Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ice_tea wrote:... ima kupiti drvena kutija? Nesto kao ovo http://www.personaliseduniquegifts.co.u ... closed.jpg
Znaci bez rezbarenja, otprilike takva kutija, mogu naravno neke varijante ali okvirno...
(jos kad bi gdje bila s kljucicem ovim, al cisto sumnjam )
Hvala
iko ?
Pogledaj u JYSKu i OBIu, ako tu ne nadjes, imas stolara...
čikagoboj wrote:Moze mi neko reci gdje se u centru Sa mogu jeftino a kvalitetno osisati? Vec nekoliko dana pokusavam dobiti odgovor? Pomozite, hvala
frizerski kod Vannija, Keno se zove frizerski. samo pazi, s desne strane vannija je neki fensi smensi gdje je sisanje 25km, a keno je s lijeve (gdje je urbanisticki zavod) i kod njega je 7-8 maraka.
čikagoboj wrote:Moze mi neko reci gdje se u centru Sa mogu jeftino a kvalitetno osisati? Vec nekoliko dana pokusavam dobiti odgovor? Pomozite, hvala
frizerski kod Vannija, Keno se zove frizerski. samo pazi, s desne strane vannija je neki fensi smensi gdje je sisanje 25km, a keno je s lijeve (gdje je urbanisticki zavod) i kod njega je 7-8 maraka.
WTF, 25km obično šišanje? Je li princ Vilijam šiša?
Ima li negdje kod nas nekih "centara za žene" (ne znam kako se to zove)... ono k'o na filmovima gdje žene odu i budu nekoliko sati, pa ih tu masiraju, manikiraju, pedikiraju, stavljaju blato na kožu... kao neki opustajuci tretman za žene. Je l' se to zove spa? Wellness?
Može li neko preporučiti neko takvo mjesto? Kako se kreću cijene?
Entropio wrote:Ima li negdje kod nas nekih "centara za žene" (ne znam kako se to zove)... ono k'o na filmovima gdje žene odu i budu nekoliko sati, pa ih tu masiraju, manikiraju, pedikiraju, stavljaju blato na kožu... kao neki opustajuci tretman za žene. Je l' se to zove spa? Wellness?
Bazeni na Ilidži, platiš bazen ovo ti ostalo besplatno a ako hoces masazu profesionalnu 25 km ako se ne varam.
Entropio wrote:Ima li negdje kod nas nekih "centara za žene" (ne znam kako se to zove)... ono k'o na filmovima gdje žene odu i budu nekoliko sati, pa ih tu masiraju, manikiraju, pedikiraju, stavljaju blato na kožu... kao neki opustajuci tretman za žene. Je l' se to zove spa? Wellness?
Bazeni na Ilidži, platiš bazen ovo ti ostalo besplatno a ako hoces masazu profesionalnu 25 km ako se ne varam.
PS: Muz66 hvala ti
Ma hoću da uzmem za poklon... Daleko Ilidža. Ima li nešto bliže?
F&A salon. Jednom kao poklon, jednom preporuka, bili su zadovoljni. Meni djeluju profesionalno u odnosu na ostale. Dok sam čekala ponudili su me čajem ili kafom, i baš sam fino popričala sa djevojkom na recepciji.
Skuplji jesu.
Ima Beauty salon u Vrazovoj, nije ni blizu centra. Ali žena koja radi je ljubazna i odlično masira. Ima nekih različitih ponuda a često bude i akcija. Imaš je na FB. Pristupačne cijene.
respo wrote:zar ne mozes takvu drvenu kutiju napraviti?
a nakon toga si zadovoljan/na i ponosna na sebe jer si nesto uradio/la
ne kad mi treba za prekosutra haha .. usput, nisam bas voljela tehnicko
Hvala vam pogledat cu tamo
Bude u knjižari Svjetlost u Titovoj. Ne znam ima li sad, ali znam da sam vidjela tamno smeđa nijansa sa zatvaračem nekim.
A pogledaj i po Čaršiji, sigurno negdje ima.
Usput okreni HAYAT i pogledaj profesoricu Gordanu- upravo se ona sisa u tom salonu!
zna li neko neki second hand ili nesto slicno, gdje mogu kupiti jorgane, slifere i sl. za'ebancije do jedno 10KM..
treba mi za kerove, pa mi se nesto ne daje vise para
pakica_ wrote:zna li neko neki second hand ili nesto slicno, gdje mogu kupiti jorgane, slifere i sl. za'ebancije do jedno 10KM..
I usput, zna li neko neki second hand gdje se moze ponekad naci NORMALNA, MODERNA roba, bez da cijene nisu po 20 KM
Kad odem u neki drugi bh. grad takvih stvari za bagatelu nadjem, cak sam nasla pravu koznu jaknu za 30 KM, i to ocuvana maximalno, ne znam da je obucena 2x
pakica_ wrote:zna li neko neki second hand ili nesto slicno, gdje mogu kupiti jorgane, slifere i sl. za'ebancije do jedno 10KM..
I usput, zna li neko neki second hand gdje se moze ponekad naci NORMALNA, MODERNA roba, bez da cijene nisu po 20 KM
Kad odem u neki drugi bh. grad takvih stvari za bagatelu nadjem, cak sam nasla pravu koznu jaknu za 30 KM, i to ocuvana maximalno, ne znam da je obucena 2x
imas temu na forumu second hand shopovi, tako nekako, vidjela sam da su preporucivali neke 'dobre' radnje..
Zna li ko gdje ima kupiti dobrih muških novčanika? Da nisu preskupi (do 50km ,recimo, 70 max)
Bilo bi fenomenogenijalno ako znate neku prodavnicu da ima i funcionirajući sajt