Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

groove

#5926 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by groove »

TheHound wrote:
luckylaka wrote:
Baresi 6 wrote:pa taj soccermaster je zalijepio grb, na to sam mislio.
De ne blamiraj se zivota ti .Pa nije soccermaster pijaca u Brckom.
Ili soccermaster jest pijaca ili ih je neko dobro zeznuo. Kod tebe na tim dresovima je stari grb, kao i na ovim od 20 eura sto je neko postavio par postova ranije. Sve ti je jasno.
dres sto je postavio lucky ima novi grb
Haris033

#5927 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Haris033 »

http://www.fanatic-shop.com/dresovi-rep ... -2014.html

Image

ADIDAS BiH Set bijeli B09514 NOVI DRES za SP 2014!Boja: Bijelo Materijal: Polyester 100%, Mesh insert, Embroidered Logo. Oficijelni dres BiH Reprezentacije sa zastitinim Logom

ADIDAS BiH Set bijeli B09514

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

79,95 €

Stanje zalihe: na raspolaganju
isx

#5928 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by isx »

Kod njih je na raspolaganju ima mjesec dana. Na raspolaganju, a natakarili sliku sa foruma urađenu u fotošopu. Šverc komerc.
Haris033

#5929 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Haris033 »

isx wrote:Kod njih je na raspolaganju ima mjesec dana. Na raspolaganju, a natakarili sliku sa foruma urađenu u fotošopu. Šverc komerc.
Strašno! :-) A ja se baš zaletio da kupim... :lol:
OldMayor

#5930 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by OldMayor »

Zamislite 1. juna izleti neki dres, ono ni nalik ovima sad sto se vucaraju po ovim slikama... :lol:

Jesu li zvanicno potvrdili iz adidasa, da je ovo nas dres?
Baresi 6

#5931 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Baresi 6 »

luckylaka wrote:
jedini ko se ovdje blamira si ti. ili stvarno vjerujes u ono sto pises, ili si dosao ovdje da varas ljude. kako mozes porediti ovo sa pijacom u brckom? ja nisam rekao da je dres falsifikat adidadasa. ne idi u krajnosti. to jeste adidas dres onaj condivo model ili kako se vec zove i oni su samo na njega zalijepili nas grb. isto tako sam ja mogao otici tamo i reci da mi zalijepe bilo koji grb. i ko taj soccermaster mi neki autoritet? koliko mogu da vidim mala prodavnica sa par lokacija, milion takvih u americi imas. ako je adidas rekao da ce dres biti na prodaju od 1. juna onda ce tako i da bude. pa pogledaj samo te etikete na slikama sto si stavio. imas samo etikete od adidasa i onda taj soccermaster nalijepio svoje preko toga gdje pise da je to domaci dres bosne. da je dres dosao od adidasa, onda bi tu bilo na njihovoj etiketi da je to oficijalni dres BiH.
sprej

#5932 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by sprej »

joj sapunice oko dresova :lol:
Baresi 6

#5933 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Baresi 6 »

pa to je adidas zajebo kad nisu mogli makar malo personalizovat dres, npr. napisat BIH na vratu ili tako nesto. evo odes na tu stranicu soccermastera, onda odes pod team sales, onda view online team catalog u gornjem lijevom uglu, izaberes adidas i klines na sirc, i onda doles skrolujes i dodjes do adidas condivo dresa bas onakvog kakav je nas.
Herr Flick

#5934 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Ove sedmice bi naš savez trebao zvanično objavit izgled novih dresova,mada se vec znaju kakvi ce biti :D
luckylaka

#5935 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Baresi 6 wrote:
luckylaka wrote:
jedini ko se ovdje blamira si ti. ili stvarno vjerujes u ono sto pises, ili si dosao ovdje da varas ljude. kako mozes porediti ovo sa pijacom u brckom? ja nisam rekao da je dres falsifikat adidadasa. ne idi u krajnosti. to jeste adidas dres onaj condivo model ili kako se vec zove i oni su samo na njega zalijepili nas grb. isto tako sam ja mogao otici tamo i reci da mi zalijepe bilo koji grb. i ko taj soccermaster mi neki autoritet? koliko mogu da vidim mala prodavnica sa par lokacija, milion takvih u americi imas. ako je adidas rekao da ce dres biti na prodaju od 1. juna onda ce tako i da bude. pa pogledaj samo te etikete na slikama sto si stavio. imas samo etikete od adidasa i onda taj soccermaster nalijepio svoje preko toga gdje pise da je to domaci dres bosne. da je dres dosao od adidasa, onda bi tu bilo na njihovoj etiketi da je to oficijalni dres BiH.
Jes u pravu si soccermaster ja mala trgovinica koja prodaje BiH dresove sa pijace a njemacke,engleske,brazilske...samo orginale.Drugo.Ove dresove nifam fa donio u soccermaster nego neko ko je dobio dozvolu da to moze prodavati ili mislis ona sto radi i trgovinici dosjetila se aha sad cu ja isprintati novi BiH grb zalijepiti i zajebati Bosance.Nemoze mene zajebati ako nije pravi nego sebe.Kakav je da je meni je dobar pa makar i replika bila.
Crvena Tifoza

#5936 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Baresi 6 wrote:pa to je adidas zajebo kad nisu mogli makar malo personalizovat dres, npr. napisat BIH na vratu ili tako nesto. evo odes na tu stranicu soccermastera, onda odes pod team sales, onda view online team catalog u gornjem lijevom uglu, izaberes adidas i klines na sirc, i onda doles skrolujes i dodjes do adidas condivo dresa bas onakvog kakav je nas.
Adidasova zvanična verzija dresa još nije stigla u prodavnice. Samo se otprilike zna kako dres izgleda naprijed. Ti detalji kako izgleda oko vrata, pozadi itd su svima nepoznanica. Sačekajmo prvi juni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Baresi 6

#5937 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Baresi 6 »

luckylaka wrote: Jes u pravu si soccermaster ja mala trgovinica koja prodaje BiH dresove sa pijace a njemacke,engleske,brazilske...samo orginale.Drugo.Ove dresove nifam fa donio u soccermaster nego neko ko je dobio dozvolu da to moze prodavati ili mislis ona sto radi i trgovinici dosjetila se aha sad cu ja isprintati novi BiH grb zalijepiti i zajebati Bosance.Nemoze mene zajebati ako nije pravi nego sebe.Kakav je da je meni je dobar pa makar i replika bila.
opet ti o pijaci. nije sa pijace, samo je personalizovani adidas condivo dres sa bh grbom. i jeste, to je mala prodavnica koja moze ovako nesto da uradi na lokalnoj razmjeri.
isx

#5938 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by isx »

Šta ameri znaju o fudbalu. Čuj soccer. :D
stranac2

#5939 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by stranac2 »

Ovo oko dresova totalni zajeb. Vecina raje izgleda koja zeli dresove nove nece ih dobiti ni mjesec poslije svjetskog. Pola ceifa odma nestalo. Tako za Brazil neces ni Legeu ni Adidas , a mozda jedino svjetsko gdje cemo biti za dugo vremena.

Mogao je ovo savez i morao bolje rijesiti. Mogli su mapraviti dil sa Legeom dati kakve premije da nas ranje "oslobode". Ovako je ispalo totalno nakaradno.
luckylaka

#5940 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Baresi 6 wrote:
luckylaka wrote: Jes u pravu si soccermaster ja mala trgovinica koja prodaje BiH dresove sa pijace a njemacke,engleske,brazilske...samo orginale.Drugo.Ove dresove nifam fa donio u soccermaster nego neko ko je dobio dozvolu da to moze prodavati ili mislis ona sto radi i trgovinici dosjetila se aha sad cu ja isprintati novi BiH grb zalijepiti i zajebati Bosance.Nemoze mene zajebati ako nije pravi nego sebe.Kakav je da je meni je dobar pa makar i replika bila.
opet ti o pijaci. nije sa pijace, samo je personalizovani adidas condivo dres sa bh grbom. i jeste, to je mala prodavnica koja moze ovako nesto da uradi na lokalnoj razmjeri.
Mozda i jeste tako samo znas li koliko bi ih Adidas oderao zbog recimo prodaje ovakvog dresa.I soccermaster jeste mala ali veoma renomirana radnjica.Evo bas cu sad poslati email i slike na Adidas da vidim hoce li odgovoriti.
BadCopy

#5941 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by BadCopy »

Lucky ja ne znam sta ti ne kontas.
Ugovor sa adidasom je od 1.
Mi smo jos pod ugovorom sa Legeom,bilo kakva oficijelna prodaja dresova BiH sa grbom adidasa povlaci penale sa sobom.A s obzirom da nismo platili da izadjemo iz ugovora sa Legeom pitaj boga koliki su ti penali.
Nigdje nema kupiti taj dres osim na tom soccer hepeku.A jel ti mislis da ce Adidas nekoj drugoj radnji dat da prodaje njihov proizvod i tako pokupi prvu kremu i pare.

Od zla oca od gore matere
luckylaka

#5942 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

BadCopy wrote:Lucky ja ne znam sta ti ne kontas.
Ugovor sa adidasom je od 1.
Mi smo jos pod ugovorom sa Legeom,bilo kakva oficijelna prodaja dresova BiH sa grbom adidasa povlaci penale sa sobom.A s obzirom da nismo platili da izadjemo iz ugovora sa Legeom pitaj boga koliki su ti penali.
Nigdje nema kupiti taj dres osim na tom soccer hepeku.A jel ti mislis da ce Adidas nekoj drugoj radnji dat da prodaje njihov proizvod i tako pokupi prvu kremu i pare.

Od zla oca od gore matere
Upravo o tome i pisem.Ako rade nesto na svoju ruku Adidas ce ih dobro oderati.Poslao email na Adidas da vidim sta ce da kazu.
burekodsira

#5943 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by burekodsira »

meni javili da jos nemaju informaciju kada ce biti dostupan na adidas.de shopu, upravo razgovaro s njima preko chata :D
karanana

#5944 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by karanana »

sta tebi kazu lucky?
jesi vec otiso da jebes tim lopinama u soccermasteru sve po spisku?
Edin H.

#5945 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

burekodsira wrote:meni javili da jos nemaju informaciju kada ce biti dostupan na adidas.de shopu, upravo razgovaro s njima preko chata :D
Njemacki klosari!

Bring back LEGEA :izet:
Last edited by Edin H. on 27/05/2014 17:36, edited 1 time in total.
Itakoto

#5946 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Itakoto »

Cuj Ameri, fudbal, Adidas... ne pase brate mili nikako u jednu recenicu. :D
N.N.

#5947 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by N.N. »

Laki, taj fus sto su ti uvalili, salji meni ovamo u BiH. Jebes im mater. Uzimaj ti sebi novi :)
Javim se na PM :D
missko

#5948 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

N.N. wrote:Laki, taj fus sto su ti uvalili, salji meni ovamo u BiH. Jebes im mater. Uzimaj ti sebi novi :)
Javim se na PM :D
:lol:

Gesendet von meinem SM-N9005
luckylaka

#5949 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

karanana wrote:sta tebi kazu lucky?
Nisu jos javili cekam.Ako bude laznjak mozda bi se mogla potegnuti i kakva tuzba
plagijator1975

#5950 Re: Odg: Dres reprezentacije BiH

Post by plagijator1975 »

luckylaka wrote:
karanana wrote:sta tebi kazu lucky?
Nisu jos javili cekam.Ako bude laznjak mozda bi se mogla potegnuti i kakva tuzba
Ma kakav lažnjak, to je taj dres 100% original ;)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
Post Reply