Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5926 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ejs tebe, pa nije ona takva 
-
Nepass
#5927 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Drugarica ne spada u najgora dejt iskustva 
-
PeppermintSA
#5928 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Došao mi rođak iz Australije i ispriča mi scenu:
Budući da radi kao kuhar, cimer ga zamolio da mu pomogne sa pravljenjem večere, jer mu je to veče dolazila neka cura s kojom je izlazio u goste. Rođak mu izašao u susret, ali budući da je kreten na kvadrat, stavio cijelu flašu laksativa u hranu.
...
mogu misliti što je bilo romantično.
Budući da radi kao kuhar, cimer ga zamolio da mu pomogne sa pravljenjem večere, jer mu je to veče dolazila neka cura s kojom je izlazio u goste. Rođak mu izašao u susret, ali budući da je kreten na kvadrat, stavio cijelu flašu laksativa u hranu.
...
- supercali
#5929 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa pomogao je cimeru
Kad ga stavi na zadnjja ne mora se plasiti da izadje zut
Kad ga stavi na zadnjja ne mora se plasiti da izadje zut
- Ommadawn
#5930 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jao kralja!!!PeppermintSA wrote:Došao mi rođak iz Australije i ispriča mi scenu:
...
- All Apologies
#5931 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ljubomorni kreten, bas je bezobrazan
*Kad god vidim ovu temu sjetim se one sto je momku licila na rahmetli amidzu

*Kad god vidim ovu temu sjetim se one sto je momku licila na rahmetli amidzu
-
lijepa u dusi
#5932 Re: Vasa najgora date iskustva :P
All Apologies wrote:Ljubomorni kreten, bas je bezobrazan![]()
*Kad god vidim ovu temu sjetim se one sto je momku licila na rahmetli amidzu![]()
![]()
- muha_sa
-
meteorit135531
#5934 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sarajevu ocigledno fali dobrih kvalitetnih sponzorusa.
Problem je sto najcesce kad upoznas nekoga , povuce te izgled pa pomislis da je cura olicenje ljepote i missica , a zapravo kad skine FASADEX sa lica , onda spoznas pravu istinu. Uglavnom , nikad nisam nesto znacajno posvecivao paznju kozmetickim preparatima niti sam vjerovao da sminka moze toliko "popraviti" zenu..
Uvijek sam govorio da MAKE UP i stikle pospjesuju zensku ljepotu max do 40%, ali u ovom slucaju sam se prevario.
Desilo se u subotu, prije koji mjesec. Upoznam curu u Slozi , bila je predobra.. ono , poznat mi je osjecaj kakve su cure u tim vecernjim kombinacijama i da obicno u 90% situacija dizu sebi rejting i cijenu.
Ako se ulovi neki dijasporas , dobro jeste , ako ne onda ce nastaviti da drzi imidz dame , uz redovno javljanje na biro svaka dva mjeseca.
Hajde , maximalno uvazavajuci svoj iskonski sarm koji posjedujem , uspio sam dobiti ime i prezime doticne.
Uz ples i par pica smo se rastali, i tu noc je bilo dobro..
Pun nekih impresija , i lazne euforije da bi mozda mogao umociti , dodjem kuci , potrazim je na drustvenim mrezama , kad imam sta vidjeti..
Njena jedna stikla je skuplja od svog mog namjestaja u svim prostorijama u kojima obitavam.
Slike BMW -a i noktiju na volanu , i reklamiranje tijela kojeg ima...
2,900 followersa na instagramu... i preko 400 objava i slika
Svaka slika kiti huju vadi.
Bunda i torbice koje su skuplje od prosjecne plate u federaciji
I na svakoj slici grmi i izaziva pometnju u boksericama.
Citavu tu noc sam razmisljao.. pobogu , cura je tek na prvoj godini faksa , a vec se u zraku moze namirisati kolika je sponza. Tek joj je 21, ali put kojim ide je jasan i svijet u koji ide je strogo manipulativan gdje sve funkcionise po principu : iskoristi i odbaci.
Ali hajde , bice vrijeme za kajanje , tek joj je 21.. jos je ona dobro balava u glavi.
Sjedice nekad za 7 ili 8 godina , i zestoko se kajati .
Ali hajde , ako joj je cejf nek turi sebi asov u guzicu i nek se time tjesi..
Ali sad dolazim do najvaznijeg dijela.
Ja sam je zelio vidjeti. I to jutro sam joj predlozio da se vidimo kod SCC a i da odemo u setnju i do spomen parka Vraca.
I ja apsolutno nisam imao nikakva ocekivanja , samo sam zelio ubiti dan
I dolazi ona.
Ja joj prilazim , i spustam se ka njoj , kad imam sta vidjeti
Znaci , curi iznad oka i obrve prema ustima , citava strana joj je ispunjena bubuljicama...
Ali znaci citava strana.. sigurno ih ima preko 10.
I obrazi su joj toliko smeruzani , i ispijeni , toliko je grozno izgledalo..
Ja to nikad nisam vidio , toliku drasticnu promjenu..
Znaci , sad kad pogledam slike sa instagrama , i ono sto sam to jutro vidim, sam sebe uvjeravam da nije istina to sto sam vidio.
Cura je zivo cudoviste. Stvarno , to je tako gadno i lose izgledalo da mi je bilo uzasno cak i gledati..
I samo sam joj rekao : Izvini , i okrenuo se ka tramvajskoj ne vjerujuci koliko sam samo pogrijesio u procjeni
Samo sam zelio izaci sa njom jer sam zelio upoznati um i razmisljanja jedne sponzoruse koja se samo ljepse upakovala..
Ali na sta je ovaj grad spao kad ni trecerazredne sponzoruse ne mozes ni gledati koliko su gadne..
Jedno veliko FUJ i svaka cast kozmetici koja u prosjeku za 400% poboljsa izgled jedne zene.
Sad ocekujem komentare tipa : ti si ovo izmislio , kako si samo mastovit i sl.
Ali , zasto da ista pisem i da ikoga uvjeravam kad se ovo stvarno desilo i jos sebi ne vjerujem koliko izgled moze da vara...
Strasno.
Problem je sto najcesce kad upoznas nekoga , povuce te izgled pa pomislis da je cura olicenje ljepote i missica , a zapravo kad skine FASADEX sa lica , onda spoznas pravu istinu. Uglavnom , nikad nisam nesto znacajno posvecivao paznju kozmetickim preparatima niti sam vjerovao da sminka moze toliko "popraviti" zenu..
Uvijek sam govorio da MAKE UP i stikle pospjesuju zensku ljepotu max do 40%, ali u ovom slucaju sam se prevario.
Desilo se u subotu, prije koji mjesec. Upoznam curu u Slozi , bila je predobra.. ono , poznat mi je osjecaj kakve su cure u tim vecernjim kombinacijama i da obicno u 90% situacija dizu sebi rejting i cijenu.
Ako se ulovi neki dijasporas , dobro jeste , ako ne onda ce nastaviti da drzi imidz dame , uz redovno javljanje na biro svaka dva mjeseca.
Hajde , maximalno uvazavajuci svoj iskonski sarm koji posjedujem , uspio sam dobiti ime i prezime doticne.
Pun nekih impresija , i lazne euforije da bi mozda mogao umociti , dodjem kuci , potrazim je na drustvenim mrezama , kad imam sta vidjeti..
Njena jedna stikla je skuplja od svog mog namjestaja u svim prostorijama u kojima obitavam.
Citavu tu noc sam razmisljao.. pobogu , cura je tek na prvoj godini faksa , a vec se u zraku moze namirisati kolika je sponza. Tek joj je 21, ali put kojim ide je jasan i svijet u koji ide je strogo manipulativan gdje sve funkcionise po principu : iskoristi i odbaci.
Ali hajde , bice vrijeme za kajanje , tek joj je 21.. jos je ona dobro balava u glavi.
Ali hajde , ako joj je cejf nek turi sebi asov u guzicu i nek se time tjesi..
Ja sam je zelio vidjeti. I to jutro sam joj predlozio da se vidimo kod SCC a i da odemo u setnju i do spomen parka Vraca.
I dolazi ona.
Znaci , curi iznad oka i obrve prema ustima , citava strana joj je ispunjena bubuljicama...
I obrazi su joj toliko smeruzani , i ispijeni , toliko je grozno izgledalo..
Znaci , sad kad pogledam slike sa instagrama , i ono sto sam to jutro vidim, sam sebe uvjeravam da nije istina to sto sam vidio.
Cura je zivo cudoviste. Stvarno , to je tako gadno i lose izgledalo da mi je bilo uzasno cak i gledati..
I samo sam joj rekao : Izvini , i okrenuo se ka tramvajskoj ne vjerujuci koliko sam samo pogrijesio u procjeni
Samo sam zelio izaci sa njom jer sam zelio upoznati um i razmisljanja jedne sponzoruse koja se samo ljepse upakovala..
Ali na sta je ovaj grad spao kad ni trecerazredne sponzoruse ne mozes ni gledati koliko su gadne..
Jedno veliko FUJ i svaka cast kozmetici koja u prosjeku za 400% poboljsa izgled jedne zene.
Ali , zasto da ista pisem i da ikoga uvjeravam kad se ovo stvarno desilo i jos sebi ne vjerujem koliko izgled moze da vara...
Strasno.
- triconja
#5935 Re: Vasa najgora date iskustva :P
meteorit135531 wrote:
Bora corba rekoA ja nisam nista od godine lanske
uz'o sam vijagru i musice spanske
ona na tanjiru oce da mi dadne
sta ako mi alat u sred posla padne
Znam probirac nije i da nema oci
sta ako uopste nece da mi skoci
neka joj ga stavi neki drugi lik
jer dostupan nije ovaj pretplatnik
- Connaisseur Karlin
#5936 Re: Vasa najgora date iskustva :P
treba otvoriti temu o ruznim muskarcimameteorit135531 wrote:Sarajevu ocigledno fali dobrih kvalitetnih sponzorusa.![]()
Uvijek sam govorio da MAKE UP i stikle pospjesuju zensku ljepotu max do 40%, ali u ovom slucaju sam se prevario.![]()
Ako se ulovi neki dijasporas , dobro jeste , ako ne onda ce nastaviti da drzi imidz dame , uz redovno javljanje na biro svaka dva mjeseca.![]()
Pun nekih impresija , i lazne euforije da bi mozda mogao umociti , dodjem kuci , potrazim je na drustvenim mrezama , kad imam sta vidjeti..![]()
Ali hajde , ako joj je cejf nek turi sebi asov u guzicu i nek se time tjesi..![]()
I dolazi ona.
I obrazi su joj toliko smeruzani , i ispijeni , toliko je grozno izgledalo..![]()
Cura je zivo cudoviste. Stvarno , to je tako gadno i lose izgledalo da mi je bilo uzasno cak i gledati..![]()
Ali na sta je ovaj grad spao kad ni trecerazredne sponzoruse ne mozes ni gledati koliko su gadne..![]()
Strasno.
-
radostan dan
#5937 Re: Vasa najgora date iskustva :P
vela havle... 
- Connaisseur Karlin
#5938 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zar ruzne zene nemaju pravo imati muskarca u zivotuSaraFina wrote:meteorit135531 wrote:Sarajevu ocigledno fali dobrih kvalitetnih sponzorusa.![]()
Uvijek sam govorio da MAKE UP i stikle pospjesuju zensku ljepotu max do 40%, ali u ovom slucaju sam se prevario.![]()
Ako se ulovi neki dijasporas , dobro jeste , ako ne onda ce nastaviti da drzi imidz dame , uz redovno javljanje na biro svaka dva mjeseca.![]()
Pun nekih impresija , i lazne euforije da bi mozda mogao umociti , dodjem kuci , potrazim je na drustvenim mrezama , kad imam sta vidjeti..![]()
Ali hajde , ako joj je cejf nek turi sebi asov u guzicu i nek se time tjesi..![]()
I dolazi ona.
I obrazi su joj toliko smeruzani , i ispijeni , toliko je grozno izgledalo..![]()
Cura je zivo cudoviste. Stvarno , to je tako gadno i lose izgledalo da mi je bilo uzasno cak i gledati..![]()
Ali na sta je ovaj grad spao kad ni trecerazredne sponzoruse ne mozes ni gledati koliko su gadne..![]()
Strasno.
... Takve levate top cure obično zezaju i izrade na neku foru... Ti si smor od čovjeka u virtuali s trakatima, čisto sumnjam da se takva djevojka i pet minuta družila s tobom. I još da te sutradan poželjela ponovno vidjeti.
Garant ti poslala ružnjikavu frendicu da te izlevati ili ko zna kakva je psina u pitanju.
mozda ste i vi nekome ruzni
- SaraFina
#5939 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tomahawk11 wrote:Samo, ne kontam, sponza, nije tražila auto, neke skupe detalje, eto skuplja njena štikla od njegovog namještaja....jarane, kako![]()
Moraš nam to otkriti, ako imaš kakav recepat, da batalim ovaj život što ga živim ja
Šarmantan lafo. Vidio si da provukao to
Bože, baci ciglu i budi precizan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5940 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uh, to on sigurno čitao pepeljugu.SaraFina wrote:
Tomahawk11 wrote:Samo, ne kontam, sponza, nije tražila auto, neke skupe detalje, eto skuplja njena štikla od njegovog namještaja....jarane, kako![]()
Moraš nam to otkriti, ako imaš kakav recepat, da batalim ovaj život što ga živim ja
Doduše, i ona je bila sponza
Nije ti šala, princa
Bježi, kakav šarm i bakrači u Slozi. Zadnji put kad sam bio prije par godina, tamo su se okupljali sumnjivi 40- godišnjaci (dobro, bilo je i brucoša
Dakle, morebit i ta varijanta. Da je u crvenom džemperu đuskao sa strane i na moment prevario svojim šarmom
Nego, ako hoćeš da glumiš gospodina, mani se ti Sloge, ima drugih mjesta, al moraš imati i nešto love
- SaraFina
#5941 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tomahawk11 wrote:Uh, to on sigurno čitao pepeljugu.SaraFina wrote:
Doduše, i ona je bila sponza![]()
Nije ti šala, princa![]()
Bježi, kakav šarm i bakrači u Slozi. Zadnji put kad sam bio prije par godina, tamo su se okupljali sumnjivi 40- godišnjaci (dobro, bilo je i brucoša) koji onako stoje sa strane i mjerkaju frišku robu ilitiga brucošice, ne bi li šta ulovili dok još nisu omudrale
![]()
Dakle, morebit i ta varijanta. Da je u crvenom džemperu đuskao sa strane i na moment prevario svojim šarmomkakvu preplašenu brucošicu....al kad je došla sebi
![]()
![]()
Nego, ako hoćeš da glumiš gospodina, mani se ti Sloge, ima drugih mjesta, al moraš imati i nešto love
Paralelan svemir Tomo i żivot u njemu imaju trajne posljedice
- pirmin
#5942 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tacno vidim njenu verziju pred ocima. 
- pukepuke
#5943 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nastranu priča ali da, šminka može pretvoriti jednu osobu u drugu, a cure danas plaćaju profesionalno šminkanje za izlazak udarnim danima.
-
zoomba
#5944 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Davno nekad upoznam je preko mirca
Malo pricali i kaze mi hajde dodji da zapalimo i ja u auto i kod nje i onako sjedimo u autu pricamo i malo po malo pocnemo se fackati i kaze ona hajmo mi kod mene ...
I valjanje po krevetu drzi ,ne daj ... kad u po frke njena stara na vrata a bilo je kasno navecer a ja nisam znao da joj starci ispod zive .. i stara na vratima u nekoj spavacici sva rascupana kaze sta to lupa otac me poslao da vidim i onda kako je mene skontala da sam tu , pocele se svadjati a ja vidim kolko je sati obucem se i preko vrata kad eto i staroga ide .. sta cu sad i ja na desno preko nekih ljeha izadjem pa krug , reko valja mi se vratiti po auto pred njenom kucom , cujem svadjaju se , digose mahalu na noge .. a ja u auto i gas , e reko neces vise..
Malo pricali i kaze mi hajde dodji da zapalimo i ja u auto i kod nje i onako sjedimo u autu pricamo i malo po malo pocnemo se fackati i kaze ona hajmo mi kod mene ...
I valjanje po krevetu drzi ,ne daj ... kad u po frke njena stara na vrata a bilo je kasno navecer a ja nisam znao da joj starci ispod zive .. i stara na vratima u nekoj spavacici sva rascupana kaze sta to lupa otac me poslao da vidim i onda kako je mene skontala da sam tu , pocele se svadjati a ja vidim kolko je sati obucem se i preko vrata kad eto i staroga ide .. sta cu sad i ja na desno preko nekih ljeha izadjem pa krug , reko valja mi se vratiti po auto pred njenom kucom , cujem svadjaju se , digose mahalu na noge .. a ja u auto i gas , e reko neces vise..
- sheilak
#5945 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pirmin wrote:Tacno vidim njenu verziju pred ocima.
njena verzija je vjerovatno da se citavu noc pitala ko je onaj stalker sto je nijemo gleda iz sjene
a iskreno mislim da je meteorit primijetio curu u slogi i da je naravno shvatio da joj se ne moze ni obratiti, pa je, bijesan zbog svega toga, izmastao hipoteticki date gdje je on izasao kao pobjednik.
i da, mislim da bi meteorit, cak i platio da dodje u blizinu i te navodne cure bez sminke. ili bilo koje.
forum je nekad scary place bas.
-
zoomba
#5946 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A glavno je da setaju od scc do trebevica ko uz nos brdo
Bilo je ono hajde ti prosetaj , sad cu ja...
Bilo je ono hajde ti prosetaj , sad cu ja...
- jazzer
#5947 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta kaze meorit..
da zijaretite spomenik na Vracama?
O jebote, cuj da odemo na Vraca.
Sta si konto? Jest dobra cura ko avion a uz to jos i dokazani antifasita, pa joj predlozioI to jutro sam joj predlozio da se vidimo kod SCC a i da odemo u setnju i do spomen parka Vraca.
da zijaretite spomenik na Vracama?
- studiorum_tuzlaensis
#5948 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pirmin wrote:Tacno vidim njenu verziju pred ocima.
Njena verzija se može očekivati na prettywomanforum-u na FB.
- studiorum_tuzlaensis
#5949 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Idu Louboutinke uz Vrace ko golf II u drugoj uz Mahmutovac 
- sheilak
#5950 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jazzer wrote:Sta kaze meorit..
Sta si konto? Jest dobra cura ko avion a uz to jos i dokazani antifasita, pa joj predlozioI to jutro sam joj predlozio da se vidimo kod SCC a i da odemo u setnju i do spomen parka Vraca.
da zijaretite spomenik na Vracama?![]()