Ili si krivo quotao ili me nisi razumio... ako te zanima, pogledaj jos malo moje postoveCorto Maltese wrote:Tvoji pokušaji da šukneš Komšiću na račun njegovog dugogodišnjeg podpredsjednikovanja u SDP BiH su perfidni.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Pasiflora
#5951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Banksy
#5952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje da nam ti kažeš o čemu se radi, iz prve ruke. Revicon, to je neka firma bliska SDP-u? Ima nekog nezakonitog poslovanja tu, jel ... ?Styling wrote:Google it, pa će ti se samo kazati. Nisam ja ovdje da te edukujem.Banksy wrote:Revicon, šta je to, talovi, ne razumijem?Styling wrote:
Ne bi se komšić ni sada odlijepio da se nisu međudobno posvađali (da ne upotrijebim grublji izraz) zbog talova u Reviconu.
Pričaj nam nešto o tome, o čemu se radi ...
- Havatar
#5953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pominjala si sve mutne radnje SDP ciji je Komsic bio clan i koje su izvrsene dok je on bio clan stranke pa je vjerovatno na to mislio.Pasiflora wrote:Ili si krivo quotao ili me nisi razumio... ako te zanima, pogledaj jos malo moje postoveCorto Maltese wrote:Tvoji pokušaji da šukneš Komšiću na račun njegovog dugogodišnjeg podpredsjednikovanja u SDP BiH su perfidni.
- Pasiflora
#5954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slazem se sa tobom, hajmo je spaliti na lomaci zbog... cega ono?lerdi wrote:Nevezano za rad Hanke Vjezović i njene poteze o kojim zaista znam malo da bi bilo šta sudio želim istaći slijedeće. ... Opet kažem ja lično ne znam o kakvim se grijesima radi, osim onog smrtnog što je napustila SDP, pa da mogu suditi i volio bih kad bi neko zaista pobrojao sve te stvari pa da vidimo koji su to i koliki su zaista.
Sve ti je to sa Hankom presipanje iz supljeg u prazno, meni se cini. Zena se među prvima javno suprostavila velikom vođi i aman-zaman hajmo je pojesti!
Ja sam nekoliko puta ovjde na temi trazila da bilo ko iznese bilo kakve dokaze i nista. Sve samo rekla-kazala.
- Banksy
#5955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad smo kod moralnih vertikala i profesura, Zlatko ono bi univerzitetski profesor, a?Styling wrote: Hanka je, za razliku od navedene dvojice, ipak unuverzitetski profesor i trebala bi biti neka moralna vertikala i društvu i studentima koje podučava.
- Pasiflora
#5956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valjda nije tako shvatioHavatar wrote:Pominjala si sve mutne radnje SDP ciji je Komsic bio clan i koje su izvrsene dok je on bio clan stranke pa je vjerovatno na to mislio.Pasiflora wrote:Ili si krivo quotao ili me nisi razumio... ako te zanima, pogledaj jos malo moje postoveCorto Maltese wrote:Tvoji pokušaji da šukneš Komšiću na račun njegovog dugogodišnjeg podpredsjednikovanja u SDP BiH su perfidni.
Iz nekog razloga ja mu zaista vjerujem. Mozda sam ocajna pa ne vidim nikoga drugog ko bi eventualno HTIO pokusati ovu zemlju okrenuti u pravom pravcu. Nadam se da ce Zeljko uspjeti. Ili bilo ko drugi samo da nam zivoti vise pocnu liciti na ljudske...
- Styling
#5957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To zašto sam ja tu se tebe ne tiče. Savjet za ubuduće: prije nego što se ospeš na nekoga, provjeri dobro činjenice i zarovi malo ispod površine.lerdi wrote: Nisi već si tu da spinuješ i pljuješ. Ukoliko nekoga optužuješ za nešto onda bar budi toliko pristojan/na pa obrazloži te optužbe. Ovo što ti radiš je dno dna.
- Styling
#5958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Skretanje sa teme neće ublažiti činjenice. O Zlatku ćemo na temi SDP.Banksy wrote:Kad smo kod moralnih vertikala i profesura, Zlatko ono bi univerzitetski profesor, a?Styling wrote: Hanka je, za razliku od navedene dvojice, ipak unuverzitetski profesor i trebala bi biti neka moralna vertikala i društvu i studentima koje podučava.
- lerdi
#5959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tiče me se čim moram čitati nebuloze koje pišeš. Hvala na savjetu a evo i jednog za tebe da ne ostanem dužan. Kada nekog optužuješ za bilo šta iznesi činjenice koje mogu potkrijepiti tu optužbu. U protivnom samo ispadaš smiješan i zloban.Styling wrote:To zašto sam ja tu se tebe ne tiče. Savjet za ubuduće: prije nego što se ospeš na nekoga, provjeri dobro činjenice i zarovi malo ispod površine.lerdi wrote: Nisi već si tu da spinuješ i pljuješ. Ukoliko nekoga optužuješ za nešto onda bar budi toliko pristojan/na pa obrazloži te optužbe. Ovo što ti radiš je dno dna.
- Banksy
#5960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vratimo se temi.Styling wrote:Skretanje sa teme neće ublažiti činjenice. O Zlatku ćemo na temi SDP.Banksy wrote:Kad smo kod moralnih vertikala i profesura, Zlatko ono bi univerzitetski profesor, a?Styling wrote: Hanka je, za razliku od navedene dvojice, ipak unuverzitetski profesor i trebala bi biti neka moralna vertikala i društvu i studentima koje podučava.
Revicon
- Styling
#5961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A, što bih ja to s tobom dijelila činjenice?! I to, ovako, javno na forumu!lerdi wrote:Tiče me se čim moram čitati nebuloze koje pišeš. Hvala na savjetu a evo i jednog za tebe da ne ostanem dužan. Kada nekog optužuješ za bilo šta iznesi činjenice koje mogu potkrijepiti tu optužbu. U protivnom samo ispadaš smiješan i zloban.Styling wrote:To zašto sam ja tu se tebe ne tiče. Savjet za ubuduće: prije nego što se ospeš na nekoga, provjeri dobro činjenice i zarovi malo ispod površine.lerdi wrote: Nisi već si tu da spinuješ i pljuješ. Ukoliko nekoga optužuješ za nešto onda bar budi toliko pristojan/na pa obrazloži te optužbe. Ovo što ti radiš je dno dna.
- Styling
#5962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tema nije Revicon. Tema je DF.Banksy wrote:
Vratimo se temi.
Revicon
- Pasiflora
#5963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Styling wrote:A, što bih ja to s tobom dijelila činjenice?! I to, ovako, javno na forumu!
Ti imas velike usi i nos i celava si. Necu ti reci kako znam, ali tvrdim da je istinaStyling wrote:Tema nije Revicon. Tema je DF.
- Styling
#5964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pasiflora wrote:Styling wrote:A, što bih ja to s tobom dijelila činjenice?! I to, ovako, javno na forumu!Ti imas velike usi i nos i celava si. Necu ti reci kako znam, ali tvrdim da je istinaStyling wrote:Tema nije Revicon. Tema je DF.
Ha! Očito sam te dobro barnula. Ja nisam nikoga optužila da je lopov, samo sam rekla da su se ljudi posvađali oko zajedničke firme.
- lerdi
#5965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa što onda javno tvrdiš da je Hanka dobila kofer para?Styling wrote:
A, što bih ja to s tobom dijelila činjenice?! I to, ovako, javno na forumu!
Ko god te poslao, a neko jeste nemoj da lažeš da nije jer će ti porasti nos
- Pasiflora
#5966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne mozes ti mene barnuti, vjeruj mi.Styling wrote:Ha! Očito sam te dobro barnula.
-
Innovation
#5967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pasiflora wrote: Ti imas velike usi i nos i celava si. Necu ti reci kako znam, ali tvrdim da je istina
- Styling
#5968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A, da se vratimo temi?!Pasiflora wrote:Ne mozes ti mene barnuti, vjeruj mi.Styling wrote:Ha! Očito sam te dobro barnula.
- Styling
#5969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo, selame i tebe moji iz centrale.lerdi wrote:Pa što onda javno tvrdiš da je Hanka dobila kofer para?Styling wrote:
A, što bih ja to s tobom dijelila činjenice?! I to, ovako, javno na forumu!
Ko god te poslao, a neko jeste nemoj da lažeš da nije jer će ti porasti nos, dobro se zajebao. Haj vozdra i pozdravi svoje u centrali.
-
dede merdzane
#5970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slazem se. Dakle, Revicon je SDP-ova firma?Styling wrote:A, da se vratimo temi?!Pasiflora wrote:Ne mozes ti mene barnuti, vjeruj mi.Styling wrote:Ha! Očito sam te dobro barnula.
- Styling
#5971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pitaj predsjednika DF-a.dede merdzane wrote:
Slazem se. Dakle, Revicon je SDP-ova firma?
-
Innovation
#5972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dede merdzane wrote: Slazem se. Dakle, Revicon je SDP-ova firma?
BIOGRAFIJA
Marin Ivanišević, predsjedavajući
Gradskog vijeća Grada Sarajeva /nekad davno/
ROĐEN: 25. oktobra 1958. Sarajevo
BRAČNI STATUS: Oženjen
NACIONALNOST: Hrvat
OBRAZOVANJE:
-Vanjska trgovina, dipl. oecc
-Viša komercijalna škola, komercijalista
-Leadership, specijalizacija
PROFESIONALNO ISKUSTVO:
1982-1988.
komercijalist–INKOP Priboj predstavništvo Sarajevo
1988-1992.direktor marketinga–Košarkaški savez BiH
1993-1994.marketing menadžer–PIK Opuzen
1994-1997.konzultant PROGRES d.o.o. Zagreb
1997.-sada direktor REVICON d.o.o.
za poslovni konzalting Sarajevo-član profesionalnih udruženja: JAFIS,
Savez računovođa, revizora i financijskih djelatnika BiH, SEEPAD, Udruženje ekonomista Sarajevo, Udruženje internih revizora, Udruženje poreznih savjetnika
-predsjednik UO KK Željezničar,članLION’S Club
-glavni urednik stručnog časopisa “Porezni sajetnik”
-autor većeg broja članaka iz oblasti računovodstva, analize poslovanja i tržišta kapitala
-instruktor-trener iz oblasti financijskog menadžmenta
-sportski radnik, košarkaški sudac
POLITIČKI ANGAŽMAN:
Gradski vijećnik i predsjedavajući Gradskog vijeća Grada Sarajeva i vijećnik u
Općinskom vijeću Općine Novo Sarajevo u mandatu 2004.-2008.
POZNAVANJE JEZIKA: engleski i ruski
Ovo je gazda.
- Maystor
#5973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Styling wrote:SDP kakav god je naopak, oni su bar dosljedni i gone svoju politiku. Hanka je uzela mandat i napustila stranku (kako licemjerno) i otvoreno trguje svojim glasom u parlamentu, zar treba nešto više. Ako je izašla iz stranke onda je trebala biti dovoljno poštena da vrati i mandat. Ne, slatka para. Kad je trebalo srušiti SDP-SBB vladu, ona i Backović su dobili po kofer para.
Styling wrote:U našem trenutnom političkom establišmentu ne vidim nikoga takvog.Pasiflora wrote:- Ko je osoba koju bi ti slijedio/la?Styling wrote:2. Stojim iza toga da nije osoba koju bih slijedila jer se ponaša ko uvrijeđena mlada i njegovo razmišljanje je više usmjereno ka osveti nego nekom jedinstvenom konceptu koji bi pokrenuo stvari koji on, btw, nema.

- Maystor
#5974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
imali smo priliku čitati umne konstrukcije novoučlanjene na forumu u kojem nam objašnjava kako je SDP primjer dosljednosti u politici, kako je Hanka uzela kofer para zajedno sa Zaimom i kako je Željko napustio SDP zbog tala u reviconu. 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#5975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ko bi rekao da su Ivanišević Marin i Čović Dragan nekada bili iste nacionalnosti ? I jedan i drugi su se nekad izjašnjavali kao - JugoslaveniInnovation wrote:dede merdzane wrote: Slazem se. Dakle, Revicon je SDP-ova firma?![]()
BIOGRAFIJA
Marin Ivanišević, predsjedavajući
Gradskog vijeća Grada Sarajeva /nekad davno/
ROĐEN: 25. oktobra 1958. Sarajevo
BRAČNI STATUS: Oženjen
NACIONALNOST: Hrvat