SDP
-
putokaz1
#59276 Re: SDP
SDP nezavisii od NIP i NS već od Ličnosti trenutnih 7 SDP načelnika
SDP će biti prva stranka u 5/6 općina TK a druga u 3/4
Loši su samo u selima:Sapni,Čeliću,Teočaku i Banovićima
SDP će biti prva stranka u 5/6 općina TK a druga u 3/4
Loši su samo u selima:Sapni,Čeliću,Teočaku i Banovićima
-
invincible1921
#59277 Re: SDP
Jesu bosnjaci itekako...kul je bit i srbin i hrvat i marsovac samo je seljacki bit bosnjak...jer ako si bosnjak odma se podrzumijeva da ti nekog pokusvas agresivno.prsilit
Kome se prigovaralo nakon popisa? Nisam uopste cuo kritike sto je 99posto hrvata i srba , hrvati i srbi , al cuo sam sto i jednu prozivku sto je neko bosnjak...
- drug_profi
#59278 Re: SDP
Ja sam ih isto cuo 102 sto je neko Bosanac.invincible1921 wrote: ↑20/02/2020 23:06Jesu bosnjaci itekako...kul je bit i srbin i hrvat i marsovac samo je seljacki bit bosnjak...jer ako si bosnjak odma se podrzumijeva da ti nekog pokusvas agresivno.prsilit
Kome se prigovaralo nakon popisa? Nisam uopste cuo kritike sto je 99posto hrvata i srba , hrvati i srbi , al cuo sam sto i jednu prozivku sto je neko bosnjak...
A ako je tebi isto SDA i bosnjaci, to je do tebe.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#59279 Re: SDP
invincible1921 wrote: ↑20/02/2020 23:06Jesu bosnjaci itekako...kul je bit i srbin i hrvat i marsovac samo je seljacki bit bosnjak...jer ako si bosnjak odma se podrzumijeva da ti nekog pokusvas agresivno.prsilit
-
invincible1921
#59280 Re: SDP
Naravno da nije, SDA je napravila ogromnu stetu bosnjacima gurajuci vjeru i gdje treba i gdje ne treba...o ostalim aferimima istih ne bih trosio rijecidrug_profi wrote: ↑20/02/2020 23:15Ja sam ih isto cuo 102 sto je neko Bosanac.invincible1921 wrote: ↑20/02/2020 23:06Jesu bosnjaci itekako...kul je bit i srbin i hrvat i marsovac samo je seljacki bit bosnjak...jer ako si bosnjak odma se podrzumijeva da ti nekog pokusvas agresivno.prsilit
A ako je tebi isto SDA i bosnjaci, to je do tebe.
-
kluz franjo
#59281 Re: SDP
Ali meni je nevjerovatno kako u međuvremenu možeš tačno predvidjeti kada će "tronožac" proizvesti neki "mućak".
1. Neko od "stubova stabilnosti" pokrene neku "ljepljivu priču", tipa "Hapelacija, Treći, Referendum, blokada, pm..."
2. Idiotski stranački "mediji" multipliciraju priču do usijanja
3. Po socijalnim mrežama, forumima i komentarima se masovno aktiviraju likovi sa najnebuloznijim teorijama
4. Tronožac prezentuje "spasonosni mućak"
5. Idiotski stranački "mediji" hvale mudrost "svog" pokrovitelja
6. Po socijalnim mrežama, forumima i komentarima se masovno aktiviraju likovi sa najnebuloznijim argumentima za opravdanje "historijskog" sporazuma.
Ja u sljedeće dvije hefte tipujem na "redukovane" izmjene izbornog zakona u kombinaciji sa nekom tranšom MMF-a.
1. Neko od "stubova stabilnosti" pokrene neku "ljepljivu priču", tipa "Hapelacija, Treći, Referendum, blokada, pm..."
3. Po socijalnim mrežama, forumima i komentarima se masovno aktiviraju likovi sa najnebuloznijim teorijama
6. Po socijalnim mrežama, forumima i komentarima se masovno aktiviraju likovi sa najnebuloznijim argumentima za opravdanje "historijskog" sporazuma.
Ja u sljedeće dvije hefte tipujem na "redukovane" izmjene izbornog zakona u kombinaciji sa nekom tranšom MMF-a.
- madner
#59282 Re: SDP
Vidi se prvo ko je ugrozen, taj ispada pobjednik u datom momentu.kluz franjo wrote: ↑20/02/2020 23:36 Ali meni je nevjerovatno kako u međuvremenu možeš tačno predvidjeti kada će "tronožac" proizvesti neki "mućak".
To je trenutno SDA i DF, koji trebaju pobjedu pred izborni zakon.
-
kritikos
#59283 Re: SDP
Zaboravio si između svakog broja dopisati i rečenicu da je opozicija najveći krivac za stanje u državi i trenutnu situaciju, bježi od odgovornosti, ništa ne čini.....kluz franjo wrote: ↑20/02/2020 23:36 Ali meni je nevjerovatno kako u međuvremenu možeš tačno predvidjeti kada će "tronožac" proizvesti neki "mućak".
- drug_profi
#59284 Re: SDP
Ide "predaja" Dodika u zamjenu za nesto sto ce Bakir pokusati omalovaziti. Npr. potpredsjednik federacije iz SNSD-a. Dodik ce to u svom parlamentu opet, sasvim drugacije prezentovati.kluz franjo wrote: ↑20/02/2020 23:36 Ali meni je nevjerovatno kako u međuvremenu možeš tačno predvidjeti kada će "tronožac" proizvesti neki "mućak".
Ali generalno, Dodik ce izaci sa nekim profitom kojeg nije do sad imao.
-
putokaz1
#59285 Re: SDP
Dodik i Bakir ce profitirat ako obrane Banja Luku i Sarajevo...ipak Drasko i Kifla su postali pravo opasni,a najbolje je koristiti ustaljene metode: Referendum,ochepljenje,mi nedamo,ukinut cemo rs,enecete,nema Bosne ,vi ste nastali na Genocidu...
Tuzlu i Bijeljinu svakako gube
Tuzlu i Bijeljinu svakako gube
-
palermo
#59286 Re: SDP
Vrlo dobro saopstenje BH bloka vezano za trenurnu politicku situaciju.
Za razliku od besmislenih postova koji se mogu procitati od navodnih simpatizera BH bloka na.ovom forumu
Za razliku od besmislenih postova koji se mogu procitati od navodnih simpatizera BH bloka na.ovom forumu
-
putokaz1
#59287 Re: SDP
Eto sad Putokaz1 spada pod "" Navodne" 
- Leverage
#59288 Re: SDP
Nema ništa besmislenije od ovog njegovog posta.
-
putokaz1
#59289 Re: SDP
Vidim u Lukavcu ali i u Tuzli poceli predizborni radovi
- Leverage
#59290 Re: SDP
U Lukavcu je permanentna predizborna kampanja, grad na sve strane izrovljen godinu dana.
-
putokaz1
#59291 Re: SDP
Kad sad nas nacelnik pocne udarat po svom koalicijskom partneru iz TK skupstine...
-
Novak20
#59292 Re: SDP
Imam osjećaj da ove gadarije pišu našim parama bogato nagrađeni savjetnici Željka Komšića. Oprosti im Bože......
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14 ... i_bih.html
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14 ... i_bih.html
NESHATLJIV GAF NERMINA NIKŠIĆA: Lider SDP-a odbio poziv za svečeni prijem povodom Dana nezavisnosti BiH!
Predsjednik Socijaldemokratske partije Nermin Nikšić odbio je poziv Predsjedništva Bosne i Hercegovine na svečani prijem povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine koji će se večeras održati u zgradi Predsjedništva BiH.
Od izvora u Predsjedništvu BiH saznajemo da je Nikšiću upućen poziv na prijem. Međutim, po svemu sudeći, predsjednik SDP-a neće se pojaviti na svečanosti kojoj je domaćin njegov nekadašnji stranački kolega Željko Komšić, s kojim je već dulje vremena na "ratnoj nozi".
Zanimljivo je i to da SDP paralelno sa zvaničnim obilježavanjem Dana nezavisnosti u Predsjedništvu BiH, u Bugojnu organizira Svečanu akademiju, o čemu je javnost informirana putem zvaničnog facebook profila ove stranke.
Naravno, svečanost u Bugojnu namjerno je tempirana tako da Nikšić ima alibi za nedolazak na svečanost u Predsjedništvu BiH kojoj je domaćin aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH, Željko Komšić.
Ovom gestom, Nikšić se javno svrstao na stranu HDZ-a koji već dulje vremena provodi kampanju bojkotiranja hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Željka Komšića.
Osim Nikšića, izvjesno je da će prijem u Predsjedništvu BiH bojkotirati lider SNSD-a Milorad Dodik kao i njegov strateški partner, lider HDZ-a, Dragan Čović.
- Roccohljup
#59293 Re: SDP
nera izdajnik
Eh na šta su spali ovi iz horor koalicije

- Chmoljo
#59294 Re: SDP
Čekaj malo, je li to Željko plače što mu Nerko nije došao na dernek?
A da se pojavi sa pletaricom, sve bi mu bilo oprošteno.
A da se pojavi sa pletaricom, sve bi mu bilo oprošteno.
- Chmoljo
#59296 Re: SDP
Nerko i Željko.
Ko češki crtani film.
Ali pazi molim te, zbogo ovoga je SDP kao HDZ, ali je taj isti DF u koaliciji sa HDZ.
I to je ok.
Koji odvratni trovači.
Ko češki crtani film.
Ali pazi molim te, zbogo ovoga je SDP kao HDZ, ali je taj isti DF u koaliciji sa HDZ.
I to je ok.
Koji odvratni trovači.
- Banksy
#59297 Re: SDP
"Ovom gestom, Nikšić se javno svrstao na stranu HDZ-a"...
Komšić:
"Kada spominjete sastanak sa Čovićem iz 2014. godine, nije bilo nikakvog sastanka u Širokom Brijegu, tamo svakako nisam bio još od prije rata, sastanak je bio u Mostaru, a rezultat tog sastanka jeste izbor Izetbegovića u Predsjedništvo BiH. Jedini ko je oštećen tim sastankom jeste Radončić kojem je malo nedostajalo da tada postane član Predsjedništva BiH. "
Emir Suljagić, bivši član DF-a i kandidat te stranke za člana Predsjedništva BiH vidi Komšićevo priznanje da je na izborima 2014. godine radio direktno protiv njega.
-
invincible1921
#59298 Re: SDP
Mislim na stranu sukob i sve, ali zasto bojkot? Pa ne ide na prijem komsica nego obiljezavanje dana BiH 
- Roccohljup
#59300 Re: SDP
Mislis na ovo spletkarenje rezimskih telala
BEĆIROVIĆ OTKAZAO POSLUŠNOST NIKŠIĆU: Jedini iz SDP-a došao na prijem kod Komšića (FOTO)
Danas je "Slobodna Bosna" objavila informaciju da je Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a, odlučio da odbije poziv Predsjedništva BiH na svečani prijem povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine koji se večeras održava u zgradi Predsjedništva BiH.
Mini market
Prije 1h Prije 1h
9
Ovu informaciju ubrzo je potvrdio i sam Nikšić saopćenjem da je dobio poziv Predsjedništva BiH da prisustvuje svečanom prijemu povodom Dana nezavisnosti naše zemlje, ali se samo uredno zahvalio na pozivu.
Umjesto prisustva na prijemu u zgradi Predsjedništva BiH, vrh SDP-a predvođen predsjednikom Nikšićem danas se zaputio u Bugojno na Svečanu akademiju koju organizuje SDP.
Svečanost u Bugojnu, saznaje "Slobodna Bosna"m namjerno je tempirana tako da Nikšić ima alibi za nedolazak na svečanost u Predsjedništvu BiH kojoj je domaćin aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH, Željko Komšić, te se ovaj gest može tumačiti kao svrstavanje na stranu HDZ-a u kampanji bojkotiranja člana Predsjedništva Željka Komšića.
Ipak, na ovakve postupke vrha SDP-a nije mogao pristati i potpredsjednik SDP-a Denis Bećirović, te je odlučio da večeras prisustvuje svečanom prijemu povodom Dana nezavisnosti BiH u organizaciji Predsjedništva BiH, što potvrđuje i fotografija Bećirevića i Komšića iz zgrade Predsjedništva BiH.