steta samo 2 sezone
Moderator: _BataZiv_0809
ako Brko kaže da valja onda valja!
Ja tek počinjem drugu, pa vidjet će se sveBJB wrote:Gledam ja, samo mi je Richard bio puno drazi od Humphreya.
Pregledala sam prvu i zadnju epizodu sezone..Nije uopste losa..Samo sam se razocarala kad na kraju ove osme rece, nova sezona iduce godine.Zhìxin wrote:Ja tek počinjem drugu, pa vidjet će se sveBJB wrote:Gledam ja, samo mi je Richard bio puno drazi od Humphreya.

Kal El wrote:Nisam gledao Californication,ali Game of Thrones ima puno tih scenaFrljakS wrote:Zna li neko neku seriju na fazon Californication?
Da ima mali vise erotskih scena a da se moze gledati?
Taptalk'd
solidna serija za razbribrigu, tu i tamo kroz masne šale proture i neke ozbiljnije stvari o američkom društvu... mislio sam odustati početkom treće sezone, jer je došlo do saFunizacije, ali eto ova zadnja sezona je sasvim ok
Ne znam gdje si ti ali kod nas u BiH tek 16ogdale cooper wrote:Večeras premijera novog serijala Cosmosa, nasljednika legendarnog dokumentarca od Carla Sagana:
Mislio sam na US premijeru, nisam ni znao da su naši otkupili.mali_balon wrote:Ne znam gdje si ti ali kod nas u BiH tek 16ogdale cooper wrote:Večeras premijera novog serijala Cosmosa, nasljednika legendarnog dokumentarca od Carla Sagana:

dobramali_balon wrote:Ko voli II Svj. rat, uvijek zaboravim i prebacim haman na kraju![]()
Unsere Mütter, unsere Väter
http://www.imdb.com/title/tt1883092/
pa ja prestoa revenge gledat u onoj epizodi kad dodje original amanda, ne htjedne otici kad joj ova da neke pare, neg ode zavodit onog lika s kerom. tu sam skonto da me previse podsjeca na sunset beach i ugasimWoole Triwunovich wrote:I ovaj Revenge prava sapunjara, niko ne zna ko mu je stari, a ko stara.![]()