Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ing-ecc wrote:Ne diraj 5 GHz! oprzices se
Koji paket imas?
MojaTV Full, prijavio sam jos onaj 100/10 paket, rekli sljedece sedmice da ce pustiti. Sad trenutno imam 68/9, rece monter da je to testna brzina. Nadam se da to nije maksimalna koju mogu dobiti...
68/9 je kako izmjereno?
Speedtest.net, to sam mjerio LAN vezom preko jos jednog wifi G rutera u sobi mi. Mjerio sam opet direktno u telekomov i dobijem 94/9.5 sa ugasenim STBom. Kontao sam da me ovaj stari dodatni ruter nece zakinuti preko LANa, ali ipak hoce Mislio sam ga koristiti kao switch za neki home server ili NAS kad kupim novi wifi ruter ali ipak cu ga prodati
Zna li ko kakav dobar 5GHz ac ruter a da je jeftin i da se moze naruciti? Imam laptop nemam vise desktopa pa mi je zato wifi bitan
Ma od mene imaju još samo petaka mjesečno jer mi je žao broja kojeg koristim jako dugo, sve ostale njihove usluge sam davno odjebao.A i to mi malo fali pa da sa đubradima raskrstim za sva vremena.
ado81 wrote:Ma od mene imaju još samo petaka mjesečno jer mi je žao broja kojeg koristim jako dugo, sve ostale njihove usluge sam davno odjebao.A i to mi malo fali pa da sa đubradima raskrstim za sva vremena.
DA hoces da odes od telecoma otisao bi jer mozes prenjeti broj u drugu mrezu, Tako da ne gubis broj nikako.
ado81 wrote:Ma od mene imaju još samo petaka mjesečno jer mi je žao broja kojeg koristim jako dugo, sve ostale njihove usluge sam davno odjebao.A i to mi malo fali pa da sa đubradima raskrstim za sva vremena.
DA hoces da odes od telecoma otisao bi jer mozes prenjeti broj u drugu mrezu, Tako da ne gubis broj nikako.
Da li je moguce trajno obrisati kontakte sa SIM kartice ?
Oznacim sve ,obrisem,i nakon 2-3min sve se vrate,pokusao sam i nekim aplikacijama sa Google Play,nekim managerima ,ali nista ?!
pametnjakovic1987 wrote:Da li je moguce trajno obrisati kontakte sa SIM kartice ?
Oznacim sve ,obrisem,i nakon 2-3min sve se vrate,pokusao sam i nekim aplikacijama sa Google Play,nekim managerima ,ali nista ?!
Imas backup u svom acc. na googlu i on ti vrati sve automatski.
pametnjakovic1987 wrote:Da li je moguce trajno obrisati kontakte sa SIM kartice ?
Imas backup u svom acc. na googlu i on ti vrati sve automatski.
Jesi siguran da moze kontakte i sa/na SIM karticu vratiti?
serenda bezveze
Ne serendam uopšte, toliko su mi se zgadili da nemaš pojma.A znači moguće je imati baš isti broj u drugoj mreži??, to nisam znao, hvala na infu.
ado81 wrote:
Ne serendam uopšte, toliko su mi se zgadili da nemaš pojma.A znači moguće je imati baš isti broj u drugoj mreži??, to nisam znao, hvala na infu.
ado81 wrote:
Laze, to je nemoguce kod nas u BiH
Beni jesi li ozbiljan, ili se zekiš?
@ado81 - Moguće je postojeći broj iz jedne mreže prenositi u drugu, ja sam prenio sasvim normalno prenio BH Mobile broj na mrežu drugog operatera, i ostao mi je isti broj.
Samo je potrebno da odeš kod drugog operatera sa certikatom od SIM kartice (ako ti je prepaid broj), i podneseš zahtjev za prenos broja.
Za nekih 10-ak dana ti na kućnu adresu stiže nova SIM kartica koja ima isti broj koji si imao i na starom operateru.
ado81 wrote:
Laze, to je nemoguce kod nas u BiH
Beni jesi li ozbiljan, ili se zekiš?
@ado81 - Moguće je postojeći broj iz jedne mreže prenositi u drugu, ja sam prenio sasvim normalno prenio BH Mobile broj na mrežu drugog operatera, i ostao mi je isti broj.
Samo je potrebno da odeš kod drugog operatera sa certikatom od SIM kartice (ako ti je prepaid broj), i podneseš zahtjev za prenos broja.
Za nekih 10-ak dana ti na kućnu adresu stiže nova SIM kartica koja ima isti broj koji si imao i na starom operateru.
ZajebOvam se
meni odma sve dali i rekli da turim u petak u telefon novu karticu