meni se cini da je "nas" koji golim prsima branimo lik i djelo gVardijana neko neosnovano stavio na crnu listu....tj etiketirao nas kao "savez za podvale"glockov kolac wrote:Slika je dobra... odlična, štaviše. Malo sam povrijeđen jer se mene niko nije sjetio. Svako malo pogledam da moj nick nije među uvaženim stovaocima lika i djela našeg Gardijana. Mogli ste me barem staviti u 4. red. Znam, nisam toliko aktivan u ljubavi prema MIletu, ali trudim se. NIje lako poslije onolikih baklava za Bajram...Drvosjeca iz Dejcica wrote:A mene do prozora...japin_mutapi wrote:![]()
Preći ću preko ovog, nadam se bezazlenog previda. Gardijanu je sada jedinstvo najpotrebnije, jer razdor ne donosi ništa dobro.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- bh.tornjak
#59426 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- jao_situacije
#59427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne mogu naći taj videomoa wrote: samo gardijan i to nemoj da ti otpustim zenu.
nađi postavi ovdje link pa ću napraviti
- jao_situacije
#59428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne znam smijem li toILVIIR wrote:Ja sam zainteresovan za dusanku i milicu.jao_situacije wrote:kolege i kolegice da li je neko zainteresiran za špirketa
http://gifimgs.com/img/1117/5a047b72819ff895863828-gif/
U jednom gifu.
mislim da bi me banovo čmoljo jer rastjerujem goste
- al_akhisari
#59429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
japin_mutapi wrote:
- SmokingMan
#59430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zašto se za picija nije mogla pronaći jedna stolica?Dobit će bezze vene na desnoj potkoljenici.japin_mutapi wrote:
- manijak1
#59431 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
još jedan bezuspješni atak na rad, lik i principijelnost vođe , ovo neće proći g-đo Cormack bez o ovaj progon će vrlo brzo prestati 
kad sam vidio sliku nisam mogao a da ne stanem u stav mirno

kad sam vidio sliku nisam mogao a da ne stanem u stav mirno

- GeeTnT
#59432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vijest o prisluskivanju je krajnje ozbiljna i nije slucajna, jer nesto tako izjaviti samo dan nakon zajednicke sjednice ima ogromnu tezinu. Takodje se spominje neka kombinacija Erdogan-Vucic i amanet na koju je izgleda AV pristao...Zato draga braco i sestre budite spremni na odbranu dragog Vodje...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#59433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
manijak1 wrote:još jedan bezuspješni atak na rad, lik i principijelnost vođe , ovo neće proći g-đo Cormack bez o ovaj progon će vrlo brzo prestati
kad sam vidio sliku nisam mogao a da ne stanem u stav mirno![]()
![]()
![]()
Steglo mi se u grlu,suze u oku iskre....na ovu Guardianovu ispovjest.Pa zašto proganjaju i terorišu Guardiana?
slobodu i pokreće investicione cikluse?
Mi ćemo ako treba našeg idola goloruki svojim tijelima zaštiti ako treba!!!
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#59434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Možda i nas fanove prisluškuju imperijalističke obavještajne službe i domaće podaničke agencije?

Za početak predlažem ovaj vid zaštite,nije skup a efikasan je.I Guardian treba nabaviti ovakvu opremu.

Za početak predlažem ovaj vid zaštite,nije skup a efikasan je.I Guardian treba nabaviti ovakvu opremu.

- skupljac_zeljeza
#59435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Staviti svi na fejzbuk JE SUIS MILORAD, a Dnevni avaz zabranit. Trebalo je davno, ali konačno pročitana im je perfidna namjera kada su se drznuli na lik i djelo najvećeg među mirotvorcima.prljavi Hare wrote: Mi ćemo ako treba našeg idola goloruki svojim tijelima zaštiti ako treba!!!![]()
"Kada god neko napiše u 'Dnevnom avazu' da je Dodik kriminalac, tužilac otvori istragu. Ja sam najprogonjeniji čovjek u BiH", ocijenio je on.
- problemnatravunu
#59436 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:manijak1 wrote:još jedan bezuspješni atak na rad, lik i principijelnost vođe , ovo neće proći g-đo Cormack bez o ovaj progon će vrlo brzo prestati
kad sam vidio sliku nisam mogao a da ne stanem u stav mirno![]()
![]()
![]()
Steglo mi se u grlu,suze u oku iskre....na ovu Guardianovu ispovjest.Pa zašto proganjaju i terorišu Guardiana?Je li zato što se bori za
slobodu i pokreće investicione cikluse?Znači da su Guardian i onaj vodoinstalater najprogonjeniji ljudi u BiH!?
![]()
Mi ćemo ako treba našeg idola goloruki svojim tijelima zaštiti ako treba!!!Ovakvog čovjeka da proganjaju i prisliškuju?Fuj!!!
- Maraschino
#59437 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izvinite ali oprostite, ova tema postala gora od nekrofilije.
Zamisljena je da to @peksinavi Hare i @cajka na svoj komican nacio obrade neku vijest a sve drugo je preseravanje.
Covjek nimalo nije bezazlen i svaki dan samo smislja nove probleme kako bi se narod oko njih zabavio a cijelu drzavu je blokirao. Sto ne stigne on, nadje izvrsioce.
Ko god kaze da poslije njega dolazi novi ''Mile'', nije istina. Bilo je i prije njega a bit ce i poslije neko ko ce ''probati'' ali taj period nece biti 11 godina kao sto je sada...
...u tom duhu

jer niste vise ni smijesni.
Zamisljena je da to @peksinavi Hare i @cajka na svoj komican nacio obrade neku vijest a sve drugo je preseravanje.
Covjek nimalo nije bezazlen i svaki dan samo smislja nove probleme kako bi se narod oko njih zabavio a cijelu drzavu je blokirao. Sto ne stigne on, nadje izvrsioce.
Ko god kaze da poslije njega dolazi novi ''Mile'', nije istina. Bilo je i prije njega a bit ce i poslije neko ko ce ''probati'' ali taj period nece biti 11 godina kao sto je sada...
...u tom duhu

jer niste vise ni smijesni.
- skupljac_zeljeza
#59438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Spominjat ćeš ti Mileta i sjećati se ovih vremena sa sjetom kakva tek dolaze. Kardinal je progovorio.Maraschino wrote: Ko god kaze da poslije njega dolazi novi ''Mile'', nije istina. Bilo je i prije njega a bit ce i poslije neko ko ce ''probati'' ali taj period nece biti 11 godina kao sto je sada...
- manijak1
#59439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Malo je reći izdajnik malo je reći neznalica njega treba u Amazon poslati na test preživljavanja pa da vidimo kako će efikasno koristiti resurse
Vladimire pozvao si pogrešnog čovjeka
Izdajnici i sve krtice DS-a ovdje olakšajte svoje muke i zapamtite suis MD

Učinjena je velika nepravda Vladimire , valjda će ti jednom biti jasno ko je najviše zaslužio taj Orden
Raspisan je tender za nabavku

možebiti da se iz ovoga krije Čavić.
Grozno
Vladimire pozvao si pogrešnog čovjeka
Izdajnici i sve krtice DS-a ovdje olakšajte svoje muke i zapamtite suis MD
Učinjena je velika nepravda Vladimire , valjda će ti jednom biti jasno ko je najviše zaslužio taj Orden
Raspisan je tender za nabavku

Ovo ni Bosić ne bi smislioIzvinite ali oprostite, ova tema postala gora od nekrofilije.
...u tom duhu
Grozno
- animus
#59440 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koga ne prisluškuju taj i ne vrijedi. Sta ce onog Govedaricu prisluškivati kad nema nista pametno da se čuje. Zato naseg guardiana prisluskuju u sedam smjena. Moraju tako jer se od kolicine informacija toliko ljudi umore da im nakon samo pola sata slusanja treba san da bi se mozak oporavio.
Čudno je da niko nije rekao da to nije klasicno prisluškivanje radi kriminala kao kod nekih nego da se Mile slusa radi naucno istraživačkog rada kojeg ce izucavati buduca pokoljenja. Samo na ovaj nacin ce se moci shvatiti sva velicina naseg vodje.
Čudno je da niko nije rekao da to nije klasicno prisluškivanje radi kriminala kao kod nekih nego da se Mile slusa radi naucno istraživačkog rada kojeg ce izucavati buduca pokoljenja. Samo na ovaj nacin ce se moci shvatiti sva velicina naseg vodje.
- mO k3
#59441 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
u prvim redovima smo ....SmokingMan wrote:Zašto se za picija nije mogla pronaći jedna stolica?Dobit će bezze vene na desnoj potkoljenici.japin_mutapi wrote:
@japin mutapi
hvala na ovom remek dijelu
- arzuhal
#59442 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakvi bednici...Pa oni ne mogu da naprisluškuju koliko Gvardijan može da našapuće, hehe...
- GeeTnT
#59443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..Pa moraju ga prisluskivat....jebem ga ko mu moze nesto s usana procitat.arzuhal wrote:Kakvi bednici...Pa oni ne mogu da naprisluškuju koliko Gvardijan može da našapuće, hehe...
- arzuhal
#59444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I? Šta bi ti? Da čitaš sa usana? Prvo nauči čitat slova. Štaje? Sjedi dole. Ko je rek'o? Ti rek'o? Vidti glave. Nisam ja to nikad rek'o. Jesam rek'o ali sam tada bio naivan. Šta hoćeš?GeeTnT wrote:..Pa moraju ga prisluskivat....jebem ga ko mu moze nesto s usana procitat.arzuhal wrote:Kakvi bednici...Pa oni ne mogu da naprisluškuju koliko Gvardijan može da našapuće, hehe...
- Drvosjeca iz Dejcica
#59445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo se vi *ajebajite da nas samo ne pokupi u sred noći.DonieBrasco wrote:Izdajnici, za koliko ste se prodali ?japin_mutapi wrote:
Zivjela drzava uskoro RBiH.
- manijak1
#59446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gnusno šokantno i iritantno.Zato ako koje dete zaluta ovde neka ne gleda ovaj užas.malo me zeza ekavica i ijekavica , ja kao i prvi malo tamo malo vamo , ma važno je da se razumemo u mjesecu novembru.
Vidti glave
te stvari se ne mogu dogoditi i doživeti dok je Lukačina glavni u žandaraSamo se vi *ajebajite da nas samo ne pokupi u sred noći.
- arzuhal
#59447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa kad je sebi svašta dopuštao a jedva prešao cenzus...manijak1 wrote:Vidti glave![]()
stvarno kako se tada zajapurilo malo glavato stvorenje MM
![]()
e jest mu tada zbrusio prvi .
![]()
![]()
- arzuhal
#59448 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsjednik zahtijeva da ga prisluškju GU, Mossad, MI6, BIA i NSA, jer ako će ga već neko prisluškivati onda neka to budu službe koje imaju nekakav respekt i integritet, a ne sarajistanske muslimanističko-aidovske udruge...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- manijak1