Pa ja kad zovnem na kafu bilo koga znači da mi se pije kafa, e sad ako je pozovem kod sebe to sasvim mjenja svrhu te tamne tekućineZejnep wrote:Jaštajebleee_sa wrote:A možda je čovjek samo htio kafu popit' a ovde ga ohakaše...
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bleee_sa
#5951 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- duminjo
#5952 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja sam sokiran
- Nastasia
#5953 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Što dumiduminjo wrote:Ja sam sokiran
- irac300
#5954 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne znam ja sta je on htio, ja sam samo iznio svoj licni stav, koji je nastao na osnovu licnog iskustva i iskustava prijatelja, jer je l' te, razmjenjujemo misljenja. Tako sam se ja neki dan sjetio jedne kolegice sa faxa, vidio joj slike na FB, dobra, bolja nego kad je bila mladja.bleee_sa wrote:A možda je čovjek samo htio kafu popit' a ovde ga ohakaše...
- bleee_sa
#5955 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Properi ti Hašima kroz ruke, da se ne nadaš džaba.irac300 wrote:Ne znam ja sta je on htio, ja sam samo iznio svoj licni stav, koji je nastao na osnovu licnog iskustva i iskustava prijatelja, jer je l' te, razmjenjujemo misljenja. Tako sam se ja neki dan sjetio jedne kolegice sa faxa, vidio joj slike na FB, dobra, bolja nego kad je bila mladja.bleee_sa wrote:A možda je čovjek samo htio kafu popit' a ovde ga ohakaše...Helem, ja se njoj javih, obecala mi je kafu kada bude u BiH.
Da li mislimo na istu "kafu" vidjet cemo.
- duminjo
#5956 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sto vas insan ne more na kafu zvat.Nastasia wrote:Što dumiduminjo wrote:Ja sam sokiran
Evo ja sam poslije nekoliko godina na forumu, nedavno zovnuo par forumasica na kafu i odma je bilo koje su mi namjere, bla bla... I te forumašice se od tog poziva drugacije ponasaju
Komplikujete brate i pravite neke slike u glavama od obicne kafe. Zato idem samo sa mudonjama, rahat
- Nastasia
#5957 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Druga je to stvar, ja sam mislila da ima prošlosti u priči, pa joj zabremedet što je zove.duminjo wrote:Sto vas insan ne more na kafu zvat.Nastasia wrote:Što dumiduminjo wrote:Ja sam sokiran
Evo ja sam poslije nekoliko godina na forumu, nedavno zovnuo par forumasica na kafu i odma je bilo koje su mi namjere, bla bla... I te forumašice se od tog poziva drugacije ponasajua htio sam samo kafu. Odusto sam i reko jebo vas kafa, necu ni kafu.
Komplikujete brate i pravite neke slike u glavama od obicne kafe. Zato idem samo sa mudonjama, rahat
A vidiš kakvi ste vi, čovjek prizna da je pogrešno nešto shvatio, ispravi se, al' jok, vi i dalje, pu pu vi žene samo analizirate, pu pu vazda mislite da hoćemo nešta od vas, pu pu
E pa nisi mene zvao na kafu, sa mnom je nije popio samo ko nije zvao
Last edited by Nastasia on 24/05/2018 21:07, edited 1 time in total.
- irac300
#5958 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
U nadi je spas.bleee_sa wrote:Properi ti Hašima kroz ruke, da se ne nadaš džaba.irac300 wrote:Ne znam ja sta je on htio, ja sam samo iznio svoj licni stav, koji je nastao na osnovu licnog iskustva i iskustava prijatelja, jer je l' te, razmjenjujemo misljenja. Tako sam se ja neki dan sjetio jedne kolegice sa faxa, vidio joj slike na FB, dobra, bolja nego kad je bila mladja.bleee_sa wrote:A možda je čovjek samo htio kafu popit' a ovde ga ohakaše...Helem, ja se njoj javih, obecala mi je kafu kada bude u BiH.
Da li mislimo na istu "kafu" vidjet cemo.
![]()
- bleee_sa
#5959 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šta ćemo mi što nismo studirali, koga mi na kafu da zovemo

- dale cooper
#5960 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja ako se već susretnem sa forumašicama volim da ih najedem, napijem i...pošaljem kući. 
- bleee_sa
#5961 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šta te briga, ti svoj obraz pokaz'o.dale cooper wrote:Ja ako se već susretnem sa forumašicama volim da ih najedem, napijem i...pošaljem kući.
- dale cooper
#5962 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tako je...obraz je najbitniji.bleee_sa wrote:Šta te briga, ti svoj obraz pokaz'o.dale cooper wrote:Ja ako se već susretnem sa forumašicama volim da ih najedem, napijem i...pošaljem kući.
- Bloo
- Globalna šefica
#5963 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije ni meneNastasia wrote:
E pa nisi mene zvao na kafu, sa mnom je nije popio samo ko nije zvaoi Respo
do nas je.
- Nastasia
#5964 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
dale cooper wrote:Ja ako se već susretnem sa forumašicama volim da ih najedem, napijem i...pošaljem kući.
Kad ćemo se susretat
- bleee_sa
#5965 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sad će tebi smerdućka reć' šta je meni nana govoriladale cooper wrote:Tako je...obraz je najbitniji.bleee_sa wrote:Šta te briga, ti svoj obraz pokaz'o.dale cooper wrote:Ja ako se već susretnem sa forumašicama volim da ih najedem, napijem i...pošaljem kući.
- Nastasia
#5966 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jašta nego do nasBloo wrote:Nije ni meneNastasia wrote:
E pa nisi mene zvao na kafu, sa mnom je nije popio samo ko nije zvaoi Respo
![]()
do nas je.
Nego, Bloo, kaćemo ja i ti na kafu, da vidimo ono za one padobrane
- Bloo
- Globalna šefica
#5967 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nastasia wrote:Jašta nego do nasBloo wrote:Nije ni meneNastasia wrote: E pa nisi mene zvao na kafu, sa mnom je nije popio samo ko nije zvaoi Respo
![]()
do nas je.![]()
Nego, Bloo, kaćemo ja i ti na kafu, da vidimo ono za one padobrane
Gimme a sec
- Belay Queen
#5968 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
gdje cu to reci coeku smErdavi

- MarlboroGold
#5969 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma hajd komplikacije oko kafa i milion misli šta hoće ovo ono... vrhunac je neki dan - idem autom i sretnem drugaricu koju sam upoznao tokom studiranja. Prije stalno bili vani, pili i sve ostalo, a u zadnje smo se rjeđe viđali zbog obaveza. Ponudim joj da je odbacim do kuće i nije htjela. Još jednom ponudio i samo nastavio voziti, reko ok kontam hoće pješke. Kasnije mi u povjerenju druga drugarica reče kako joj je bilo glupo da sjedi samnom u autu, šta bi ljudi pomislili, možda bi ja imao neke druge namjere... prevazišlo i komplikacije 
- dale cooper
#5970 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad dođeš u moje krajeve.Nastasia wrote:dale cooper wrote:Ja ako se već susretnem sa forumašicama volim da ih najedem, napijem i...pošaljem kući.
Kad ćemo se susretat
- bleee_sa
#5971 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Rekni rekniBelay Queen wrote:gdje cu to reci coeku smErdavi![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#5972 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
MarlboroGold wrote:Ma hajd komplikacije oko kafa i milion misli šta hoće ovo ono... vrhunac je neki dan - idem autom i sretnem drugaricu koju sam upoznao tokom studiranja. Prije stalno bili vani, pili i sve ostalo, a u zadnje smo se rjeđe viđali zbog obaveza. Ponudim joj da je odbacim do kuće i nije htjela. Još jednom ponudio i samo nastavio voziti, reko ok kontam hoće pješke. Kasnije mi u povjerenju druga drugarica reče kako joj je bilo glupo da sjedi samnom u autu, šta bi ljudi pomislili, možda bi ja imao neke druge namjere... prevazišlo i komplikacije
Šta će mahala reć....

- Belay Queen
#5973 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
khm..khm..ovako Dale..khm..blesi ti je nana govorila: Dodji sine da te ljubim u guzicu kad vec obraza nemas

-
zipoo
#5974 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mene nikad niko nije odbio za kafu
razmisljam na glas
razmisljam na glas
- Nastasia
#5975 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
MarlboroGold wrote:Ma hajd komplikacije oko kafa i milion misli šta hoće ovo ono... vrhunac je neki dan - idem autom i sretnem drugaricu koju sam upoznao tokom studiranja. Prije stalno bili vani, pili i sve ostalo, a u zadnje smo se rjeđe viđali zbog obaveza. Ponudim joj da je odbacim do kuće i nije htjela. Još jednom ponudio i samo nastavio voziti, reko ok kontam hoće pješke. Kasnije mi u povjerenju druga drugarica reče kako joj je bilo glupo da sjedi samnom u autu, šta bi ljudi pomislili, možda bi ja imao neke druge namjere... prevazišlo i komplikacije
Prošli mjesec su tri različita druga me dovukla kući dan za danom, i svaki dan me vidjela komšinica, tračara.
Kažem ja materi: "Rek'o slušaj, ako ti ko kaže da se kurvam za pare, nije tačno!"