Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pohakontas wrote:dali vas je dragi ostavio i ako jeste kako to podnosite
Nije.
leet wrote:halou ba, ja sam mislijo da je ovo ozbiljan forum i da se forumaši na muntavaju po temama i zbog otih navika forumske dame nemogu da odgovore na moje pitanje iz moja 2 posta prije ovoga znači popusti te malo pa da mogu da dobijem odgovor pa da vidim dali bih trebo nastaviti sa otim svojim hobbijem, fala.
leet wrote:ja imam velku kolekciju ženskijeh uložaka, neki datiraju iz 1923. godine prošlog milenijuma i to je jako velka kolekcija za koju imam posebnu sobicu u mome skromnom stanćčini. međdžutim neke djevojke koje su posječćivale moju skromnu stančćinu kažu da je to mnogo bolesno i da im se moj hobbi nikako ne dopada tj. da im ne može prirasti srcetu da ja imam takav hobbi. e pa sada da upitam vas forumske dame dali bi vama ovo bilo čćudno i prepreka da legnete u krevet sa momakom koji ima ovakav hobbi, fala. na odgovorima unapried.
Pitanje za ladies, da li vam se svidja kad vam momak otvori vrata da sjedenete u auto, il ne? Cuo sam da neke to bas i nevole kao eto "ja sam sposobna mogu i sama"
leet wrote:ja imam velku kolekciju ženskijeh uložaka, neki datiraju iz 1923. godine prošlog milenijuma i to je jako velka kolekcija za koju imam posebnu sobicu u mome skromnom stanćčini. međdžutim neke djevojke koje su posječćivale moju skromnu stančćinu kažu da je to mnogo bolesno i da im se moj hobbi nikako ne dopada tj. da im ne može prirasti srcetu da ja imam takav hobbi. e pa sada da upitam vas forumske dame dali bi vama ovo bilo čćudno i prepreka da legnete u krevet sa momakom koji ima ovakav hobbi, fala. na odgovorima unapried.
iskorišteni ili ne??
ako su korišteni onda si bolestan
ako su nekorišteni - onda je to super originalna ideja - bilo bi zanimljivo vidjeti uloške iz 1923 godine
ko zna - možda ti neku muzej nekada i plati nešto za to
pa eto imadem svega po malo, taj iz 1923. je pravo zanimljiv do duše i možda ga nekada unovćim za velke pare, ali mi svejedno niko nije odgovorijo na glavno pitanje iz moga posta svi ste pažnju upravili na taj hobbi koji je pravo zanimljiv moram vam reći ali ipak želim odgovor na to moje pitanje pa eto fala.
lično - hobiji mi ne smetaju - dakle ne smeta mi hobi ................ALI ako čuvaš korištene higijenske uloške, onda mi smeta - baš zbog higijene ........... neću ni da pomislim koliko bakcila i virusa imaju do sada ......FUJ!
Pitanje za ladies, da li vam se svidja kad vam momak otvori vrata da sjedenete u auto, il ne? Cuo sam da neke to bas i nevole kao eto "ja sam sposobna mogu i sama"
to je ipak stvar opšte kulture i jedan od načina da se pokaže da se dama poštuje - a to treba znati i prihvatiti .............nije obavezno dakle, ali mi se dopada kada to neko uradi
WildRedRose wrote:eluna, jel shvatas da se zeza ? ko bi jos cuvao koristene uloske ?
jos jedna sitnica, 1923 nisu ni postojali
ovo apsolutno nije zezancija, taj uložak mi je poslala jedna visokoobrazovana gospodžđa iz Dallasa i ja sam ga primijo putem DHLa. drago mi je da ne smetaju svima hobbiji ali nisam siguran sa stopostototnon sigurnoščću da nema iskoriještenih ali su u manjini možda i to ti ne treba biti fuj, ipak je sve to dijo nas ljudi. fala.
WildRedRose wrote:eluna, jel shvatas da se zeza ? ko bi jos cuvao koristene uloske ?
jos jedna sitnica, 1923 nisu ni postojali
ovo apsolutno nije zezancija, taj uložak mi je poslala jedna visokoobrazovana gospodžđa iz Dallasa i ja sam ga primijo putem DHLa. drago mi je da ne smetaju svima hobbiji ali nisam siguran sa stopostototnon sigurnoščću da nema iskoriještenih ali su u manjini možda i to ti ne treba biti fuj, ipak je sve to dijo nas ljudi. fala.
znam ali čuvati krvav uložak desetljećima možeš samo u specijalnim uslovima - što sumnjam da imaš .............. zato mi je to fuj jer se na tako skorenu krv skuplja sva živa i neživa pogan ............. pa onda nemoj ni ruke prati nikada - to je čak i daleko zdravije od takvog uloška u blizini hrane, garderobe, i svega u kući ...
Joj, poludjet ću zbog takviiiiiiiiiiiiiiiiih žeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nije pod moranje, ali nije na odmet!
leet wrote:
znam ali čuvati krvav uložak desetljećima možeš samo u specijalnim uslovima - što sumnjam da imaš .............. zato mi je to fuj jer se na tako skorenu krv skuplja sva živa i neživa pogan ............. pa onda nemoj ni ruke prati nikada - to je čak i daleko zdravije od takvog uloška u blizini hrane, garderobe, i svega u kući ...
ali ja ga čuvam još od prije 10 godina i evo živ sam i zdrav tako da vjeruj ti meni da nema problema oko toga, a čujo sam da se tako i stvara imunološki sustav ali nisam siguran jer mi je ovo pričćo jedan kolega iz Londona, a nije Betterman.
WildRedRose wrote:leet, a da napravimo obavjest, da doniraju i forumasice kolekciji ?
moglo bih se nešto pokrijenuti ali ne bi bilo loše da mi prvo pošalju slikice na privatne poruek da vidim koliko imam duplikata pa možda čak i da mjenjamo ? fala.
Sarajevo1946 wrote:Skupljaš li prezervative leet, da ne kažem kondome?
Sviđa.Sposobna sam i sama,ali volim da mi otvori.Lijep gest koji cijenim.