Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
veleno

#5926 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by veleno »

kiky wrote:fahro nemože bit ministar sigurnosti ...
što i nije tako loše ...
mora neko iz rs-a ...
valjda ima nekog ...
:-)
On je najavio da će nakon rekonstrukcije Vijeća ministara umjesto kadrova SDA Sadika Ahmetovaića i Muhameda Ibrahimovića funkcije ministara sigurnosti i odbrane obavljati Fahrudin Radončić i Zekerijah Osmić.

Lagumdžija je napomenuo da kandidat SDP za ministra odbrane Osmić, koji je iz Brčkog, ispunjava ustavnu kategoriju da dolazi iz Republike Srpske.

Politički kurvaluk se nastavlja...
Načelnik Goražda Muhamed Ramović priključio se SBB-u BiH

mojevijesti.ba
zuluf

#5927 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zuluf »

vidi vildane sto je "nezavisna" :lol: :lol:
starii

#5928 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by starii »

Image

fahroo do juce si i ti bio u SDA..imali bi mladi posao da nisi srusio alhos i digao ono ruglo na klizistu :)
starii

#5929 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by starii »

Image

pa fahrooo i ti si od te agencije za privatizaciju dok si bio u SDA pod sumljivim okolnostima dobio alhos pa ga srusio...
kenzo

#5930 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kenzo »

kakav je to covjek...ovo je najbolji pokazatelj...

dali mu hljeb u ruke, nahranili ga, u nebesa uzdigli...i ovo je njegov način da pokaže zahvalnost..

pa, samo što nije spavao sa Tihićem jedno vrijeme, a gledaj sada...

Fahro, Fahro..nepredvidiva je BiH, i mentalitet bosanski.....

a Edina Latif je najjači delegat u stranci..kad čujem kako priča, utješim se..ispado kulturan.. :D
kenzo

#5931 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kenzo »

poletio je utemeljitelj da proziva one koji su ga kreirali, i hljeb mu dali u ruke(ako je istina :D )

covjek vjerovatno nije upoznat sa nasim mentalitetom, sve dok u inat ne udari..previse blati u novinama svoje stvoritelje...neshvatljivo je da je za njega glasalo pravo puno birača..svec e zgaziti samo da uspije...toliko mu je udarilo u glavu da misli da moze golom guzicom u osinje gnijezdo....
pored svog imetka koji je stekao...propast je pocela kad je u politiku krenuo..jer biznis i politika tesko da idu zajedno..izgubi se kompas u glavi..njemu je vec lava u mozgu..

a bosanci, ...glasace ljudi i dalje za njega...ipak ce on sagraditi 14 cesta od aerodroma do centra....
uostalom ako mu daju mjesto ministra sigurnosti...bolje sad nego da poklopi sve na narednim izborima.. :mrgreen:
HM 2011

#5932 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

Previđamo ogroman problem u svemu ovome -

Čovjek i dan danas igra jednu te istu igru koju je igrao po nalogu drugih i za druge.....

Ovaj put je igra izgleda za sebe i sam određuje šta će da radi.....

Inatio se BH populus ili ne.....

Potpuno isti žargon, medijski stupci i sve ostalo što je gradilo politčku scenu zadnjih godina....

Smješno je da su ovaj put svi u krivu - samoj je fahro upravu....

Meni je smiješno kada neko spomene Bošnjake u svemu ovome -

Htjeli to ili ne - u većini slučaja postali smo bezlična masa kojom rukovode novine i precizno plasirane mahalske priče.....

Mahala ne bruji o bitnim stvarima - bruji o onim manje bitnima....

i o kakvom pojedinci inatu pričaju - inat je aktivan već 15 godina ali u istina - pogrešnom smjeru.....

I tako će biti do daljnjeg jer, primjera radi -

Šta ako avaz kaže da sam ja npr. četnik, šta ako to lokalni mahalaš kaže, šta ako komplet mahala bruji o tome - valjaj se po podu i budi četnik ? Jel to to ? čak i ako to nije istina, čak i ako je u pitanju konstrukcija ?

I onda mi neko spomene narodni inat ?

NArodu je kičma davno slomljena, mozak proglašen zaostalim, ludim a džepovi ispunjeni samo okrajcima kruha da ne skapa od gladi....

Fahro vodi nas naprijed preko litice.... Ako nećeš ti onda će sigurno neko drugi....
nikad_vise

#5933 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

Svakim danom SBBBIH sve vise napreduje kako i pristupanju novih clanova tako i pristupanju novog kvalitetnog kadra u samu stranku.
Općina Stari Grad: SBB BiH brojnija za 680 novih članova

Općinska organizacija Saveza za bolju budućnost BiH Stari Grad Sarajevo od sinoć je brojnija za još 680 novih članova kojima su uručene članske kartice. Tim povodom upriličena je svečanost u sali Bosanskog kulturnog centra (BKC) na kojoj su predstavnici SBB BiH istaknuli da je članstvo premašilo očekivanja te da su uvjereni u apsolutnu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani 7. oktobra.

- Bošnjaci se nalaze na sudbonosnoj historijskoj raskrsnici. Ili će multietničkom pozicijom SDP-a i nacionalno građanskom opcijom SBB-a ili će evropskoj porodici naroda, ili će ih radikali SDA zarobiti i zaustaviti na tom putu feudalno-anahronim vladanjem, korupcijom i antizapadnom tendencijom koja se sakrila iza kišobrana SDA pričom na račun da drugi razbijaju BiH, montiranim policijskim i političkim procesima itd. Ovo prekomponovanje vlasti sudbonosno je važno da bi izbalansirali i problem ispravnog hrvatskog participiranja u vlasti. Također, mi Bošnjake i BiH želimo da okrenemo izgradnji, masovnim javnim radovima, zapošljavanju i društvu jednake šanse, gdje neće vladati pet porodica, već demokratska i pluralistička vlast - poručio je u prepunoj dvorani BKC-a Fahrudin Radončić, predsjednik SBB BiH.

On je najavio veliku borbu protiv sistemske korupcije i poručio odlazećoj SDA da se ne ponaša kao bosanski Gadafi, a njen ministar sigurnosti kao Mubarakovi ministri.

- Bošnjake i BiH nemoguće je zaustaviti na putu euroatlantskih integracija. Ta propaganda radikala iz SDA samo otkriva ko je i kako vladao narodom i zbog čega napokon mora otići s vlasti. Pod vlašću SDA izgubili smo prijatelje, osiromašili, a Bošnjaci ostali bez vizije - istakao je Radončić.

Radončić je kazao da domaće i strane ankete kazuju da će stranka na čijem je čelu pobijediti na lokalnim izborima te da su prema tim anketama veliki izgledi da će dobar uspjeh imati i na narednim općim izborima 2014. godine.

Govoreći o potpisivanju sporazuma za formiranje nove koalicione vlade, Radončić tvrdi da SBB nije kumovao raspadu prethodne koalicije, nego da su predstavnici SDP-a uvidjeli da sa SDA nisu postigli željene ciljeve u protekle dvije godine.

Poručio je da će se SBB BiH zalagati za jedinstvo koalicije jer žele biti drugačiji od prethodnih vlada i koalicija te postati generator promjena, žele zajednički raditi s drugim strankama u vlasti, ali i dijeliti odgovornost. Naglasio je da će prioritet ove stranke biti izgradnja autoputeva na nekoliko pravaca u BiH te povećanje stope zaposlenosti budući da je trenutno u BiH 53
posto nezaposlenih.

Predsjednik Općinske organizacije SBB-a BiH Stari Grad i aktuelni načelnik Općine Stari Grad Sarajevo Ibrahim Hadžibajrić također je naglasio da očekuje apsolutnu pobjedu Saveza za bolju budućnost 7. oktobra u Starom Gradu. Na prigodnoj svečanosti priređenoj u čast novih članstva SBB BiH zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i sarajevski glumac Izudin Bajrović kazivao je stihove o Bosni Nedžada Ibrišimovića.
Mnoge ovdje su voljni pljunuti po gospodinu Radoncicu al nisu spremni pohvaliti ni jedan dobar potez Radoncica i SBB stranke.U svakom slucaju dugo vremena sam bio odsutan sa foruma al cu nastojati da se aktiviram i malo se vratim pisanju posto vidim da stab opet pocinje sa podmuklim napadima na licnost i djelo osnivaca stranke kao i na mnogobrojne clanove SBB-a.Vecinom je to svakako bez ikakvih dokaza i sudske presude al mahala ko mahala sve zna :skoljka:

Zelio bi jos da pozelim dobrodoslicu legendi i ljudini Draganu Vikicu i nadam se da ce svojim politickim aktiviranjem prije svega puno dobrog da donese drzavi a tek poslije SBB-u.

Neko je spominjao da je SBB imanovao clana SDA za ministarsko mjesto.Fahrudin je rekao da nema nista protiv imanovanja clanova i iz drugih stranaka ako osoba ima predispozicije da dobro obavlja posao.To sto se ovdje na neki sarkastican i omalozavajuci nacin gleda na to nije ni bitno s obzirom da vecina ovih stranackih prepucavaca nije navikla i naucila da vrednuje ljudske kvalitete al je naucila jos od prvih lijepljenja plakata za svoje strancice da sve sto je zeleno nevalja il sve sto je crveno da nevalja.U pitanju je jedan mlad i perspektivan momak i umjesto da vecina kaze "hvala bogu sto neko brine i za ove mlade i persektivne ljude" tu se nadje odredjena grupa kompleksasa da ispoljava svoj engleski smisao za humor.

Sto se tice samih desavanja unutar SBB stranke,trenutno se sprovode aktivnosti za imenovanje kandidata za lokalne izbore.Vecina lokalnih odbora je vec davno predala svoje liste kandidata i ceka se potvrda s vrha stranke da se isti verifikuju.
ultima_palabra

#5934 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

nikad_vise wrote:U svakom slucaju dugo vremena sam bio odsutan sa foruma al cu nastojati da se aktiviram i malo se vratim pisanju posto vidim da stab opet pocinje sa podmuklim napadima na licnost i djelo osnivaca stranke kao i na mnogobrojne clanove SBB-a
Ili ti se entuzijazam probudio pošto će biti pozicija i uhljebljenja sad kad se ušlo u vlast :D

Kakav osnivač, u Avazu se to kaže Utemeljitelj :zoka:
Banksy

#5935 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

horor ...

SDB koalicija

18.06.2012. | PIŠE: Vildana SELIMBEGOVIĆ

Prošlog petka Živko Budimir i ja dobili smo skoro pa cijelu naslovnicu Avaza. Uspjeli smo u drugi plan potisnuti tradicionalno omiljene teme tornjaka - brutalno ubistvo u Sokolović-Koloniji i zvjezdanu odluku Halida Bešlića da umjesto na Koševu pjeva u Zetri.

Predsjednik Federacije je poseban tretman zaradio ekskluzivitetom koji je Avazu Fahrudina Radončića došapnuo poslanik SBB-a Fahrudina Radončića. Ja sam, pak, kriva da ne mogu biti krivlja: objektiv Avazovog foto-džuve "otkrio" me je u kafani sa ministrom sigurnosti BiH! Koja je to drskost: u trenutku kad vascijeli svijet s nestrpljenjem očekuje Radončićevo inauguriranje na mjesto ministra sigurnosti, ja, obična novinarka i urednica, razgovaram sa ministrom sigurnosti BiH! Otkud mi to pravo? Otkud uopće bilo kome pravo da - pored žive Radončićeve ambicije - prizna da je Sadik Ahmetović ministar sigurnosti ove zemlje?

I kakvo je to, uostalom, novinarstvo koje priznaje legalne organe države BiH? Avaz nas tolike godine uči da je legalno samo ono što osmisli Radončić i da novinari nisu novinari ako ne idu na žurke koje Radončić organizira na 15. spratu svog hotela Radon Plaza ili pak u uzvratnoj posjeti, dakle, kad je Naser Keljmendi domaćin u svom hotelu Casa Grande? O tome je, barem, dovoljno bilo i slova i riječi: Šejla Jugo - Turković, dugogodišnja (TV) Alfa i omega Avaza, takoreći desna ruka mogula Radončića, svjedočila je u brojnim medijima - od Beograda preko Banje Luke do Sarajeva: u Slobodnoj je Bosni, svojedobno, svojeručno pobrojala brojne Radončićeve prijatelje. Onako odoka, svaki vrijedi barem dvije decenije zatvora! Izvinjavam se Naseru Keljmendiju, po svemu što se u međuvremenu saznalo, on je čak i u takvom društvu - kapitalac! Što će reći da vrijedi makar dvije doživotne robije, ako mu cijena nije dodatno skočila potpisom Baracka Obame, predsjednika SAD-a, i njegovom odlukom o promicanju kapitalca Keljmendija u nekrunisanog balkanskog kralja droge.

Sam Keljmendi nema pravo da se buni: da nije šta je, tj. da Radončić nije već počeo da skuplja cvjećke za svoje useljenje u kabinet ministra sigurnosti, Keljmendi bi, kao i svi Radončićevi prijatelji, dobio priliku da nam sa stranica Avaza, onako ekskluzivno otkriven u tornju, objašnjava kako je ugledni biznismen. Ili sitni kriminalac, kako ga je u Startu nedavno opisao sam Radončić.

Oni koji obojicu dobro poznaju, posljednjih dana tvrde da je teško dokučiti ko je kome šef. No, slažu se da je to prijateljstvo mnogo dublje i mnogo šire od opisa koji je u Sudu BiH ponudio sam Keljmendi i mnogo obimnije od razmjene nekretnina na relaciji Sarajevo-Zenica i kupovine jednog od tri nezakonito uvezena džipa iz SAD-a. Ne, nema razloga za Avazovu brigu, Keljmendi nije uhapšen nakon što su vrapci sa grane šapnuli Obami čime se on bavi na Balkanu. Nije čak ni pozvan na informativni razgovor. U sudnici se pojavio kao svjedok.

U procesu koji se vodi protiv Zijada Turkovića, osumnjičenog za liderstvo zločinačkoj udruzi kojoj se pripisuje pet ubistava, tone droge i pljačka Cargo centra na sarajevskom aerodromu, Keljmendi je potvrdio svoje poslovne i prijateljske veze s Radončićem. I Šejlu Jugo je, objasnio je, "upoznao kod Fahra". Mala digresija: ne razumijem se naročito u automobile, još manje u blindirane, no živo me zanima je li se u tom Keljmendijevom džipu Radončić ukazao na potpisivanju protokola o ljubavi i vjernosti sa Lagumdžijom?

Ma, ne treba cjepidlačiti! Uostalom, u toj istoj sudnici prvooptuženi Turković svjedoku Keljmendiju je rekao: Radončić je platio tvoju likvidaciju! Turković to tvrdi otpočetka, jedino i priznajući pokušaj likvidacije Nasera Keljmendija. I niko ništa. Niko da postavi (a kamoli istraži) najlogičnije pitanje: zašto bi uopće neko platio nečiju likvidaciju? Kako bilo ko od nas, koji - iskreno govoreći - teško uspijevamo razumjeti i tužitelje, a kamoli svjedoke, njihove ljubavnice i prijatelje, uopće može pojmiti tu čitavu gungulu koja prevazilazi i scenarije najcrnjih horor-filmova?

Normalnu čovjeku mozak stane: tužitelji mrtvo-hladno, kao da je riječ o američko-ruskim odnosima iz sedamdesetih, razgovaraju sa Keljmendijem o "zahlađenju" odnosa Zijada Turkovića i Muhameda Alija Gašija, inače Keljmendijevog kuma?! O Ramizu Delaliću (kao o "rahmetli Ćeli"), ali nikako da ga upitaju za taj famozni sastanak u Radon Plazi. A Keljmendi, kao da je Majka Tereza, priča o "kriminalnom miljeu", o svojoj kasi koja mu je "ukradena iz stana sa 20.000 dolara i nešto KM-ova", svi ga onako pozorno slušaju, tužiteljica ga čak sućutno pita "jeste li posumnjali na nekoga", ali niko ga ne pita otkud mu pare, kako ih je zaradio i šta je policija nakon te krađe uradila? Ma nikoga i ne interesuje zašto uopće njega neko želi ubiti? I niko (osim običnih novinara) i ne reagira kad usred sudnice taj isti Keljmendi ispali prijetnju jednom od optuženih: "Mi preko toga ne prelazimo!"

Gdje mi to živimo? U zemlji u kojoj prvooptuženi Turković direktora Obavještajne agencije BiH Almira Džuvu zove svojim bivšim prijateljem? Sad se, kao ljutnuo, što je zahladio odnose s njim, a gaji nježno prijateljstvo s Radončićem!? Nije, kako reče jedan kolega, nimalo prijatno kad te Turković proglasi neprijateljem, ali je još gore kad te proglasi prijateljem. Šta radi Džuvo usred tih "prijateljskih miljea" Turković-Keljmendi-Gaši-Delalić-Radončić?

Ovaj prokazani diler prisluškivanih razgovora, čiji se najveći uspjeh u profesiji mjeri minutažom snimke na FTV-u kojom je izdejstvovao suspenziju Milorada Barašina sa mjesta glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH, navodno je i kum koalicije Radončićevog SBB-a sa SDP-om BiH?! Kumstvo je, tvrde dobro obaviješteni obavještajni izvori, zaslužio također snimkom, ali neobjavljenom! No, upravo zbog njegovog trajnog angažmana na praćenju ministra sigurnosti BiH, Radončićevo i Lagumdžijino partnerstvo sarajevska čaršija već zove SDB koalicijom. Od koje se očekuje da prati, snima i dokumentira sve one koji se ne mogu pohvaliti prijateljstvom s Keljmendijem i njegovim klanovima. Upadi u stan, progoni i ostale trice dolaze kasnije. S ministrom od koga ne možete pobjeći.

Bosnjak333

#5936 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnjak333 »

Fahrudin Radoncic da ima obraza i morala ne bi dozvoljavao da se pisu onakvi clanci,oni su stvarni pokazatelj da njegovi apetiti nisu mali.Jos nisam vidio nekoga kao sto je on da sa vise mrznje pise onakve grozote.Srami se nepismena seljacino!
nikad_vise

#5937 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

ultima_palabra wrote:
nikad_vise wrote:U svakom slucaju dugo vremena sam bio odsutan sa foruma al cu nastojati da se aktiviram i malo se vratim pisanju posto vidim da stab opet pocinje sa podmuklim napadima na licnost i djelo osnivaca stranke kao i na mnogobrojne clanove SBB-a
Ili ti se entuzijazam probudio pošto će biti pozicija i uhljebljenja sad kad se ušlo u vlast :D

Kakav osnivač, u Avazu se to kaže Utemeljitelj :zoka:
Nemam potrebe za uhljebljenje.Imao sam priliku za poziciju al zbog obaveza je nisam zelio prihvatati.Osim toga jos sam mlad i sa svoje 23 godine bolje malo sacekati i pucati vise :D
i topli pozdravi ultima,vidim jos si aktivan na braniku nase nam mile domovine :D
nikad_vise

#5938 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

Bosnjak333 wrote:Fahrudin Radoncic da ima obraza i morala ne bi dozvoljavao da se pisu onakvi clanci,oni su stvarni pokazatelj da njegovi apetiti nisu mali.Jos nisam vidio nekoga kao sto je on da sa vise mrznje pise onakve grozote.Srami se nepismena seljacino!
kao prvo i sam ne odobravam pojedine novinske clanke u samom avazu i moram priznati da se jako cesto razocaram u pisanja pojedinih novinara u avazu al i u drugim medijima.Al nemoj mi reci da mislis da Radoncic sjedi i diktira svaki dan clanke svojim novinarima?O vecini onih o kojim avaz pise ima se reci na milion ruznih i losih stvari i jedina stvar je novinarska nepismenost sto to ne znaju pristojnije napisati i profesionalnije raditi svoj posao.Za ljude koji su 20 godina ukopavali ovu zemlju i doveli nas u ovu situaciju tesko da i moze covjek sta lijepo napisati al upravu si u toj stvari da bi trebalo bar sa manje primitivizma i puno profesionalnije to raditi.
dragonz

#5939 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by dragonz »

Fahro R. je u ratu osuđen za odavanje službene tajne i odležao je tri mjeseca u zatvoru iz kojeg ga je izvukao Bakir I. uz pomoć oca Alije I. koji ga je pomilovao te nakon potpisivanja dejtonskog sporazuma na njega primjenio amnestiju za počinjena djelo.

Samo ovo je dovoljno da ga diskredituje za sva vremena i njegovo tobože zalaganje za Bosnu i Hercegovinu.
HM 2011

#5940 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

dragonz wrote:

Fahro R. je u ratu osuđen za odavanje službene tajne i odležao je tri mjeseca u zatvoru iz kojeg ga je izvukao Bakir I. uz pomoć oca Alije I. koji ga je pomilovao te nakon potpisivanja dejtonskog sporazuma na njega primjenio amnestiju za počinjena djelo.

Samo ovo je dovoljno da ga diskredituje za sva vremena i njegovo tobože zalaganje za Bosnu i Hercegovinu.
Image

nikadvise - jel ovo britanski smisao za humor ?

Šalu na stranu evo svi imaju priliku da me razuvjere -

Svi mi mogu dokazati da neće hljeba bez motike - kako radom i zalaganjem....
Samo ja sumnjam u to i svaki dan mi svi dokazuju da su moje sumnje opravdane.....
Jer taj hljeb bez motike - taj hljeb na kraju neko mora platiti....
Last edited by HM 2011 on 19/06/2012 19:51, edited 1 time in total.
veleno

#5941 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by veleno »

nikad_vise wrote:.Za ljude koji su 20 godina ukopavali ovu zemlju i doveli nas u ovu situaciju tesko da i moze covjek sta lijepo napisati al upravu si u toj stvari da bi trebalo bar sa manje primitivizma i puno profesionalnije to raditi.
Pa i vi ste je ukopavali sa njima.Čas ste jedne podržavali,čas druge,čas treće.Čas po jednim pljuvali,čas po drugim,čas po trećim.

I sada ste vi kao svjetlo poslije tame? :lol:

Vi ste najveće zlo upravo zato što je Avaz sve moguće boje izmjenjao i u normalnoj zemlji ne biste imali ni mrve kredibiliteta ni kao novine,ni kao stranka.Ali nažalost mi živimo u zemlji fanova Ismete Dervoz i Rileta. :run:
%tacno*

#5942 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by %tacno* »

Moze li neko reci koliko SBB ima novih clanova (da nisu prebjezi)?

Sta ocekivati od stranke u kojoj su utociste nasli svi oni koji su godinama unistavali ovu zemlju i kao sada bi radili postenije.

:roll:
CaCO3

#5943 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by CaCO3 »

SDA jungen se raskokodakali, polako djeco ako sad sve ispucate o cemu cete pisati narednih minimum 10 godina opozicije ?? :D
Last edited by CaCO3 on 19/06/2012 23:28, edited 1 time in total.
emigrazione

#5944 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by emigrazione »

Jebote, zivis 20 godina u nekoj zemlji i nisi u stanju jezik da naucis
big.muzzy

#5945 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by big.muzzy »

veleno wrote:
Čas ste jedne podržavali,čas druge,čas treće.Čas po jednim pljuvali,čas po drugim,čas po trećim.
Pokušaj se vratiti u septembar 2010. i prisjetiti se kako se ponašao SDP do danas po tom pitanju. Nažalost, nijedan igrač u našoj politici nije imun na navedeno i to spočitavati samo jednoj stranci je, u najmanju ruku, licemjerno.
Nass

#5946 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Nass »

Kad malo razmislis, zaista jeste neobicno da bas u trenutku kada Amerikanci stavljaju Keljmendija na svoju "crnu listu", njegov jaran Radoncic se pokusava instalirati na mjesto Ministra sigurnosti BiH.
ultima_palabra

#5947 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Nass wrote:Kad malo razmislis, zaista jeste neobicno da bas u trenutku kada Amerikanci stavljaju Keljmendija na svoju "crnu listu", njegov jaran Radoncic se pokusava instalirati na mjesto Ministra sigurnosti BiH.
To smo već razjasnili... poruka Radončiću da se odmakne od njega.
veljaca

#5948 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by veljaca »

ultima_palabra wrote:
Nass wrote:Kad malo razmislis, zaista jeste neobicno da bas u trenutku kada Amerikanci stavljaju Keljmendija na svoju "crnu listu", njegov jaran Radoncic se pokusava instalirati na mjesto Ministra sigurnosti BiH.
Mislis od mjesta Ministra sigurnosti - da se odmakne od njega ..... :mrgreen:
ultima_palabra

#5949 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

veljaca wrote:
ultima_palabra wrote:
Mislis od mjesta Ministra sigurnosti - da se odmakne od njega ..... :mrgreen:
Može se to i tako čitati :D Vidjećemo šta budućnost nosi...
Nass

#5950 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Nass »

Ok, nisam upratila tu raspravu. Ali mi je neobicno da se Radoncic treba distancirati od njega tako sto bi postao ni manje ni vise nego Ministar sigurnosti BiH. Mada moze biti sve, ako je to neki americki plan da se stane u kraj mafiji, onda bi ovo moglo biti u konacnici i nesto dobro. Ali ovo isto moze biti i pokusaj mafije da sprijeci neke akcije protiv sebe.
Post Reply