Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:
Jesi ih testirao????
Honor je noviji uredjaj u svakom pogledu.
koja glupost
znači izašo evo novi samsung A6 i on je ko biva bolji, eto zato što je ko biva tek izašo, od npr. Samsunga (da uzmem isti brand da bi možda eventualno skonto poentu) od Samsunga A5 (2017)
Tebi stvarno nema pomoći......
aha
vrlo glup odgovor kad si vidio da si ispo smijesan i kad nisi u stanju da dalje "dokažeš" svoju prvobitnu glupost
da uprostim totalno na tvoj nivo
dakle A6 je bolji od A8
jer je noviji
jel ?
Honor 10 je pa *skoro* flagship uredjaj, ako iskljucimo da je honor podmarka Samsunga. Prvo razmisli, pa onda piši. Nisam pisao o nekom modelu iz nizeg segmenta, kojeg proizvodi honor, vec o njihovom najboljem mobitelu. Uostalom, šta ja tebi objašnjavam dileja,.......dzaba je.
slabo ti to opet kontaš, čak da ti čovjek i crta
PONOVO te pitam najprostije što mogu, da bi se spustio na tvoj nivo
jel taj "skoro" flagship bolji od stvarnog Xaomi flagshipa Mi6 sa sd835 koji se može nabaviti i to kod nas, skoro pa po duplo nižoj cijeni od tog najnovijeg "skoro" flagshipa
konektovan wrote:Honor 10 je pa *skoro* flagship uredjaj, ako iskljucimo da je honor podmarka Samsunga. Prvo razmisli, pa onda piši. Nisam pisao o nekom modelu iz nizeg segmenta, kojeg proizvodi honor, vec o njihovom najboljem mobitelu. Uostalom, šta ja tebi objašnjavam dileja,.......dzaba je.
zar nije HONOR podmarka HUAWEI-a
Last edited by beni-bu-man on 16/05/2018 17:12, edited 1 time in total.
konektovan wrote:Honor 10 je pa *skoro* flagship uredjaj, ako iskljucimo da je honor podmarka Samsunga. Prvo razmisli, pa onda piši. Nisam pisao o nekom modelu iz nizeg segmenta, kojeg proizvodi honor, vec o njihovom najboljem mobitelu. Uostalom, šta ja tebi objašnjavam dileja,.......dzaba je.
Kakvog Samsunga? Honor je Huawei. Nije nešto drastično bolji od Šaomija al bolji jeste.
Dok je Mi Mix 2S (barem po karakteristikama i recenzijama) bolji od Honora
strongmen wrote:slabo ti to opet kontaš, čak da ti čovjek i crta
jel taj "skoro" flagship bolji od stvarnog Xaomi flagshipa Mi6 sa sd835 koji se može nabaviti i to kod nas, skoro pa po duplo nižoj cijeni od tog najnovijeg "skoro" flagshipa
Kakvog Samsunga? Honor je Huawei. Nije nešto drastično bolji od Šaomija al bolji jeste.
Dok je Mi Mix 2S (barem po karakteristikama i recenzijama) bolji od Honora
strongmen wrote:slabo ti to opet kontaš, čak da ti čovjek i crta
Sta preporucujete do 600KM ???
S7 Edge sam bio namjerio da kupim, ali nisam nasao sa garancijom pravom ... necu da rizikujem zbog problema sa displejem
skafiskafsnjak wrote:Sta preporucujete do 600KM ???
S7 Edge sam bio namjerio da kupim, ali nisam nasao sa garancijom pravom ... necu da rizikujem zbog problema sa displejem
Vozdra ekipa, imam LG K10 2016 i hoću da ga upgradeujem na noviju verziju ROM-a. Međutim, trebam da ga rootujem, a kada ga rootujem na bilo koji način recimo preko Kingo Roota, dođe do 80% i onda kao process failed. Pokušavao sam različite programe i načine, međutim, nijedan neće da ga odradi do kraja i zabaguje pred kraj. Doslovno mobitel se ne da rootovati. Šta mi je činiti?
bersK wrote:Vozdra ekipa, imam LG K10 2016 i hoću da ga upgradeujem na noviju verziju ROM-a. Međutim, trebam da ga rootujem, a kada ga rootujem na bilo koji način recimo preko Kingo Roota, dođe do 80% i onda kao process failed. Pokušavao sam različite programe i načine, međutim, nijedan neće da ga odradi do kraja i zabaguje pred kraj. Doslovno mobitel se ne da rootovati. Šta mi je činiti?
bersK wrote:Vozdra ekipa, imam LG K10 2016 i hoću da ga upgradeujem na noviju verziju ROM-a. Međutim, trebam da ga rootujem, a kada ga rootujem na bilo koji način recimo preko Kingo Roota, dođe do 80% i onda kao process failed. Pokušavao sam različite programe i načine, međutim, nijedan neće da ga odradi do kraja i zabaguje pred kraj. Doslovno mobitel se ne da rootovati. Šta mi je činiti?
strongmen wrote:Xaomi ispred razvikanih Ajfuna, Samsunga, LG....
prvi sa čitačem otiska prstiju ispod displeja na novom flagshipu mi8
Dileja ba zar nisi skonto da ti je moderacija obrisala dupli (copy paste) post jer spamas? ne moras na sve teme pisati, ne zanima nas, imas xiaomi temu i vidjeli smo.
djama wrote:Da je bar prvi al nema veze vivo je prvi to ubacio
A da je bar nesto sto je stvarno potrebno i korisno, jos je i sporije od standardnih skenera. Svrha toga ce se tek vidjeti kada bude cijeli display istovremeno i citac pa ce se moci ubaciti korisnije funkcije a ovako sad za sad gimmick.
djama wrote:Da je bar prvi al nema veze vivo je prvi to ubacio
A da je bar nesto sto je stvarno potrebno i korisno, jos je i sporije od standardnih skenera. Svrha toga ce se tek vidjeti kada bude cijeli display istovremeno i citac pa ce se moci ubaciti korisnije funkcije a ovako sad za sad gimmick.