Otkad je on u SDA...
SDP
-
sandoz11
#59252 Re: SDP
pogledaj navodnike, a kako je podrzavao SDA kao da je Bakirov posinak 
- Kejn
#59253 Re: SDP
Al što se Reuf pošteno izkenja po SDP-u i NiP-u 'alal mu vera
- Leverage
#59255 Re: SDP
Ne sumnjam da ti se dopalo, kenjanje nekrunisanog kralja kombi stranke tvoja je rezonantna frekvencija.
-
asker
#59256 Re: SDP
Kakav zaokret
Kad bih bio komunisticki nastrojen, nasao bih i postavio milion postova gdje ti, ne tako davno, dovodis Denisa u ravan sa Titom, Allahom, Zeusom
Kako se vi odricete kadrova to je za proucavanje
I sto je smjehotres za crvendace i njihovu licemjernu izvlakacku politiku, nije on, Denis (ili Zlatko, Selim, Miro, Ivo, Zeljko, Enver itd itd lista predugacka) SDP kadar, nego SDA spavac
Svesti cemo se na trenerku, Hayatovca i penjaca po prozorima
Sretno bez Denisa na TK!
Ovo nije zabrinutost, da se JThomas ne sekira, ja vam propast zelim! U mom gradu Kamenjakovic je sasvim ok lik, ali vasa supacka politika je za svaki prezir.
Denis vam nije dobar, fuj!
-
ketronsd1
#59257 Re: SDP
asker wrote: ↑19/02/2020 23:58
Kakav zaokret![]()
Kad bih bio komunisticki nastrojen, nasao bih i postavio milion postova gdje ti, ne tako davno, dovodis Denisa u ravan sa Titom, Allahom, Zeusom![]()
![]()
![]()
I sto je smjehotres za crvendace i njihovu licemjernu izvlakacku politiku, nije on, Denis (ili Zlatko, Selim, Miro, Ivo, Zeljko, Enver itd itd lista predugacka) SDP kadar, nego SDA spavac...............................haman bude lakse
.
Svesti cemo se na trenerku, Hayatovca i penjaca po prozorima![]()
Sretno bez Denisa na TK!
Ovo nije zabrinutost, da se JThomas ne sekira, ja vam propast zelim! U mom gradu Kamenjakovic je sasvim ok lik, ali vasa supacka politika je za svaki prezir.
![]()
- Leverage
#59258 Re: SDP
Vidim skont'o si o kome se govoriasker wrote: ↑19/02/2020 23:58
Kakav zaokret![]()
Kad bih bio komunisticki nastrojen, nasao bih i postavio milion postova gdje ti, ne tako davno, dovodis Denisa u ravan sa Titom, Allahom, Zeusom![]()
![]()
![]()
I sto je smjehotres za crvendace i njihovu licemjernu izvlakacku politiku, nije on, Denis (ili Zlatko, Selim, Miro, Ivo, Zeljko, Enver itd itd lista predugacka) SDP kadar, nego SDA spavac...............................haman bude lakse
.
Sretno bez Denisa na TK!
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#59259 Re: SDP
Druže, fermentiralo ti šerbe.asker wrote: ↑19/02/2020 23:58
Kakav zaokret![]()
![]()
![]()
.
Sretno bez Denisa na TK!
![]()
Buncaš.
Priča o Reufu.
-
asker
#59260 Re: SDP
Danak neiskustvu.........................inace niste Denisa prali, i ne porucuju jurisnici "istjerat govna" par postova prije.

- Chmoljo
#59261 Re: SDP
Nismo. Nađi gdje ga ja perem.
-
asker
- Chmoljo
#59263 Re: SDP
Mi, vi, se ne podrazumijeva. Bar ne u mom selu gdje se ne krijemo iza čopora.
Al jasno da je tako lakše. Sakriti svoje motive, stvarno mišljenje, malograđanštinu, sitne interese, pasjaluk, zlobu, neinformisanost, glupost, zavist, sitnu dušu...
Al jasno da je tako lakše. Sakriti svoje motive, stvarno mišljenje, malograđanštinu, sitne interese, pasjaluk, zlobu, neinformisanost, glupost, zavist, sitnu dušu...
- I naravno Dzej
- bunk
#59266 Re: SDP
Nemaju ljudi pojma kakve igre sdp na Tk i u ciju ( nazalost) korist.
Tu je i objasnjenje ovog distanciranja Denisa.
Ovdje ko zivi zna tacno ko je dobar komlos a ko zao.
Tu je i objasnjenje ovog distanciranja Denisa.
Ovdje ko zivi zna tacno ko je dobar komlos a ko zao.
- JThomas
#59267 Re: SDP
i simpatično je ovo ruganje i okretanje na paranoju "spavača" kao da cijela organizacija nije službeno bila u koaliciji sa kartelom poslije najboljeg poslijeratnog izbornog rezultata. a neslužbeno i ispod žita i puno duže. i kao da koliko prošle zime nije opet bilo stani-pani hoće li se "preuzeti odgovornost". kao da trećina partije nije poslije toga izašla i formirala "novi" "socijaldemokratski" pokret koji se od ovog (zasad, da se nermina pitalo otišli bi) razlikuje samo u tome što će vrlo rado sa sda.
- JThomas
#59269 Re: SDP
i mijenjaju se teze, kao sdp je propao zato što neće sa sda. a on je propao zato što je postao sda sa drugim memorabilijama. vađenje je još na dugom štapu, čak ni opstanak mu još nije siguran. ali i nulti korak na tom putu - otimanje od kontrole "selektora" izaziva veliku nervozu. jer se zna da su tu tradicija, infrastruktura i potencijal.
- bunk
#59270 Re: SDP
Tradicija,infrastruktura
,potencijal(Zukan,trenerko,mc Masa,Cenga,Magazin) de nemoj vise titati

- JThomas
#59271 Re: SDP
to je ovaj dio da ni opstanak još nisu obezbjedili (a kamoli probitak). ali nažalost, da bi se znalo čitati nije dovoljno znati sve znakove abecede.
-
putokaz1
#59272 Re: SDP
SDP nisu
Nermin,Čenga,Maša... već
Jasmin,Edis,Daso,Maglajlija,Ključanin,Krupan...
Nermin,Čenga,Maša... već
Jasmin,Edis,Daso,Maglajlija,Ključanin,Krupan...
-
invincible1921
#59273 Re: SDP
Propao je jer ne nude apsolutno nista drugacije u odnosu na SDA, parole su se svele na "Krascemo i mi al cemo to radit na gradjanski nacin" "Dosta SDA krade hocemo i mi malo" ..JThomas wrote: ↑20/02/2020 09:39 i mijenjaju se teze, kao sdp je propao zato što neće sa sda. a on je propao zato što je postao sda sa drugim memorabilijama. vađenje je još na dugom štapu, čak ni opstanak mu još nije siguran. ali i nulti korak na tom putu - otimanje od kontrole "selektora" izaziva veliku nervozu. jer se zna da su tu tradicija, infrastruktura i potencijal.
Kadar u fazonu "Mozda smo nespoobni, al smo lijepi i mladi na slikama".....
Ono sto ce ih definitivno dokusurit je pljuvanje po Bosnjacima koji su im 90% birackog tijela....kakvu god izjavu procitas izmedju redova provuku, da smo mi krivi za sve sto se desava u drzavi pa i za njeno slabljenje...
SDP je spao na stranku u nivou Nase stranke, znaci do nivoa kantona to moze inekako da se bakcu lokalnim problemima,,,,bilo sta vise od toga je naucna fantastika
- drug_profi
#59274 Re: SDP
Nisu Bosnjaci vec SDA. A to nije isto.
Doduse nekom jeste.
Doduse nekom jeste.
-
statixx
#59275 Re: SDP
Vidim vlada euforija protiv SDPa i NSa, a onda se pitaju kako to da Dodik treba Bakiru. Naravno da mu treba kad narod voli patriote, a niko se na tom polju nije dokazao kao SDA.
Eno su plasirali vijesti o SANU 2. Kaze uvezati infrastrukturno Srbiju i RS - Bakir i Erdogan podrzavaju autoput, prikazivati Bosnjake kao islamiste - potrudili se da Saudija truje zalutale vjernike vehabijskom ideologijom, obesmisliti OSAu - stavio covjeka sa bezvrijednom diplomom iz RSa.
Eno su plasirali vijesti o SANU 2. Kaze uvezati infrastrukturno Srbiju i RS - Bakir i Erdogan podrzavaju autoput, prikazivati Bosnjake kao islamiste - potrudili se da Saudija truje zalutale vjernike vehabijskom ideologijom, obesmisliti OSAu - stavio covjeka sa bezvrijednom diplomom iz RSa.