Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rugafet wrote:Ja sam se pogubio sa ovim izmjenama HD kanala, doduse i cvrcno sam malo. Znaci prosireni paket dobija sta tacno, fox hd, discovery science i animal planet hd, je li tako?
I to od sutra idu izmjene koliko sam upratio?
Samo Discovery Science HD prelazi u prošireni paket, ostali kanali prelaze u start i osnovni paket (koji su ujedno i dio proširenog paketa).
Znači ja sa TG dobivam samo HD verzije FOX-a i Animal Planet,a ne Discovery Science jer je on u Proširenom paketu,dok TG ima samo Osnovni paket
Ako je ovo tačno,kada ova dva postaju operativna da izmjenim listu?
Pa fino je ovo što izbacuju SD verzije kanala koji imaju i HD verziju.
Sad će se baš dosta rasteretiti frekvencije na digitalnoj.Biće dosta slobodnog prostora za uvođenje novih kanala.
cenecimoveocino wrote:
Znači ja sa TG dobivam samo HD verzije FOX-a i Animal Planet,a ne Discovery Science jer je on u Proširenom paketu,dok TG ima samo Osnovni paket
Izmjena u programskoj shemi ce poceti od 16.1. sto znaci da ce najvjerovatnije veceras iza ponoci biti te promjene.
cenecimoveocino wrote:
Izmjena u programskoj shemi ce poceti od 16.1. sto znaci da ce najvjerovatnije veceras iza ponoci biti te promjene.
Dobro je to
Još kad bi nama na TG povećali ovaj upload za 1mb i download za 10 da imamo 50/5 bilo bi super,jer očekujem to popvećanje neko napisa biće uskoro
tek je sad osakacen ovaj prosireni paket, izbacise sk 4,5,6 prebacise ih u osnovni, sad ove hd kanale, koja je sad svrha prosirenog paketa osim da se taj isti paket iskljuci kao i hd paket, i gledam na njihovom sajtu stoji preporuka za trio grande family po meni sad trenutno to je najgori paket osakacen samo tako sto se kanala tice, isplatljivije uzet obicni trio grande i doplatit arene bar znam da arene imam
ivannn wrote:
ako je netko pobrojio na kraju, koji kanali ostaju u HD paketu?
Start paket (27 HD kanala):
N1 HD
BHT1 HD
Face TV HD
Hayat HD
TVSA HD
TOP TV HD
IDJ TV HD
Pikaboo HD
Epic Drama HD
SK 1 HD
SK 2 HD
SK 3 HD
SK HD
SK Golf HD
Viasat Nature/History HD
Trace Urban HD
24Kitchen HD
National Geographic HD
FTV TV HD
History HD
Fox Life HD
Fox Crime HD
FOX HD
Fox Movies HD
Nickelodeon HD
Animal Planet HD
Travel Channel HD
Osnovni paket (1 HD kanal):
Nat Geo Wild HD
Prošireni paket (4 HD kanala):
BBC Earth HD
Outdoor Channel HD
Discovery Turbo Extra HD
Discovery Science HD
HD paket (11 HD kanala):
Shorts TV HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Trace Sport Stars HD
Discovery Showcase HD
History 2 (H2) HD
The Food Network HD
QYOU HD
MTV Live HD
iConcerts HD
Hustler HD
Arena HD paket (4 HD kanala):
Arena Sport 1 BiH HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
HBO Premium (5 HD kanala):
HBO HD
HBO 2 HD
HBO 3 HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD
Cinestar Premiere (2 HD kanala):
Cinestar Premiere 1 HD
Cinestar Premiere 2 HD
Ukupno: 54 HD kanala
Last edited by crnivrag on 15/01/2018 18:14, edited 3 times in total.
ivannn wrote:
ako je netko pobrojio na kraju, koji kanali ostaju u HD paketu?
Start paket (27 HD kanala):
N1 HD
BHT1 HD
Face TV HD
Hayat HD
TVSA HD
TOP TV HD
IDJ TV HD
Pikaboo HD
Epic Drama HD
SK 1 HD
SK 2 HD
SK 3 HD
SK HD
SK Golf HD
Viasat Nature/History HD
Trace Urban HD
24Kitchen HD
National Geographic HD
FTV TV HD
History HD
Fox life HD
Fox Crime HD
FOX HD
Fox Movies HD
Nickelodeon HD
Animal Planet HD
Travel Channel HD
Osnovni paket (1 HD kanal):
Nat Geo Wild HD
Prošireni paket (3 HD kanala):
BBC Earth HD
Outdoor Channel HD
Discovery Turbo Extra HD
HD paket (12 HD kanala):
Shorts TV HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Trace Sport Stars HD
Discovery Showcase HD
History HD
History 2 (H2) HD
The Food Network HD
QYOU HD
MTV Live HD
iConcerts HD
Hustler HD
Arena HD paket (4 HD kanala):
Arena Sport 1 BiH HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
HBO Premium (5 HD kanala):
HBO HD
HBO 2 HD
HBO 3 HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD
Cinestar Premiere (2 HD kanala):
Cinestar Premiere 1 HD
Cinestar Premiere 2 HD
Ukupno: 54 HD kanala
mislim da i history ide u start sad.
a es1 i es2 bez obzira što su navedeni osnovni ih paket otvara. realno vrijednost sad posebnom hd paketu drži samo h2.
crnivrag wrote:U SBB digitalnoj ponudi su ubačeni kanali Pink Thriller, Pink Comedy, Pink Romance, Pink Reality i Pink Premium, a izbačeni Pink M, Pink Extra i Pink Plus.
Kod nas umjesto reality neka ubaace film, a umjesto romance neki filmski i ne moraju vise nista od tih ostalih silnih pink kanala
crnivrag wrote:U SBB digitalnoj ponudi su ubačeni kanali Pink Thriller, Pink Comedy, Pink Romance, Pink Reality i Pink Premium, a izbačeni Pink M, Pink Extra i Pink Plus.
Kod nas umjesto reality neka ubaace film, a umjesto romance neki filmski i ne moraju vise nista od tih ostalih silnih pink kanala
Ma jok to reality pod obavezno ako budu ubacivali neka ubace...
Pošto Pink paket neće biti dio Telemach digitalne ponude, vjerovatno zbog nedostatka slobodnih digitalnih frekvencija, mogli ste navedeni paket ubaciti u ponudu EON aplikacije.
P.S. Niko me još nije kontaktirao vezano za one smetnje i probleme.
@crnivrag,
Sugestiju ćemo proslijediti. Izvinjavamo se zbog poziva. Provjerit ćemo odmah s kolegama.