Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Korisničkoime

#59376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

FreakyStyley wrote:
karanana wrote:koji je fazon sa kompenzacijom? ako ga otpuste koliko ce dobiti kao neku otpremninu? a vjerovatno da sam da ostavku ne dobija nista ili znatno manje.
Isplacuju mu sve sto su trebali, dakle citav iznos tj. cistu platu bez premija. 8-)
To je razlog zašto neće sam da ode hoće lik da mu daju otkaz i da klepi lovu iz dvogodišnjeg ugovra i da hladi duzove u Francuskoj.
phillie

#59377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Salu na stranu, ali ja se nesto nadam da ce Savez odmah danas izaci sa saopstenjem da Susic vise nije selektor i da ga na tmo mjestu nasljedjuje...ustvari bilo ko, samo da odmah imaju ime spremljeno. To bi mi koliko toliko vratilo vjeru u Savez i njegov rad.
P308

#59378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by P308 »

House wrote:Hajde Vaha pristani kao boga te molim !!!
Ne nadaj se, nista od toga
iKE

#59379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iKE »

Do kraja kvalifikacija Andora x2 (6 bodova), Israel kuci (3 boda), Wels kuci (3 boda), Cipar u gostima (3 boda), Belgija u gostima (0 bodova)
15 Bodova u nekom dobrom slucaju i nizu nekoliko pobjeda + 2 do sada =17
Israel 9 + (pobjeda cipar, andora, wels kuci 9) =18
Wels 8+ (pobjeda andora, cipar, israel kuci i bod protiv belgije ) = 18
Belgija 5 + (pobjeda israel x2 pobjeda cipar , andora , bod protiv welsa u gostima) 18
Nisu uracunate sve utakmice . znaci nama treba 6 od 6 da bi imali sanse za odlazak ovako sa 5/6 nemamo sanse ni za baraz ....
Zastozato

#59380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zastozato »

Kao novog selektora ja vidim Mesu kao najbolje rjesenje. Dva francuska kluba je uspjesno doveo u Ligue 1. Istres, prvi put ulazak a najjacu francusku ligu u historiji kluba nakon cega je dobio nagradu trenera godine Ligue 2, i Grenoble, nakon 45 godina se vratio u Ligue 1 sa Mesom kao trenerom.
hizo ramidovic

#59381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hizo ramidovic »

jazzer wrote:nakon ovoga...
hizo ramidovic wrote:ja mislim da je sada vise nego ikad potrebna podrska papetu da ostvari cilj-plasman na ep. a ako ga ne ostvari, bilo bi posteno da podnese ostavku.
nemamo mi trenutno boljeg strucnjaka. covjek zna postaviti igru, dobar je kad treba motivisati igrace, uglavnom je optimista, ne kosta puno n/f s itd.
treba razgovarati i sa fudbalerima, ko se na terenu ne bude pridrzavao onog sto mu susic kaze, bit ce zamjenjen.
..ovo je valjda trebalo biti sega, sta li?
hizo ramidovic wrote:ko je kriv za poraz od izraela?
ko god je sinoc gledo utakmicu sa izraelom i ko se makar malo razumije u fudbal, mogo je da jasno uoci krivce:
1. sudija - katarstofalno i pristrasno sudjenje. ukratko: skandal. treba uloziti prigovor uefi i traziti sankcije za sudije.
2. los teren - katarstofalna trava, grbav teren nisu dozvoljavali nasim igracima da daju pasove kako treba, pa je normalno da su i grijesili onoliko.
3. publika - dobacivanja nasim igracima, galama na naseg golamana i na klupu bitno su uticale na njihovu koncentraciju.
4. nedostatak srece - to je bilo ocito, trebalo bi se na ovome poraditi u nastavku kvalifikacija.
eto, realno, to bi bili glavni krivci za poraz. neko ce reci da je bilo i do naseg selektora i postavke igre, ali to je vec suplja prica zbog zavisti selektoru na njegovom znanju i poziciji pa to ne treba ni komentarisati

Oprosti sto nisam odmah prepoznao tu literalnu raznolikost koja te krasi. Do mene je.
ne znam sta da ti kazem
ko razumije razumije, ko ne razumije nek zaobidje ili ignorise...i problem rijesen...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#59382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mali_milojica »

Hajmo malo posteni biti i reci koliko nas bi dalo otkaz i odreklo se milion KM,$,€,£ krvnih zrnaca bilo cega?
Ja prvi ne bih :D
iKE

#59383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iKE »

Slo Burner wrote:
iKE wrote:Tko god kaze da je Amar Osim za selektora taj nije dobar u glavu i neka ode na pregledd kod psihologa ili psihijatra po mogucnosti ja cu snositi troskove... Amar osim moze igrati jedino protiv Drine u Zvorniku i tamo popusiti, ovaj ako sjedne na klupu reprezentacije jebat cemo i savez i njega i one koji su ga postavili u njemu
Je li zavrsio veliki odmor ? ili si to na casu informatike ?
Ma mozes ti valjati gluposti do kada hoces , stariji sam od tebe i kazem ti ono sto ce ti reci svaki pravi navijac Amar osim koga guraju je 0 od trenera i nece se tolerisati na klupi reprezentacije , skinuli smo usanovica i ta govna treba jos gori da nam dodju e pa nece moci ...
karanana

#59384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by karanana »

Korisničkoime wrote:
FreakyStyley wrote:
karanana wrote:koji je fazon sa kompenzacijom? ako ga otpuste koliko ce dobiti kao neku otpremninu? a vjerovatno da sam da ostavku ne dobija nista ili znatno manje.
Isplacuju mu sve sto su trebali, dakle citav iznos tj. cistu platu bez premija. 8-)
To je razlog zašto neće sam da ode hoće lik da mu daju otkaz i da klepi lovu iz dvogodišnjeg ugovra i da hladi duzove u Francuskoj.
pametna je bivolja glava. ma ustvari, ne trebas biti ni pametan da to skontas. dovoljno je da ti dadnu takav ugovor i to je to.
ko bi sam otiso pod takvim uslovima? ima li iko ovdje na forumu da bi?
phillie

#59385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

nama treba i koji nerijesen susret izraela i velsa (najbolje bi bilo da medjusobno odigraju 0:0) 8)
Hajmo malo posteni biti i reci koliko nas bi dalo otkaz i odreklo se milion KM,$,€,£ krvnih zrnaca bilo cega?
Ja prvi ne bih
Prva stvar, nije bas da mu treba za hljeba. Druga stvar, ovo dosta govori o tebi :D
Last edited by phillie on 17/11/2014 16:02, edited 1 time in total.
and

#59386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

Korisničkoime wrote:
FreakyStyley wrote:
ima u ugovoru i klauzula po kojoj mu mogu dati nogu bez plata.ispunio je sve uslove :mrgreen:
todd_smith

#59387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

Osim ce reci Edinu daj 5 hiljada pa cu te ubaciti, ionako sjedis na klupi u Citiju :mrgreen:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#59388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Slo Burner »

iKE wrote:
Slo Burner wrote:
iKE wrote:Tko god kaze da je Amar Osim za selektora taj nije dobar u glavu i neka ode na pregledd kod psihologa ili psihijatra po mogucnosti ja cu snositi troskove... Amar osim moze igrati jedino protiv Drine u Zvorniku i tamo popusiti, ovaj ako sjedne na klupu reprezentacije jebat cemo i savez i njega i one koji su ga postavili u njemu
Ma mozes ti valjati gluposti do kada hoces , stariji sam od tebe i kazem ti ono sto ce ti reci svaki pravi navijac Amar osim koga guraju je 0 od trenera i nece se tolerisati na klupi reprezentacije , skinuli smo usanovica i ta govna treba jos gori da nam dodju e pa nece moci ...

Torbicom ih Fudo :lol:
iKE

#59389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iKE »

phillie wrote:nama treba i koji nerijesen susret izraela i velsa (najbolje bi bilo da medjusobno odigraju 0:0) 8)
ali ako izrael uzme 9 bodova iz 7 utakmica i wels uzme 10 iz 6 utakmica nas nema nigdje ... moliti boga da nas posluzi sreca da ih belgija otrese oboje u medjusobnim utakmicama a da oni remiziraju medjusobno u obje to bi nas moglo spasiti jedino ili da ovaj cipar odigra neku utakmicu za nas protiv welsa ili izraela
e_svasta

#59390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by e_svasta »

iKE wrote:
Slo Burner wrote:
:lol: :lol: :lol:
iKE

#59391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iKE »

Je li zavrsio veliki odmor ? ili si to na casu informatike ?[/quote]
Ma mozes ti valjati gluposti do kada hoces , stariji sam od tebe i kazem ti ono sto ce ti reci svaki pravi navijac Amar osim koga guraju je 0 od trenera i nece se tolerisati na klupi reprezentacije , skinuli smo usanovica i ta govna treba jos gori da nam dodju e pa nece moci ...[/quote]

Torbicom ih Fudo :lol:[/quote]

Za razliku od tebe torbice me koristim .
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#59392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mali_milojica »

todd_smith wrote:Osim ce reci Edinu daj 5 hiljada pa cu te ubaciti, ionako sjedis na klupi u Citiju :mrgreen:
Barem ce imati damu da zove Djurica ili Mahmutovica,nece se bojati hoce li se Dzeko uvrijediti :D
phillie

#59393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

@iKE

ma jarane, svima je jasno da poslije sinosnje utakmice nas nema nigdje u racunicama, hem sto trebamo sve pobjediti, hem se trebaju i ostali rezultati potrefiti...nesto kao onomad sto se Sliskovicu potrefilo pa bilo bruku egal utakmica.
jazzer

#59394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jazzer »

www.no.link.com
Susic za medije: Obecavam 6 bodova protiv Andore

''Razgovarao sam, nakon utakmice sa Izraelom, sa vecinom igraca. Izvinuli su mi se
zbog lose igre te obecali da ce dati sve od sebe u narednim utakmicama. Ohrabren onim sto sam cuo,
obecavam navijacima 6 bodova u mecevima protiv Andore. Naravno, ukoliko zdravstveno stanje igraca bude
zadovoljavajuce. Zelim ici korak po korak do kraja kvalifikacija te iste zavrsiti ispred Kipra i Andore a,
ako se ukaze prilika, zasto ne napasti i trece mjesto, tj. baraz . A oni koji traze moju ostavku nisu iskreni
prijatelji ove zemlje, ni reprezentacije. Neka se stide svojih postupaka.
iKE

#59395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iKE »

Sve u svemu Susic je jos uvjek selektor tako da o nasljedniku mozemo pricati nakon sjednice ako dobije otkaz a nije nemoguce i da ostane ..
SkyLimit

#59396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SkyLimit »

Novinari i poslije ove utakmice spominju "najlošiji ikada start kvalifikacija" i "katastrofalan start kvalifikacija". Kakav start? Mi smo odigrali već 40% utakmica ovih kvalifikacija.
janje_

#59397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by janje_ »

neomicin wrote:BUDIMO PAMETNI, STANIMO UZ PAPETA ON NAS JE ODVEP NA "MUNDIJAL"!!!
na mundijal su igraci odveli papeta, a ne obrnuto.. a on im se zahvaljuje tako sto jednog po jednog degradira, da bi naso mjesta bratovim pulenima..
zetareticula

#59398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zetareticula »

janje_ wrote:
neomicin wrote:BUDIMO PAMETNI, STANIMO UZ PAPETA ON NAS JE ODVEP NA "MUNDIJAL"!!!
na mundijal su igraci odveli papeta, a ne obrnuto.. a on im se zahvaljuje tako sto jednog po jednog degradira, da bi naso mjesta bratovim pulenima..
Ma pusti plankton ispranog mozga se registrirao da provocira :-) BOT
iKE

#59399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iKE »

A ako ostane Pape :D sta onda :D :run:
Maharadza

#59400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Maharadza »

iKE wrote:A ako ostane Pape :D sta onda :D :run:
kWaj pWiče! :D

Inače, što ne i AmaWa malo, dosta smo se nagledali ovih "legendi" i "patriJota" iz dijaspore, neka malo i iz naše lige neko pa makar vugla! Neće li zvati i forsirati par igrača iz naše lige, bez obzira na klub, jer to je budućnost repke! :P
Last edited by Maharadza on 17/11/2014 16:17, edited 1 time in total.
Locked