Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
asdf1
#5926 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jucer sam htio kupiti Ace Combat Assault Horizon ali mi nije dalo da kupim sa racuna iz BiH. Ima li sta slicno ovom?
- House
#5927 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
NenjiA wrote:House wrote:Koja navlakuša od igrebeton
vidjećeš tek koja je navlakuša kad počneš igrati da ti SVE budu po tri zvjezdice, imaš sva pera i sva zlatna jaja![]()
ja evo došao do treće epizode tako
I ja sam kod trece epizode "danger above"
igra mi stvara zajebanu ovisnost
-
Madrid
#5928 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
treba terninga dosta kad prvi put igras FifuSwatkiMawi13 wrote:Ovo je za djecu a ne fudbalerezedo_m wrote:Ev za Vas fudabalere nesto danas na steamu jos nekih 4 sata http://store.steampowered.com/app/221430/Ko jos igra fifu .. Neki dan sam ja kod komsije i on to ima i kaze hajd jednu .. Koja glupost majko moja pa citavu utakmicu smo samo bili na centru,posjed lopte 50:50 .. On uzme loptu meni ja njemu i tako cijelu tekmu isto bilijar samo se odbbija lopta
jaran i ja kad krenemo igrat to bude havarija, neki dan on uze Bayern ja BVB, 5-5 zavrsi, preokreta, akcija, obrana kolko hoces
Fifa je ustvari jednostavna nakon nekog vremena, ali kad tek pređes sa Pesa je i pozajebana
PS: U gore spomenutom mecu sam dobio na penale
-
Mustang1
#5929 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne znam ni ja odbranu igrati bas najbolje onako solidno .. Ali na pesu sve sto radis kod odbrane je da cuvas dva dugmeta i sami uzmu loptu .. Bilo je zanimljivo kad nije bilo alternative ali sada .. Nek ubace next gen grafiku a gameplay pes 6 to ce biti pravo 
-
miss v
#5930 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
..
Last edited by miss v on 26/12/2013 21:24, edited 1 time in total.
- Herr Flick
#5931 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kupio Euro Truck Simulator 2..Instalirao najnoviji patch 1.4.5(doduse beta vezija) i sve trenutno ide glatko..Nema ogranicenja brzine i interesju me sta je ona opcija--simulacija kocnica na vazduh-- Ako neko igra nek kaze i da li iko igra 1.4.5 verziju??
Dosad sam igrao piratski 
- mali Ninja
#5932 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
moze li mi neko pomoci oko igre King of the road, ne mogu da je pokrenem na win 7, trazi mi graphic accelerator, sta mi je ciniti?
- hopi
#5933 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jesam se ja king of the road naigro prije doooosta godina kada je izašao, slučajno je kupim i vozio i osvajao tržište do besvjesti, otkrio one tajne prolaze, kamione pravio i,pa mafija policija pa malo kasnije i volan nabavio. iako je grafika slaba, pa i nema puno mape, ima nešta što te tjera da igraš i igraš, dok ostale igre tog tipa slabo da su me zadržale ko tamali Ninja wrote:moze li mi neko pomoci oko igre King of the road, ne mogu da je pokrenem na win 7, trazi mi graphic accelerator, sta mi je ciniti?
a tvoj problem: driveri grafičke instalirati novije ili možda neke starije
ili compatibility pod properties
ili možda ne podržava win 7, provjeri još na netu
-
Bosnian Dragon1
#5934 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imam i metro 2033, ako imas jos sta pa da vidimoNenjiA wrote:metro 2033?Bosnian Dragon1 wrote:imam dota 2 na steam, ima li ko sta ponudit da izvrsimo razmjenu![]()
ja imam dota 2, ali bih je rado poklonio prijatelju
-
Bosnian Dragon1
#5935 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igram ja, iam original igru al kod mene ne psie taj patch 1.4.5 vec 1.4sHerr Flick wrote:Kupio Euro Truck Simulator 2..Instalirao najnoviji patch 1.4.5(doduse beta vezija) i sve trenutno ide glatko..Nema ogranicenja brzine i interesju me sta je ona opcija--simulacija kocnica na vazduh-- Ako neko igra nek kaze i da li iko igra 1.4.5 verziju??![]()
Dosad sam igrao piratski
a simulacija kocnica na vazduh : to imaju svi kamioni psoto je kod njih pneumatski sitem kocenja( zrak). Sastoji se od opruznog akumulatora i kompresora vazduha. Kada kamion dugo stoji ugasen opadne pritisak u kompresoru vazduha i tako se opruge koje drze kocnice vrate u sabijeno stanje i tako ustavri zakocis tockove . Da bi ponovo pokrenuo kamion tj, otpustio kocnice, moras neko vrijeme drzat upaljen motor da bi narastao pritisak u sistemu koji ce razdvojiti opruge tog opruznog akumulatora koji ce otpustiti kocnice i onda mozes ponovo krenut. Zato ces u igri vidjet kad stojis ugasis kamion opadne ti pritisak, imas i na instrument tabli dobro su uradili, mozes vidjeti koliki ti je pritisak, to su sa ovim novim patchom uradili svaki onaj na instruemnt tabli mozes pratit. zato kod kamiona cuejs kad se zaustavlajju il staje na semafor onaj poznati zvuk "csssss"
- Herr Flick
#5936 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesi si li kupio preko Steama?? Ovako sam ja updejtovao patch.Bosnian Dragon1 wrote: igram ja, iam original igru al kod mene ne psie taj patch 1.4.5 vec 1.4s
a simulacija kocnica na vazduh : to imaju svi kamioni psoto je kod njih pneumatski sitem kocenja( zrak). Sastoji se od opruznog akumulatora i kompresora vazduha. Kada kamion dugo stoji ugasen opadne pritisak u kompresoru vazduha i tako se opruge koje drze kocnice vrate u sabijeno stanje i tako ustavri zakocis tockove . Da bi ponovo pokrenuo kamion tj, otpustio kocnice, moras neko vrijeme drzat upaljen motor da bi narastao pritisak u sistemu koji ce razdvojiti opruge tog opruznog akumulatora koji ce otpustiti kocnice i onda mozes ponovo krenut. Zato ces u igri vidjet kad stojis ugasis kamion opadne ti pritisak, imas i na instrument tabli dobro su uradili, mozes vidjeti koliki ti je pritisak, to su sa ovim novim patchom uradili svaki onaj na instruemnt tabli mozes pratit. zato kod kamiona cuejs kad se zaustavlajju il staje na semafor onaj poznati zvuk "csssss"posto je to taj vazduh tj. pneumatski sistem kocenja

Kod mene u igrici pise 1.4.5s
-
Bosnian Dragon1
#5937 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo skidam i ja taj patch, jesam preko steam sam uzeo igru tj platio jednom liku i on mi kao gift poslaoHerr Flick wrote:Jesi si li kupio preko Steama?? Ovako sam ja updejtovao patch.Bosnian Dragon1 wrote: igram ja, iam original igru al kod mene ne psie taj patch 1.4.5 vec 1.4s
a simulacija kocnica na vazduh : to imaju svi kamioni psoto je kod njih pneumatski sitem kocenja( zrak). Sastoji se od opruznog akumulatora i kompresora vazduha. Kada kamion dugo stoji ugasen opadne pritisak u kompresoru vazduha i tako se opruge koje drze kocnice vrate u sabijeno stanje i tako ustavri zakocis tockove . Da bi ponovo pokrenuo kamion tj, otpustio kocnice, moras neko vrijeme drzat upaljen motor da bi narastao pritisak u sistemu koji ce razdvojiti opruge tog opruznog akumulatora koji ce otpustiti kocnice i onda mozes ponovo krenut. Zato ces u igri vidjet kad stojis ugasis kamion opadne ti pritisak, imas i na instrument tabli dobro su uradili, mozes vidjeti koliki ti je pritisak, to su sa ovim novim patchom uradili svaki onaj na instruemnt tabli mozes pratit. zato kod kamiona cuejs kad se zaustavlajju il staje na semafor onaj poznati zvuk "csssss"posto je to taj vazduh tj. pneumatski sistem kocenja
Kod mene u igrici pise 1.4.5sI neznam jesi li primjetio al kad ides cestom i nagazis na bijelu liniju sa desne ili lijeve cuje se neki zvuk koji te obavijesti da si nagazio na liniju
![]()
ovde imas sve info o igri : http://blog.scssoft.com/
hajd mi posalji svoj steam da te dodam
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
- Herr Flick
#5939 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cini se da ima neki bug...Kamioni koji imaju digitalni mjerac brzine ne pokazuju brzinu..Stoji na 0 km/hBosnian Dragon1 wrote:
evo skidam i ja taj patch, jesam preko steam sam uzeo igru tj platio jednom liku i on mi kao gift poslao
hajd mi posalji svoj steam da te dodam
-
Bosnian Dragon1
#5940 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nemam jos takav kamionHerr Flick wrote:Cini se da ima neki bug...Kamioni koji imaju digitalni mjerac brzine ne pokazuju brzinu..Stoji na 0 km/hBosnian Dragon1 wrote:
evo skidam i ja taj patch, jesam preko steam sam uzeo igru tj platio jednom liku i on mi kao gift poslao
hajd mi posalji svoj steam da te dodam![]()
- Herr Flick
#5941 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne razumijem,i ja igram iz pocetka,trenutno nivo 3 i sad npr Volvo ima i onaj obicni mjerac brzine i onaj digitalni,obicni onaj sa kazaljkom radi dok onaj digitalni ne radi...Jel treba da budem na vecem nivou da bi radio ili kad kupim kamion..Gdje se nalazi taj cruise control,kod mene je ovaj nas jezikBosnian Dragon1 wrote: nemam jos takav kamion, jesi li provjerio da nisi gledao na crusie control, jer tu ti uvijek pokazuje 0 km/h dok mu ti ne zadas kojom brzinom da se krece i da je odrzava, recimo na 80 km/h upalis crusie control i onda on odrzava tu brzinu i pokazuje ti uvijek 80 km/h
Edit:Evo radi na DAF-u.Ne znam zasto nije htjelo na Scaniji i Mercedesu
Last edited by Herr Flick on 16/07/2013 18:20, edited 1 time in total.
- mali Ninja
#5942 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
izgleda da nemam srece, jos nisam prokljuvio kako pokrenutihopi wrote:jesam se ja king of the road naigro prije doooosta godina kada je izašao, slučajno je kupim i vozio i osvajao tržište do besvjesti, otkrio one tajne prolaze, kamione pravio i,pa mafija policija pa malo kasnije i volan nabavio. iako je grafika slaba, pa i nema puno mape, ima nešta što te tjera da igraš i igraš, dok ostale igre tog tipa slabo da su me zadržale ko tamali Ninja wrote:moze li mi neko pomoci oko igre King of the road, ne mogu da je pokrenem na win 7, trazi mi graphic accelerator, sta mi je ciniti?
a tvoj problem: driveri grafičke instalirati novije ili možda neke starije
ili compatibility pod properties
ili možda ne podržava win 7, provjeri još na netu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5943 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igra je iz 2002. možda je jednostavno... prestara?
jesi probao pokrenuti u compatibility modu?
- mali Ninja
#5944 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jesam, compability sa svim sistemima i sp-ovima.Chmoljo wrote:igra je iz 2002. možda je jednostavno... prestara?
mislim da imas pravo, najvjerovatnije je prestara, od ibreta da mi trazi graphic accelerator na kompu koji pici najnovije igrice
- Averus
#5945 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
probaj "Run as Administrator" i "disable desktop composition"
- Herr Flick
#5946 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Alan Wake
-90% 2,79€ Inace igra kosta 28€
Jos 46 sati akcija
-90% 2,79€ Inace igra kosta 28€
Jos 46 sati akcija
-
Mustang1
#5947 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To ne bi kupio ni za 10 feninga .. Kad je tek izaslo skinuo i igram,igram jedno 10 minuta
Kad nesto iskoci ispred mene neki demon nesto crno onaj zamislja sta li vec kako sam monitor lupio i skocio iz struje iskljucio sve 
- hopi
#5948 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Alan Wake odličan, atmosfera i priča, igru sam baš s merakom i u cugu prešao, soundtrack dobar.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#5949 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ovako jeftino,a nemam kreditnu...
- Herr Flick
#5950 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa plati nekom 6 maraka i nek ti on kupi pa ti poslije posalje kao giftDecerto wrote:ovako jeftino,a nemam kreditnu...