Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
MJAU - da

#5951 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

razonoda wrote:
drugi profil wrote:Dzamiju ne smihem ni pomenuti. Odmah sam islamofob.
:-D bas tako. :-)
:lol: Lakše je kad nas je više u istim g... Kod mene kreu za hodžom zavijati, orkestar, ne zna se ili laju, ili cvile, ili zavijaju.
irac300

#5952 Re: Problem pasa lutalica

Post by irac300 »

razonoda wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:Dan treci ... 2 sata i 57 minuta .... Na san mogu da zaboravim .... Kako sefu objasniti da se kerovi kolju na ulicama i da nisam 3 sata sna u komadu sastavio
:sad: Eto, prvo pocne sa nemanjem vode, odes da spavas , cuke urlaju, ....pred zoru od iznemoglosti san dodje ...al' tad dzamija -zove-- i opet nema spavanja.
Nije mi jasno kako narod ''funkcionise'.
Silikonski čepovi za uši. Jedino mi to pomaže da ostanem normalan i ne poubijam džukele. Jer naveče su nesnošljivi, a ide ljeto, valja ostavljati prozor otvoren.
MJAU - da

#5953 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

irac300 wrote:
razonoda wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:Dan treci ... 2 sata i 57 minuta .... Na san mogu da zaboravim .... Kako sefu objasniti da se kerovi kolju na ulicama i da nisam 3 sata sna u komadu sastavio
:sad: Eto, prvo pocne sa nemanjem vode, odes da spavas , cuke urlaju, ....pred zoru od iznemoglosti san dodje ...al' tad dzamija -zove-- i opet nema spavanja.
Nije mi jasno kako narod ''funkcionise'.
Silikonski čepovi za uši. Jedino mi to pomaže da ostanem normalan i ne poubijam džukele. Jer naveče su nesnošljivi, a ide ljeto, valja ostavljati prozor otvoren.
A čuješ li alarm za buđenje? Ja kad stavim čepove, ne čujem ništa, to pali samo kad ne ustajem rano. :sad:
irac300

#5954 Re: Problem pasa lutalica

Post by irac300 »

Čujem, telefon mi je na stoliću do kreveta, pojačan do kraja. Nijednom mi se nije desilo da ne čujem. Čepići ''isključe'' periferne zvukove koji dolaze s vana, kao što je lavež pasa, buka automobila i sl.
MJAU - da

#5955 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Ma ja gluva ko top, ali probaću, naviću veker :-D
Stjui

#5956 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

još jedan zločin keroljubaca.da vas bude sram i stid,sve je ovo vaše maslo:
Pas lutalica napao dječaka u Sarajevu i nanio mu povrede na glavi

Image
vješalica

#5957 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

ova je juče našla za shodno da peksini sa konzervama paščadijske hrane upravo na ovoj travici kod stećka u centru grada
:skoljka: :skoljka:

Image

Image

Image
5 0 5

#5958 Re: Problem pasa lutalica

Post by 5 0 5 »

Stjui wrote:još jedan zločin keroljubaca.da vas bude sram i stid,sve je ovo vaše maslo:
[bPas lutalica napao dječaka u Sarajevu i nanio mu povrede na glavi[/siz][/b]

[img]http://i62.klix.com/167ouqc.jpg[/img
Opet koristiš slike unesrećene djece za samopromociju. Liječi se.
Stjui

#5959 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

5 0 5 wrote: Opet koristiš slike unesrećene djece za samopromociju. Liječi se.
jedino što mi se na novom forumu ne sviđa jeste to što mi dolaze notifikacije osoba koje su mi na ignore.treba učiniti nešto po tom pitanju...
5 0 5

#5960 Re: Problem pasa lutalica

Post by 5 0 5 »

Stjui wrote: jedino što mi se na novom forumu ne sviđa jeste to što mi dolaze notifikacije osoba koje su mi na ignore.treba učiniti nešto po tom pitanju...
napusti forum i riješio si problem.
Zastozato

#5961 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zastozato »

vješalica wrote:ova je juče našla za shodno da peksini sa konzervama paščadijske hrane upravo na ovoj travici kod stećka u centru grada

Image

Image

Image
Bolest!

Nema se tu vise sta dodati. Medjutim, nasa pasivnost da rijesimo ovaj problem je isto tako na granici sa bolescu. Nigdje protesta, a oni su se davno trebali odrzati pred institucijama koji mogu ovo rijesiti za 24 sata. Cini mi se da ni Lokom ne radi kao sto je radio. Cak se bojim da su neke pse vratili ili neko drugi, jer ih vidjam na nekim lokacijama ne kojih ih nije bilo.
pakica_

#5962 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

vješalica wrote:ova je juče našla za shodno da peksini sa konzervama paščadijske hrane upravo na ovoj travici kod stećka u centru grada
avaj sramote, ovako cist grad prljati mesom kog ce kerovi pojesti i samim tim nece nista ostati.. Straaasno :shock: :run: :lol:
Stjui

#5963 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

pakica_ wrote: avaj sramote, ovako cist grad prljati mesom kog ce kerovi pojesti i samim tim nece nista ostati.. Straaasno :shock: :run: :lol:
a nakon što svare to meso,izasraće ambi-pur?
simonese

#5964 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

Stjui wrote:
pakica_ wrote: avaj sramote, ovako cist grad prljati mesom kog ce kerovi pojesti i samim tim nece nista ostati.. Straaasno :shock: :run: :lol:
:lol:
pakica_

#5965 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Stjui wrote:
Sigurno ;)
MJAU - da

#5966 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Hajde pakice sad se ti uozbilji. Nije ovo lijepo, pogotovo kad imamo društvo zvano iz doba Tite "Rad", a oličenje je nerada. :wink:
vješalica

#5967 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

pakica_ wrote:
avaj sramote, ovako cist grad prljati mesom kog ce kerovi pojesti i samim tim nece nista ostati.. Straaasno :shock: :run: :lol:

po zakonu o komunalnoj čistoći ovakav vid radnji je kažnjiv,vjerovatno ti kao novokomponovana pravnica iz nekih prigradskih fakulteta to nisi najbolje proučila
livadice nisu namjenjene za istresanje hrane ščenadima,ako to nisi razumila baš najbolje
pogotovo ovdje na ovom mjestu
5 0 5

#5968 Re: Problem pasa lutalica

Post by 5 0 5 »

Po zakonu. :thumbup:
MJAU - da

#5969 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

vješalica wrote:
pakica_ wrote:

po zakonu o komunalnoj čistoći ovakav vid radnji je kažnjiv,vjerovatno ti kao novokomponovana pravnica iz nekih prigradskih fakulteta to nisi najbolje proučila
livadice nisu namjenjene za istresanje hrane ščenadima,ako to nisi razumila baš najbolje
Po tom Zakonu je svašta nešto definisano, pa ovi neradnici iz 'Rada' to ne poštuju. Jutros komšinica izvela cuku rasnog, posrao se fino na ono malo zelenila i ona ono fino dignite glave, kao da i nije, a ponosna jer joj govno nije istreslo u stanu. :-(
pakica_

#5970 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

vješalica wrote:
pakica_ wrote:

Simpa si.. Inace?
Maharadza

#5971 Re: Problem pasa lutalica

Post by Maharadza »

Stjui wrote:
Image

:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
nelle_tz

#5972 Re: Problem pasa lutalica

Post by nelle_tz »

Stjui wrote:još jedan zločin keroljubaca.da vas bude sram i stid,sve je ovo vaše maslo:
Pas lutalica napao dječaka u Sarajevu i nanio mu povrede na glavi

Image
Pogledaj komentare ljudi , dzukeloljubaca , ispod te slike sa djetetom kojeg je pas napao.
Image
Image
Image
Image
Je li ovo normalno, da se dijete naziva demon?Dosli smo do toga da je pas bitniji od covjeka. Drzava za dzukelu
S4mpion

#5973 Re: Problem pasa lutalica

Post by S4mpion »

Za ovakve bolesnike je džungla, nikako grad. Ne bi me iznenadilo kada bi ovi bolesnici sutra na ulici napadnuto dijete pretukli samo da bi psa spasili.

I stvarno je preko glave više ubleha "pas neće napasti bez razloga."
pakica_

#5974 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

5 0 5 wrote:Po zakonu. :thumbup:
Simpa, nije li :lol:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#5975 Re: Problem pasa lutalica

Post by sabina1 »

Zastozato wrote:

Image

Image

Image
Bolest!

Nema se tu vise sta dodati. Medjutim, nasa pasivnost da rijesimo ovaj problem je isto tako na granici sa bolescu. Nigdje protesta, a oni su se davno trebali odrzati pred institucijama koji mogu ovo rijesiti za 24 sata. Cini mi se da ni Lokom ne radi kao sto je radio. Cak se bojim da su neke pse vratili ili neko drugi, jer ih vidjam na nekim lokacijama ne kojih ih nije bilo.

Smeta Vam žena koja hrani pse u "centru grada".

A ne smeta vam silni oblakoder preko puta nje koji nema nikakvu funkciju , svrhu , koji nije završen , u koji su stučeni silni ko zna čiji milioni i koji je u potpunosti uništio kompletan izgled tog dijela "centra grada" koji je sramno urbanističko ruglo i ludilo i koji je od tog dijela "centra grada" napravio pijacu. Ne smeta vam sve ono što stoji iza toga , ne smeta vam ta vrsta "peksinluka".

A smeta vam žena koja hrani pse.

Stidite se.
Locked