Mega Man X wrote:I da moram plaćat Xbox Live i ostale qrce koje konzole nude + 60$ svaka igra + DLCevi itd. I to sve na očajnih 30 fps-a na konzoli. Thanks but no thanks.
Pa sta ćeš? Da platiš 800 KM i da iduće godine bude pola igrica ne igrivo? Od iduće godine 8 GB će ionako biti cirkus. Na konzoli si miran barem neko vrijeme, slažem se za dodatne troškove... Ali budimo realno, zna se koliko košta gaming PC. Ja sam za PC, ali treba biti realan po pitanju komponenti za gaming.
DaShip wrote:
Koja je tvoja konfiguracija?Baš su mi zanimljivi ovi koji imaju minimalno neki intelov K procesor ili i7 i grafu od nekoliko stotina eura i koji govore da se sa nečim slabijim ne može igrati, takvi sigurno ne mogu govoriti šta je pristojno.Ali dobro...
intel i5 6600(bez K), 16 GB DDR 4, RX 480 8GB, SSD Evo 850 250 GB, WD 1TB... S tim što je sve kupljeno u prvom ili drugom mjesecu prošle godine osim grafičke koju sam zamijenio prije nekih pola godine jer mi je crkla R9 380. Doplatio 200 KM za RX 480 jer je bila u garanciji. Ne mogu tačno da se sjetim koliko sam doplatio, možda i malo manje.
Koliko para toliko muzike... Ne kažem ja da je ova moja kongifuracija neki spektakl, ali služi me solidno. Krajem iduće godine će biti nekih nadogradnji vjerovatno. Prvo imam na piku gaming stolicu...
Ja nisam nikad bio lik koji se zadovoljava minimalcem, dok imam uslova kupovat ću sebi šta mi treba. Trebam da se stidim što sam kupio grafičku od par stotina €? Ti si očigledno maloljetan pa tako pričaš. Da zarađuješ pare vjerovatno bi bila druga priča.