Mozda prodje tako ako ujutro nazoves, jer sam ja nazvao navece i onda su mi tek sutra to odradili, tj u ponedeljak ( juce) a ja sam nazvao i danas mi pustili ovu opciju. Brzi su i azurni ali par dana nije na odmet.REDDEVILS wrote:Znaci odjavim stari paket sacekam desetak minuta dok to prodje kroz sistem i ponovo nazovem da prijavim novi paket
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kakaljin
#59351 Re: BHTelecom All About
- REDDEVILS
#59352 Re: BHTelecom All About
Zvao sam maloprije i uzeo sam opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps – 5 KM mjesečno, s tim da sam trazio da mi ostave Arena Sport HD Paket i rekla me je nazvati dok provjeri s podrskom dali mogu HD paket zadrzatikakaljin wrote:Mozda prodje tako ako ujutro nazoves, jer sam ja nazvao navece i onda su mi tek sutra to odradili, tj u ponedeljak ( juce) a ja sam nazvao i danas mi pustili ovu opciju. Brzi su i azurni ali par dana nije na odmet.REDDEVILS wrote:Znaci odjavim stari paket sacekam desetak minuta dok to prodje kroz sistem i ponovo nazovem da prijavim novi paket
-
kakaljin
#59353 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:Zvao sam maloprije i uzeo sam opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps – 5 KM mjesečno, s tim da sam trazio da mi ostave Arena Sport HD Paket i rekla me je nazvati dok provjeri s podrskom dali mogu HD paket zadrzatikakaljin wrote:Mozda prodje tako ako ujutro nazoves, jer sam ja nazvao navece i onda su mi tek sutra to odradili, tj u ponedeljak ( juce) a ja sam nazvao i danas mi pustili ovu opciju. Brzi su i azurni ali par dana nije na odmet.REDDEVILS wrote:Znaci odjavim stari paket sacekam desetak minuta dok to prodje kroz sistem i ponovo nazovem da prijavim novi paket
Nije te ona dobro shvatila, imaces arene HD, samo kazes otavite HD paket i sada ne znam hoce li ti dolaziti da platis paket ili ne.
-
papebih
#59354 Re: BHTelecom All About
A koliko kosta taj arena hd paket?REDDEVILS wrote:Zvao sam maloprije i uzeo sam opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps – 5 KM mjesečno, s tim da sam trazio da mi ostave Arena Sport HD Paket i rekla me je nazvati dok provjeri s podrskom dali mogu HD paket zadrzatikakaljin wrote:Mozda prodje tako ako ujutro nazoves, jer sam ja nazvao navece i onda su mi tek sutra to odradili, tj u ponedeljak ( juce) a ja sam nazvao i danas mi pustili ovu opciju. Brzi su i azurni ali par dana nije na odmet.REDDEVILS wrote:Znaci odjavim stari paket sacekam desetak minuta dok to prodje kroz sistem i ponovo nazovem da prijavim novi paket
- REDDEVILS
#59355 Re: BHTelecom All About
Sad su me zvali ostace mi HD paket tj. 5 KM za opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps i 4 KM za HD paket i samo mi je rekla da cu biti obavjesten o promjeni paketa 
-
kakaljin
#59356 Re: BHTelecom All About
papebih wrote:A koliko kosta taj arena hd paket?REDDEVILS wrote:Zvao sam maloprije i uzeo sam opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps – 5 KM mjesečno, s tim da sam trazio da mi ostave Arena Sport HD Paket i rekla me je nazvati dok provjeri s podrskom dali mogu HD paket zadrzatikakaljin wrote:
Mozda prodje tako ako ujutro nazoves, jer sam ja nazvao navece i onda su mi tek sutra to odradili, tj u ponedeljak ( juce) a ja sam nazvao i danas mi pustili ovu opciju. Brzi su i azurni ali par dana nije na odmet.
evo ovdje cijena i koji su kanali u HD paketu
Cijena HD paketa je 4,68 KM
http://www.mojatv.ba/dodatni-hd.html
- Cossack
#59357 Re: BHTelecom All About
OdličnoREDDEVILS wrote:Sad su me zvali ostace mi HD paket tj. 5 KM za opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps i 4 KM za HD paket i samo mi je rekla da cu biti obavjesten o promjeni paketa
-
Cule10
#59358 Re: BHTelecom All About
Koliki je bitrate na arena sport hd kanalima?
-
jarobot
#59359 Re: BHTelecom All About
Pakad si već htio HD paket zadržati nisi ništa trebao dirati. Isto ti jeREDDEVILS wrote:Sad su me zvali ostace mi HD paket tj. 5 KM za opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps i 4 KM za HD paket i samo mi je rekla da cu biti obavjesten o promjeni paketa
- REDDEVILS
#59360 Re: BHTelecom All About
Nije upload je veći s novim paketom a to mi trebajarobot wrote:Pakad si već htio HD paket zadržati nisi ništa trebao dirati. Isto ti jeREDDEVILS wrote:Sad su me zvali ostace mi HD paket tj. 5 KM za opcija 1 - dokup pristupne brzine do 50/8 Mbps i 4 KM za HD paket i samo mi je rekla da cu biti obavjesten o promjeni paketa
- tandrli
#59361 Re: BHTelecom All About
Pitanjce,
Huawei 2 sim-a uzet u telekomu, dal ze zaključan na oba?
Hvala.
Hvala.
-
Samso
#59362 Re: BHTelecom All About
Imaju glup obicaj u zadnje vrijeme da zakljucavaju oba sim-a.tandrli wrote:Pitanjce,
Hvala.
Stari mi je imao neku nokiu i oba slota su bila zakljucana. Sreca pa je mobitel kupljen na firmu pa nije morao cekati istek ugovora nego je odmah mailom dobio code.
-
kakaljin
#59363 Re: BHTelecom All About
kakaljin wrote:
Pustena brzina 200/40
Download mi je ovakav jer moram sada promjeniti swicheve u gigabitne, da bi prosao download. Imam stare swicheve
Najbitni mi je ovaj upload![]()
![]()
![]()
Evo ga kupljeni swichevi

-
mirza_15
#59364 Re: BHTelecom All About
Probaj staviti frankfurt vodafon za server.kakaljin wrote:kakaljin wrote:
Pustena brzina 200/40
Download mi je ovakav jer moram sada promjeniti swicheve u gigabitne, da bi prosao download. Imam stare swicheve
![]()
![]()
Evo ga kupljeni swichevi![]()
![]()
![]()
-
kakaljin
#59365 Re: BHTelecom All About
mirza_15 wrote:Probaj staviti frankfurt vodafon za server.kakaljin wrote:kakaljin wrote:
Pustena brzina 200/40
![]()
![]()
Evo ga kupljeni swichevi![]()
![]()
![]()

-
mirza_15
#59366 Re: BHTelecom All About
Bolji server
Pokazuje tačniju vrijednost u download-u kod većih brzina.
-
amal1
#59367 Re: BHTelecom All About
Zna li iko pouzdano, sta se planira uraditi sa postojecim korisnicima koji nemaju TM...vjerovatno nista...ili
-
mirza_15
#59368 Re: BHTelecom All About
Radi se konstantno na pristupnoj mreži. Zbog toga neki već imaju mogućnost za veće brzine, neki će relativno brzo dobiti TM, neki neće tako brzo. Mreža BH Telecom-a je ogromna i ne ide tako brzo stvaranje tehničkih mogućnosti na određenom području, pogotovo kada se sve radi po pravilima i propisima.
-
amal1
#59369 Re: BHTelecom All About
Moze li se negdje procitati detaljan plan prosirenja postojece infrastrukture, da vidim kad je moje selo ukalkulisanomirza_15 wrote:Radi se konstantno na pristupnoj mreži. Zbog toga neki već imaju mogućnost za veće brzine, neki će relativno brzo dobiti TM, neki neće tako brzo. Mreža BH Telecom-a je ogromna i ne ide tako brzo stvaranje tehničkih mogućnosti na određenom području, pogotovo kada se sve radi po pravilima i propisima.
- shalla
#59370 Re: BHTelecom All About
Društvo pozdrav
Treba mi savjet tj informacija:
Punac hoće da uvede neki osnovni paket interneta pa me interesuje koja je najjeftinija varijanta tj da li ima neki paket gdje će plaćati telefonski priključak (koji već posjeduje) i taj internet zajedno?
Hvala unaprijed
Pozz
Punac hoće da uvede neki osnovni paket interneta pa me interesuje koja je najjeftinija varijanta tj da li ima neki paket gdje će plaćati telefonski priključak (koji već posjeduje) i taj internet zajedno?
Hvala unaprijed
Pozz
-
Samso
#59371 Re: BHTelecom All About
Najjeftiniji flat xdsl kosta 19,90 KM, a sto se telefona tice mislim da ne postoji nijedan paket osim moja tv koji ukljucuje internet sa telefonom.shalla wrote:Društvo pozdrav
Hvala unaprijed
Pozz
Ako ne zeli moja tv onda neka aktivira uslugu Jedinstveni racun pa ce mu se internet i telefon fakturisati na jednom racunu.
- shalla
#59372 Re: BHTelecom All About
Eh eh to mi reci. Izvini molim te samo mi daj neki link za to da vidim cijene. Hvala ti punoSamso wrote:Ako ne zeli moja tv onda neka aktivira uslugu Jedinstveni racun pa ce mu se internet i telefon fakturisati na jednom racunu.shalla wrote:Društvo pozdrav
Hvala unaprijed
Pozz
-
kakaljin
#59373 Re: BHTelecom All About
Evo tishalla wrote:Eh eh to mi reci. Izvini molim te samo mi daj neki link za to da vidim cijene. Hvala ti punoSamso wrote:Ako ne zeli moja tv onda neka aktivira uslugu Jedinstveni racun pa ce mu se internet i telefon fakturisati na jednom racunu.shalla wrote:Društvo pozdrav
Hvala unaprijed
Pozz
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7273
Ali isplativije ce mu biti da uzme moja tv full, nego telefon posebno i intenet posebno, jer ce mu cijena skoro ista biti a ovdje i tv ima.
-
Samso
#59374 Re: BHTelecom All About
Zaboravio sam napomenuti da penzioneri imaju pravo na koristenje senior plus paketa fiksnog telefona. (Ako je punac penzioner)shalla wrote:Eh eh to mi reci. Izvini molim te samo mi daj neki link za to da vidim cijene. Hvala ti punoSamso wrote:Ako ne zeli moja tv onda neka aktivira uslugu Jedinstveni racun pa ce mu se internet i telefon fakturisati na jednom racunu.shalla wrote:Društvo pozdrav
Hvala unaprijed
Pozz
SENIOR PLUS
Ako ste penzioner ili pripadate kategoriji socijalno ugroženih građana, onda je Senior Plus paket pravi izbor za Vas.
12,05 KM
Senior PLUS paket uključuje:
neograničene razgovore prema fiksnoj mreži BH Telecomaizbor Naj broja iz BH Mobile mreže za besplatne razgovorebesplatne SMS poruke prema brojevima fiksne mreže BH Telecomamail adresa kapacite 50MB na bhline.ba domeni
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7276
Last edited by Samso on 15/11/2018 09:03, edited 1 time in total.
- shalla
#59375 Re: BHTelecom All About
Jeste penzioner.
Ma ne treba mu TV, ima onaj startni paket Telemach i njemu to sasvim dosta, lik gleda 4 kanala svakako
Dakle hipotetički, ovaj senior plus + ovaj flat xdsl od 19,90 = 31,95 KM i
u toj cijeni mu je telefon i internet (ovo sa 5mb brzinom downloada)?
Ma ne treba mu TV, ima onaj startni paket Telemach i njemu to sasvim dosta, lik gleda 4 kanala svakako
Dakle hipotetički, ovaj senior plus + ovaj flat xdsl od 19,90 = 31,95 KM i
u toj cijeni mu je telefon i internet (ovo sa 5mb brzinom downloada)?