - Popović
Pošto ne igramo Kup, pa ne moramo čuvati se da ne primimo gol zbog revanša, mislim da nema potrebe da igramo sa dva defanzivna. Pošto je Višća spreman on će sasvim sigurno igrati od početka. Rovčanin je pokazao da je željan utakmica, pa ne bi bilo loše ubaciti ga od prve. Ili ako nije fizički spreman, možda u posljednjih pola sata, a da starta Bajro.
Niko ne kuje Višću u zvijezde vec je momak sam od sebe zvijezdaErzsebet wrote:A meni nikako nije jasno zašto se taj Višća kuje u zvijezde, pa još nije odigrao dobru utakmicu, polako, vidjećemo valja li šta.
pa da si ga pratio u reprezentativnim selekcijama i u splitu protiv hajduka,sumnjam da bi tako pricao..Erzsebet wrote:A meni nikako nije jasno zašto se taj Višća kuje u zvijezde, pa još nije odigrao dobru utakmicu, polako, vidjećemo valja li šta.
Plavih_11 wrote:Zeljo-Slavija na netu.
http://www.justin.tv/juzni25#r=1p5ZtG0~
Ne znam ima li na forumu ljudi koji zive van BiH ali nema veze, link nikad nije viska.
Gledao sam ga protiv Hajduka, odlično je odigrao, ali bi dobro bilo da malo još sačekamo prije nego napravimo zvijezdu od njega. Ako Bog da, biće zvijezda, ali polakoplava institucija wrote:pa da si ga pratio u reprezentativnim selekcijama i u splitu protiv hajduka,sumnjam da bi tako pricao..Erzsebet wrote:A meni nikako nije jasno zašto se taj Višća kuje u zvijezde, pa još nije odigrao dobru utakmicu, polako, vidjećemo valja li šta.
Vizionar!hidrant wrote:Jos samo 359 dana do trenutka kada ce Zeljo slaviti titulu prvaka BiH.
ne samo vizionar nego i madzionicar prelazi iz tijela u tijelo. opet sam sebe hvalis.Ave, Nijaz! wrote:Vizionar!hidrant wrote:Jos samo 359 dana do trenutka kada ce Zeljo slaviti titulu prvaka BiH.
Ovo sam samo da ne bude "Gdje je kad Arseenal igra sa Barcom."karanana wrote:
ne samo vizionar nego i madzionicar prelazi iz tijela u tijelo. opet sam sebe hvalis.
koji ti je ovo po redu? legenda si, al fakat, vjerovatno najlegendarniji lik na forumu.
Hvala kralju!Plavih_11 wrote:Zeljo-Slavija na netu.
http://www.justin.tv/juzni25#r=1p5ZtG0~
Ne znam ima li na forumu ljudi koji zive van BiH ali nema veze, link nikad nije viska.
DA,zamalo da zaboravim,idiot,konj,ne znam kako da ga nazovem,pa gdje će ono raditielSaik wrote:Samo onom retardu treba reći da kod sebe kod kuće ulijeće na teren. Želji ono ne treba.