Ipak je samo cestitao Sociedadu na pobjedi i dobroj igri.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bušman
#5951 Re: FC Barcelona
Evo Guardiola najavljuje da ce tuziti spanski FA, Uefu, Fifu i Bwin zbog ponistenog gola Milita.
- don vito
#5952 Re: FC Barcelona
Sudija je bio OK kad je rijec o faulovima, mozda je cak i previse stitio Messija
Ali su ipak sudijske odluke rijesile utakmicu: ponisten cist gol Milita, penal 70:30 posto da nije bio.
Prilicno miroljubiva utakmica koja je vukla na remi, ali je neozbiljnost odbrane u situaciji kad su ih Baski zaganjali i zaigrali presing (sto je C. Ronaldo u srijedu pokusao sam
) odlucila utakmicu.
Dobro je sto su se neki igraci odmorili, ovi sto su igrali sacuvali se povreda, ali ne moze se onako prokockati utakmica u zadnjih 20 minuta. Sa osvajanjem jednog boda falila bi jos jedna pobjeda, mozda vec iduce kolo, i onda se moglo fino posvetiti pripremama za osvajanje Lige prvaka, ovako je bezveze prosuto mlijeko.
Ali su ipak sudijske odluke rijesile utakmicu: ponisten cist gol Milita, penal 70:30 posto da nije bio.
Prilicno miroljubiva utakmica koja je vukla na remi, ali je neozbiljnost odbrane u situaciji kad su ih Baski zaganjali i zaigrali presing (sto je C. Ronaldo u srijedu pokusao sam
Dobro je sto su se neki igraci odmorili, ovi sto su igrali sacuvali se povreda, ali ne moze se onako prokockati utakmica u zadnjih 20 minuta. Sa osvajanjem jednog boda falila bi jos jedna pobjeda, mozda vec iduce kolo, i onda se moglo fino posvetiti pripremama za osvajanje Lige prvaka, ovako je bezveze prosuto mlijeko.
-
Bušman
#5953 Re: FC Barcelona
Dvije izmjene zbog povreda, Montoya i Milito. Montoya se dislocirala kalvikula :S Bas steta.don vito wrote:Sudija je bio OK kad je rijec o faulovima, mozda je cak i previse stitio Messija
Prilicno miroljubiva utakmica koja je vukla na remi, ali je neozbiljnost odbrane u situaciji kad su ih Baski zaganjali i zaigrali presing (sto je C. Ronaldo u srijedu pokusao sam) odlucila utakmicu.
- don vito
#5954 Re: FC Barcelona
Mislio sam da su se povreda sacuvali prvotimci, i oni sto su igrali, i oni sto su sjedili.Bušman wrote:Dvije izmjene zbog povreda, Montoya i Milito. Montoya se dislocirala kalvikula :S Bas steta.
Pinto je kralj: Onim sto je napravio u srijedu, sebi je veceras osigurao nastup i onda penal
- ratata
#5955 Re: FC Barcelona
Splinter wrote:a sad penal za real s. i gol 2:1Plavih_11 wrote:Ponisten cist go Militu!
joj pinta![]()
sta bi Splinteru ovo veceras
-
LSD
#5956 Re: FC Barcelona
Namještene obe tekme danas (mislim i na Real i na Barcu) da kladionice šta zarade.
Barceloni (koja bježi 8 bodova Realu) trebaju 4 boda iz 4 tekme koliko je ostalo, tako da je moguc još koji "iznenadni poraz" na domacem terenu
Barceloni (koja bježi 8 bodova Realu) trebaju 4 boda iz 4 tekme koliko je ostalo, tako da je moguc još koji "iznenadni poraz" na domacem terenu
- ratata
#5957 Re: FC Barcelona
kako sad namjestenoLSD wrote:Namještene obe tekme danas (mislim i na Real i na Barcu) da kladionice šta zarade.
-
LSD
#5958 Re: FC Barcelona
Pošto je La Liga vec odlucena još prije par kola, na to sam mislio...ovako mogu svi pomalo zaraditiratata wrote:kako sad namjestenoLSD wrote:Namještene obe tekme danas (mislim i na Real i na Barcu) da kladionice šta zarade.
Barceloni (koja bježi 8 bodova Realu) trebaju 4 boda iz 4 tekme koliko je ostalo, tako da je moguc još koji "iznenadni poraz" na domacem terenua neku noc nije
-
Bušman
#5959 Re: FC Barcelona
Ma pusti LSDa,
Guardiola daje priliku malcima. Steta, zbog povreda nisu, vjerovatno bi usli i S.Roberto i G.Deulofeu.
- ratata
#5960 Re: FC Barcelona
al dobri su mi naslovi, "Zaragoza sokirala Bernabeu", a "Barceloni tek drugi poraz u sezoni"LSD wrote:Pošto je La Liga vec odlucena još prije par kola, na to sam mislio...ovako mogu svi pomalo zaraditiratata wrote:kako sad namjestenoLSD wrote:Namještene obe tekme danas (mislim i na Real i na Barcu) da kladionice šta zarade.
Barceloni (koja bježi 8 bodova Realu) trebaju 4 boda iz 4 tekme koliko je ostalo, tako da je moguc još koji "iznenadni poraz" na domacem terenua neku noc nije
- cyprus
#5961 Re: FC Barcelona
Šta ovo Barcelona i Real daju sadake 
- ratata
#5962 Re: FC Barcelona
ma Sociedad ima najbolju skolu fudbalacyprus wrote:Šta ovo Barcelona i Real daju sadake
- veljaca
#5963 Re: FC Barcelona
Nije losa ni Zaragozina ..... ako ih vec poredis ....ratata wrote:ma Sociedad ima najbolju skolu fudbalacyprus wrote:Šta ovo Barcelona i Real daju sadake![]()
Mada izmedju skole fudbala Barcelone i skole fudbala reala - razlika je svjetlosna godina u korist skole Barcelone ....
-
Bušman
#5964 Re: FC Barcelona
Nije bas, Real ima super jaku skolu, samo sto ne forsiraju igrace u prvi tim. Ima tamo jako dobrih igraca.veljaca wrote:Mada izmedju skole fudbala Barcelone i skole fudbala reala - razlika je svjetlosna godina u korist skole Barcelone ....
-
shillen
#5965 Re: FC Barcelona
pa sto ce im ikako onda skola fudbala ? i btw zadnji igrac koji je izas'o iz njihove skole a da je dobar je Casillas tako da ne bih se bas slozio da su blizu 
- Charuga
- Globalni moderator
#5967 Re: FC Barcelona
Ponisteni go Milita sa sinocnje utakmice.
-
5 0 5
#5968 Re: FC Barcelona
Steta. Jos se covjek i povrijedi. Jedna pozitivna stvar za mene od sinoc je bila na kraju utakmice, kad su RSO slavili kao da su osvojili La Ligu. Ta cetiri boda ce Barca nekako izcijediti u iduce 4 utakmice, pa sta god.Plavih_11 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=ST3CWeX_e_Q
Ponisteni go Milita sa sinocnje utakmice.
Lijepo je da su i pioniri bili pozvani. Dobro je da su igrali sa velikim momcima i da se i oni osjecaju kao dio cijele ovogodisnje price. Iduce sezone bi trebali zaboraviti Fabregasa i promovirati bar jos 3 igraca iz B tima.
- ratata
#5970 Re: FC Barcelona
jesu ovi vasi pripremili lasere za ciljanje igraca Reala, kamenje za gadjanje autobusa Reala, flashe upaljache i tako to, obicno to radite kad dolazi Real, tako to rade gospodski klubovi, "vise od kluba" 
-
LSD
#5971 Re: FC Barcelona
Previše se ti kao navijac Intera sekiraš za Barcu i Real...mnogo manje pišeš o samom Interuratata wrote:jesu ovi vasi pripremili lasere za ciljanje igraca Reala, kamenje za gadjanje autobusa Reala, flashe upaljache i tako to, obicno to radite kad dolazi Real, tako to rade gospodski klubovi, "vise od kluba"
Ali dobro, razumijem te kao Mourinhovog idolopoklonika...on je bitan tebi, a ne Real.
- ratata
#5972 Re: FC Barcelona
samo pitam, a vidim ti ne demantujes da to raditeLSD wrote:Previše se ti kao navijac Intera sekiraš za Barcu i Real...mnogo manje pišeš o samom Interuratata wrote:jesu ovi vasi pripremili lasere za ciljanje igraca Reala, kamenje za gadjanje autobusa Reala, flashe upaljache i tako to, obicno to radite kad dolazi Real, tako to rade gospodski klubovi, "vise od kluba"![]()
Ali dobro, razumijem te kao Mourinhovog idolopoklonika...on je bitan tebi, a ne Real.
-
5 0 5
#5973 Re: FC Barcelona
Nemoj biti luzer. Kakve veze imaju laseri? Koga to briga. To se desava svuda u zadnje vrijeme, tako da to nije iskljucivo barcin problem.ratata wrote: samo pitam, a vidim ti ne demantujes da to radite
-
5 0 5
#5974 Re: FC Barcelona
Abidal bi mogao biti u timu sutra.
- Jack Be Nimble
#5975 Re: FC Barcelona
Nadam se da ce real dati gol sutra, 1:0 ce otvoriti utakmicu.