Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ELA_BIH
#5926 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A de da vas pitam samo ima uvijek sa Dzekom neki Celo i jedan kao duzu kosicu bili su na slikama skoro na svima okupljanjima po Hotelima i to? Ko su ti likovi? Mislim da cupu znam bio voditelj ili tako nesto...
WTF?!? Dosta teferica na trosak saveza po mom jer vazda su sa repkom koliko sam primjetio...
WTF?!? Dosta teferica na trosak saveza po mom jer vazda su sa repkom koliko sam primjetio...
- Diwan
#5927 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
odlično rečeno - Spahić je klasični šanermali_milojica wrote:Spahic u AUT nije htio dati izjavu ni za jednu nas tv. Sa nekim novinarima je doslo i do verbalnih rasprava. Kad mu je receno da ce pricati sa Begicem u vezi toga,ovim rijecima je odgovorio "boli me qrac,idite odmah,ne moze me niko natjerati da dajem izjave,pa ni predsjednik saveza". Da bi odmah poslije toga otisao i dao jednosatni intervju sa BBC-em. Ocito se papcina osilio i krmku se odavno ide niz dlaku. Nazalost to sad dolazi na naplatu.
- bingov buraz
#5928 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sto nije zlato amidzino dalo izjavu za BBCmali_milojica wrote:Spahic u AUT nije htio dati izjavu ni za jednu nas tv. Sa nekim novinarima je doslo i do verbalnih rasprava. Kad mu je receno da ce pricati sa Begicem u vezi toga,ovim rijecima je odgovorio "boli me qrac,idite odmah,ne moze me niko natjerati da dajem izjave,pa ni predsjednik saveza". Da bi odmah poslije toga otisao i dao jednosatni intervju sa BBC-em. Ocito se papcina osilio i krmku se odavno ide niz dlaku. Nazalost to sad dolazi na naplatu.
ne bih ni ja davao izjavu novinarima tipa Hasic i co,Spaha se ostvario kao fudbaler u prvoj lizi fudbala a njegovi novinarski kriticari u ekvivalentu prve kantonalne zapad,kratko receno bolji je Spaha fudbaler 100x nego sto su oni dobri novinari,i ko ih jebe ne bi im ni ja dao izjavu
Last edited by bingov buraz on 15/03/2014 13:25, edited 1 time in total.
- PriNc_ba
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#5930 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije htio dati nikome izjavu iz BIH. Ni novinama,ni tv,niti internet portalima. Jos nastupa u fazonu kocijasa i pisa se po glavi i jednom predsjedniku saveza. Halo ba,sta mislis ko si. Sve vise sam uvjeren da cemo proci u Brazilu,poput Francuske u J. Africi ako se ne napravi radikalan rez,ma koliko on bolan bio.bingov buraz wrote:sto nije zlato amidzino dalo izjavu za BBCmali_milojica wrote:Spahic u AUT nije htio dati izjavu ni za jednu nas tv. Sa nekim novinarima je doslo i do verbalnih rasprava. Kad mu je receno da ce pricati sa Begicem u vezi toga,ovim rijecima je odgovorio "boli me qrac,idite odmah,ne moze me niko natjerati da dajem izjave,pa ni predsjednik saveza". Da bi odmah poslije toga otisao i dao jednosatni intervju sa BBC-em. Ocito se papcina osilio i krmku se odavno ide niz dlaku. Nazalost to sad dolazi na naplatu.![]()
ne bih ni ja davao izjavu novinarima tipa Hasic i co,Spaha se ostvario kao fudbaler u prvoj lizi fudbala a njegovi novinarski kriticari u ekvivalentu prve kantonalne zapad,kratko receno bolji je Spaha fudbaler 100x nego sto su oni dobri novinari,i ko ih jebe ne bi im ni ja dao izjavu
- Šveđanin
#5931 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov
Realno.RepB wrote:E vidis tu je i najveci problem, sto Susic misli da on cini uslugu reprezentaciji kad poziva rodjake, sto igraci misle isto s tim sto se setkaju i izazivaju ekcese po terenu dok navijaci placaju karte, prijevoz, hotele itd po Amerikama i Austrijama da gledaju svoju repku.studeni76 wrote:Žalosno šta se radi. Kao da smo neka velesila pa nam Edin i Emir na svakom koraku. Da su im moji živci, fino bi digli ruke od ovoga i uživali svoj život. Narod svakako ne zaslužuje bolje!![]()
Šta nam radiš Sajo, jebote bratić i brat tvoj u .....
Svaki onaj navijac koji prati BiH reprezentaciju, cini vise za ovu drzavu od svih igraca i selektora BiH zajedno, jer budimo iskreni, jedino su tu navijaci svojom voljom, a i velika vecina igraca i selektor su tu ne svojom voljom, nego zbog toga sto nisu imali bolju alternativu ili im je repka jedina sansa da dignu lijenu guzicu sa klupe.
Budimo realni, Bosna nije imala selektora od rata do danas, koji je mogao imati angazman na drugom mjestu, pa je izabrao Bosnu. Slicna stvar sa igracima, mnogima je reprezentacija jedino mjesto i prilika da izadju na teren i onda kad dodju u repku krenu se kurciti i jedni i drugi. Malo je igraca koji su imali bolju alternativu, pa su od boljeg izabrali Bosnu, mozes ih nabrojati prstima jedne ruke.
Totalno pogresan pristup saveza. Prvo trener treba biti strucan i neko kojem je izbor Bosna, a ne Bosna silom prilika, drugo nikog se ne treba siliti da igra za reprezentaciju, a svaki ekces i greska se trebaju kaznjavati.
Fino napraviti upitnik i sa trenerima i sa igracima. Hocete li igrati za reprezentaciju ili ne. Ako hocete, onda ginete na terenu, ako necete, siroko vam polje. Sjedite na klupskim klupama ili na tribinama i cekajte svoju sansu u klubovima.
Za odlazak na SP u Brazil, najzasluzniji su oni vjerni navijaci koji su pratili repku gdje god je igrala. Takvih navijaca nema nijedna reprezentacija. Dosta puta su bili brojniji i od domacina. Sjetimo se samo Pariza, skoro da su po brojnosti premasili Francuze taj dan.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- IcedMFEarth
#5932 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja kad kod kuće gledam tekmu na tv-u ili na stadionu i pijem pivo, radim više za državu nego reprezentativci ?
Niiiceeee
Niiiceeee
-
svi u napad
#5933 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo je sramota, tuga i jad. Ne zna se koje gori. Begic suti i nista ne poduzima. Pored ova dva klana Pape protiv Dzeke i Spahe mislim da i neprijatelji BiH su uradili svoj dio posla i loze jos vise ovu situaciju. Ova repka je bar na malo ujedinila narode u BiH i eventualonim prolaskom u 2 kolo na WM bi jos vise pojacala i probudila ljubav za domovinom. Pored toga poceli su i mladi igraci drugih nacionalnosti pokazivati otvoren interes za nastup u repki sto je dodatni problem za susjede/komsije jer niko ne zeli izgubiti bazu tj. dijasporu. Ovi nasi klanovi pokusavaju izluditi narod preko medija (svaki ima svog konja za trku) prikazujuci samo "svoju" istinu a novinari obicni tariguzi samo prenose njihovu "istinu" bez ikakvih pitanja. Pape svojim prilogom preko FTV samo se jos vise uvaljuje i priznaje da je davno izgubio kontroli nad repkom i zeli izbjeci odgovornost za pozivanje losih igraca i igraca iz bratove ergele (necu ponavljati njegove druge aferime jer ih svi znamo i pisali smo o tome na 100 strana). Dakle svoje slabosti prebacuje na 2 igraca. Spahin intervju je isto tako tuga i jad a uvlakac Senad ne postavi ni jedno relvantno pitanje. Bitno je biti jaran sa Spahom jebes repku. Svi moraju znati da je repka svetinja i da ce narod voljeti i navijati za istu i poslije ovih klanova.Spaha izigrava naivnog i postenog momka i to prolazi na zalost kod vecine naseg naroda. Ako je Dzeko povrijedjen onda City posalje pismo kao Roma pa se isti ne stavi u ekipu ili nas doktor pregleda igraca i konstatuje pravo stanje. Kako isti igrac na tekmi 3 dana poslije Egipta jurca po terenu i cak ranjenik uklizava sto do sada nikd nije radio. Kritikuje navijace od kojih zivi i koji su ga napravili idolom ali za oca/babu ima samo rijeci opravdanja i pohvale. Kad se brine o igracima zasto se nije pobrinuo da Izet bude primljen kao i drugi igraci. Mogao bih o ponasanju "klanova"napisati roman ali to me iritira i samo se svi skupa sikiramo dok oni bezbrizno broje lovu. Najgore je sto cemo zbog ovog izgubiti nekoliko mladih perspektivnih i kvalitetnih igraca sa kojima bi imali dobru repku 10 godina. No sta sada uraditi. Bio sam protiv radikalnih promjena jer mislim da imamo kvalitet za 2 kolo ali nakon ovih priloga mislim da ne bi bilo lose uraditi carski rez i pokazati da je repka iznad sviju. Dakle evo prijedloga: 1(radikalni)-otjerati i Papeta i Spahu i Dzeku Znam da ce raja skociti glupostima ko ce igrati i tako to ali ovim bi postavili cvrste temelje za buducnost i mislim da bi igraci koji bi igrali dali 130% od sebe da pokazu da znaju igrati jer im je to sansa da se prodaju u bolje klubove. Uvjeren sam da se ne bi osramotili.
2(miroljubiviji)-odrzati sastanak ocitati bukvicu svima (to moze samo Svabo), kapitensku traku dati Begi a poslije WM uz pocasti zahvaliti se klanovima za sve sto su ucinili i krenuti u bolju buducnost.Eto moj skromni prilog ovoj temi. Nesto se mora uraditi. Sto prije to bolje. Nemamo puno vremena. Naprijed BiH.
2(miroljubiviji)-odrzati sastanak ocitati bukvicu svima (to moze samo Svabo), kapitensku traku dati Begi a poslije WM uz pocasti zahvaliti se klanovima za sve sto su ucinili i krenuti u bolju buducnost.Eto moj skromni prilog ovoj temi. Nesto se mora uraditi. Sto prije to bolje. Nemamo puno vremena. Naprijed BiH.
- jeza u ledja
#5934 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zato sto Spahic ne daje intervjue za bh novinare?mali_milojica wrote: Sve vise sam uvjeren da cemo proci u Brazilu,poput Francuske u J. Africi ako se ne napravi radikalan rez,ma koliko on bolan bio.
- BHF_Manijak
#5935 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako ti bolan mozes govoriti ista o novinarstvu, a tamo u Americi vrse lobotmiju nad vama svakim danom?! Najjaca propaganda medija je u Americi i vjerovatno poucen tim iskustvom pises i o nasim. Odvadi ba malo.jeza u ledja wrote: Da, upravo tako. A najbolji primjer takvog novinara je ovaj idiot Nermin Hasic. Dakle potpuni idiot kojem pljesce pola ovog foruma. Sta je drugo ovaj prilog do obmana javnosti? Obmanjuju tebe, mene i ove pacenike sto mu pljescu.
Ne mogu da shvatim da neko bas na primjeru ovog priloga nadje da govori pozitivno o nasem novinarstvu. Trebas biti ono bas veliki pacenik ili imat povrijedjenu sujetu.
Cemu ti vjerujes? Nicemu do svojim ocima? Onda si bas zaostao u jedno 15.-16. vijeku!
Na stranu sto je Hasic generalno bezze, ali sta je ovdje slagano ili zasto ja pacenik? Sto iznosi javnu tajnu, je l'? Sto je povrijedjena sujeta? Sto je javnosti rekao stvari koje pola grada zna? Sta treba, da se suti, pa da za 5 godina dobijemo situaciju kakvu smo imali sa Colakovicem, Usanovicem, Dominkovicem i ostlaim debilima...
Tad su se upravo gurale stvari pod tepih, dok nije jednom puklo. Ali dzaba ja tebi pricam, ti imas svoj nakav, iskrevljeni rezon, koji niko na forumu ne konta.
Bosnjacki, "Suti, dobro je dok ne puca".
- and
#5936 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kojim novinarima?mi nikakvih informacija nemamo od tih novinara jer oni pojma nemaju i ne znaju ispuniti svoj zadatak,dati nam informaciju.svi se nešto nafuravaju da su pametnjakovići koji će promijeniti svijet,a veze nemaju.mali_milojica wrote:Nije htio dati nikome izjavu iz BIH. Ni novinama,ni tv,niti internet portalima. Jos nastupa u fazonu kocijasa i pisa se po glavi i jednom predsjedniku saveza. Halo ba,sta mislis ko si. Sve vise sam uvjeren da cemo proci u Brazilu,poput Francuske u J. Africi ako se ne napravi radikalan rez,ma koliko on bolan bio.bingov buraz wrote:sto nije zlato amidzino dalo izjavu za BBCmali_milojica wrote:Spahic u AUT nije htio dati izjavu ni za jednu nas tv. Sa nekim novinarima je doslo i do verbalnih rasprava. Kad mu je receno da ce pricati sa Begicem u vezi toga,ovim rijecima je odgovorio "boli me qrac,idite odmah,ne moze me niko natjerati da dajem izjave,pa ni predsjednik saveza". Da bi odmah poslije toga otisao i dao jednosatni intervju sa BBC-em. Ocito se papcina osilio i krmku se odavno ide niz dlaku. Nazalost to sad dolazi na naplatu.![]()
- bingov buraz
#5937 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kupe informacije po forumima i to plasiraju kao ekskluzivu
zohari
zohari
- Mali_Vuk
#5938 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Taj novinarski prilog je smeće obično. Lična osveta zapostavljenog i odjebanog novinarčića. Mada, navikli smo da u ovoj zemlji svaka šuša svoje lične frustracije podiže na pijedestal uzvišenih opštenarodnih interesa. Vrhunac priloga je umiksana scena u kojoj Messi Spahiću gura loptu kroz noge, iz vremena kad je igrao za Sevilju. Ko biva, evo vidite kakav je on, ne pljujem ja njega džaba 
- jeza u ledja
#5939 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kada nemas sta pametno reci, onda spomeni Ameriku, dijasporu i to, ko Ligata, jelde.BHF_Manijak wrote:
Kako ti bolan mozes govoriti ista o novinarstvu, a tamo u Americi vrse lobotmiju nad vama svakim danom?! Najjaca propaganda medija je u Americi i vjerovatno poucen tim iskustvom pises i o nasim. Odvadi ba malo.
Cemu ti vjerujes? Nicemu do svojim ocima? Onda si bas zaostao u jedno 15.-16. vijeku!
Na stranu sto je Hasic generalno bezze, ali sta je ovdje slagano ili zasto ja pacenik? Sto iznosi javnu tajnu, je l'? Sto je povrijedjena sujeta? Sto je javnosti rekao stvari koje pola grada zna? Sta treba, da se suti, pa da za 5 godina dobijemo situaciju kakvu smo imali sa Colakovicem, Usanovicem, Dominkovicem i ostlaim debilima...
Tad su se upravo gurale stvari pod tepih, dok nije jednom puklo. Ali dzaba ja tebi pricam, ti imas svoj nakav, iskrevljeni rezon, koji niko na forumu ne konta.
Kaze N.H.: "detonator problema je forma Spahica", "covjek cija nas je bahatost kostala plasmana na EP", "da smo u Rumuniji izgubili zbog ocajne igre Spahica", "kapiten koji je traku doslovce oteo sa ruke Z. Misimovica", "da fizicki napada novinare" (kad i gdje? ima li kakva sudska tuzba?), "da napada Ivicu Sarica u avionu" (who the fuck? i sta ce on u avionu uopste?) , "da huska ljude iz kriminalnog podzemlja na novinare" (ko? kad? gdje?, sudska tuzba?) i onda kaze ono sto je najvjerovatnije istina a to je da je lobirao za neke igrace.
Znaci, Spahic ne samo da lobira za neke igrace (sto po meni nije tako strasno), vec je i los igrac, povezan sa kriminalcima, fizicki agresivan prema novinarima, i doslovce strgnuo traku Misimovicu sa ruke. To su upravo poluistine kojim se obmanjuje javnost.
Posao novinara nije da stvara dobru atmosferu, vec da nam donosi tacne informacije, slazem se. Ali, ako te informacije nisu popracene izjavama aktera, dokazima, i argumentima za ono sto tvrde, onda vjerodostojnost tih informacija postaje upitna.
- OldMayor
#5940 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja da sam na celu saveza fino bih podnio tuzbu protiv FTV-a.
Jedan kvazi novinarcic se naso uvrijedjen, pa ajmo sad pljuvat. Pa sta li hoce on otac ga jebo. Eto otisli smo na SP, sta hoces jos? Sacekaj da odigramo tekmu, pa onda seri...aliiii ej ne moze novinarcic cekat, cekao je citave kvalifikacije da padnemo, nismo pali, cekao, cekao i doceka austriju i evo ga izlijece idiot sa nekakvim prilogom.
Ovaj prilog nema NIKAKVE veze sa novinarstvo. NITI JEDAN JEBENI dokaz nije lik stavio.
Fino su izrezirali. Ona debela krava, ozbiljna, namrgodjena, najavljuje prilog. Aj kontam jbt, otkrili su nesto, moram ovo pogledati. Kao ono pogledajte ovaj prilog, bit cete izennadjeni sta smo otkrili...
I onda krece osveta novinarcica, krece sranje po Spahi, Dzeki. Pljuje li pljuje, price iz mahale. Eto ko da gledam sebe na kafi s rajom i slusam price. Vjerovatno je i on tako sjeido, pa nacuo sta raja prica. Majke mi poslije priloga sam konto da se radi licno o Caponeu, Escobaru ili Gotiju, a ne Spahi. Eto, tako ga je novinar opisao. Isto ko da smo mi budale, jbt.
Presmijesno. Drzavna televizija ovako da pljuje po reprezentaciji koja se PLASIRALA na SP. I umjesto da dizu atmosferu, oni rade sve da je spuste. Samo cekaju gresku.
Tako da ovom prilikom svim uposlenicima FTV-a se najebem matere. Poslije jedne lose utakmice su odmah poletili praviti prilog, a odigrali smo proteklih godina desetine ODLICNIH utakmica, da se nisu udostojili niti jednu pozitivnu emisiju da naprave.
Fuj. FTV se brise definitvno sa liste kanala, smece kao i RTRS.
Jedan kvazi novinarcic se naso uvrijedjen, pa ajmo sad pljuvat. Pa sta li hoce on otac ga jebo. Eto otisli smo na SP, sta hoces jos? Sacekaj da odigramo tekmu, pa onda seri...aliiii ej ne moze novinarcic cekat, cekao je citave kvalifikacije da padnemo, nismo pali, cekao, cekao i doceka austriju i evo ga izlijece idiot sa nekakvim prilogom.
Ovaj prilog nema NIKAKVE veze sa novinarstvo. NITI JEDAN JEBENI dokaz nije lik stavio.
Fino su izrezirali. Ona debela krava, ozbiljna, namrgodjena, najavljuje prilog. Aj kontam jbt, otkrili su nesto, moram ovo pogledati. Kao ono pogledajte ovaj prilog, bit cete izennadjeni sta smo otkrili...
I onda krece osveta novinarcica, krece sranje po Spahi, Dzeki. Pljuje li pljuje, price iz mahale. Eto ko da gledam sebe na kafi s rajom i slusam price. Vjerovatno je i on tako sjeido, pa nacuo sta raja prica. Majke mi poslije priloga sam konto da se radi licno o Caponeu, Escobaru ili Gotiju, a ne Spahi. Eto, tako ga je novinar opisao. Isto ko da smo mi budale, jbt.
Presmijesno. Drzavna televizija ovako da pljuje po reprezentaciji koja se PLASIRALA na SP. I umjesto da dizu atmosferu, oni rade sve da je spuste. Samo cekaju gresku.
Tako da ovom prilikom svim uposlenicima FTV-a se najebem matere. Poslije jedne lose utakmice su odmah poletili praviti prilog, a odigrali smo proteklih godina desetine ODLICNIH utakmica, da se nisu udostojili niti jednu pozitivnu emisiju da naprave.
-
palermo
#5941 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ja nemam pojma je li slagao. Ja znam da mi nije ništa dokazao, a valjda je to njegov zadatak kao novinara. Je li zovnuo Pjanića i pitao ga je li istian da je Spahić protežirao Ibričića i zbog toga si ti morao na klupu. Je li zovnuo Hajrovića i javno ga upitao je li istina da su te gađali loptama. Je li zovnuo Džeku, Spahića, je li zovnuo papeta da nešto kaže i dokaže, je li išta uradio zbog čega bih mu ja vjerovao.BHF_Manijak wrote:
Kako ti bolan mozes govoriti ista o novinarstvu, a tamo u Americi vrse lobotmiju nad vama svakim danom?! Najjaca propaganda medija je u Americi i vjerovatno poucen tim iskustvom pises i o nasim. Odvadi ba malo.
I šta kažeš javna tajna. Pa ako je sve to baš tako, valjda mu nije trebalo biti teško da sakupi dokaze.......ili je dovoljna dokaz što to Nedim kaže, i potvrdi mu još par forumaša.
P.S
Nisi baš u pravu da Jezu niko ne konta. Dapače, što bi rekli braća Hrvati
-
todd_smith
#5942 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nista nije slagao.OldMayor wrote:Ja da sam na celu saveza fino bih podnio tuzbu protiv FTV-a.
FTV vec duze vrijeme ne gledam, ovo sam sada preko YT pogledao, lik je pogodio u srz sa prilogom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5943 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Čuj dokaze, kako će ti dokazat' neke od ovih stvari koje čitavo Sarajevo zna a niko neće da iznese javno? Materijalnih dokaza i ne može biti.
-
palermo
#5944 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma sve je slagao i pogodio k'o prstom u govno. Što bi tvoje bilo tačno a ne moje ?todd_smith wrote:
Nista nije slagao.
FTV vec duze vrijeme ne gledam, ovo sam sada preko YT pogledao, lik je pogodio u srz sa prilogom.
Dakle, nemam pojma je li slagao, samo znam da nije ništa dokazao........a za iznesene uvrede bez dokaza se obično na sudu ljudi osuđuju. Ili misliš da bi bio valdian dokaz, todd smith je potvrdio sve što sam rekao......jes allaha mi potvrdio.....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5945 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U američkom pravnom sistemu bi stavio ruku na Bibliju, tako da to Allaha mi i nije loša zakletva.palermo wrote:ma sve je slagao i pogodio k'o prstom u govno. Što bi tvoje bilo tačno a ne moje ?todd_smith wrote:
Nista nije slagao.
Dakle, nemam pojma je li slagao, samo znam da nije ništa dokazao........a za iznesene uvrede bez dokaza se obično na sudu ljudi osuđuju. Ili misliš da bi bio valdian dokaz, todd smith je potvrdio sve što sam rekao......jes allaha mi potvrdio.....
- and
#5946 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kako nema.čovjek govori da je spaha star,propao ko kauč,a čovjek igra ligu prvaka,standardan u timu,često u timu kola.Woole Triwunovich wrote:Čuj dokaze, kako će ti dokazat' neke od ovih stvari koje čitavo Sarajevo zna a niko neće da iznese javno? Materijalnih dokaza i ne može biti.
ko je lud?
emisija je inskonstruisana u nečijoj bolesnoj glavi.nema baš puno veze sa činjenicama,niti otkriva srž problema,pa sigurno neće pomoći ni da se neke nesuglasice riješe.
te stvari će se vjerovatno riješiti u normalnom razgovoru selektora i igrača.
-
palermo
#5947 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Je li rekao, Pjanić je morao na klupi biti zato što su Spaha i Džeko protežirali svoga jarana Ibričića.Woole Triwunovich wrote:Čuj dokaze, kako će ti dokazat' neke od ovih stvari koje čitavo Sarajevo zna a niko neće da iznese javno? Materijalnih dokaza i ne može biti.
Zovneš Pjanića i pitaš ga je li to istina? I onda imaš dokaz.
I šta kažeš čitavo Sarajevo zna........pa jebeme li ga, ja još nisam saznao je li Amar vodena glava ili nije, je li Dino Selimović lopov ili nije (čitajući vaše postove) i mogao bih nabrajati.....al eto, ovo ipak cijelo Sarajevo zna
-
nihoniho
#5948 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovaj prilog samo otkriva na kakvim je granama Bih novinarstvo, sta je JAVNI SERVIS KOJI SVI PLACAMO i kakvi amateri i kompleksasi kreiraju javno , sportsko mijenje.
- BHF_Manijak
#5949 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znam Palermo da si Hercegovac brate, ali ne moras potvrdjviati stereotip o tvrdoglavosti Hercegovaca!
Kakve ba dokaze? Pa evo i da ga je nazvao, ti mislis fakat da bi sad Pjancia javno rekao u eter "jeste, znate bilo je svakakvih stvari u repki, Senijad je morao igrati" i slicno... Nadji mi jednu bransu gdje je tako lahko doci do potvrde necega. Novinar je u toj situaciji nemocan da ista dokaze.
Isto k'o sto svi znaju da i koliko politicari kradu, ali gdje su ti dokazi? Eh isto tako da ja sad tebe uhvatim zajebavati "daj mi dokaz da je Dodik/Bakir/Fahro zavrn'o 20 miliona maraka. Smijesno, ali bas smijesno, tako da je ov sto ti radis klasicna zajebancija.
Ako nije tako kako Hasic prica, Dzeko i Spahic fino ga tuze za klevetu i podebljaju svoj konto. Al' qrac graha ce ga tuzit, kad i sami znaju da je to daleko od neistine.
Vezano za Jeza, pa prije svake utakmice osvanule bi na forumu slike pjanih nasih reprezentativaca, dernecenja kod Mahira sa cevapima, pa opet se delegat pojavi i pita "a kako vi to znate, otkud to da vam novinari ne lazu i ne obmanjuju vas".
Vrlo je jednostavno, onaj ko zeli da vidi, vidjet ce, onaj ko nece, taj zatvara oci pred tim, iako ga to u glavu udara!
Jez ne moze, a vidim Bogami ni ti, da ima jako puno sranja u i oko reprezentacije, u vezi reprezentativaca, da to nisu bas zlatni decki, bez mrlje u karijeri.
Ovim ne umanjujem njihov uspjeh plasmana na SP, ali ne vidim razlog zasto bi neko zatvarao oci pred ociglednim stvarima?
Eh sad, druga je stvar sto vi hocete da neko nazove i kaze "jeste, ja nisam igra/branio, jer je taj i taj morao igrati". Samo sanjajte, nikad niko nece izaci s tim javno, nisu ludi.
To je isto sto ovdje laici pitaju "sto novinari ne pitaju to i to Safeta". Vrlo jednostavno, jer nece lik da ti odgovori. Jasno k'o dan.
Mislim fakat ne mogu da vjerujem da ti kao ozbiljan covjek ocekujes da ce neko od sadasnjih igraca javno izaci sa tim informacijama u javnost. To ti je isto da ti radis u firmi u kojoj znas da se zavrce, i dodje ti tv ekipa i pitate "krade li sef ili direktor u vasoj firmi". Ti bi garant javno propjevao, kako da ne bi...
Uostalom, eto vidio si sinoc Spahica kod Senada. Covjek ga pita za spiskova, ovaj, logicno, to negira. Pa pitam te onda, zasto je selektor bio ljut na njega i Dzeku? Onako iz zajebancije, posvadjali se igrajuci remija?
Ne kontam kak ocekujes da ti neko od njih, bilo ko, izadje javno s tim i o tome javno progovori.
Nesto ne stima, to je jasno k'o dan, ali opet su vama novinari krivi jer o tome pisu, a nisu oni koji su ovakvo haoticno stanje prouzrokovali.
Uostalom, nisu novinari zvizdali Dzeki, nisu novinari jebali mater Safetu sto nije Dzeku izveo, nisu se novinari putem twittera oglasili i zalopojke pisali, nisu novinari kasnili na izvlacenja, nisu novinari organizovali sastanak selektora sa Dzekom i Spahicem itd itd itd...
Kakve ba dokaze? Pa evo i da ga je nazvao, ti mislis fakat da bi sad Pjancia javno rekao u eter "jeste, znate bilo je svakakvih stvari u repki, Senijad je morao igrati" i slicno... Nadji mi jednu bransu gdje je tako lahko doci do potvrde necega. Novinar je u toj situaciji nemocan da ista dokaze.
Isto k'o sto svi znaju da i koliko politicari kradu, ali gdje su ti dokazi? Eh isto tako da ja sad tebe uhvatim zajebavati "daj mi dokaz da je Dodik/Bakir/Fahro zavrn'o 20 miliona maraka. Smijesno, ali bas smijesno, tako da je ov sto ti radis klasicna zajebancija.
Ako nije tako kako Hasic prica, Dzeko i Spahic fino ga tuze za klevetu i podebljaju svoj konto. Al' qrac graha ce ga tuzit, kad i sami znaju da je to daleko od neistine.
Vezano za Jeza, pa prije svake utakmice osvanule bi na forumu slike pjanih nasih reprezentativaca, dernecenja kod Mahira sa cevapima, pa opet se delegat pojavi i pita "a kako vi to znate, otkud to da vam novinari ne lazu i ne obmanjuju vas".
Vrlo je jednostavno, onaj ko zeli da vidi, vidjet ce, onaj ko nece, taj zatvara oci pred tim, iako ga to u glavu udara!
Jez ne moze, a vidim Bogami ni ti, da ima jako puno sranja u i oko reprezentacije, u vezi reprezentativaca, da to nisu bas zlatni decki, bez mrlje u karijeri.
Ovim ne umanjujem njihov uspjeh plasmana na SP, ali ne vidim razlog zasto bi neko zatvarao oci pred ociglednim stvarima?
Eh sad, druga je stvar sto vi hocete da neko nazove i kaze "jeste, ja nisam igra/branio, jer je taj i taj morao igrati". Samo sanjajte, nikad niko nece izaci s tim javno, nisu ludi.
To je isto sto ovdje laici pitaju "sto novinari ne pitaju to i to Safeta". Vrlo jednostavno, jer nece lik da ti odgovori. Jasno k'o dan.
Mislim fakat ne mogu da vjerujem da ti kao ozbiljan covjek ocekujes da ce neko od sadasnjih igraca javno izaci sa tim informacijama u javnost. To ti je isto da ti radis u firmi u kojoj znas da se zavrce, i dodje ti tv ekipa i pitate "krade li sef ili direktor u vasoj firmi". Ti bi garant javno propjevao, kako da ne bi...
Uostalom, eto vidio si sinoc Spahica kod Senada. Covjek ga pita za spiskova, ovaj, logicno, to negira. Pa pitam te onda, zasto je selektor bio ljut na njega i Dzeku? Onako iz zajebancije, posvadjali se igrajuci remija?
Ne kontam kak ocekujes da ti neko od njih, bilo ko, izadje javno s tim i o tome javno progovori.
Nesto ne stima, to je jasno k'o dan, ali opet su vama novinari krivi jer o tome pisu, a nisu oni koji su ovakvo haoticno stanje prouzrokovali.
Uostalom, nisu novinari zvizdali Dzeki, nisu novinari jebali mater Safetu sto nije Dzeku izveo, nisu se novinari putem twittera oglasili i zalopojke pisali, nisu novinari kasnili na izvlacenja, nisu novinari organizovali sastanak selektora sa Dzekom i Spahicem itd itd itd...
- Mali_Vuk
#5950 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Narod Znapalermo wrote:
I šta kažeš čitavo Sarajevo zna........pa jebeme li ga, ja još nisam saznao je li Amar vodena glava ili nije, je li Dino Selimović lopov ili nije (čitajući vaše postove) i mogao bih nabrajati.....al eto, ovo ipak cijelo Sarajevo zna.
Treba izbaciti Spahu, Edina i još ponekog, taman uoči Brazila. Svako upražnjeno mjesto na koje mogu uskočiti giganti iz Hajduka, Slaven Belupa i Hr. Dobrodragovoljca je i više nego poželjno
Šalu na stranu, ne spadam u one koji misle kako se u ovom slučaju mora odabrati strana. Obje strane su moje, i Spahina i Edinova i ova druga, Papetova. Ali ovdje se mora ići sa malo pomirljivijim tonovima i sa ciljem da se stvar izgladi i poboljšaju odnosi. Spahić je, kakav god on bio, ipak dao korektan intervju koji vodi ka spuštanju tenzija. Rekao je da uvažava Papeta i njegov rad, i svašta nešto. Dok na drugoj strani imamo stalno dolijevanja ulja na vatru. Ili preko naručenih tekstova u Avazu ili ovog zadnjeg priloga na FTV-u. Ne valja to.. Ili ako neko stvarno misli da Pape treba da ne poziva SPahića ili Džeku. Onda je to druga stvar. I to bi se dalo izvesti. U suprotnom, neka sve strane prestanu da seru.