Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
c_g wrote:Za koga ste navijali prije nego je Barcelona počela da igra Ligu prvaka? Bez zezancije.
Jebo ti ovo kad moras svakom forumasu ponaosob pisati da ne navijas ni za koga osim za FKS ovo ostalo eto simpatisem Barcu,Liverpul i Milan koji mi je najdrazi od ovih stranih klubova...
leškarenje wrote:Ovo su narodski klubovi Real je kraljevski klub i samim tim je odbojan
Takoe
Treba još dodati neke historijske cinjenice.
Barcelona je grad pobratim sa Sarajevom, dokazani prijatelj ovog grada i ove države. https://www.youtube.com/watch?v=n8ngDCKPjoc&t=15s
To ovo o cemu prica Senad od Bosne.
Prema tome, dužnost svakog razumom obdarenog bosanca koji drži do sebe je da podržava svoju katalonsku braću
Naravno, kao i svuda, uvijek ima zalutalih izuzetaka poput Hell, kory, Toma i slicno...ali mora se i sa njima ljudski, da dođu tobe, da uvide sve svoje zablude, ukratko da progledaju.
Treba sa ljudima fino.
leškarenje wrote:Ovo su narodski klubovi Real je kraljevski klub i samim tim je odbojan
Takoe
Treba još dodati neke historijske cinjenice.
Barcelona je grad pobratim sa Sarajevom, dokazani prijatelj ovog grada i ove države. https://www.youtube.com/watch?v=n8ngDCKPjoc&t=15s
To ovo o cemu prica Senad od Bosne.
Prema tome, dužnost svakog razumom obdarenog bosanca koji drži do sebe je da podržava svoju katalonsku braću
Naravno, kao i svuda, uvijek ima zalutalih izuzetaka poput Hell, kory, Toma i slicno...ali mora se i sa njima ljudski, da dođu tobe, da uvide sve svoje zablude, ukratko da progledaju.
Treba sa ljudima fino.
HAHAHAHA. Cuj ove teze. Eee jebiga. Ja kad sam prico ranije o LSD substancama. Nisam mislio bukvalno. Ali izgleda halucinacije dijeluju
Dobar si sa ovom tezom.
I usput a to znas. Sto nas zaboli “pranglija” za katalonijom ili barcelonom
Morat cemo potegnuti jednom pitanje na ovoj temi; da li je istina da espanyol ima vise domacih navijaca od barce u tom pobratimskom gradu. Kako to da ne navijate za espanyol.
Crvena Tifoza wrote:Za koga si ti navijao kad RM nije mogao meda u LP onih 12 godina od 2002 godine?
Pa eto, vidio sam tri LP prije toga, iako je težak period bio, bilo je koliko toliko lakše, a sad se sve i naplatilo.
Čuj ovog mora svakom objašnjavat da navija za FKS, pa nisam tebe lično prozvao, već pitam kad su igrali Kup Uefa.
Ne vidim onda razlog da prizivas neki ban,pa znam ja da se svaka moja rijec vaga koju napisem.....nemoj da se ponavljam zbog cega sam dobijao iste,evo juce onaj naziva ljude ovdje metiljima i nije pojeo bananu
Ne vidim onda razlog da prizivas neki ban,pa znam ja da se svaka moja rijec vaga koju napisem.....nemoj da se ponavljam zbog cega sam dobijao iste,evo juce onaj naziva ljude ovdje metiljima i nije pojeo bananu
Nisi ti mene skontao... govorim da pljuste banovi na svakoj temi gdje si aktivan
Nisi ti mene skontao... govorim da pljuste banovi na svakoj temi gdje si aktivan
A to,znaci do mene je.....eto Charuga radi svoj posao,ako imas ista naci da je za bana banuj mada cisto sumnjam da bi me fulio da je bilo ista