Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
bh.tornjak

#59426 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

glockov kolac wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
japin_mutapi wrote:Image
A mene do prozora... :roll:

:thumbup:
Slika je dobra... odlična, štaviše. Malo sam povrijeđen jer se mene niko nije sjetio. Svako malo pogledam da moj nick nije među uvaženim stovaocima lika i djela našeg Gardijana. Mogli ste me barem staviti u 4. red. Znam, nisam toliko aktivan u ljubavi prema MIletu, ali trudim se. NIje lako poslije onolikih baklava za Bajram...

Preći ću preko ovog, nadam se bezazlenog previda. Gardijanu je sada jedinstvo najpotrebnije, jer razdor ne donosi ništa dobro.
meni se cini da je "nas" koji golim prsima branimo lik i djelo gVardijana neko neosnovano stavio na crnu listu....tj etiketirao nas kao "savez za podvale" :mrgreen:
jao_situacije

#59427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

moa wrote: samo gardijan i to nemoj da ti otpustim zenu.
ne mogu naći taj video
nađi postavi ovdje link pa ću napraviti
jao_situacije

#59428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

ILVIIR wrote:
jao_situacije wrote:kolege i kolegice da li je neko zainteresiran za špirketa

http://gifimgs.com/img/1117/5a047b72819ff895863828-gif/
Ja sam zainteresovan za dusanku i milicu.
U jednom gifu.
ne znam smijem li to
mislim da bi me banovo čmoljo jer rastjerujem goste
al_akhisari

#59429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by al_akhisari »

:lol: priznajem da redovno pratim temu, i da stvarno zna biti odličnih dosjetki
SmokingMan

#59430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Zašto se za picija nije mogla pronaći jedna stolica?Dobit će bezze vene na desnoj potkoljenici. :oops:
GeeTnT

#59432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

Vijest o prisluskivanju je krajnje ozbiljna i nije slucajna, jer nesto tako izjaviti samo dan nakon zajednicke sjednice ima ogromnu tezinu. Takodje se spominje neka kombinacija Erdogan-Vucic i amanet na koju je izgleda AV pristao...Zato draga braco i sestre budite spremni na odbranu dragog Vodje...
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Steglo mi se u grlu,suze u oku iskre....na ovu Guardianovu ispovjest.Pa zašto proganjaju i terorišu Guardiana? :? Je li zato što se bori za
slobodu i pokreće investicione cikluse? :sad: Znači da su Guardian i onaj vodoinstalater najprogonjeniji ljudi u BiH!? :mrgreen:

Mi ćemo ako treba našeg idola goloruki svojim tijelima zaštiti ako treba!!! :izet: Ovakvog čovjeka da proganjaju i prisliškuju?Fuj!!! :-)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Možda i nas fanove prisluškuju imperijalističke obavještajne službe i domaće podaničke agencije? :?
Image

Za početak predlažem ovaj vid zaštite,nije skup a efikasan je.I Guardian treba nabaviti ovakvu opremu. :mrgreen:
Image
skupljac_zeljeza

#59435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

prljavi Hare wrote: Mi ćemo ako treba našeg idola goloruki svojim tijelima zaštiti ako treba!!! :izet:
Staviti svi na fejzbuk JE SUIS MILORAD, a Dnevni avaz zabranit. Trebalo je davno, ali konačno pročitana im je perfidna namjera kada su se drznuli na lik i djelo najvećeg među mirotvorcima.
"Kada god neko napiše u 'Dnevnom avazu' da je Dodik kriminalac, tužilac otvori istragu. Ja sam najprogonjeniji čovjek u BiH", ocijenio je on.
problemnatravunu

#59436 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

prljavi Hare wrote:

Steglo mi se u grlu,suze u oku iskre....na ovu Guardianovu ispovjest.Pa zašto proganjaju i terorišu Guardiana? :? Je li zato što se bori za
slobodu i pokreće investicione cikluse? :sad: Znači da su Guardian i onaj vodoinstalater najprogonjeniji ljudi u BiH!? :mrgreen:

Mi ćemo ako treba našeg idola goloruki svojim tijelima zaštiti ako treba!!! :izet: Ovakvog čovjeka da proganjaju i prisliškuju?Fuj!!! :-)

:wink:
Maraschino

#59437 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Izvinite ali oprostite, ova tema postala gora od nekrofilije.
Zamisljena je da to @peksinavi Hare i @cajka na svoj komican nacio obrade neku vijest a sve drugo je preseravanje.

Covjek nimalo nije bezazlen i svaki dan samo smislja nove probleme kako bi se narod oko njih zabavio a cijelu drzavu je blokirao. Sto ne stigne on, nadje izvrsioce.

Ko god kaze da poslije njega dolazi novi ''Mile'', nije istina. Bilo je i prije njega a bit ce i poslije neko ko ce ''probati'' ali taj period nece biti 11 godina kao sto je sada...

...u tom duhu

Image

jer niste vise ni smijesni. :D
skupljac_zeljeza

#59438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Maraschino wrote: Ko god kaze da poslije njega dolazi novi ''Mile'', nije istina. Bilo je i prije njega a bit ce i poslije neko ko ce ''probati'' ali taj period nece biti 11 godina kao sto je sada...
Spominjat ćeš ti Mileta i sjećati se ovih vremena sa sjetom kakva tek dolaze. Kardinal je progovorio. :wink:

manijak1

#59439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by manijak1 »

Malo je reći izdajnik malo je reći neznalica njega treba u Amazon poslati na test preživljavanja pa da vidimo kako će efikasno koristiti resurse
Vladimire pozvao si pogrešnog čovjeka :oops:
Izdajnici i sve krtice DS-a ovdje olakšajte svoje muke i zapamtite suis MD :oops: :!:
Učinjena je velika nepravda Vladimire , valjda će ti jednom biti jasno ko je najviše zaslužio taj Orden
Raspisan je tender za nabavku :oops:
Image
Image
Image
Izvinite ali oprostite, ova tema postala gora od nekrofilije.
Zamisljena je da to @peksinavi Hare i @cajka na svoj komican nacio obrade neku vijest a sve drugo je preseravanje.

Covjek nimalo nije bezazlen i svaki dan samo smislja nove probleme kako bi se narod oko njih zabavio a cijelu drzavu je blokirao. Sto ne stigne on, nadje izvrsioce.

Ko god kaze da poslije njega dolazi novi ''Mile'', nije istina. Bilo je i prije njega a bit ce i poslije neko ko ce ''probati'' ali taj period nece biti 11 godina kao sto je sada...

...u tom duhu
Ovo ni Bosić ne bi smislio :oops: možebiti da se iz ovoga krije Čavić.
Grozno :oops:
animus

#59440 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

Koga ne prisluškuju taj i ne vrijedi. Sta ce onog Govedaricu prisluškivati kad nema nista pametno da se čuje. Zato naseg guardiana prisluskuju u sedam smjena. Moraju tako jer se od kolicine informacija toliko ljudi umore da im nakon samo pola sata slusanja treba san da bi se mozak oporavio.
Čudno je da niko nije rekao da to nije klasicno prisluškivanje radi kriminala kao kod nekih nego da se Mile slusa radi naucno istraživačkog rada kojeg ce izucavati buduca pokoljenja. Samo na ovaj nacin ce se moci shvatiti sva velicina naseg vodje.
mO k3

#59441 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

SmokingMan wrote:
Zašto se za picija nije mogla pronaći jedna stolica?Dobit će bezze vene na desnoj potkoljenici. :oops:
u prvim redovima smo ....
@japin mutapi
hvala na ovom remek dijelu :)
arzuhal

#59442 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Kakvi bednici...Pa oni ne mogu da naprisluškuju koliko Gvardijan može da našapuće, hehe...
GeeTnT

#59443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

arzuhal wrote:Kakvi bednici...Pa oni ne mogu da naprisluškuju koliko Gvardijan može da našapuće, hehe...
..Pa moraju ga prisluskivat....jebem ga ko mu moze nesto s usana procitat.
arzuhal

#59444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

GeeTnT wrote:
arzuhal wrote:Kakvi bednici...Pa oni ne mogu da naprisluškuju koliko Gvardijan može da našapuće, hehe...
..Pa moraju ga prisluskivat....jebem ga ko mu moze nesto s usana procitat.
I? Šta bi ti? Da čitaš sa usana? Prvo nauči čitat slova. Štaje? Sjedi dole. Ko je rek'o? Ti rek'o? Vidti glave. Nisam ja to nikad rek'o. Jesam rek'o ali sam tada bio naivan. Šta hoćeš?
Drvosjeca iz Dejcica

#59445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

DonieBrasco wrote:
Izdajnici, za koliko ste se prodali ?

Zivjela drzava uskoro RBiH. :bih:
Samo se vi *ajebajite da nas samo ne pokupi u sred noći. :mrgreen:
manijak1

#59446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by manijak1 »

:oops: mislim da je došlo vrijeme da neko krivično odgovara za ove izopačene slike vođe koje bi kao trebale biti smiješne.
:shock: šokiran sam i uznemiren količinom mržnje prema našem velikodostojniku .
Gnusno šokantno i iritantno.Zato ako koje dete zaluta ovde neka ne gleda ovaj užas.malo me zeza ekavica i ijekavica , ja kao i prvi malo tamo malo vamo , ma važno je da se razumemo u mjesecu novembru.
Image
Vidti glave
:lol: :lol: stvarno kako se tada zajapurilo malo glavato stvorenje MM :lol: :lol: e jest mu tada zbrusio prvi . :lol: :lol:
Samo se vi *ajebajite da nas samo ne pokupi u sred noći.
te stvari se ne mogu dogoditi i doživeti dok je Lukačina glavni u žandara :oops: .
arzuhal

#59447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

manijak1 wrote:
Vidti glave
:lol: :lol: stvarno kako se tada zajapurilo malo glavato stvorenje MM :lol: :lol: e jest mu tada zbrusio prvi . :lol: :lol:
Pa kad je sebi svašta dopuštao a jedva prešao cenzus... :mrgreen:
arzuhal

#59448 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Predsjednik zahtijeva da ga prisluškju GU, Mossad, MI6, BIA i NSA, jer ako će ga već neko prisluškivati onda neka to budu službe koje imaju nekakav respekt i integritet, a ne sarajistanske muslimanističko-aidovske udruge...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#59449 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image

apstrakna umjetnost izlozena u centru pariza o nasem dragom prdCeniku :thumbup:
Locked