Evo upravo su me pozivale Vaše kolege iz napredne podrške, i prenio sam im sve smetnje i probleme koje sam Vama prenosio.
Zahvaljujem na brzoj reakciji i urgenciji
Moderator: Benq
A šta će mi. Imam telemach kablovsku, cs i iptv.Gizmo from Space wrote:pređi na TTVdembele wrote:Niti vrijedi hd niti prošireni sa cijenama koje trenutno imaju.
Opet prosireni paket najmanje dobija. Samo jedan kanal, jeste li vi ozbiljni? Pa dokle ce se vise raditi na degradaciji prosirenog paketa? Uzeo sam skuplji family paket radi toga sto je u njemu bio prosireni paket sa Sportklub HD kanalima i otkad su oni izbaceni konstantno se radi na degradaciji prosirenog paketa. Od prije godinu dana kada sam ja uvodio vas paket usluga start paket je dobio 15HD kanala a prosireni paket izgubio 3 SK HD kanala i uvedena 3 druga HD kanala. Znaci neki paket moze dobiti 15HD kanala a neki nista a jos se ne moze porediti kvaliteta sadrzaja na 3 SK HD kanala koji su izbaceni iz prosirenog paketa sa 3 nova HD kanala koji su ubaceni. Sramota!Telemach wrote:@TheWatcher,TheWatcher wrote:sta konkretno dobiva prosireni paket
Kompanija Telemach će i u narednom periodu raditi na unapređenju HD kanala kako bismo obezbijedili što bolji servis i uslugu. Trenutno, prošireni paket postaje bogatiji za Discovery Science HD kanal.
U Proširenom paketu ćeš imati sad po novom 32 HD kanala (27 u Start paketu, 1 u Osnovnom paketu i 4 u Proširenom paketu).CooK wrote: Opet prosireni paket najmanje dobija. Samo jedan kanal, jeste li vi ozbiljni? Pa dokle ce se vise raditi na degradaciji prosirenog paketa? Uzeo sam skuplji family paket radi toga sto je u njemu bio prosireni paket sa Sportklub HD kanalima i otkad su oni izbaceni konstantno se radi na degradaciji prosirenog paketa. Od prije godinu dana kada sam ja uvodio vas paket usluga start paket je dobio 15HD kanala a prosireni paket izgubio 3 SK HD kanala i uvedena 3 druga HD kanala. Znaci neki paket moze dobiti 15HD kanala a neki nista a jos se ne moze porediti kvaliteta sadrzaja na 3 SK HD kanala koji su izbaceni iz prosirenog paketa sa 3 nova HD kanala koji su ubaceni. Sramota!
Ovaj sadasnji HD paket ne vrijedi 8KM. Ako nesto ne smisle do kraja ovog mjeseca isti ukidam.crnivrag wrote:U Proširenom paketu ćeš imati sad po novom 32 HD kanala (27 u Start paketu, 1 u Osnovnom paketu i 4 u Proširenom paketu).CooK wrote: Opet prosireni paket najmanje dobija. Samo jedan kanal, jeste li vi ozbiljni? Pa dokle ce se vise raditi na degradaciji prosirenog paketa? Uzeo sam skuplji family paket radi toga sto je u njemu bio prosireni paket sa Sportklub HD kanalima i otkad su oni izbaceni konstantno se radi na degradaciji prosirenog paketa. Od prije godinu dana kada sam ja uvodio vas paket usluga start paket je dobio 15HD kanala a prosireni paket izgubio 3 SK HD kanala i uvedena 3 druga HD kanala. Znaci neki paket moze dobiti 15HD kanala a neki nista a jos se ne moze porediti kvaliteta sadrzaja na 3 SK HD kanala koji su izbaceni iz prosirenog paketa sa 3 nova HD kanala koji su ubaceni. Sramota!
Nova lista HD kanala po paketima se može vidjeti ovdje: telemach-all-about-4-t103412s59575.html#p14226504
Covjece ne pricas sa nekim mulcem, samo jedan kanal je dodan u prosireni paket i to je cinjenica, nemoj mi pricati kako je u globalu. Kada sam ja uvodio njihov Family paket usluga start paket je imao oko 10HD kanala a sad ima 27HD kanala a prosireni paket je imao 3HD kanala a sad ih ima 4.crnivrag wrote:U Proširenom paketu ćeš imati sad po novom 32 HD kanala (27 u Start paketu, 1 u Osnovnom paketu i 4 u Proširenom paketu).CooK wrote: Opet prosireni paket najmanje dobija. Samo jedan kanal, jeste li vi ozbiljni? Pa dokle ce se vise raditi na degradaciji prosirenog paketa? Uzeo sam skuplji family paket radi toga sto je u njemu bio prosireni paket sa Sportklub HD kanalima i otkad su oni izbaceni konstantno se radi na degradaciji prosirenog paketa. Od prije godinu dana kada sam ja uvodio vas paket usluga start paket je dobio 15HD kanala a prosireni paket izgubio 3 SK HD kanala i uvedena 3 druga HD kanala. Znaci neki paket moze dobiti 15HD kanala a neki nista a jos se ne moze porediti kvaliteta sadrzaja na 3 SK HD kanala koji su izbaceni iz prosirenog paketa sa 3 nova HD kanala koji su ubaceni. Sramota!
Nova lista HD kanala po paketima se može vidjeti ovdje: telemach-all-about-4-t103412s59575.html#p14226504
Da 1 kanal je dodan u Prošireni paket, ali kažem da sad (pošto imaš i ostala dva paketa uključena u Prošireni paket) imaš više kanala globalno nego što si ih prije imao.CooK wrote: Covjece ne pricas sa nekim mulcem, samo jedan kanal je dodan u prosireni paket i to je cinjenica, nemoj mi pricati kako je u globalu. Kada sam ja uvodio njihov Family paket usluga start paket je imao oko 10HD kanala a sad ima 27HD kanala a prosireni paket je imao 3HD kanala a sad ih ima 4.
ukini ga odmah jer ništa sem poskupljenja i nećeš dobiti ,,, bar ne ove godineAdi-g wrote:Ovaj sadasnji HD paket ne vrijedi 8KM. Ako nesto ne smisle do kraja ovog mjeseca isti ukidam.crnivrag wrote:U Proširenom paketu ćeš imati sad po novom 32 HD kanala (27 u Start paketu, 1 u Osnovnom paketu i 4 u Proširenom paketu).CooK wrote: Opet prosireni paket najmanje dobija. Samo jedan kanal, jeste li vi ozbiljni? Pa dokle ce se vise raditi na degradaciji prosirenog paketa? Uzeo sam skuplji family paket radi toga sto je u njemu bio prosireni paket sa Sportklub HD kanalima i otkad su oni izbaceni konstantno se radi na degradaciji prosirenog paketa. Od prije godinu dana kada sam ja uvodio vas paket usluga start paket je dobio 15HD kanala a prosireni paket izgubio 3 SK HD kanala i uvedena 3 druga HD kanala. Znaci neki paket moze dobiti 15HD kanala a neki nista a jos se ne moze porediti kvaliteta sadrzaja na 3 SK HD kanala koji su izbaceni iz prosirenog paketa sa 3 nova HD kanala koji su ubaceni. Sramota!
Benq wrote:Hoces li da ti semir oci iskopa za ovaj post ?probook wrote: Kod nas umjesto reality neka ubaace film, a umjesto romance neki filmski i ne moraju vise nista od tih ostalih silnih pink kanala
Drug kontam ja tebe o cemu pricas ali izgleda da ti mene ne kontas. Kada sam odlucivao hocu li uzeti Duo Net Grande ili Duo Net Grande Family presudilo je da odem na skuplji Family radi prosirenog paketa koji je imao SK HD kanale a onda su oni prebaceni a uveden je isti broj drugih HD kanala neuporedivo manje vrijednosti od SK HD kanala. Znaci da sam otisao na jeftiniji Duo Net Grande paket sa ovim promjenama dobio bih neuporedivo veci broj HD kanala a ovako na ovom skupljem Duo Net Grande Family paketu dobio sam samo 1HD kanal vise za razliku od Duo Net Grande paketa.crnivrag wrote:Da 1 kanal je dodan u Prošireni paket, ali kažem da sad (pošto imaš i ostala dva paketa uključena u Prošireni paket) imaš više kanala globalno nego što si ih prije imao.CooK wrote: Covjece ne pricas sa nekim mulcem, samo jedan kanal je dodan u prosireni paket i to je cinjenica, nemoj mi pricati kako je u globalu. Kada sam ja uvodio njihov Family paket usluga start paket je imao oko 10HD kanala a sad ima 27HD kanala a prosireni paket je imao 3HD kanala a sad ih ima 4.
Naravno da nije baš pravedno prema korisnicima, pogotovo najvećih paketa i korisnicima koji su odabirali posebno HD paket (u kojem je sad ostalo samo 11 samostalnih kanala koji čine taj paket).
semirsar wrote:Benq wrote: Hoces li da ti semir oci iskopa za ovaj post ?valjda si mislio na sinana?!
![]()
To o cemu si pisao mene ne tangira ni zeru, a slazem se da se svi sd kanali zamjene sa hd kanalima, a mere vala i 4K kanalima![]()
sad bi treb'o @MTV povuci paralelu koliko mi na LoL-i nam nasem imademo tih duplikata samo broja radi
ma sad cemo i mi dobiti web kameru u 4k sa lukomiraMTV wrote:semirsar wrote:Benq wrote: Hoces li da ti semir oci iskopa za ovaj post ?valjda si mislio na sinana?!
![]()
To o cemu si pisao mene ne tangira ni zeru, a slazem se da se svi sd kanali zamjene sa hd kanalima, a mere vala i 4K kanalima![]()
sad bi treb'o @MTV povuci paralelu koliko mi na LoL-i nam nasem imademo tih duplikata samo broja radi
MTV nece nista reci jer je zavrsio na aparatima kad je vidio kolko imadu HD kanala od STARTa do Prosirenog.![]()
(dobro sam, nije mi nista)
@hemed,hemed wrote:HOCEMO ARENE SD U PROSIRENI PAKET ILI CINESTAR PREMIERE !
Telemach wrote:@hemed,hemed wrote:HOCEMO ARENE SD U PROSIRENI PAKET ILI CINESTAR PREMIERE !
Pratite nas i dalje. Nova iznenađenja i pogodnosti Vas očekuju ubrzo.
Od mene im halal poskupljenje samo da ne uvode Pink kanale.kokikol wrote:Blago nama total i svi ostali dobiše pinkove a mi poskupljenje bez ičega ali naravno mi ćemo to veličati jer smo glupi i ne plaćamo mi uslugu već naši roditelji..vidiš kakvi smo da nam ko fol neki hd kanali predstavljaju unapređenje de sad veselje haha
Do tad ću ja sići s pametiTelemach wrote:
@hemed,
Pratite nas i dalje. Nova iznenađenja i pogodnosti Vas očekuju ubrzo.
pusti Vraže da se iznenadimocrnivrag wrote: Do tad ću ja sići s pameti![]()
Može neki hint za nas forumaše, barem na koju uslugu se odnosi novost (digitalna TV, analogna TV, internet, telefonija, Duo/Trio paketi, EON...), i okviran datum specijalnih dešavanja
ae potrudite se i opravdajte ovaj prosireni paket koji vise ne spada u paket realnoRadar71 wrote:Telemach wrote:@hemed,hemed wrote:HOCEMO ARENE SD U PROSIRENI PAKET ILI CINESTAR PREMIERE !
Pratite nas i dalje. Nova iznenađenja i pogodnosti Vas očekuju ubrzo.![]()
Ima covjek slabo srcediablobih wrote:Crni vrag ne voli da se iznenadjuje